16 – 22 Ağustos 2021 – Haftalık Burç Yorumları

Bu hafta yine yoğun bir gökyüzünün etkisinde olacağız.Venus Pazartesi günü Terazi burcuna geçerek, ilişkilerde eleştiri ve mükemmeliyetçiliği ortadan kaldırarak, eşitlik ve denge, bürokrasi ve nezaket yanlısı olmamızda yardımcı olacak. Merkür ve Mars Başak burcunda aynı dereceyi paylaşacaklar. Çalışma hayatımızla ilgili fikirlerimizi eyleme dökmemiz an meselesi olacak. Güneş – Jupiter karşıtlığı, özgüvenimizi yükseltirken, Uranus geri harekete başlayarak geri giden gezegenlere katılacak. Uranus retro hareketini 23 Ocak 2022’ye kadar sürdürecek. Merkür ve Mars Retro Uranus ile ilk etkileşime giren gezegenler olacak. Değişen dünyaya ve piyasalara ayak uydurmak için işimizi, çalışma düzenimizi yeniden düzenleyeceğiz.
Hafta sonu Ağustos ayında gerçekleşecek ikinci Kova burcundaki Dolunay’ı yaşayacağız. İlk Dolunay’da tamamlayamadığımız, bitiremediğimiz, sonuçlandıramadığımız işlere odaklanmamız mümkün. Bu dolunayda abartılı tepkiler verebilir, humanizm, aktivizm ruhuyla rest çekmek isteyebiliriz. İsyankar ruhumuz devrede olacak. 

Koç Burcu

KOÇ

Yükselen Koç’lar, 11 Eylül’e kadar Terazi burcunda seyredecek olan Venus sayesinde, ilişkilerinizde güzel ve romantik günler sizin olacak. Partneriniz odağınız olabilir. Para piyasalarında ve ekonomide gelişen beklenmedik durumlar, gelir ve kazançlarınızı etkilerken, çalışma hayatınızda düzeni oturtmak için harekete geçmek isteyebilirsiniz. Böylelikle gelirler alanındaki sürprizleri kriz yerine fırsata dönüştürebilirsiniz.Alacağınız finansal destekler buna yardımcı olabilir.Hafta sonu, Kova burcunda yaşanacak olan Dolunay, bir grubu, sosyal mecrayı terk etmenize neden olurken, Ocak 2021’den beri üzerinde çalıştığınız uzun vadeli planlarınızla ilgili önemli sonuçlar elde edebilirsiniz.

Boğa Burcu

BOĞA

Yükselen Boğa’lar, 11 Eylül’e kadar Terazi burcunda seyredecek olan Venus sayesinde, çalışma ortamınızda, rutininizde güzel ve keyifli günler sizin olacak. Çalışma arkadaşlarınızı büyüleyebilirsiniz.Para piyasalarında ve ekonomide gelişen beklenmedik durumlar, özel hayatınızdaki huzurunuzu etkilerken, çocuklar ve yatırım araçları ile ilgili düzeni oturtmak için harekete geçmek isteyebilirsiniz. Böylelikle özel hayatınızdaki konfor alanınızı koruma altına alabilir, sürprizleri kriz yerine fırsata dönüştürebilirsiniz. Partnerinizden destek alabilirsiniz.Hafta sonu, Kova burcunda yaşanacak olan Dolunay, işiniz, mesleğiniz, üst yönetimle olan ilişkinizde bazı olayları açığa kavuştururken, Ocak 2021’den beri üzerinde çalıştığınız hedeflerinizle ilgili önemli sonuçlar elde edebilirsiniz. Bazılarınız beklediği terfiye kavuşabilir, bazılarınız ise işinden ayrılma kararı alabilir.

