Uranus Geri hareketine 20 – 21 Ağustos itibariyle başlayacak. 18 Ocak 2022’ye kadar geri harekete devam edecek. 

Gezegenler, doğrudan durağana geçtiği süreç sırasında yavaşlar ve enerjileri geçici olarak engellenir veya durgunlaşır ve yoğunluklarını kaybederler. Gezegen aslında durağan olduğunda, genellikle gezegene bağlı olarak bu süreç birkaç gün sürer, gezegen odaklanır ve çok yoğunlaşır. Durağan bir gezegen genellikle haritada en güçlü gezegen etkisi gösterir. Sabitken, bir enerji patlaması vardır. Uranüs durağan olduğunda, beklenmedik şeylerin hayatta gerçekleşmesini bekleyebilirsiniz. Hayatınıza yeni ve heyecan verici bir şeyin girmesine ihtiyaç vardır. Değişim neredeyse kaçınılmazdır ve genellikle durağandır. Sanki hayatın rüzgarları tarafından süpürülür ve yaşam boyunca canlandırıcı ve özgürleştirici, aynı zamanda çok yıkıcı ve zorlu olabilecek yeni ve sıradışı değişiklikler ve dönüşler bekleyebilirsiniz.

Uranus Retrosu başlarken, hem Merkür, hem de Mars ile etkileşim halinde. Bu da bizi çözüm üretmeye ve gerekeni yapmaya iten bir enerji yaratmakta. Değişen piyasa koşullarına, fiyatlara, ekonomiye cevap verebilmek için çalışma şartlarımızı, düzenimizi, sağlığımızı, işimizi düzene koymalıyız. Detayları inceleyerek geçmiş deneyimlerimizi gözden geçirmeliyiz. Yaratıcı fikirler ve çözümler bulabileceğimiz bu dönemde stratejileri belirlemek, 18 Ocak 2022 sonrası karşılaşabilinecek sürpriz koşullara karşı kendimizi garanti altına almamızı sağlayacak. Kendimizi savunma ve mücadele şeklimize karar vereceğiz.

Uranus Retroosu sırasında, Eylül ve Kasım ayları, Uranus’un diğer gezegenlerle yaptığı açılar nedeniyle oldukça önemli olarak. Önemli sonuçlar dahilinde yeni başlangıçlara i,mza atmak mümkün olacak. Maddi ve manevi anlamda kendimizi güvenceye alma noktasında önemli farkındalıklar elde etmemiz kolaylaşacak. Bazıları için bu konfor alanının dışına çıkmak noktasında oldukça zorlayıcı olabilir.

Uranus retrosu sırasında eskiyi korumak için çaba sarf ediyorsak, bu süreç maalesef boşa harcanan zaman olabilir. Yeniye ve moderne, farklı olana odaklanarak hayatımızı buna nasıl adapte edebileceğimizi keşfetmek ve buna çözüm üretmek asıl motivasyonumuz olmalıdır.

Bu dönemde özellikle Sabit burçlar zorlanabilir, Aslan, Kova, Boğa ve Akrep burçları gerçek değişimi deneyimlemek zorunda kalacak olanlar. Esnekliği öğrenmek ve gerekeni yapmak zorunlu olabilir.

ZEYNEP ÖZYÖRÜK

KLAROS DANIŞMANLIK

Paylaş