Aslan burcunda Yeni Ay, ne zaman gerçekleşecek?

8 Ağustos‘ta gerçekleşecek olan Yeni ay, Aslan burcu’nun 16 derecesinde meydana gelecek. Merkür eşliğinde gerçekleşecek olan Aslan burcunda Yeni ay, takdir edilme, onaylanma, başarılı olma ya da kendi kapasitemizi ve potansiyelimizi karşı tarafın önünde sergilemek isteyeceğimizi ve bunu arzulayacağımıza işaret etmekte.

Yeni ay, yeni tohumları, başlangıçları, girişimleri ifade etse de, Aslan burcunda Yeni ay’ın diğer gezegenlerle yaptığı açı sonucunda, daha çok bir müdahale, hamle, atak ve ya sonuç elde etme şeklinde gerçekleştiğini görebiliyoruz.

Aslan burcunda Yeni ay’ın en yakın açısı, Uranüs ile mücadele şeklinde gerçekleşiyor. Mayıs ayında, ekonomik şartlar, piyasalar, fiyat artışları ve hayat standartlarımız noktasında zorlandığımız veya adapte olmaya çalıştığımız konularda yeni bir oluşum veya girişim başlattıysak, Aslan burcunda Yeni ay’da, bu konuyla ilgili önemli bir atılım yaparak yeteneklerimizi ve becerilerimizi kullanıp, başarılı olmayı arzu edebiliriz.

Aslan burcunda Yeni Ay’ın bir diğer açısı ise, retro hareket eden Satürn ile çatışma şeklinde olacak. Kuralsızlık, sosyal adaletsizlik ve insan haklarının hiçe sayılması, insanlar arasında yaşanan eşitsizlik, kanunların uygulanmaması, yönetmelik dışında davranışlar ve yozlaşmış bakış acıları, gidişat karşısında, kendimizi var etmeyi ümit ederek mücadele etmeyi seçebiliriz.

Aslan burcu egoyu, kimliği, bireyselliği ifade ettiği için bu mücadele gruplar içerisinden sıyrılarak, kendimizi bir birey olarak karşı tarafa ispat etmemiz şeklinde olacak. Bu bireysel mücadelede yol haritası çizmek için, 2021 Şubat ortasından bu yana, doğum haritamızda Kova burcu ile ilgili hayat alanında, yaratmaya çalıştığımız yenilikleri, yoğun ve sıkı çalışmayı sorgulamak ve o günden bugüne elde ettiğimiz başarılara bakmak yeterli olacak. Bu başarının bize vermiş olduğu güç ve özgüvenle, bu Yeni ay süresince motivasyonumuz artabilir, bireysel mücadelemizde kendimizi daha güçlü hissedebiliriz. 2021Şubat ayındaki Yeni ay yorumlarımı okumak için aşağıdaki linke tıklayabilirsiniz.

11 Şubat 2021 – Kova burcunda Yeni Ay – Teknolojik inovasyonları kullanarak kitlelere ulaşmak ve bilgiyi paylaşmak.. » KLAROS DANIŞMANLIK (astroklaros.com)

Fikir ve iletişim gezegeni olan Merkür’ün Retro Jupiter ile olan zorlu açısı, bu özgüvenle sarf edeceğimiz sözlerle yanlış anlaşılabileceğimizi, ve ya söylenilenlerin çarpıtılabileceğini, ego ve kibir içeren bir eğilimle fikirlerimizi dışarı vurmak isteyebileceğimizi gösteriyor.

Burada “Büyük lokma ye, büyük söz söyleme!” tavsiyesinde bulunmam gerekiyor.

