13 – 19 Eylül 2021 – Haftalık Burç Yorumları

13 – 19 Eylül haftasının en önemli olayı, Venus’un Saturn ile olan zorlu açısı ve Yay burcunda gerçekleşecek olan İlk Dördün olacak. Hafta başında doğum haritamızda Yay burcuyla ilgil hayat alanında önemli hamleler ve atılımlar yapmak isteyebiliriz.

15 Eylül’de Mars Terazi burcuna geçiş yapacak ve 30 Ekim’e kadar ilişkiler ve ortaklıklar, yasal süreçler ve adalet konusunda zarar verecek eylemlerde bulunabilecek. Burada pasif agresif bir enerji ilişkilere hakim olabilir.

Hafta başından itibaren, Güneş Başak burcunda, Neptun ve Pluto ile iletişim kurarak, iş ve düzen konularında önemli sonuçları ve bu düzeni korumak için çaba göstermeyi gerektirecek.

Hafta sonunda gerçekleşecek olan Venus – Saturn zorlu açısı ise, hafta başından itibaren ilişki ve para konularında aşırı korumacı, şüpheci, manipulatif ve tüketen eğilimleri, buna sebep olan ilişkileri, kişileri hayatımızdan çıkarmaya karar vermemize neden olabilir.

Koç Burcu

KOÇ

Yükselen Koç’lar, bu hafta sizin için çok önemli. Geçtiğimiz sene 14 Aralık 2020 tarihiyle beraber uzaklar, yurtdışı, yabancılarla olan ilişkiler, seyahatler ve ya yüksek öğrenim gibi konularda aldığınız büyük kararlar ile ilgili önemli hamleler yapmanız mümkün. Bu uzun soluklu planın, önemli bir aşamasına geçiyorsunuz.

Çalışma hayatınız, düzeniniz, şartlarınız ile ilgili yeni başlangıçlar kariyer ve iş hayatınızdaki gücünüzü arttırırken, Haziran ayında revize ettiğiniz beklentilerinizde güzel bir hasat yapmanızı sağlayacak.

Mars’ın Terazi burcuna geçmesiyle, 30 Ekim’e kadar, ilişkiler, ortaklıklar, sözleşmeler, yasal süreçler konusunda pasif agresif bir enerji benimseyebilirsiniz. Kavga etmemek için extra çaba göstermeniz mümkün.

Hafta başından itibaren etkisini gösterecek olan Venus – Saturn zorlu açısı, tasarruf ve yatırımlar, ilişkilerdeki tutku ve sahiplenici tavır ile ilgili gereksiz kuşku ve endişelere son vereceğinizi göstermekte.

Boğa Burcu

BOĞA

Yükselen Boğa’lar, bu hafta sizin için çok önemli. Geçtiğimiz sene 14 Aralık 2020 tarihiyle beraber yatırımlar, tasarrfular, yastık altı paralar, miras ve ya pasif kaynaklar gibi konularda aldığınız büyük kararlar ile ilgili önemli hamleler yapmanız mümkün. Bu uzun soluklu planın, önemli bir aşamasına geçiyorsunuz.

Çocuklar, spekülatif yatırım araçları, kendinizi ispat etmek istediğiniz yetenekleriniz ile ilgili yeni başlangıçlar, uzaklarla ilgili sorumluluk ve hakimiyet alanında gücünüzü arttırırken, Haziran ayında revize ettiğiniz uzun vadeli projeleriniz alanında güzel bir hasat yapmanızı sağlayacak.

Mars’ın Terazi burcuna geçmesiyle, 30 Ekim’e kadar, çalışma ortamınızda, çalışma arkadaşlarınız ile olan ilişkileriniz konusunda pasif agresif bir enerji benimseyebilirsiniz. Kavga etmemek ve ya dengeleri sağlamak için extra çaba göstermeniz mümkün.

Hafta başından itibaren etkisini gösterecek olan Venus – Saturn zorlu açısı, ikili ilişkiler, ortaklıklar ve birliktelikler alanında tutkulu ve sahiplenici tavırdan, kaybetme korkusundan, kıskançlık gibi gereksiz kuşku ve endişelerden vazgeçmek isteyebileceğinize işaret etmekte.

