23 – 29 Ağustos 2021 – Haftalık Burç Yorumları

Bu hafta Güneş Başak burcuna geçerek, tüm dikkatimizi iş hayatımıza, çalışma düzenimize, şartlarımıza, sağlığımıza vermemizi sağlayacak. Önemli kadersel karşılaşmalar, doğru zamanda doğru yerde olmak gibi durumlar hayatımızı değiştirebilir. Kasım sonu bu durumların sonuçlarını almak mümkün olacak. İkna ediciliğimiz yüksek, derin araştırmalar ve detaylarla birlikte karşımızdakini ikna etmek kolaylaşabilir. Venus ve Saturn’un konumu, Temmuz başında elde ettiğimiz başarıyı korumak için ilişkilerimizi ve ortaklıklarımızı güçlendirmemiz gerektiğini bize gösterecek. Diğer haftalara göre daha sakin bir hafta bizleri bekliyor.

Koç Burcu

KOÇ

Yükselen Koç’lar, Güneş’in Başak burcuna geçmesiyle, bir ay boyunca çalışma hayatınızı, düzeninizi, sağlığınızı, günlük rutininizi ve yeteneklerinizi daha fazla çalışma ortamında kendinizi göstermek için nasıl kullanabileceğinizi düşünüp ışığınızı burada parlatabilirsiniz. Ve özellikle bu hafta bu alanda kadersel kararlar almanız mümkün.
Temmuz’un ilk haftasında sosyal çevreniz, gelecek planlarınız alanında elde etmiş olduğunuz başarıları korumak ve gerekli istikrarı sağlamak için, ortağınız ve partneriniz ile olan ilişkinizi kuvvetlendirmek isteyebilirsiniz.
Mart sonunda, ticari faaliyetler, yakın çevreniz ile olan ilişkiniz, eğitim, öğretim konuları ve iş hayatınız ile ilgili hayalleriniz ve beklentileriniz noktasında önemli sonuçlar elde etmeniz, bu hafta itibari ile mümkün. Eğer Haziran sonu, bu konularda beklentilerinizi revize ettiyseniz, sonuçtan mutlu olabilir, eğer revize etmediyseniz hayal kırıklığı yaşayabilirsiniz.

Boğa Burcu

BOĞA

Yükselen Boğa’lar, Güneş’in Başak burcuna geçmesiyle, bir ay boyunca çocuklar, aşk hayatı, yatırım araçları, gayrimenkul gelirleri gibi konulara yoğunlaşarak, enerjinizi buraya aktarabilirsiniz. Ve özellikle bu hafta bu alanda kadersel kararlar almanız mümkün.
Temmuz’un ilk haftasında kariyer alanında elde etmiş olduğunuz başarıları korumak ve gerekli istikrarı sağlamak için, çalışma arkadaşlarınız ile olan ilişkinizi kuvvetlendirmek isteyebilirsiniz. Burada politik olmak işinize yarayabilir.
Mart sonunda, sosyal çevreniz ve meslektaşlarınız, uzun soluklu projeler ile ilgili hayalleriniz ve beklentileriniz noktasında önemli sonuçlar elde etmeniz, bu hafta itibari ile mümkün. Eğer Haziran sonu, bu konularda beklentilerinizi revize ettiyseniz, sonuçtan mutlu olabilir, eğer revize etmediyseniz hayal kırıklığı yaşayabilirsiniz.