Mundan haritada, Yeni ay’ın 8. evde konumlandığını ve yükselen burcun, Yay olduğunu görüyoruz. Aslan burcunda Yeni Ay’da, bir yandan farkındalığımızı, felsefimizi, dünya görüşümüzü sorgularken, yatırım ve tasarruflar alanında spekülatif yatırım araçlarının desteğiyle birlikte, kendimize pasif gelir veya kaynak yaratma arayış içerisine girmek istememiz mümkün görünüyor. Maddi konularda, düzenli gelir ve kaynak yaratmada yaşadığımız bazı haksızlıklar, problemler ve sorunlar karşısında, böyle bir çözüm üretmek isteyebiliriz. Özellikle 2021 Şubat ayında, gelir ve kaynaklarımızda istikrar elde etme çabamız ve bu yolda elde elde ettiğimiz sonuçlar, bu yatırım ve tasarrufları yaratma konusunda bize yol gösterici olabilir. Artık planın ikinci bölümüne geçebiliriz. Attığımız adım veya verdiğimiz mücadele, yapacağınız girişimler, eğer uzun soluklu projeler içeriyorsa, bu çalışmanın sonuçlarını Şubat 2023’te alabiliriz. Veya kısa sürede tepki verecek bir oluşuma veya aksiyona geçiyorsak, ilk sonuçları, önümüzdeki 22 Ağustos’ta gerçekleşecek Kova Dolunay’ında alabilmeniz mümkün olacak.

Aslan burcunda Yeni Ay, yükselen burçları nasıl etkileyecek?

YÜKSELEN KOÇ: Yetenekler, beceriler, çocuklarınız, yaratıcılığınızı kullanarak üzerinde çalıştığınız eserler, spekülatif yatırım araçları, hobiler ve ilgi alanlarınız konusunda önemli bir atılım yapmanız mümkün.

YÜKSELEN BOĞA: Aileniz, yuvanız, eviniz içerisinde yeni bir oluşuma adım atabilirsiniz.

YÜKSELEN İKİZLER: Yaratıcı bir proje, kreatif fikirler, spekülatif yatırımlar, aracınız, yakın çevre ve akrabalarınız ile olan ilişkiniz noktasında harekete geçebilirsiniz.

YÜKSELEN YENGEÇ: Finansal alanda kaynak ve gelir yaratımında önemli başarılarla birlikte, yeni bir eylem planı oluşturabilirsiniz.

YÜKSELEN ASLAN: Özel hayatınız, tarzınız, görünümünüz, sağlığınız konusunda yeni bir başlangıç yapmak için harekete geçebilirsiniz.

YÜKSELEN BAŞAK: Gizli bir proje üzerinde çalışarak, tüm yeteneklerinizi ve becerilerinizi ortaya koyabilirsiniz.

YÜKSELEN TERAZİ: Yeni bir çevre, ortam, grup içerisinde olmak isteyebilir, bunun için harekete geçebilirsiniz. Kariyer gelirleriniz noktasında da yeni bir hamle yapmanız mümkün.

YÜKSELEN AKREP: Kariyer hayatınızda yeni bir statü ve mevki için kolları sıvayabilirsiniz.

YÜKSELEN YAY: Uzaklarla ilgili projelerde, sosyal medyada, daha görünür olup dikkat çekmeniz mümkün. Bu konuda başka neler yapabilirsiniz.

YÜKSELEN OĞLAK: Yatırım ve tasarruf noktasında riski maksimize ederek gerekeni yapabilirsiniz. Yeni bir pasif gelir yaratmak, kredi çekmek ve borç almak için harekete geçme zamanı.

YÜKSELEN KOVA: Partner, ortak ve ilişkilerde önemli atılımlar yapabilir, yeni bir anlaşmaya imza atabilirsiniz.

YÜKSELEN BALIK: Çalışma ortamınızda yeni bir oluşum gündemde olabilir. Kendinizi daha çok gösterebileceğiniz, yeteneklerinizi konuşturabileceğiniz bir fırsattan faydalanabilirsiniz.

ZEYNEP ÖZYÖRÜK

KLAROS DANIŞMANLIK

Paylaş