6 – 12 Eylül 2021 – Haftalık Burç Yorumları

6 – 12 Eylül 2021 haftasının ağır topu Başak burcundaki Yeni Ay olacak. Ondan önce ise son derece aktif olan Venus, ilişkiler ve para konusunda güç ve büyüme elde etmek için benimsediğimiz tutumumuzu terk etmek ve ya faydası olanı korumak noktasında bize yol gösterecek. Mars – Pluto etkileşimi, iş hayatında kontrolü ele almak için artık kılı kırk yarmaktan vazgeçmemiz gerektiği mesajını vermekte. 7 Eylül’de gerçekleşecek olan Yeni ay, yeni bir düzen ve sistem kurmak için bizi harekete geçirecek. Ekonomi ve para piyasalarındaki beklenmedik durumlarla başa çıkabilmek adına iş hayatımızda yeni bir düzen kurmak için gerekli yaratıcılığı ve üretkenliği gösterebileceğiz. Venus 7 Ekim’e kadar seyahat edeceği Akrep burcuna geçiş yapacak. Venus Akrep burcunda çok rahat bir pozisyonda olmadığı gibi, 7 Ekim’e kadar olan süreçte, ilişkiler ve para konularında aşırı sahiplenici, kontrolcü ve manipulatif tavırlardan uzaklaşmamız ve burada temelde yatan kaybetme korkularını yok etmek ve ya terk etmek için kendimizle yüzleşmeye davet edecek. 

Koç Burcu

KOÇ

Yükselen Koç’lar, haftaya oldukça yoğun bir trafikle başlıyorsunuz. Kariyer alanında yılbaşından bu yana elde etmeye çalıştığınız güç ve hakimiyette artık başarı sahibisiniz. Ve şimdi artık size fayda sağlamayan bazı ilişki ve ortaklıkları hayatınızdan çıkarabilirsiniz. Aynı şekilde artık bu kadar çaba sarf etmek, yoğun tempo çalışmak, aşırı mükemmeliyetçi hareket etmek zorunda değilsiniz. İstikrarı nasıl sağlayacağınızı biliyorsunuz. 7 Eylül’deki Yeni ay günlük düzeniniz, çalışma ortamınız, sağlığınız ve alışkanlıklarınızda yeni bir sayfa açacağınızı gösteriyor.

10 Eylül’de Venus’un Akrep burcuna geçmesiyle, 7 Ekim’e kadar tasarruf ve yatırımlar, bağımlı ilişkiler konusunda bazı tabularınız ve korkularınız ile yüzleşmek durumunda kalabilirsiniz. Burada yapmanız gereken bu endişelerden, ilişkiler ve para konularında hırs, tutku ve kıskançlık gibi davranışlardan tamamen kurtulmak olmalı. Bunun için 7 Ekim’e kadar zamanınız var.

Boğa Burcu

BOĞA

Yükselen Boğa’lar, haftaya oldukça yoğun bir trafikle başlıyorsunuz. Uzaklar, farklı kültürler, yurtdışı bağlantıları ve bu alandaki sorumluluklar ile ilgili yılbaşından bu yana elde etmeye çalıştığınız güç ve hakimiyette artık başarı sahibisiniz. Ve şimdi artık size fayda sağlamayan bazı ilişki ve ortaklıkları hayatınızdan çıkarabilirsiniz, özellikle de çalışma ortamınızdaki kişilerden bazıları ile olan ilişkinizi gözden geçirmelisiniz. Aynı şekilde yetenekleriniz ve becerileriniz konusunda artık bu kadar çaba sarf etmek, yoğun tempo çalışmak, aşırı mükemmeliyetçi hareket etmek zorunda değilsiniz. İstikrarı nasıl sağlayacağınızı biliyorsunuz. 7 Eylül’deki Yeni ay çocuklar, aşk hayatınız, yatırım araçlarınız alanında yeni bir sayfa açacağınızı gösteriyor.

10 Eylül’de Venus’un Akrep burcuna geçmesiyle, 7 Ekim’e kadar ilişkiler, ortaklıklar, birliktelikler, kontratlar konusunda bazı tabularınız ve korkularınız ile yüzleşmek durumunda kalabilirsiniz. Burada yapmanız gereken bu endişelerden, ilişkilerdeki hırs, tutku ve kıskançlık gibi davranışlardan tamamen kurtulmak olmalı. Bunun için 7 Ekim’e kadar zamanınız var.

