30 Ağustos – 5 Eylül 2021 – Haftalık Burç Yorumları

Bu hafta yine sakinliğimizi korumaya devam ediyoruz, güzel gelişmeler de bizi mutlu ediyor! Merkür oldukça uzun bir süre ikamet edeceği Terazi burcuna geçiyor. Bu haftayı efektif kullanmak 7 Eylül’den önce önemli işlerimizi tamamlamak faydamıza olacak. Aksi takdirde 28 Eylül – 19 Ekim arasında yaşanacak Merkür retrosunda işlerimiz zora girebilir. İkizler burcundaki Son Dördün, Mart 2020’de aldığımız bazı kararların artık gereksiz olduğunun kanısına varmamızı sağlayacak. Ve bu düşünceleri, fikirleri terk edeceğiz. Mars ve Neptun arasındaki olumsuz açı ise, Haziran 2020’den bu yana gerçekleşmesini umduğumuz şeylere kavuşacağımıza işaret ediyor. Tabii ki elimizden gelenin en iyisini yaptıysak. Terazi burcundaki Merkür hafta sonu Saturn ile kuracağı olumlu açıyla, Ocak 2021’de aldığımız ciddi kararları tekrar masaya yatıracağız.Burada yaşadığımız ilerleme ve başarının ek kazançlarının keyfini çıkarabiliriz. İlişki, ortaklık ve sözleşme ve yasal süreçler gibi konularda beklediğimizden fazlasını alabiliriz.

Koç Burcu

KOÇ

Yükselen Koç’lar, Merkür’ün Terazi burcuna geçmesi ile birlikte 18 Ekim’e kadar olan süreçte ilişkiler, ortaklıklar, sözleşmeler ve kontratlar konusunda iletişim trafiğiniz artabilir. 7 Eylül’e kadar bu alanda almanız gereken kararlara yoğunlaşmanız faydanıza olacak. Aksi taktirde Retro‘nun yarattığı gel-gitlere maruz kalabilirsiniz. Hafta ortasında gerçekleşecek ama hafta başından itibaren etkisini gösterecek olan Mars – Neptün arasındaki zorlu açı, Haziran 2020’den itibaren hayalini kurduğunuz bir konuda önemli sonuçlar elde edeceğinizi, belki de bu hayalleri gerçekleştirebileceğinizi göstermekte. Bu konu bir şekilde ev, aile ve yuva ile bağlantılı olabilir. Hafta sonu Merkür’ün Satürn ile olan olumlu açısı, Ocak 2021’de sosyal çevreniz, kariyer gelirleriniz, uzun vadeli projeler konusunda almış olduğunuz önemli ve ciddi kararlar doğrultusunda elde ettiğiniz başarıyı perçinleyecek. Bu noktada ilişkiler ve ortaklıklar açısından ekstra getirilerden faydalanabilirsiniz.

Boğa Burcu

BOĞA

Yükselen Boğa’lar, Merkür’ün Terazi burcuna geçmesi ile birlikte 18 Ekim’e kadar olan süreçte çalışma ortamı, müşteriler, mutabakatlar, ofis içi iletişim konusunda yoğunluğunuz artabilir. 7 Eylül’e kadar bu alanda almanız gereken kararlara yoğunlaşmanız faydanıza olacak. Aksi taktirde Retro‘nun yarattığı gel-gitlere maruz kalabilirsiniz. Hafta ortasında gerçekleşecek ama hafta başından itibaren etkisini gösterecek olan Mars – Neptün arasındaki zorlu açı, Haziran 2020’den itibaren sosyal çevreniz, kariyer gelirleriniz konusunda hayalini kurduğunuz bir konuda önemli sonuçlar elde edeceğinizi, belki de bu hayalleri gerçekleştirebileceğinizi göstermekte. Bu konu bir şekilde yakın çevrenizi, yaşadığınız ortamı etkileyebilir. Hafta sonu Merkür’ün Satürn ile olan olumlu açısı, Ocak 2021’de almış olduğunuz kariyer alanındaki önemli ve ciddi kararlar doğrultusunda elde ettiğiniz başarıyı perçinleyecek. Bu noktada çalışma ortamınız ve arkadaşlarınız açısından ekstra fayda sağlayabilirsiniz.

