2 – 8 Ağustos 2021 – Haftalık Burç Yorumları

Bu hafta gökyüzünde gerçekleşecek olan en önemli olay 8 Ağustos’ta yaşanacak olan Aslan burcundaki Yeni Ay olacak. Hafta başında Güneş ve Merkür’ün Saturn ile yapacağı karşıt açı
susturulmak ve engellenmek gibi konularla karşılaşabileceğimizi gösteriyor. Karşı taraftan ya anlaşılmıyoruz ve ya duyulmuyoruz. Ve buna isyan ediyoruz. Başka bir bakış açısıyla Şubat Yeni Ay’ı ile başlattığımız bir girişimin sonuçlarını almak, ödülünü görmek mümkün. Hafta boyunca Uranus’un Merkür ve Venus ile olan açısı ekonomik ve finansal krizlere adapte olmak için  iş hayatımız ve  düzenimiz konusunda ilişkilerimizi adapte edeceğimizi gösteriyor. Fikirsel ve stratejik anlamda yeni bir oluşum konusunda atılım yapmak hayat standardımızı idame ettirmek için kaçınılmaz görünüyor. Yeni bir mücadeleye ve bu mücadele için tüm yeteneklerimizi ve becerilerimizi ortaya koymaya gönüllü olacağız. İsyanlar ve kuralsızlık, adaletsizlik, haksızlık ve mağduriyet gibi durumlara karşı savunmaya geçmemiz ve bunun için savaş açmamız mümkün. Bunu yaparken ağzımıza geleni esirgemeyeceğimiz bir yaklaşım işleri zorlaştırabilir. Egoya yenik düşebiliriz. Boş sözler duyabiliriz. Tutamayacağımız sözler verebiliriz. Özgüven bizi yanlış yönlendirebilir. Temmuz ayında deneyimlediğimiz cesaret ve özgüvenin verdiği güçle harekete geçebiliriz.

Koç Burcu

KOÇ

Yükselen Koç’lar, Kendini ispat etmek için bazı grup ve organizasyonlarla mücadele edebilirsin. İsyankar duruşunla birlikte, çalışma şartların, arkadaşların seni destekler vaziyette. Burada bir takım fırsatları değerlendirmen mümkün. Mayıs ayında almış olduğun kararları özellikle çocuklar, aşk hayatı, spekülatif yatırım araçları ve işinin arka planıyla ilgili konularda uygulamaya koyabilirsin. Bu yeni oluşumda yeteneklerini ortaya koyman başarı için yeterli olacak. Bu eğer uzun soluklu bir projeyse sonucunu Şubat 2023’te alacağını bilmelisin.

Boğa Burcu

BOĞA

Yükselen Boğa’lar, Aile ve kariyer alanında bazı zıtlaşmalar, çelişkiler yaşaman mümkün. Ayakların geri geri gidiyor olabilir. Özgürlüğünü kısıtlayan iş konularında farklı bir yöntem izlemen gerektiğinin farkına varabilirsin.Özel hayatınla ilgili konfor alanının dışına çıkman gerektiğini Mayıs ayında fark etmiştin. Şimdi bunun için harekete geçme zamanı. Özellikle aile, ev ve yuva konularında riskli hamleler yapmak isteyebilirsin. Bu eğer uzun soluklu bir projeyse sonucunu Şubat 2023’te alacağını bilmelisin.

İkizler burcu

İKİZLER

Yükselen İkizler, Uzaklarla bağlantılı konular, kurmaya çalıştığın sistem, düzen ve sağlamaya çalıştığın istikrar konusunda Şubat ayından bu yana önemli bir yol kat ettin. Şimdi sonuçlarını gözden geçirerek
Mayıs ayında finansal alanda kendini garantiye almanı sağlayacak projeler için atılım zamanı.Yeni bir ticari fikir, strateji, araç, ve ya yaratıcılığını ispat edebileceğin bir mecra seçim ilerlemen mümkün. Bu eğer uzun soluklu bir projeyse sonucunu Şubat 2023’te alacağını bilmelisin.