İkizler burcu

İKİZLER

Yükselen İkizler, 11 Eylül’e kadar Terazi burcunda seyredecek olan Venus sayesinde, aşk hayatınızda, beraberliğinizde güzel ve romantik bir sürece adım atabilirsiniz. Etkileyiciliğiniz artıyor.Para piyasalarında ve ekonomide gelişen beklenmedik durumlar, finansal endişelerinizi arttırırken, aile, ev, evden yönettiğiniz işinizle ilgili düzeni oturtmak için harekete geçmek isteyebilirsiniz. Böylelikle finansal endişeleri ortadan kaldırabilir, mali durumunuzu koruma altına alabilir, sürprizleri kriz yerine fırsata dönüştürebilirsiniz. Burada çalışma arkadaşlarınız size destek olacak.Hafta sonu, Kova burcunda yaşanacak olan Dolunay, uzaklar, yurtdışı ile olan ilişkileriniz, yüksek öğrenim, seyahatler gibi konuları netliğe kavuşturabilir,  çözüme ulaştırabilir, Ocak 2021’den beri üzerinde çalıştığınız projelerle ilgili önemli sonuçlar elde edebilirsiniz. Finansal durumunuz etkilenebilir.

YENGEÇ

Yükselen Yengeç’ler, 11 Eylül’e kadar Terazi burcunda seyredecek olan Venus sayesinde, eviniz, aileniz, yuvanız içinde keyifli bir döneme giriş yapabilirsiniz. Aile içi ilişkiler sizi mutlu edebilir.Para piyasalarında ve ekonomide gelişen beklenmedik durumlar, sosyal çevrenize adapte olmayı ve gelecek planlarınızı gerçekleştirmeyi zorlaştırırken, yakın çevreniz, kardeşlerinizle olan işbirliğinizi kuvvetlendirmek, angarya işleri düzene koymak, planlarınızı uygulamaya başlamak için harekete geçmek isteyebilirsiniz. Böylelikle elde ettiğiniz gelirleri krizlerden koruyabilirsiniz. Kariyer hedefleriniz, toplum önündeki statünüz bu noktada sizi motive edecek gibi.Hafta sonu, Kova burcunda yaşanacak olan Dolunay, yatırım, tasarruf, pasif kaynaklar gibi konuları netliğe kavuşturabilir,  bir borcu kapatmanızı sağlayabilir, Ocak 2021’den beri üzerinde çalıştığınız finansal konular ile ilgili önemli sonuçlar elde edebilirsiniz. 

Aslan Burcu

ASLAN

Yükselen Aslan’lar, 11 Eylül’e kadar Terazi burcunda seyredecek olan Venus sayesinde, kardeşleriniz, yakın çevreniz ile olan ilişkileriniz sizi mutlu edebilir, kısa seyahatlerinizi daha romantik hale getirebilirsiniz.Para piyasalarında ve ekonomide gelişen beklenmedik durumlar, üst düzey yöneticilerle olan ilişkiler ve ya durumlar, kariyer planları ve hedefleri konusunda bazı işleri zorlaştırırken, burada duruma hakim olabilmek için gelirler ve kazançlar doğrultusunda daha hesaplı ve tutumlu hareket etmek isteyebilirsiniz. Böylelikle sürpriz krizlerden kendinizi koruyabilirsiniz. Spekülatif yatırım araçları sizi burada destekleyebilir.Hafta sonu, Kova burcunda yaşanacak olan Dolunay, ilişkiler, ortaklıklar, sözleşme ve kontratlar gibi konuları netliğe kavuşturabilir,  bir ilişki ve ya ortaklığın sonlanmasına neden olabilir, Ocak 2021’den beri üzerinde çalıştığınız ikili ilişkiler ile ilgili bir durum varsa burada da sonuç elde etmeniz mümkün.

B.aşak Burcu

BAŞAK

Yükselen Başak’lar, 11 Eylül’e kadar Terazi burcunda seyredecek olan Venus sayesinde, gelirler ve kazançlar ile ilgili durumlar sizi mutlu edebilir, kaynak artışı yaşayabilirsiniz.Para piyasalarında ve ekonomide gelişen beklenmedik durumlar, uzaklarla bağlantılı kaynaklarınızı, sizi güvende tutan kişiler ve ilişkiler konusundaki  işlerinizi zorlaştırırken, burada duruma hakim olabilmek için özel hayatınız, sağlığınız, günlük rutininiz, alışkanlıklarınız ile ilgili düzen kurmak ve uygulamaya geçmek isteyebilirsiniz. Böylelikle sürpriz krizlerden kendinizi koruyabilirsiniz. Yatırımcı fikirler, yakın çevreniz size destek olabilir.Hafta sonu, Kova burcunda yaşanacak olan Dolunay, çalışma şartlarınız, ortamınız, yaptığınız işin içeriği gibi konuları netliğe kavuşturabilir,  bir işten ayrılma kararı alabilirsiniz. Ocak 2021’den beri üzerinde çalıştığınız işinizle ilgili önemli sonuçlar elde etmeniz mümkün.