İkizler burcu

İKİZLER

Yükselen İkizler, Merkür’ün Terazi burcuna geçmesi ile birlikte 18 Ekim’e kadar olan süreçte hobiler, çocuklar, aşk hayatınız, spekülatif yatırım araçlarınız konusunda iletişim yoğunluğunuz artabilir. 7 Eylül’e kadar bu alanda almanız gereken kararlara yoğunlaşmanız faydanıza olacak. Aksi taktirde Retro‘nun yarattığı gel-gitlere maruz kalabilirsiniz. Hafta ortasında gerçekleşecek ama hafta başından itibaren etkisini gösterecek olan Mars – Neptün arasındaki zorlu açı, Haziran 2020’den itibaren kariyeriniz, statünüz, iş hayatınız konusunda hayalini kurduğunuz bir konuda önemli sonuçlar elde edeceğinizi, belki de bu hayalleri gerçekleştirebileceğinizi göstermekte. Bu konu bir şekilde gelirlerinizi, kazançlarınızı etkileyebilir. Hafta sonu Merkür’ün Satürn ile olan olumlu açısı, Ocak 2021’de almış olduğunuz uzaklar, yüksek öğrenim, seyahatler, basın yayın, interaktif ortamlar alanındaki önemli ve ciddi kararlar doğrultusunda elde ettiğiniz başarıyı perçinleyecek. Bu noktada yatırım araçlarınızda ve rekabetçi olduğunuz konularda ekstra fayda sağlayabilirsiniz.

YENGEÇ

Yükselen Yengeç’ler, Merkür’ün Terazi burcuna geçmesi ile birlikte 18 Ekim’e kadar olan süreçte aileniz, yuvanız, eviniz konusunda iletişim yoğunluğunuz artabilir. Taşınma konuları gündeme gelebilir. 7 Eylül’e kadar bu alanda almanız gereken kararlara yoğunlaşmanız faydanıza olacak. Aksi taktirde Retro‘nun yarattığı gel-gitlere maruz kalabilirsiniz. Hafta ortasında gerçekleşecek ama hafta başından itibaren etkisini gösterecek olan Mars – Neptün arasındaki zorlu açı, Haziran 2020’den itibaren uzaklar, seyahatler, farklı kültürlerle olan bağınız, yüksek öğrenim gibi konularda hayalini kurduğunuz bir konuda önemli sonuçlar elde edeceğinizi, belki de bu hayalleri gerçekleştirebileceğinizi göstermekte. Bu konu bir şekilde özel hayatınızı etkileyebilir. Hafta sonu Merkür’ün Satürn ile olan olumlu açısı, Ocak 2021’de almış olduğunuz yatırım, tasarruf, ortak sermaye, miras, kredi ve banka gibi konulardaki önemli ve ciddi kararlar doğrultusunda elde ettiğiniz başarıyı perçinleyecek. Bu noktada eviniz ve aileniz ile ilgili olaylarda ekstra fayda sağlayabilirsiniz.  