İkizler burcu

İKİZLER

Yükselen İkizler, haftaya oldukça yoğun bir trafikle başlıyorsunuz. Tasarruf, yatırım, pasif kaynak yaratımı ve bu alandaki sorumluluklar ile ilgili yılbaşından bu yana elde etmeye çalıştığınız güç ve hakimiyette artık başarı sahibisiniz. Ve şimdi artık size fayda sağlamayan yatırım araçlarınızı ve ortak kazançlarınızı elden çıkarabilirsiniz,. Aynı şekilde ev, aile ve yuva konusunda ve ya evden yürüttüğünüz işlerinizde artık bu kadar çaba sarf etmek, yoğun tempo çalışmak, aşırı mükemmeliyetçi hareket etmek zorunda değilsiniz. İstikrarı nasıl sağlayacağınızı biliyorsunuz. 7 Eylül’deki Yeni ay aileniz, yuvanız ve eviniz alanında yeni bir sayfa açacağınızı gösteriyor.

10 Eylül’de Venus’un Akrep burcuna geçmesiyle, 7 Ekim’e kadar çalışma ortamınız, şartlarınız, işyerindeki ilişkileriniz konusunda bazı tabularınız ve korkularınız ile yüzleşmek durumunda kalabilirsiniz. Burada yapmanız gereken bu düzenin değişmesinden, çalışma ortamındaki ilişkilerinizdeki hırs, manipulasyon, hükmetme ihtiyacı ve ya kıskançlık gibi davranışlardan tamamen kurtulmak olmalı. Bunun için 7 Ekim’e kadar zamanınız var.

YENGEÇ

Yükselen Yengeç’ler , haftaya oldukça yoğun bir trafikle başlıyorsunuz. İlişkiler, ortaklıklar, birlikteliklet, kontratlar ve bu alandaki sorumluluklar ile ilgili yılbaşından bu yana elde etmeye çalıştığınız güç ve hakimiyette artık başarı sahibisiniz. Ve şimdi artık size fayda sağlamayan, aile içi bazı yasal süreçlerden vazgeçebilirsiniz. Aynı şekilde kardeşler, yakın çevre ile olan ilişkileriniz, iş ile ilgili günlük planlama ve trafiğiniz konusunda artık bu kadar çaba sarf etmek, yoğun tempo çalışmak, aşırı mükemmeliyetçi hareket etmek zorunda değilsiniz. İstikrarı nasıl sağlayacağınızı biliyorsunuz. 7 Eylül’deki Yeni ay, yakın çevrenizle olan ilişkiniz, günlük planlamalarınız, iş ile ilgili trafiğiniz alanında yeni bir sayfa açacağınızı gösteriyor.

10 Eylül’de Venus’un Akrep burcuna geçmesiyle, 7 Ekim’e kadar aşk hayatınız, spekülatif yatırım araçlarınız konusunda bazı tabularınız ve korkularınız ile yüzleşmek durumunda kalabilirsiniz. Burada yapmanız gereken bu maddi güvenceyi kaybetme korkusu, aşk ilişkinizdeki hırs, manipulasyon, hükmetme ihtiyacı ve ya kıskançlık gibi davranışlardan tamamen kurtulmak olmalı. Bunun için 7 Ekim’e kadar zamanınız var.

Aslan Burcu

ASLAN

Yükselen Aslan’lar, haftaya oldukça yoğun bir trafikle başlıyorsunuz. Çalışma hayatınız, işiniz, sağlığınız ve bu alandaki sorumluluklar ile ilgili yılbaşından bu yana elde etmeye çalıştığınız güç ve hakimiyette artık başarı sahibisiniz. Ve şimdi artık size fayda sağlamayan, gereksiz bürokrasilerden vazgeçebilirsiniz. Aynı şekilde finansal konular, gelirler, kaynak yaratımı konusunda artık bu kadar çaba sarf etmek, yoğun tempo çalışmak, aşırı hesapçı hareket etmek zorunda değilsiniz. İstikrarı nasıl sağlayacağınızı biliyorsunuz. 7 Eylül’deki Yeni ay, finansal kaynaklarınız alanında yeni bir sayfa açacağınızı gösteriyor.