YENGEÇ

Yükselen Yengeç’ler, Finansal konularda zorlanarak haftaya başlayabilirsin. Tüm dikkatin kaynak ve gelirlerinde olmasına rağmen yapmak istediğin tasarruf ve harcamalar seni zorlamış olabilir. Şubat ayından bu yana burada yaratmaya çalıştığın disiplinde önemli başarılar elde ettin. Şimdi Mayıs ayında sosyal çevren ve mesleğinden elde ettiğin gelirler, uzun soluklu finansal projeler için harekete geçme zamanı. Pazarlıklara soyunabilir, yeni bir gelir kapısı açabilir, kendi değerini daha yüksek belirleyebilirsin. Bu eğer uzun soluklu bir projeyse sonucunu Şubat 2023’te alacağını bilmelisin.

Aslan Burcu

ASLAN

Yükselen Aslan’lar, İkili ilişkiler, ortaklıklar, sözleşmeler konusunda yaşadığınız çelişkiler, direnç ve isyan seni yeni bir konsepte sürükleyebilir. Finansal alanda kolaylıklar içinde olman Mayıs ayında sürpriz gelişmelere adapte olmak için aldığın kararları uygulamak için gerekli gücü bulabilirsin.
Yeni bir görünüm, tarz, yaşam peşinde olabilirsin. İlişkilere bakış açını değiştirebilirsin. Bu eğer uzun soluklu bir projeyse sonucunu Şubat 2023’te alacağını bilmelisin.

B.aşak Burcu

BAŞAK

Yükselen Başak’lar, İş düzenin, rutinin, ve yalnız kalma ihtiyacın seni zorlayabilir. Eğer Şubat ayından bu yana günlük plan ve programın, düzenin, çalışma hayatın ile ilgili yeni bir disiplin kurma ihtiyacı içindeysen, bunu fazlasıyla başardığını gözlemleyebilirsin. Uzaklarla ilgili elde ettiğin başarı işini kolaylaştırabilir. Mayıs ayında ekonomi ve dış politikaların beklenmedik durumlara sebep olmasına adapte olmak için almış olduğun kararlar noktasında gizli bir yeni oluşuma adım atabilirsin. Bu yeni oluşum seni heveslendirirken tüm detayları kendine saklamak isteyebilirsin. Eğer bu uzun soluklu bir projeyse sonuçlarını Şubat 2023’te alacağını bilmelisin.

Terazi Burcu

TERAZİ

Yükselen Terazi’ler, Çocuklar, hobiler, aşk hayatı ve burada yaşananlar, sosyalleşmek ve kariyerden elde edeceğin gelirler noktasında seni zorlayabilir. İsyankar olabilirsin. Şubat ayından bu yana işinin alt yapısını kurmak ve sağlamlaştırmak, yeteneklerin üzerine uzmanlaşmak, çocuğunla ilgili disiplin kurmak adına yaptıklarının sonuçlarını alabilirsin. Burada başardıkların sosyal çevren ve yeteneklerinle kendini gruplar içinde ispat etmek noktasında yeni bir girişimde bulundurabilir. Yeni bir çevreye adım atabilirsin. Bir gruba öncülük edebilirsin. Eğer bu uzun soluklu bir projeyse sonuçlarını Şubat 2023’te alacağını bilmelisin.

Akrep Burcu

AKREP

Yükselen Akrep’ler, Kariyer ve aile yaşamınla ilgili bazı konular kafanı karıştırabilir, ikileme sürükleyebilir, isyankar davranmana neden olabilir. Sosyal çevreden aldığınız destekle ortaklık, müşteri, ikili ilişkiler konusunda sürprizlere kolaylıkla adapte olabilirsin. Mayıs ayında ortaklık, müşteri ve sözleşmelerle ilgili yeniye ayak uydurma noktasında aldığın kararlar için kariyer ve mesleki konularda harekete geçebilirsin. Eğer bu uzun soluklu bir projeyse sonuçlarını Şubat 2023’te alacağını bilmelisin.