İkizler burcu

İKİZLER

Yükselen İkizler, bu hafta sizin için çok önemli. Geçtiğimiz sene 14 Aralık 2020 tarihiyle beraber ikili ilişkiler, müşteriler, ortaklıklar, sözleşme ve kontratlar, anlaşmalar gibi konularda aldığınız büyük kararlar alanında önemli hamleler yapmanız mümkün. Bu uzun soluklu planın, önemli bir aşamasına geçiyorsunuz.

Aileniz, yuvanız, ev içindeki düzeniniz, evden yürüttüğünüz işleriniz ile ilgili yeni başlangıçlar, yatırımlar ve tasarruflar alanında elde etmek istediğiniz hakimiyet ve gücü arttırırken, Haziran ayında revize ettiğiniz kariyer planlarınız ile ilgili güzel bir hasat yapmanızı sağlayacak.

Mars’ın Terazi burcuna geçmesiyle, 30 Ekim’e kadar, aşk hayatınız, çocuklar ile olan ilişkileriniz, yatırım araçlarınız ile ilgili pasif agresif bir enerji benimseyebilirsiniz. Kendinizi ispat etmek için extra çaba göstermek durumunda kalabilirsiniz.

Hafta başından itibaren etkisini gösterecek olan Venus – Saturn zorlu açısı, çalışma ortamındaki insanlarla olan güvensizlik ve şüphecilik gibi duygularınızdan vazgeçmek isteyebileceğinize işaret etmekte.

YENGEÇ

Yükselen Yengeç’ler, bu hafta sizin için çok önemli. Geçtiğimiz sene 14 Aralık 2020 tarihiyle beraber çalışma hayatınız, işiniz, şartlarınız, sağlığınız gibi konularda aldığınız büyük kararlar alanında önemli hamleler yapmanız mümkün. Bu uzun soluklu planın, önemli bir aşamasına geçiyorsunuz.

Yakın çevreniz ile olan ilişkiniz, günlük düzeniniz, iletişim trafiğiniz ile ilgili yeni başlangıçlar, ortaklıklar ve ilişki alanında elde etmek istediğiniz hakimiyet ve gücü arttırırken, Haziran ayında revize ettiğiniz uzaklar, yüksek öğrenim, seyahatler, yabancılarla olan ilişkileriniz ile ilgili güzel bir hasat yapmanızı sağlayacak.

Mars’ın Terazi burcuna geçmesiyle, 30 Ekim’e kadar, eviniz, aileniz, yuvanız içindeki ilişkilerde, yasal süreçlerde, gayrimenkul ile ilgili alım-satım gibi durumlar ile ilgili pasif agresif bir enerji benimseyebilirsiniz. Taşınmak, ev alıp satmak, aile içi yasal işlemlerle uğraşmak, ve ya huzuru sağlamak adına extra çaba sarf edebilirsiniz.

Hafta başından itibaren etkisini gösterecek olan Venus – Saturn zorlu açısı, aşk hayatınızda ve yatırım araçlarınızda güvensizlik, şüphecilik, kaybetme korkusu, suçluluk gibi duygulardan vazgeçmek isteyebileceğinize işaret etmekte.

Aslan Burcu

ASLAN

Yükselen Aslan’lar, bu hafta sizin için çok önemli. Geçtiğimiz sene 14 Aralık 2020 tarihiyle beraber aşk hayatınız, yetenekleriniz, becerileriniz, hobileriniz gibi konularda aldığınız büyük kararlar alanında önemli hamleler yapmanız mümkün. Bu uzun soluklu planın, önemli bir aşamasına geçiyorsunuz.

Finansal konular, kazançlar ve kaynaklar ile ilgili yeni başlangıçlar, kurmaya çalıştığınız yeni bir düzen, iş hayatınız ve günlük rutininizde elde etmek istediğiniz hakimiyet ve gücü arttırırken, Haziran ayında revize ettiğiniz yatırım ve tasarruflar, pasif kaynaklar ve eşinizin gelirleri ile olan konularda güzel bir hasat yapmanızı sağlayacak.