10 Eylül’de Venus’un Akrep burcuna geçmesiyle, 7 Ekim’e kadar aileniz, yuvanız, eviniz ve aile içi ilişkiler konusunda bazı tabularınız ve korkularınız ile yüzleşmek durumunda kalabilirsiniz. Yapmanız gereken buradaki maddi güvenceyi kaybetme korkusu, aile içi ilişkinizdeki hırs, manipulasyon, hükmetme ihtiyacı ve ya kıskançlık gibi davranışlardan tamamen kurtulmak olmalı. Bunun için 7 Ekim’e kadar zamanınız var.

B.aşak Burcu

BAŞAK

Yükselen Aslan’lar, haftaya oldukça yoğun bir trafikle başlıyorsunuz. İlgi alanlarınız, hobileriniz ve bunları işe dönüştürme çabanız, yatırım araçları alandaki sorumluluklar ile ilgili yılbaşından bu yana elde etmeye çalıştığınız güç ve hakimiyette artık başarı sahibisiniz. Ve şimdi artık size fayda sağlamayan, finansal ortaklıklardan vazgeçebilirsiniz. Aynı şekilde özel hayatınız ve düzeniniz ile ilgili artık bu kadar çaba sarf etmek, yoğun tempo çalışmak, aşırı dakik hareket etmek zorunda değilsiniz. İstikrarı nasıl sağlayacağınızı biliyorsunuz. 7 Eylül’deki Yeni ay, özel hayatınız, imajınız, düzeniniz alanında yeni bir sayfa açacağınızı gösteriyor.

10 Eylül’de Venus’un Akrep burcuna geçmesiyle, 7 Ekim’e kadar yakın çevreniz, kardeşleriniz ile olan manipulatif ilişkileriniz, riskli yatırımlarınız konusunda bazı tabularınız ve korkularınız ile yüzleşmek durumunda kalabilirsiniz. Yapmanız gereken buradaki maddi güvenceyi kaybetme korkusu, yakın çevre ilişkinizdeki hırs, manipulasyon, hükmetme ihtiyacı ve ya kıskançlık gibi davranışlardan tamamen kurtulmak olmalı. Bunun için 7 Ekim’e kadar zamanınız var.

Terazi Burcu

TERAZİ

Yükselen Terazi’ler, haftaya oldukça yoğun bir trafikle başlıyorsunuz. Eviniz, aileniz, yuvanız ve evden yürüttüğünüz işiniz alanındaki sorumluluklar ile ilgili yılbaşından bu yana elde etmeye çalıştığınız güç ve hakimiyette artık başarı sahibisiniz. Ve şimdi artık ilişkilerdeki bazı manipulatif ve baskıcı tavırlarınızdan vazgeçebilirsiniz. Aynı şekilde arka plandan yürüttüğünüz işiniz ve düzeniniz ile ilgili artık bu kadar çaba sarf etmek, yoğun tempo çalışmak, aşırı planlı hareket etmek zorunda değilsiniz. İstikrarı nasıl sağlayacağınızı biliyorsunuz. 7 Eylül’deki Yeni ay, işinizle ilgili düzen ve sistem alanında yeni bir sayfa açacağınızı gösteriyor.

10 Eylül’de Venus’un Akrep burcuna geçmesiyle, 7 Ekim’e kadar gelirler, kazançlar, finansal kaynaklar konusunda bazı tabularınız ve korkularınız ile yüzleşmek durumunda kalabilirsiniz. Yapmanız gereken buradaki maddi güvenceyi kaybetme korkusu, kaynak yaratma konusunda hırs, manipulasyon, hükmetme ihtiyacı gibi davranışlardan tamamen kurtulmak olmalı. Bunun için 7 Ekim’e kadar zamanınız var.

