Bu hafta, Sonbahar ekinoksu Güneş’in Terazi burcuna geçmesiyle aktive oluyor ve 21 Mart 2020’de atacağımız büyük adımlar için şimdiden yeni alanlar, yeni boyutlar açmaya niyetleniyoruz, bunun içinde eyleme geçiyoruz. Aynı ağaçların yeni tohumlarını patlatacağı güne kadar yapraklarını dökmesi ve kendilerini tüm çıplaklığıyla kış boyunca inzivaya çekmesi gibi.

23 Eylül Pazartesi – Ekinoks ile hafta başlıyor. Duygusal açıdan yoğun ve bir o kadar da şok edici gelişmelerin meydana geleceği bir gün olacak. Haritanızda Yengeç burcunun temsil ettiği hayat alanında, önemli terk edişler ve vazgeçişler görülebilir. Bunun için eyleme geçebilirsiniz.

24 Eylül Salı – Merkür – Neptun 150’lik açısı nedeniyle gerçekleri kavramanız, olayların gidişatını anlamanız ve önünüzü görmeniz biraz zorlaşabilir. Karar vermekte ve ya konsantre olmakta zorluk çekebilirsiniz.

25 Eylül Çarşamba – Merkür – Jupiter olumlu açısı sonucunda, iletişim anlamda yoğun bir güne adım atabilirsiniz. Eğitim, öğrenim, farklı kültürler, felsefeler, seyahatler ve planlamalar konusunda çok fazla zaman harcayabilirsiniz. Bunun için bir takım sözleşmeler ve ya kontratlar gündeme gelebilir. Venus’un Saturn ile olan olumsuz açısı sizi ilişkiler, ortaklıklar, sözleşmeler, ortak sermayeler ve paralar konusunda gereksiz kaygı ve endişeye sürükleyebilir. Kendinizi bir karar vermek zorunda hissedebilirsiniz.

26 Eylül Perşembe – Katılmak zorunda olduğunuz ama içinizden gelmeyen organizasyonlar ve toplantılar, üzerinizde stres yaratabilir. Görevler ve sorumluluklar ağır gelse de bunun bir takım çalışması olduğunu ve herkesin bir rolü olduğunu unutmayın.

27 Eylül Cuma – Merkür – Pluto zorlu açısı, başkalarının üzerinde hakimiyet kurmak için tatlı dili ve politikayı kullanmaya sizi zorlayacak. Ya da başkaları sizi zorla bir konuda ikna etmeye çalışabilir. Hayır demenin zor olduğu bir gün olacak. Bu durum, duygusal anlamda günün ilerleyen saatlerinde bazı pişmanlıklara ve hayal kırıklıklarına yol açabilir. Geçmiş travmaları çözmek yerine kaçış olarak kullanmanıza neden olabilir. Kurban psikolojisine girmeden günü bitirmeye bakın. Politik olmak her zaman çözüm olmayabilir.

28 Eylül Cumartesi – Venus – Neptun 150’lik açısı,  ilişkilerde fazla beklenti ve romantik idealler gözyaşı dökmenize neden olabilir. Gerçekçi bir bakış açısıyla ilişkinizi ve partnerinizi değerlendirmenizde fayda var. Saturn’un 3. ve son kez Güney Ay düğümü ile buluşması tekrar eski alışkanlıklar ve tutumlar konusunda vazgeçmeniz ve terk etmeniz gerektiği ile ilgili son mesajları size veriyor olacak.  Üzerinize düşen görevden fazlasını yaptınız artık bundan vazgeçme zamanı. Eğer neyi bırakmanız gerektiğini bilmiyorsanız, 30 Nisan ve 4 Temmuz tarihlerinde nelerle ilgili olaylar yaşadığınıza bakmanız yeterli. Burada hangi yük sırtınızda ağırlık yaratıyor? Bırakın, gitsin. Aynı gün Terazi burcunda yaşanacak olan Yeni Ay zaten size yeni bir başlangıç yapmanız gerektiğini söylüyor. Özellikle haritanızda Terazi burcunun aydınlattığı hayat alanında yeni bir sayfa açma zamanı geldi!

29 Eylül Pazar – Venus – Jupiter olumlu açısı, neşe ve keyif verici gelişmelere neden olacak. Özellikle farklı felsefelere ve öğretilere keyifli ve eğlenceli bir bakış açısı getirebilir, bu alanlarda sosyalleşebilir, yeni insanlar tanıyabilirsiniz. Güneş –  Uranus arasındaki 150’lik yıpratıcı açı, maddi konularda stresli gelişmelere neden olurken, daha ılımlı yaklaşmanız için extra çaba sarf etmenize neden olabilir, barışçıl çözümler yaratmanıza yardımcı olabilir.

 

ASTROLOG ZEYNEP ÖZYÖRÜK

KLAROS DANIŞMANLIK 

Paylaş