Mars’ın Terazi burcuna geçmesiyle, 30 Ekim’e kadar, yakın çevreniz, iletişim tarzınız, eğitim ve öğretim gibi konularda pasif agresif bir enerji benimsemek durumunda kalabilirsiniz. Politika yapmak ve karşı tarafın isteği doğrultusunda hareket etmek sizi zorlayabilir.

Hafta başından itibaren etkisini gösterecek olan Venus – Saturn zorlu açısı, eviniz ve aileniz ile ilgili maddi manevi güvenlik anlayışınızda güvensizlik, şüphecilik, kıtlık bilinci gibi duygulardan vazgeçmek isteyebileceğinize işaret etmekte.

B.aşak Burcu

BAŞAK

Yükselen Başak’lar, bu hafta sizin için çok önemli. Geçtiğimiz sene 14 Aralık 2020 tarihiyle beraber eviniz, aileniz,yuvanız gibi konularda aldığınız büyük kararlar alanında önemli hamleler yapmanız mümkün. Bu uzun soluklu planın, önemli bir aşamasına geçiyorsunuz.

Özel hayatınız ile ilgili yeni başlangıçlar, kurmaya çalıştığınız yeni bir düzen, kendinizi ispat etmek istediğiniz kariyer alanında istediğiniz hakimiyet ve gücü arttırırken, Haziran ayında revize ettiğiniz ilişkilerle olan beklentilerinizde güzel bir hasat yapmanızı sağlayacak.

Mars’ın Terazi burcuna geçmesiyle, 30 Ekim’e kadar, gelirler ve kaynaklar, kazançlar gibi konularda pasif agresif bir enerji benimsemek durumunda kalabilirsiniz. Pazarlık yaparken ve para kazanmaya çalışırken yasal süreçlerle uğraşmak ve karşı tarafa göre hareket etmek sizi zorlayabilir.

Hafta başından itibaren etkisini gösterecek olan Venus – Saturn zorlu açısı, yakın çevreniz ile olan ilişkinizde ve ya yatırım ve tasarruflarla ilgili düşüncelerinizde güvensizlik, şüphecilik, kıtlık bilinci gibi duygulardan vazgeçmek isteyebileceğinize işaret etmekte.

Terazi Burcu

TERAZİ

Yükselen Terazi’ler, bu hafta sizin için çok önemli. Geçtiğimiz sene 14 Aralık 2020 tarihiyle beraber yakın çevreniz ile olan ilişkiler, eğitim öğretim ve ya bilginizi yaymak gibi konularda aldığınız büyük kararlar alanında önemli hamleler yapmanız mümkün. Bu uzun soluklu planın, önemli bir aşamasına geçiyorsunuz.

Arka planda, gözlerden uzak kurmaya çalıştığınız çalışma düzeni, kariyer ve aile alanında istediğiniz hakimiyet ve gücü arttırırken, Haziran ayında revize ettiğiniz çalışma koşulları ve işleyişi alanında güzel bir hasat yapmanızı sağlayacak.

Mars’ın Terazi burcuna geçmesiyle, 30 Ekim’e kadar, özel hayatınız, tarzınız, imajınız gibi konularda pasif agresif bir enerji benimsemek durumunda kalabilirsiniz. Yasal süreçlerle uğraşmak ve karşı tarafın sizi pasif agresyona sürüklemesi sizi zorlayabilir.

Hafta başından itibaren etkisini gösterecek olan Venus – Saturn zorlu açısı, gelirler ve kazançlar ile ilgili eğilimlerinizde güvensizlik, şüphecilik, kıtlık bilinci gibi duygulardan vazgeçmek isteyebileceğinize işaret etmekte.