Akrep Burcu

AKREP

Yükselen Akrep’ler, haftaya oldukça yoğun bir trafikle başlıyorsunuz. İşiniz, kariyeriniz ve mesleki hedefleriniz ile ilgili yılbaşından bu yana elde etmeye çalıştığınız güç ve hakimiyette artık başarı sahibisiniz. Ve şimdi artık gizli ilişkiler ve ya ortaklıklarda uyguladığınız bazı manipulatif ve baskıcı tavırlarınızdan vazgeçebilirsiniz. Burada daha fazla ısrarcı olmak zorunda değilsiniz. Aynı şekilde sosyal çevrenizle yürüttüğünüz takım çalışması, iş birliği ve sistem kurmaya çalışmanız ile ilgili artık bu kadar çaba sarf etmek, yoğun tempo çalışmak, aşırı planlı hareket etmek zorunda değilsiniz. İstikrarı nasıl sağlayacağınızı biliyorsunuz. 7 Eylül’deki Yeni ay, sizi yeni bir sosyal çevreye, gruba, merhaba diyeceğinizi gösteriyor. Beraberinde yeni iş projelerine de göz kırpabilirsiniz.

10 Eylül’de Venus’un burcunuza geçmesiyle, 7 Ekim’e kadar özel hayatınız, ilişkiler konusunda bazı tabularınız ve korkularınız ile yüzleşmek durumunda kalabilirsiniz. Yapmanız gereken buradaki partneri, ortağı kaybetme korkusu, ilişkide hırs, manipulasyon, hükmetme ihtiyacı gibi davranışlardan tamamen kurtulmak olmalı. Bunun için 7 Ekim’e kadar zamanınız var.

Yay Burcu

YAY

Yükselen Yay’lar, haftaya oldukça yoğun bir trafikle başlıyorsunuz. Finansal konular, gelir ve kaynak yaratımı ile ilgili yılbaşından bu yana elde etmeye çalıştığınız güç ve hakimiyette artık başarı sahibisiniz. Ve şimdi artık sosyal çevreniz, gruplar ve meslektaşlar arasında bir seçim yapabilirsiniz. Bazı ortaklıklara veda edebilir ve ya gruplarda bulunma zorunluluğundan vazgeçebilirsiniz. Aynı şekilde kariyerinizde en iyi olmak için extra efor sarf etmek, yoğun tempo çalışmak, aşırı planlı hareket etmek zorunda değilsiniz. İstikrarı nasıl sağlayacağınızı biliyorsunuz. 7 Eylül’deki Yeni ay, sizi yeni bir statüye, yeni bir sektüre, yeni bir pozisyona terfiye götürebilir. Burada yeni bir sayfa açıyorsunuz.

10 Eylül’de Venus’un Akrep burcuna geçmesiyle, 7 Ekim’e kadar bağlanma ve kaybetme korkusu konusunda, özellikle iş hayatınızdaki konfor alanlarınız ve sosyal çevrenizdeki gruplardan ayrılmak gibi bazı tabularınız ve korkularınız ile yüzleşmek durumunda kalabilirsiniz. Yapmanız gereken buradaki işi, çevreyi kaybetme korkusu, ilişkide hırs, manipulasyon, hükmetme ihtiyacı gibi davranışlardan tamamen kurtulmak olmalı. Bunun için 7 Ekim’e kadar zamanınız var.

Oğlak Burcu

OĞLAK

Yükselen Yay’lar, haftaya oldukça yoğun bir trafikle başlıyorsunuz. Özel hayatınız, yaşamınız, ilişkilere bakış tarzınız ile ilgili yılbaşından bu yana elde etmeye çalıştığınız güç ve hakimiyette artık başarı sahibisiniz. Ve şimdi artık kariyeriniz, mesleğiniz ve statünüz konusunda yaptığınız tüm güç savaşlarından vazgeçebilirsiniz. Aynı şekilde özellikle yurtdışı, yabancılar, hukuk, tıp, sosyal medya gibi konularla bağlantılı iş alanlarınızda extra efor sarf etmek, yoğun tempo çalışmak, aşırı planlı hareket etmek zorunda değilsiniz. İstikrarı nasıl sağlayacağınızı çok iyi biliyorsunuz. 7 Eylül’deki Yeni ay, sizi yeni bir iş ortamına, düzene, alana götürecek. Kendinize farklı bir felsefi düzen kurma ihtiyacı hissedeceksiniz.