Aslan Burcu

ASLAN

Yükselen Aslan’lar, Merkür’ün Terazi burcuna geçmesi ile birlikte 18 Ekim’e kadar olan süreçte iletişim yoğunluğunuz artabilir. Daha politik bir iletişim benimseyip, prosedürler, yasalar, kontratlar üzerine yoğunlaşabilirsiniz. 7 Eylül’e kadar bu alanda almanız gereken kararlara yoğunlaşmanız faydanıza olacak. Aksi taktirde Retro‘nun yarattığı gel-gitlere maruz kalabilirsiniz. Hafta ortasında gerçekleşecek ama hafta başından itibaren etkisini gösterecek olan Mars – Neptün arasındaki zorlu açı, Haziran 2020’den itibaren yatırım, tasarruf,miras , ortak sermaye gibi konularda hayalini kurduğunuz bir konuda önemli sonuçlar elde edeceğinizi, belki de bu hayalleri gerçekleştirebileceğinizi göstermekte. Bu konu bir şekilde ailenizle ilgili mahrem konularda etkisini gösterebilir. Hafta sonu Merkür’ün Satürn ile olan olumlu açısı, Ocak 2021’de almış olduğunuz ilişkiler, ortaklıklar, sözleşme ve kontrat gibi konulardaki önemli ve ciddi kararlar doğrultusunda elde ettiğiniz başarıyı perçinleyecek. Bu noktada özel hayatınız ve yaşamınıza faydalı durumlar gündeme gelebilir.

B.aşak Burcu

BAŞAK

Yükselen Başak’lar, Merkür’ün Terazi burcuna geçmesi ile birlikte 18 Ekim’e kadar olan süreçte finansal konular, gelirler, kaynaklar, finansal yasal süreçler gibi durumlarla ilgili iletişim trafiğiniz artabilir. Finansal anlaşmalarda arabuluculuk yapabilirsiniz. 7 Eylül’e kadar bu alanda almanız gereken kararlara yoğunlaşmanız faydanıza olacak. Aksi taktirde Retro‘nun yarattığı gel-gitlere maruz kalabilirsiniz. Hafta ortasında gerçekleşecek ama hafta başından itibaren etkisini gösterecek olan Mars – Neptün arasındaki zorlu açı, Haziran 2020’den itibaren ikili ilişkiler, ortaklıklar, kontratlar, evlilik ve ya müşteriler gibi konularda hayalini kurduğunuz bir durumda önemli sonuçlar elde edeceğinizi, belki de bu hayalleri gerçekleştirebileceğinizi göstermekte. Bu konu bir şekilde sosyal çevreniz, uzun vadeli projeler konusunda etkisini gösterebilir. Hafta sonu Merkür’ün Satürn ile olan olumlu açısı, Ocak 2021’de almış olduğunuz çalışma ortamınız, işiniz, günlük rutin ve sağlığınız gibi konulardaki önemli ve ciddi kararlar doğrultusunda elde ettiğiniz başarıyı perçinleyecek. Bu noktada saklamaya çalıştığınız egonuz huzur bulabilir.

Terazi Burcu

TERAZİ

Yükselen Terazi’ler, Merkür’ün Terazi burcuna geçmesi ile birlikte 18 Ekim’e kadar olan süreçte özel hayatınız, uzaklarla bağlantılı projeleriniz ve size kattığı extra bilgi, eğitim ve öğretim gibi durumlarla ilgili iletişim trafiğiniz artabilir. 7 Eylül’e kadar bu alanda almanız gereken kararlara yoğunlaşmanız faydanıza olacak. Aksi taktirde Retro‘nun yarattığı gel-gitlere maruz kalabilirsiniz. Hafta ortasında gerçekleşecek ama hafta başından itibaren etkisini gösterecek olan Mars – Neptün arasındaki zorlu açı, Haziran 2020’den itibaren çalışma şartlarınız, işiniz, sağlığınız, günlük rutininiz gibi konularda hayalini kurduğunuz bir durumla ilgili önemli sonuçlar elde edeceğinizi, belki de bu hayalleri gerçekleştirebileceğinizi göstermekte. Bu konu bir şekilde kariyer ve toplum önündeki duruşunuz konusunda etkisini gösterebilir. Hafta sonu Merkür’ün Satürn ile olan olumlu açısı, Ocak 2021’de almış olduğunuz hobiler, ilgi alanları, disipline etmeye çalıştığınız yetenek ve becerileriniz gibi konulardaki önemli ve ciddi kararlarda elde ettiğiniz başarıyı perçinleyecek. Bu noktada sosyal çevreniz önem kazanabilir.

