Bu hafta Kova burcunda İlk dördün meydana gelecek. Merkür Retro sürecine devam ediyor.

4 Kasım Pazartesi – Kova burcunda İlk dördün meydana gelecek. Zorlayıcı bir etki. Merkür’ün Retro olması evraklar, belgeler ve iletişim konusunda sorun yaratabilir. Aksiyon almadan önce düşünmeniz de fayda var. Sabit burçlarda gelişen eylemler sıkıntı verebilir. Mars Ay ile kontak kurarak fevrilik ve ani hareket etme konusunda kural yıkıcı davranmanıza neden olabilir.

5 Kasım Salı –  Mars – Pluto arasındaki zorlu açı, ilişkiler ve denge kurma konusunda bir çok değişim enerjisine itirazda bulunmanıza neden olabilir. Pasif agresif olmak kimseye fayda sağlamayacağı gibi, ilişkilerde ve kontratlarda yanlış adım atmanıza neden olabilir. Sakinliğinizi korumalısınız. Baskı ve üzerinizde kontrol kurmak isteyenler hayatınızda sizi ileri götürmek için sadece birer araç. İsyanlarınız yanıtsız kalabilir. Kendinizi yıpratabilirsiniz. Mars Terazi burcunda iken zarar vermenize neden olabilir. Elektrikli eşyalara, yangınlara dikkat!

6 Kasım Çarşamba – Ay Balık burcunda, kurban psikolojisine girmenize neden olabilir. Adım atmakta zorlanabilir, kendi içinize kapanabilirsiniz. Yaratıcılıkla çalışanlar bugünden faydalanabilir.

7 Kasım Perşembe – Ay halen Balık burcunda olacak. Venus Mars 45’lik açısı, ilişkilerde ince ayarla hareket etmeniz gerektiğine işaret. İlişkiyi alevlendirebilecek iken bitmesine neden olabilirsiniz.

8 Kasım Cuma – Güneş – Saturn iş birliği, uzun vadeli projeler ve anlaşmalar için oldukça güzel fırsatlar sunabilir. Hayalleri üzerinde ciddi bir şekilde çalışanlar çok iyi olanaklar yakalayıp değerlendirebilirler. Önümüzdeki Dolunay’a kadar hala vaktiniz var. Güneş’in aynı gün Neptun ile olumlu açısı, gün içinde hayalci ve iyimser bir yaklaşımda olmanıza neden olabilir. Sorumluluk ve görev hissiyle hareket ederek, hedeflerinize bir adım daha yaklaşabilirsiniz.

9 Kasım Cumartesi – Saturn – Neptün olumlu açısı, 2018’in başından bu yana, disipline girdiğiniz, yeni yapılanmalar ve düzenler kurduğunuz alanda, hayalleriniz ve ideallerinize en yaklaştığınız noktaya işaret ediyor olacak. Kendinizi güvende hissedebilirsiniz. Kalıcı bir oluşumun temellerini attınız.

10 Kasım Pazar – Merkür’ün Pluto ile olan olumlu açısı 19 – 20 Ekim ve civarı yaşadığınız bir takım olaylarla ilgili karşı tarafı kolaylıkla ikna edebileceğinizi göstermekte. Özellikle sezgilerinizi ve manipulasyon yeteneğinizi aktif bir şekilde kullanabilirsiniz. Emeğinizin sonuçlarını Aralık ayının ilk günlerinde alıyor olacaksınız.

KLAROS DANIŞMANLIK

 

Paylaş