10 Eylül’de Venus’un Akrep burcuna geçmesiyle, 7 Ekim’e kadar sosyal çevreniz, meslektaşlarınız, arkadaş gruplarınız konusunda, konfor alanlarınız ve sosyal çevrenizdeki gruplardan ayrılmak gibi bazı tabularınız ve korkularınız ile yüzleşmek durumunda kalabilirsiniz. Yapmanız gereken buradaki çevreyi kaybetme korkusu, ve ya kendini ispat etme ihtiyacı ve bu sebeple ilişkide hırs, manipulasyon, hükmetme ihtiyacı gibi davranışlardan tamamen kurtulmak olmalı. Bunun için 7 Ekim’e kadar zamanınız var.

Kova Burcu

KOVA

Yükselen Kova’lar, haftaya oldukça yoğun bir trafikle başlıyorsunuz. Arka planda yürüttüğünüz kariyer stratejileri ve hedefleri doğrutusunda yılbaşından bu yana elde etmeye çalıştığınız güç ve hakimiyette artık başarı sahibisiniz. Ve şimdi artık uzaklarla olan bağlantılarınız ve ilişkileriniz konusunda yaptığınız tüm güç savaşlarından vazgeçebilirsiniz. Aynı şekilde özellikle yatırım ve tasarruf ve ya aldığınız finansal destekler gibi konularda extra efor sarf etmek, yoğun tempo çalışmak, aşırı planlı hareket etmek zorunda değilsiniz. İstikrarı nasıl sağlayacağınızı çok iyi biliyorsunuz. 7 Eylül’deki Yeni ay, sizi yeni bir finansal dengeye, borç-alacak hesabına, yeni bir yatırıma götürecek. Krizi fırsata çevirmenin tam zamanı.

10 Eylül’de Venus’un Akrep burcuna geçmesiyle, 7 Ekim’e kadar kariyeriniz, sahip olduğunuz statü, mesleki hırslar gibi konularda korkularınız ve tabularınız ile yüzleşmek durumunda kalabilirsiniz. Yapmanız gereken buradaki statüyü kaybetme korkusu, ve ya otoriter figürlerle olan ilişkilerde hırs, manipulasyon, hükmetme gibi davranışlardan tamamen kurtulmak olmalı. Bunun için 7 Ekim’e kadar zamanınız var.

Balık Burcu

BALIK

Yükselen Balık’lar, haftaya oldukça yoğun bir trafikle başlıyorsunuz. Sosyal çevreniz, meslektaşlarınız, uzun vadeli kariyer planlarınız doğrutusunda yılbaşından bu yana elde etmeye çalıştığınız güç ve hakimiyette artık başarı sahibisiniz. Ve şimdi artık ortak sermaye ve yatırım bağlantılı konularda yaptığınız tüm güç savaşlarından vazgeçebilirsiniz. Aynı şekilde özellikle partneriniz ve ya ortağınız, müşterilerinizle olan ilişkilerinizde extra efor sarf etmek, yoğun tempo çalışmak, aşırı planlı hareket etmek, eleştirisel yaklaşımlarda bulunmak zorunda değilsiniz. İstikrarı nasıl sağlayacağınızı çok iyi biliyorsunuz. 7 Eylül’deki Yeni ay, sizi yeni bir ortaklığıa, ilişkide yeni bir boyuta, bir kontratta yapılacak yeniliklere götürecek.

10 Eylül’de Venus’un Akrep burcuna geçmesiyle, 7 Ekim’e kadar uzaklarla ilgili ilişkilerinizde, yatırımlarınızda, hırslarınız ve tutkularınızda korkularınız ve tabularınız ile yüzleşmek durumunda kalabilirsiniz. Yapmanız gereken buradaki yatırımı ve ya ilişkiyi kaybetme korkusu, ilişkilerde hırs, manipulasyon, hükmetme gibi davranışlardan tamamen kurtulmak olmalı. Bunun için 7 Ekim’e kadar zamanınız var.

ZEYNEP ÖZYÖRÜK

KLAROS DANIŞMANLIK

☎ : 0 216 999 35 75 – 0 539 626 98 87

@klarosdanismanlik

Paylaş