Yay Burcu

YAY

Yükselen Yay’lar, Farklı kültür, felsefe, seyahat konusunda kendi fikirlerinle çelişebilirsin, zihinsel gelgitler yaşayarak iki uç noktada salınabilirsin. Şubat ayında online mecraalar, eğitim, öğretim, sanal ticaret gibi konularda veya kardeşinle, yakın çevrenle olan ilişkinde yaratmaya çalıştığın modern yapılanma konusunda kolaylıklar sana kariyer vasıtasıyla gelecek. Kendini ve kapasiteni tüm dünyaya sosyal mecralardan duyurabilir, dikkatleri üstüne çekebilir, 6 aydan bu yana çabalarının karşılığını alabilirsin. Bu yeni mücadele seni daha güçlü kılacak. Eğer bu uzun soluklu bir projeyse sonuçlarını Şubat 2023’te alacağını bilmelisin.

Oğlak Burcu

OĞLAK

Yükselen Oğlak’lar, Finansal konularda tasarruf ve yatırımlara odaklanırken, gelirler ve kaynaklar konusunda yaşananlar kafa karıştırıcı olabilir, çözüm yaratırken ikilemde kalabilirsin. Diğer taraftan Şubat ayından bu yana gelirlerin ile ilgili yapmak istediğin atılım noktasında bugün çok fazla başarı ve yol kat etmiş olabilirsin. Sana daha fazla katkısı olacak bir alana doğru geçiş yapmak, pasif gelirler konusunda yeni bir girişimde bulunmak Mayıs ayında yeteneklerini de dikkate alarak daha sağlam alt yapısı olan bir işe adım atmana neden olmuş olabilir. Şimdi bu noktada mücadele zamanı. Bu yeni kaynak konusunda yolun açık. Eğer bu uzun soluklu bir projeyse sonuçlarını Şubat 2023’te alacağını bilmelisin

Kova Burcu

KOVA

Yükselen Kova’lar, İlişkiler, birliktelikler,  sözleşmeler noktasında canın son derece  ve ikilemde hissedebilirsin. Özel hayatında yaşadığın son dönem olayları kişiselleştirmeye giderek özgürlüğüne yapılan haksızlıklara odaklanabilirsin. Diğer taraftan Şubat itibariyle yaratmaya çalıştığın yeni düzene kavuşabilir, sıkı çalışmanın karşılığını alabilirsin. Ailevi konularda yaşanan sürprizler ve beklentilere göre finansal alacağın destekle kolayca uyum sağlayabilirsin. Bu durum Mayıs ayında aile ve yuvayla ilgili konularda aldığın kararları gerçekleştirme noktasında seni yeni bir ortaklığa ve ya birlikteliğe sürükleyebilir. Özgüvenini arttırıcı sözleri karşı taraftan duyabilirsin. Eğer bu uzun soluklu bir projeyse sonuçlarını Şubat 2023’te alacağını bilmelisin.

Balık Burcu

BALIK

Yükselen Balık’lar, Çalışma hayatın, düzenin ve yalnız kalma ihtiyacın gibi konularda içsel bir gerginlik yaşaman mümkün. Eğer Şubat ayında izole hayata adapte olmak konusunda çaba sarf ettiysen, ve ya sosyalleşmek için yeni yeni yöntemler yaratmaya çabaladıysan şimdi mükafatını alma zamanı. Çalışma ortamında gerektiği gibi parlayabilir, ihtişamınla dikkatleri üstüne çekebilirsin. Burada atacağın yeni bir adım senin özgüvenini ortaya koymanı sağlayacak ve çalışma arkadaşlarına kendini ispat etmeni kolaylaştıracak. Mayıs ayında finansal stratejiler konusunda aldığın yeni kararları uygulamak için yeni bir düzen ve çalışma ortamı yaratma çabanda daha mücadeleci olabilirsin. Eğer bu uzun soluklu bir projeyse sonuçlarını Şubat 2023’te alacağını bilmelisin.

ZEYNEP ÖZYÖRÜK

KLAROS DANIŞMANLIK

☎ : 0 216 999 35 75 – 0 539 626 98 87

@klarosdanismanlik

Paylaş