Akrep Burcu

AKREP

Yükselen Akrep’ler, Merkür’ün Terazi burcuna geçmesi ile birlikte 18 Ekim’e kadar olan süreçte perde arkası, mahremiyet ve bilinçaltı gibi kavramların etkisiyle yalnız kalmak isteyebilir, düşüncelere dalabilirsiniz. Bazılarınız bir ilişki ve ya ortaklık ile ilgili düşüncelerini sorgulayabilir. Bu finansal konularla bağlantılı olabilir. 7 Eylül’e kadar bu alanda almanız gereken kararlara yoğunlaşmanız faydanıza olacak. Aksi taktirde Retro‘nun yarattığı gel-gitlere maruz kalabilirsiniz. Hafta ortasında gerçekleşecek ama hafta başından itibaren etkisini gösterecek olan Mars – Neptün arasındaki zorlu açı, Haziran 2020’den itibaren yetenek ve becerileriniz, aşk hayatınız, çocuklar gibi konularda hayalini kurduğunuz bir durumla ilgili önemli sonuçlar elde edeceğinizi, belki de bu hayalleri gerçekleştirebileceğinizi göstermekte. Bu konu bir şekilde uzaklar, yabancılar, yabancılarla olan samimi ilişkileriniz konusunda etkisini gösterebilir. Hafta sonu Merkür’ün Satürn ile olan olumlu açısı, Ocak 2021’de almış olduğunuz eviniz, yuvanız, aile gibi konulardaki önemli ve ciddi kararlarda elde ettiğiniz başarıyı perçinleyecek. Bu noktada kariyeriniz de önem kazanabilir.

Yay Burcu

YAY

Yükselen Yay’lar, Merkür’ün Terazi burcuna geçmesi ile birlikte 18 Ekim’e kadar olan süreçte sosyal çevreniz, gruplar, uzun vadeli projelere odaklanabilir, iletişim anlamında yoğunlaşabilirsiniz. 7 Eylül’e kadar bu alanda almanız gereken kararlara yoğunlaşmanız faydanıza olacak. Aksi taktirde Retro‘nun yarattığı gel-gitlere maruz kalabilirsiniz. Hafta ortasında gerçekleşecek ama hafta başından itibaren etkisini gösterecek olan Mars – Neptün arasındaki zorlu açı, Haziran 2020’den itibaren aileniz, yuvanız, eviniz, gayrimenkul gibi konularda hayalini kurduğunuz bir durumla ilgili önemli sonuçlar elde edeceğinizi, belki de bu hayalleri gerçekleştirebileceğinizi göstermekte. Bu konu bir şekilde tasarruf, yatırım, aileden gelen maddi destekler, eve ayrılan harcamalar konusunda etkisini gösterebilir. Hafta sonu Merkür’ün Satürn ile olan olumlu açısı, Ocak 2021’de almış olduğunuz iletişim, eğitim, öğretim, online ticaret gibi konulardaki önemli ve ciddi kararlarda elde ettiğiniz başarıyı perçinleyecek. Bu noktada uzaklarla olan bağlantılarınız ve oraya yaptığınız yatırım önem kazanabilir.

Oğlak Burcu

OĞLAK

Yükselen Oğlak’lar, Merkür’ün Terazi burcuna geçmesi ile birlikte 18 Ekim’e kadar olan süreçte kariyeriniz, üst düzey yöneticiler, işinizle ilgili hedefler ve bu alandaki iletişime odaklanabilir, görüşmelere yoğunlaşabilirsiniz. 7 Eylül’e kadar bu alanda almanız gereken kararlara yoğunlaşmanız faydanıza olacak. Aksi taktirde Retro‘nun yarattığı gel-gitlere maruz kalabilirsiniz. Hafta ortasında gerçekleşecek ama hafta başından itibaren etkisini gösterecek olan Mars – Neptün arasındaki zorlu açı, Haziran 2020’den itibaren yakın çevreniz, kardeşleriniz, yaratıcılıkla bağlantılı çalışmalarınız, iletişim, eğitim gibi konularda hayalini kurduğunuz bir durumla ilgili önemli sonuçlar elde edeceğinizi, belki de bu hayalleri gerçekleştirebileceğinizi göstermekte. Bu konu bir şekilde ortaklık, ilişkiler, sözleşmeler ve yasal prosedürler konusunda etkisini gösterebilir. Hafta sonu Merkür’ün Satürn ile olan olumlu açısı, Ocak 2021’de almış olduğunuz gelirler, kazançlar, kaynaklar gibi konulardaki önemli ve ciddi kararlarda elde ettiğiniz başarıyı perçinleyecek. Bu noktada ortağınızın sizi maddi desteklemesi, tasarruf ve yatırım açısından önem kazanabilir.