Akrep Burcu

AKREP

Yükselen Akrep’ler, bu hafta sizin için çok önemli. Geçtiğimiz sene 14 Aralık 2020 tarihiyle beraber gelirler, kazançlar, yeni bir gelir kapısı açmak gibi konularda aldığınız büyük kararlar alanında önemli hamleler yapmanız mümkün. Bu uzun soluklu planın, önemli bir aşamasına geçiyorsunuz.

Sosyal çevreniz, meslektaşlarınız arasında belirlediğiniz yeni bir düzen ve sistem, yakın çevreniz, iş ile ilgili stratejileriniz ve sorumluluklarınız alanında istediğiniz hakimiyet ve gücü arttırırken, Haziran ayında revize ettiğiniz yatırım araçlarındaki beklentileriniz, kendinizi ispat etmek istediğiniz yöntemler ve aşk hayatınızla ilgili hayalleriniz alanında güzel bir hasat yapmanızı sağlayacak.

Mars’ın Terazi burcuna geçmesiyle, 30 Ekim’e kadar, gözlerden uzak tutmaya çalıştığınız ilişkiler ve ya anlaşmalar alanında pasif agresif bir enerji benimsemek durumunda kalabilirsiniz. Gizli düşmanlara dikkat! Özellikle iş yerindeki kişileri yakın markaja almalısınız.

Hafta başından itibaren etkisini gösterecek olan Venus – Saturn zorlu açısı, özel hayatınız ve ikili ilişkilerdeki bakış tarzınız ile ilgili eğilimlerinizde güvensizlik, şüphecilik, kaybetme korkusu ve kıskançlık gibi duygulardan vazgeçmek isteyebileceğinize işaret etmekte.

Yay Burcu

YAY

Yükselen Yay’lar, bu hafta sizin için çok önemli. Geçtiğimiz sene 14 Aralık 2020 tarihiyle beraber özel hayatınız, hayata bakış tarzınız ve felsefeniz ile ilgil yapmak istediğiniz değişiklik gibi konularda aldığınız büyük kararlar alanında önemli hamleler yapmanız mümkün. Bu uzun soluklu planın, önemli bir aşamasına geçiyorsunuz.

Kariyer ve statü alanında belirlediğiniz yeni düzen ve yaptığınız başlangıç, gelir ve kazançlar, finansal sorumluluklarınız alanında istediğiniz hakimiyet ve gücü arttırırken, Haziran ayında revize ettiğiniz aileniz ve yuvanız ile ilgili beklentileriniz konusunda güzel bir hasat yapmanızı sağlayacak.

Mars’ın Terazi burcuna geçmesiyle, 30 Ekim’e kadar, sosyal çevre, meslektaşlar, girmeye çalıştığınız gruplar alanında pasif agresif bir enerji benimsemek durumunda kalabilirsiniz. Karşı tarafa evet demek için extra çaba sarf etmek sizi zorlayabilir.

Hafta başından itibaren etkisini gösterecek olan Venus – Saturn zorlu açısı, bilinçaltınızda bulunan işinizi ve işteki güvenliğinizi kaybetme korkusu ve ya aşk hayatınızla ilgili güvensizlik, şüphecilik, ve kıskançlık gibi tutumlardan vazgeçmek isteyebileceğinize işaret etmekte.

Oğlak Burcu

OĞLAK

Yükselen Oğlak’lar, bu hafta sizin için çok önemli. Geçtiğimiz sene 14 Aralık 2020 tarihinden bu yana, arka planda yurtdışı, yabancı ülkeler, farklı felsefeler, yüksek öğrenim ve ya öğretim gibi alanlarda yapmak istediğiniz değişiklik ile ilgili önemli hamleler yapmanız mümkün. Bu uzun soluklu planın, önemli bir aşamasına geçiyorsunuz.

Uzaklarla bağlantılı iş hayatınız, yüksek öğrenim, tıp, basın yayın, sosyal medya gibi alanlarda belirlediğiniz yeni düzen ve yaptığınız başlangıç, özel hayatınız alanında istediğiniz hakimiyet ve gücü arttırırken, Haziran ayında revize ettiğiniz hayal ve beklentileriniz konusunda güzel bir hasat yapmanızı sağlayacak.