İkizler burcu

İKİZLER

Yükselen İkizler, Güneş’in Başak burcuna geçmesiyle, bir ay boyunca aile, yuva ve gayrimenkul, evden yönettiğiniz işleriniz, düzeniniz gibi konulara yoğunlaşarak, enerjinizi buraya aktarabilirsiniz. Ve özellikle bu hafta bu alanda kadersel kararlar almanız mümkün.
Temmuz’un ilk haftasında uzaklar, yüksek öğrenim, seyahatler, yabancılarla olan online ticaretler vb konular ile ilgili elde etmiş olduğunuz başarıları korumak ve gerekli istikrarı sağlamak için, spekülatif yatırım ortaklıklarınız ve tasarruflarınızda uzun soluklu kararlar alabilirsiniz.
Mart sonunda, kariyer ve mesleki hedefler vb konular ile ilgili hayalleriniz ve beklentileriniz noktasında önemli sonuçlar elde etmeniz, bu hafta itibari ile mümkün. Eğer Haziran sonu, bu konularda beklentilerinizi revize ettiyseniz, sonuçtan mutlu olabilir, eğer revize etmediyseniz hayal kırıklığı yaşayabilirsiniz.

YENGEÇ

Yükselen Yengeç’ler, Güneş’in Başak burcuna geçmesiyle, bir ay boyunca yakın çevreniz, kardeşlerle olan ilişkiler, günlük iş rutininiz ve ya düzeniniz gibi konulara yoğunlaşarak, enerjinizi buraya aktarabilirsiniz. Ve özellikle bu hafta bu alanda kadersel kararlar almanız mümkün.
Temmuz’un ilk haftasında yatırım, tasarruf, eş ve ya partner ile olan ortak sermaye, pasif kazançlar alanında elde etmiş olduğunuz başarıları korumak ve gerekli istikrarı sağlamak için, aileniz ve eviniz içindeki ilişkileri, ev ile ilgili yasal sözleşmeleri sağlamlaştırmak isteyebilirsiniz.
Mart sonunda, uzaklar, seyahatler, yabancılarla olan ilişkileriniz vb konular ile ilgili hayalleriniz ve beklentileriniz noktasında önemli sonuçlar elde etmeniz, bu hafta itibari ile mümkün. Eğer Haziran sonu, bu konularda beklentilerinizi revize ettiyseniz, sonuçtan mutlu olabilir, eğer revize etmediyseniz hayal kırıklığı yaşayabilirsiniz.  

Aslan Burcu

ASLAN

Yükselen Aslan’lar, Güneş’in Başak burcuna geçmesiyle, bir ay boyunca gelirler, kaynaklar, kazançlar gibi konulara yoğunlaşarak, enerjinizi buraya aktarabilirsiniz. Ve özellikle bu hafta bu alanda kadersel kararlar almanız mümkün.
Temmuz’un ilk haftasında ilişkiler, ortaklıklar, kontrat ve sözleşmeler alanında elde etmiş olduğunuz başarıları korumak ve gerekli istikrarı sağlamak için, ilişkilerinizde ve iletişiminizde daha politik ve nazik olmayı seçebilirsiniz.
Mart sonunda, ikramiye, prim, pasif kazançlar, ortak sermaye ve miras gibi konularda hayalleriniz ve beklentileriniz noktasında önemli sonuçlar, netlikler elde etmeniz, bu hafta itibari ile mümkün. Eğer Haziran sonu, bu konularda beklentilerinizi revize ettiyseniz, sonuçtan mutlu olabilir, eğer revize etmediyseniz hayal kırıklığı yaşayabilirsiniz.

B.aşak Burcu

BAŞAK

Yükselen Başak’lar, Güneş’in Başak burcuna geçmesiyle, bir ay boyunca özel hayatınız, tarzınız ve imajınız, hayata bakış açınız gibi konulara yoğunlaşarak, enerjinizi buraya aktarabilirsiniz. Ve özellikle bu hafta bu alanda kadersel kararlar almanız mümkün.
Temmuz’un ilk haftasında çalışma ortamınız, işiniz, sağlığınız alanında elde etmiş olduğunuz başarıları korumak ve gerekli istikrarı sağlamak için, kaynak ve gelirler, ortak kazançlar gibi konularda parayı dengeli harcamaya çalışabilirsiniz.
Mart sonunda, ikili ilişkiler, ortaklıklar ve birliktelikler ve sözleşmeler gibi konularda hayalleriniz ve beklentileriniz noktasında önemli sonuçlar, netlikler elde etmeniz, bu hafta itibari ile mümkün. Eğer Haziran sonu, bu konularda beklentilerinizi revize ettiyseniz, sonuçtan mutlu olabilir, eğer revize etmediyseniz hayal kırıklığı yaşayabilirsiniz.