Kova Burcu

KOVA

Yükselen Kova’lar, Merkür’ün Terazi burcuna geçmesi ile birlikte 18 Ekim’e kadar olan süreçte uzaklar, yabancılar, farklı kültürler ve bu alandaki iletişime odaklanabilir, görüşmelere yoğunlaşabilirsiniz. 7 Eylül’e kadar bu alanda almanız gereken kararlara yoğunlaşmanız faydanıza olacak. Aksi taktirde Retro‘nun yarattığı gel-gitlere maruz kalabilirsiniz. Hafta ortasında gerçekleşecek ama hafta başından itibaren etkisini gösterecek olan Mars – Neptün arasındaki zorlu açı, Haziran 2020’den itibaren finansal konular, gelirler, kazançlar gibi konularda hayalini kurduğunuz bir durumla ilgili önemli sonuçlar elde edeceğinizi, belki de bu hayalleri gerçekleştirebileceğinizi göstermekte. Bu konu bir şekilde ailenizle bağlantılı çalışma düzeniniz, ve ya iş hayatınız konusunda etkisini gösterebilir. Hafta sonu Merkür’ün Satürn ile olan olumlu açısı, Ocak 2021’de almış olduğunuz özel hayatınız ile ilgili önemli ve ciddi kararlarda elde ettiğiniz başarıyı perçinleyecek. Bu noktada ilişkiler ve birliktelikler önem kazanabilir.

Balık Burcu

BALIK

Yükselen Balık’lar, Merkür’ün Terazi burcuna geçmesi ile birlikte 18 Ekim’e kadar olan süreçte tasarruf, yatırım, pasif kaynaklar, banka, kredi, miras ve bu alandaki iletişime odaklanabilir, görüşmelere yoğunlaşabilirsiniz. 7 Eylül’e kadar bu alanda almanız gereken kararlara yoğunlaşmanız faydanıza olacak. Aksi taktirde Retro‘nun yarattığı gel-gitlere maruz kalabilirsiniz. Hafta ortasında gerçekleşecek ama hafta başından itibaren etkisini gösterecek olan Mars – Neptün arasındaki zorlu açı, Haziran 2020’den itibaren özel hayatınız, ilişkiye bakış açınız, partnerinizin sizi ikna etmeye çalıştığı konularda hayalini kurduğunuz bir durumla ilgili önemli sonuçlar elde edeceğinizi, belki de bu hayalleri gerçekleştirebileceğinizi göstermekte. Bu konu bir şekilde çocuklarınız, hobileriniz, aşk hayatınızda etkisini gösterebilir. Hafta sonu Merkür’ün Satürn ile olan olumlu açısı, Ocak 2021’de almış olduğunuz kapalı kapılar ardında sosyalleşmek, inzivaya çekilmek ve sosyal çevrenizden uzak kalmak ile ilgili önemli ve ciddi kararlarda elde ettiğiniz başarıyı perçinleyecek. Bu noktada iş hayatınız ve sağlığınız önem kazanabilir.

ZEYNEP ÖZYÖRÜK

KLAROS DANIŞMANLIK

☎ : 0 216 999 35 75 – 0 539 626 98 87

@klarosdanismanlik

Paylaş