28 Ekim 2019 saat 06:38’de 4 derece Akrep burcunda Yeni ay gerçekleşecek. Bu Yeni ayın getirecekleri oldukça önemli. Gizlî ve en derinde olan birşeyleri ortaya çıkartmak ve bununla ilgili adım atmak ana amaç olacak.
Gökyüzünde Yeni ay’ın an haritasına baktığımızda, Uranus ile exact karşıt açıda olduğunu görüyoruz. Bu demektir ki, her ne kadar bu değişime hazır olduğumuzu düşünsek de, sürpriz ve beklenmedik, bizim kontrolümüz dışında gelişen bir takım olaylar bu durumu tetikleyecek. Ve bazılarınızı buna mecbur bırakacak.
Özellikle ekonomik şartlar, global krizler, para, gelirler, kazançlar ve değer verdiğiniz şeyler, kendinize verdiğiniz değer, kıymet ile gelişen beklenmedik durumları yönetmek zorunda kalabilirsiniz. Bu durum, hayatınızda bir isyan ve ya başkaldırı şeklinde tezahür edecek bir adım atmanıza neden olabilir. Derin bir değişim ve dönüşüme kaynak yaratabilir. Bazen konfor alanlarını korumak için eskiye o kadar bağlı kalırsınız ki, sabitlik ve olanı korumak size daha değerli gelebilir. Bu da gelişimi ve büyümeyi engelleyen şeydir. Bazılarınız için parasal konularla bağlantılı yeni başlangıçları getirecek iken, bazılarınız için yeni ve tutkulu bir ilişkinin başlangıcına neden olabilir. Fakat bu ilişkinin uzun sürmesi muhtemelen zor olacaktır, fakat kaçınılmazdır. Eğer birazcık daha bu Yeni ay ile neler başlatacağınızı merak ediyorsanız, 30-31 Mayıs tarihinde neler yaşadığınıza bir bakın derim . Bu dönemde hayatınızda hangi sürpriz değişikliği yaşadıysanız ve ne nedenle yaşadıysanız konunun ana sebebi budur. Bu tarihlere bakarak çok fazla ipucu yakalayabilirsiniz. Ilk kurşun orada atıldı.

Yeni Ay sonrası Merkür “ün hemen Retro hareketine başlaması başlangıçlar konusunda çok fazla acele etmeyip, ciddi bir fizibilite çalışması yapmanız gerektiğini söyliyor. Ya bu konuyla ilgili eksik kalan ve tamamlanması gereken bir takım prosedürler var, ya da başlatmak istediğiniz konuyla ilgili araç ve gereçleriniz tam değil.
Mars’ın Satürn ile olan olumsuz açısı da, harekete geçme konusunda elinizi zayıflatabilir. Üzerinizdeki sorumluluklar, otoriteler, kurallar, bürokrasi ile ilgili ağırlıklar önünüze engel olarak çıkabilir. Burada yine BALSAMİK AY çalışmasına dönmenizi rica edicem. Çünkü Mars’ın Terazi burcunda dengesiz davranışlarını yönetmek için burada ilişkiler ve kontratlar , sözleşmeler ve partnerlik, yasal süreçler konusunda ince bir ayar yapmanız konusunda uyarılar mevcut. Bu konuda sonuçları 18 Aralık tarihinde alabilirsiniz. Dengeye gelmek bu dönemde ancak mümkün olacak tabii o zamana kadar üstünüze düşenleri yaparsanız…

Bu Merkür retrosu beraberinde yaşanacak Yeni ay; sonuçlarını bir sonraki Dolunay ile birlikte gösterecektir. Bunun için 12 Kasım’ı beklemeniz gerekecek. Sürpriz açılımlar ve farkındalıklar, en derinde yaptığınız araştırmaların sonuçlarını bir bir ortaya çıkarabileceksiniz.

KLAROS DANIŞMANLIK

Paylaş