Terazi Burcu

TERAZİ

Yükselen Terazi’ler, Güneş’in Başak burcuna geçmesiyle, bir ay boyunca arka plandaki çalışma hayatınız, yalnız kalma arzunuz, içsel olarak kendinizi şifalandırma, bilinçaltınız gibi konulara yoğunlaşarak, enerjinizi buraya aktarabilirsiniz. Ve özellikle bu hafta bu alanda kadersel kararlar almanız mümkün. İşinizde sosyal çevrenizden faydalanmanız mümkün.
Temmuz’un ilk haftasında çocuklar, aşk hayatınız, hobi ve ilgi alanlarınızda sağlamaya çalıştığınız disiplin alanında elde etmiş olduğunuz başarıları korumak ve gerekli istikrarı sağlamak için, daha çok imaj, tarz, görünüm gibi konulara ağırlık verebilirsiniz.
Mart sonunda, çalışma ortamınız, işiniz, sağlığınız gibi konularda hayalleriniz ve beklentileriniz noktasında önemli sonuçlar, netlikler elde etmeniz, bu hafta itibari ile mümkün. Eğer Haziran sonu, bu konularda beklentilerinizi revize ettiyseniz, sonuçtan mutlu olabilir, eğer revize etmediyseniz hayal kırıklığı yaşayabilirsiniz.

Akrep Burcu

AKREP

Yükselen Akrep’ler, Güneş’in Başak burcuna geçmesiyle, bir ay boyunca sosyal çevreniz, gruplar, organizasyonlar, kalabalıklar, uzun vadeli projeler, meslektaşlarınızla olan ilişkiniz gibi konulara yoğunlaşarak, enerjinizi buraya aktarabilirsiniz. Ve özellikle bu hafta bu alanda kadersel kararlar almanız mümkün.
Temmuz’un ilk haftasında eviniz, aileniz, yuvanız alanında elde ettiğiniz başarıları korumak ve gerekli istikrarı sağlamak için, daha çok perde arkasından yapacağınız ortaklıkları sağlamlaştırmaya çalışabilirsiniz. Yaptığınız işin büyüsü kaçmaması için ilişkilerinizi gizlemek isteyebilirsiniz.
Mart sonunda, çocuklar, aşk hayatı, yetenekler, yatırım araçları gibi konularda hayalleriniz ve beklentileriniz noktasında önemli sonuçlar, netlikler elde etmeniz, bu hafta itibari ile mümkün. Eğer Haziran sonu, bu konularda beklentilerinizi revize ettiyseniz, sonuçtan mutlu olabilir, eğer revize etmediyseniz hayal kırıklığı yaşayabilirsiniz.

Yay Burcu

YAY

Yükselen Yay’lar, Güneş’in Başak burcuna geçmesiyle, bir ay boyunca işiniz, kariyeriniz, toplum önündeki statünüz gibi konulara yoğunlaşarak, enerjinizi buraya aktarabilirsiniz. Ve özellikle bu hafta bu alanda kadersel kararlar almanız mümkün.
Temmuz’un ilk haftasında eğitim, öğretim, yakın çevreyle olan ilişkiler, interaktif ortamlar alanında elde ettiğiniz başarıları korumak ve gerekli istikrarı sağlamak için, sosyal çevrenizle olan ilişkilerinizi arttırmak ve bu ilişkileri uzun soluklu kılmak isteyebilirsiniz.
Mart sonunda, aileniz, yuvanız ve eviniz gibi konularda hayalleriniz ve beklentileriniz noktasında önemli sonuçlar, netlikler elde etmeniz, bu hafta itibari ile mümkün. Eğer Haziran sonu, bu konularda beklentilerinizi revize ettiyseniz, sonuçtan mutlu olabilir, eğer revize etmediyseniz hayal kırıklığı yaşayabilirsiniz.