Terazi Burcu

TERAZİ

Yükselen Terazi’ler, 11 Eylül’e kadar burcunuzda seyredecek olan Venus sayesinde, özel hayatınız, imajınız, tarzınız ile daha fazla ilgilenebilir, kişisel bakımlarınızı arttırabilirsiniz.Para piyasalarında ve ekonomide gelişen beklenmedik durumlar, pasif gelirler, kaynaklar gibi konularda işlerinizi zorlaştırırken, burada duruma hakim olabilmek için arka plandaki iş düzeniniz, hizmet etmek ve faydalı olmak için çabaladığınız konular ile ilgili düzen kurmak isteyebilirsiniz. Böylelikle sürpriz finansal krizlerden kendinizi koruyabilirsiniz. Gelir ve kazançlar, miras gibi yan gelirler imdadınıza koşabilir. Hafta sonu, Kova burcunda yaşanacak olan Dolunay, çocuklar, aşk hayatınız, yatırım araçlarınız, düzene ve ya disipline oturtmaya çalıştığınız ilgi alanlarınız gibi konuları netliğe kavuşturabilirsiniz. Ocak 2021’den beri kendinizi ispat etmeye çalıştığınız konularda önemli sonuçlar elde etmeniz mümkün.

Akrep Burcu

AKREP

Yükselen Akrep’ler, 11 Eylül’e kadar Terazi burcunda seyredecek olan Venus sayesinde, yasak ilişkiler, platonik aşklar ile daha fazla ilgilenebilir, ilişkiler konusunda tedirginliklerinizi yok edebilirsiniz.Para piyasalarında ve ekonomide gelişen beklenmedik durumlar, partner, ortak ve ilişkiler gibi konularda işlerinizi zorlaştırıp, beklenmedik olayları getirirken, burada duruma hakim olabilmek için meslektaşlarınız ve sosyal çevrenizle birlikte  iş ile ilgili gelecek planlarınız konusunda harekete geçmek isteyebilirsiniz. Böylelikle ortak ve partnerlerle yaşanacak olan krizlerden kendinizi koruyabilirsiniz. İkna ediciliğinizi kullanabilirsiniz.Hafta sonu, Kova burcunda yaşanacak olan Dolunay, aileniz, yuvanız, eviniz ile ilgili disipline oturtmaya çalıştığınız konuları netliğe kavuşturabilir. Ocak 2021’den beri kendinizi ispat etmeye çalıştığınız konularda önemli sonuçlar elde etmeniz mümkün.

Yay Burcu

YAY

Yükselen Yay’lar, 11 Eylül’e kadar Terazi burcunda seyredecek olan Venus sayesinde, sosyal çevrenizde, arkadaş ortamlarında daha fazla zaman harcayabilir, keyifli günler geçirebilirsiniz.Para piyasalarında ve ekonomide gelişen beklenmedik durumlar, çalışma ortamınız, şartlarınız, sağlığınız, günlük rutinleriniz ile ilgili beklenmedik olayları gündeme getirirken, burada duruma hakim olabilmek için kariyeriniz, mesleğiniz, ve buradaki hedeflerinizle ilgili harekete geçmek isteyebilirsiniz. Böylelikle çalışma ortamında yaşanacak olan krizlerden kendinizi koruyabilirsiniz. Yetenek ve becerilerinizi kullanmanız faydanıza.Hafta sonu, Kova burcunda yaşanacak olan Dolunay, yakın çevreniz, kardeşleriniz, eğitim, öğretim, online ticaret ile ilgili disipline oturtmaya çalıştığınız konuları netliğe kavuşturabilir. Ocak 2021’den beri kendinizi ispat etmeye çalıştığınız bu tip konularda önemli sonuçlar elde etmeniz mümkün.