Mars’ın Terazi burcuna geçmesiyle, 30 Ekim’e kadar, kariyeriniz, sosyal statünüz, kendinizi toplum önünde ispat etmek istediğiniz alanlarda pasif agresif bir enerji benimsemek durumunda kalabilirsiniz. Karşı tarafa evet demek ve politika yapmak sizi zorlayabilir.

Hafta başından itibaren etkisini gösterecek olan Venus – Saturn zorlu açısı, sosyal çevrenizde ve arkadaş ortamınızda bir temizlik yapmak isteyebileceğinizi gösteriyor. Onlara olan güvensizlik, şüphecilik, ve kıskançlık gibi tutumlardan vazgeçmek isteyebilirsiniz.

Kova Burcu

KOVA

Yükselen Kova’lar, bu hafta sizin için çok önemli. Geçtiğimiz sene 14 Aralık 2020 tarihinden bu yana, sosyal çevre, kalabalık ortamlar, gruplar, gelecek ile ilgili uzaklarla bağlantılı planlar gibi alanlarda yapmak istediğiniz değişiklik ile ilgili önemli hamleler yapmanız mümkün. Bu uzun soluklu planın, önemli bir aşamasına geçiyorsunuz.

Yatırım, tasarruf, para biriktirme, miras, ortak sermaye ve ya sponsorlar gibi alanlarda belirlediğiniz yeni düzen ve yaptığınız başlangıç, kariyer alanında istediğiniz hakimiyet ve gücü arttırırken, Haziran ayında revize ettiğiniz finansal beklentileriniz konusunda güzel bir hasat yapmanızı sağlayacak.

Mars’ın Terazi burcuna geçmesiyle, 30 Ekim’e kadar, uzaklarla bağlantılı aşk ilişkilerinizde pasif agresif bir enerji benimsemek durumunda kalabilirsiniz. Karşı tarafa evet demek ve politika yapmak sizi zorlayabilir.

Hafta başından itibaren etkisini gösterecek olan Venus – Saturn zorlu açısı, kariyer alanında kendinize duyduğunuz ve ya başarısızlığa, statü kaybına karşı geliştirdiğiniz güvensizlik, şüphecilik, ve elinizdekini bırakamama gibi tutumlardan vazgeçmenizi sağlayacak.

Balık Burcu

BALIK

Yükselen Balık’lar, bu hafta sizin için çok önemli. Geçtiğimiz sene 14 Aralık 2020 tarihinden bu yana, kariyer, statü, iş hayatıyla ilgili hedefler konusunda yapmak istediğiniz değişiklik için önemli hamleler yapmanız mümkün. Bu uzun soluklu planın, önemli bir aşamasına geçiyorsunuz.

İkili ilişkiler, ortaklıklar, sözleşmele gibi alanlarda belirlediğiniz yeni düzen ve yaptığınız başlangıç, uzaklarla ilgili konularda istediğiniz hakimiyet ve gücü arttırırken, Haziran ayında revize ettiğiniz özel hayatınızla ilgili beklentileriniz ve hayalleriniz konusunda güzel bir hasat yapmanızı sağlayacak.

Mars’ın Terazi burcuna geçmesiyle, 30 Ekim’e kadar, yatırım, tasarruf ve harcamalarınızda pasif agresif bir enerji benimsemek durumunda kalabilirsiniz. Karşı tarafa evet demek ve onlara uyum sağlamak sizi zorlayabilir.

Hafta başından itibaren etkisini gösterecek olan Venus – Saturn zorlu açısı, uzaklarla ilgili konularda ve orada kurduğunuz ilişkilerde geliştirdiğiniz güvensizlik, şüphecilik, ve elinizdekini bırakamama gibi tutumlardan vazgeçmenizi sağlayacak.

ZEYNEP ÖZYÖRÜK

KLAROS DANIŞMANLIK

☎ : 0 216 999 35 75 – 0 539 626 98 87

@klarosdanismanlik

Paylaş