Oğlak Burcu

OĞLAK

Yükselen Oğlak’lar, Güneş’in Başak burcuna geçmesiyle, bir ay boyunca uzaklar, seyahatler, yabancılarla olan ilişkiler, yüksek öğrenim, yurtdışı bağlantılı çalışma sisteminiz gibi konulara yoğunlaşarak, enerjinizi buraya aktarabilirsiniz. Ve özellikle bu hafta bu alanda kadersel kararlar almanız mümkün.
Temmuz’un ilk haftasında kaynaklar, gelirler, kazançlar alanında elde ettiğiniz başarıları korumak ve gerekli istikrarı sağlamak için, kariyer alanında üst düzey otoritelerle olan ilişkilerinizi sağlamlaştırmak isteyebilirsiniz.
Mart sonunda, eğitim, öğretim, yakın çevreyle olan ilişkiler, onlarla olan duygusal paylaşımlarınız gibi konularda hayalleriniz ve beklentileriniz noktasında önemli sonuçlar, netlikler elde etmeniz, bu hafta itibari ile mümkün. Eğer Haziran sonu, bu konularda beklentilerinizi revize ettiyseniz, sonuçtan mutlu olabilir, eğer revize etmediyseniz hayal kırıklığı yaşayabilirsiniz.

Kova Burcu

KOVA

Yükselen Kova’lar, Güneş’in Başak burcuna geçmesiyle, bir ay boyunca pasif kaynaklar, ortak kazançlar, ikramiye, miras, sigorta gibi konulara yoğunlaşarak, enerjinizi buraya aktarabilirsiniz. Ve özellikle bu hafta bu alanda kadersel kararlar almanız mümkün.
Temmuz’un ilk haftasında yeni baştan kurmaya çalıştığınız hayatınızda elde ettiğiniz başarıları korumak ve gerekli istikrarı sağlamak için, uzaklarla bağlantılı ve yabancılarla olan ilişkilerinizi, anlaşmalarınızı sağlamlaştırmak isteyebilirsiniz.
Mart sonunda, kaynaklar ve gelirler, kazançlar gibi konularda hayalleriniz ve beklentileriniz noktasında önemli sonuçlar, netlikler elde etmeniz, bu hafta itibari ile mümkün. Eğer Haziran sonu, bu konularda beklentilerinizi revize ettiyseniz, sonuçtan mutlu olabilir, eğer revize etmediyseniz hayal kırıklığı yaşayabilirsiniz.

Balık Burcu

BALIK

Yükselen Balık’lar, Güneş’in Başak burcuna geçmesiyle, bir ay boyunca ikili ilişkiler, ortaklıklar, birliktelikler, sözleşme ve kontratlar gibi konulara yoğunlaşarak, enerjinizi buraya aktarabilirsiniz. Ve özellikle bu hafta bu alanda kadersel kararlar almanız mümkün.
Temmuz’un ilk haftasında interaktif ortamlar, perde arkasından yönettiğiniz projeler ve kitleler alanında elde ettiğiniz başarıları korumak ve gerekli istikrarı sağlamak için, finansal ortaklıklarınızı güçlendirmek, buradaki kaynakları sürekli kılmak isteyebilirsiniz.
Mart sonunda, özel hayatınız ile ilgili beklentileriniz noktasında önemli sonuçlar, netlikler elde etmeniz, bu hafta itibari ile mümkün. Eğer Haziran sonu, bu konularda beklentilerinizi revize ettiyseniz, sonuçtan mutlu olabilir, eğer revize etmediyseniz hayal kırıklığı yaşayabilirsiniz.

ZEYNEP ÖZYÖRÜK

KLAROS DANIŞMANLIK

☎ : 0 216 999 35 75 – 0 539 626 98 87

@klarosdanismanlik

Paylaş