Oğlak Burcu

OĞLAK

Yükselen Oğlak’lar, 11 Eylül’e kadar Terazi burcunda seyredecek olan Venus sayesinde, iş hayatınızda parlak bir döneme imza atabilirsiniz, üst düzey otoritelerden onay alabilirsiniz.Para piyasalarında ve ekonomide gelişen beklenmedik durumlar, spekülatif yatırım araçlarınız, gayrimenkul gelirleriniz, hobilerinizle bağlantılı işleriniz ile ilgili beklenmedik olayları gündeme getirirken, burada duruma hakim olabilmek için uzaklarla bağlantılı işlerine eğilmek,sıkı çalışmak, işleri bir düzene koymak için harekete geçmek isteyebilirsiniz. Böylelikle beklenmedik krizlerden kendinizi koruyabilirsiniz. Ev ve aileyle ilgili hedefleriniz sizi bu konuda motive edebilir.Hafta sonu, Kova burcunda yaşanacak olan Dolunay, gelirler, kazançlar, kaynaklar ile ilgili disipline oturtmaya çalıştığınız konuları netliğe kavuşturabilir. Ocak 2021’den beri kendinizi ispat etmeye çalıştığınız ve gelirlerinizi sürekli kılmaya çalıştığınız alanlarda önemli sonuçlar elde edebilirsiniz.

Kova Burcu

KOVA

Yükselen Kova’lar, 11 Eylül’e kadar Terazi burcunda seyredecek olan Venus sayesinde, uzaklar, seyahatler, burada tanıdığınız insanlarla olan ilişkilerinizde keyifli zamanlar yaşayabilirsiniz. Evden uzaklaşmak size iyi gelebilir.Para piyasalarında ve ekonomide gelişen beklenmedik durumlar, aile ilişkileriniz, eviniz, yuvanız ile ilgili beklenmedik olayları gündeme getirirken, burada duruma hakim olabilmek için harcamalarınıza, tasarruflarınıza, yatırımlarınıza odaklanabilir, pasif kaynaklarınızda hesaplı ve tutumlu davranmak için harekete geçmek isteyebilirsiniz. Böylelikle beklenmedik krizlerden kendinizi koruyabilirsiniz. İş ve kariyer ile ilgili hedefler sizi kaynak yaratmada motive edebilir.Hafta sonu, Kova burcunda yaşanacak olan Dolunay, özel hayatınızla ilgili soru işaretlerinize cevap niteliğinde olabilir. Ocak 2021’den beri kurmaya çalıştığınız yeni düzen ve yaşamınızda yaratmaya çalıştığınız yeni başlangıçlar konusunda önemli sonuçlar elde edebilirsiniz.

Balık Burcu

BALIK

Yükselen Balık’lar, 11 Eylül’e kadar Terazi burcunda seyredecek olan Venus sayesinde, finansal açıdan olumlu gelişmeler yaşayabilirsiniz. Eşinizin gelirlerinde artış olabilir ve ya pasif kaynaklarınızda artış, ödül, hediye gibi durumlarla karşılaşabilirsiniz.Para piyasalarında ve ekonomide gelişen beklenmedik durumlar, yakın çevreniz, kardeşlerinizin hayatını sürpriz bir şekilde etkilerken, finansal olarak fikirlerinizi gözden geçirmeniz gerektiği ile ilgili olayları gündeme getirirken, burada duruma hakim olabilmek için partnerinizle olan ilişkinize odaklanabilir, ortaklık ve ya ilişkiye olan yaklaşımınız daha mükemmeliyetçi olabilirsiniz. Böylelikle beklenmedik krizlerden kendinizi koruyabilirsiniz. Uzaklar ile ilgili hedefler sizi ilişkinizde motive eden şeyler olabilir.Hafta sonu, Kova burcunda yaşanacak olan Dolunay, özel hayatınızla ilgili soru işaretlerinize cevap niteliğinde olabilir. Ocak 2021’den beri kurmaya çalıştığınız yeni düzen ve yaşamınızda yaratmaya çalıştığınız yeni başlangıçlar konusunda önemli sonuçlar elde edebilirsiniz.

ZEYNEP ÖZYÖRÜK

KLAROS DANIŞMANLIK

☎ : 0 216 999 35 75 – 0 539 626 98 87

@klarosdanismanlik

Paylaş