MARS BAŞAK BURCUNA NE ZAMAN GEÇİYOR?

Mars Başak burcuna 30 Temmuz’da geçiş yapıyor. Başak burcunda daha analitik hareket etmemizi, olaylara daha planlı programlı yaklaşmamıza neden olacak. Detayları dikkate alarak, aşırı mükemmelliyet.i yaklaşımla eylemlerimizi gerçekleştirirken, aynı zamanda sağlık, beslenme, diyet ve bağışıklıklığımızla birlikte sindirim sistemimizi ön plana çıkartacak.

Bu süreçte özellikle Mars’ın Neptün ile olan zorlu açısı döneminde yani Eylül’ün ilk haftasında bağışıklık düzeyimizle ilgili genel anlamda problem yaşamamız mümkün. O nedenle aşılanmaya geciktirmeden ve fiziksel korunmalarımızla sosyalleşmemizi organize ederek, hareket etmemiz en doğrusu olacaktır. Sosyal mesafeyi korumaz isek, Ekim 2020’deki tabloyu yaşamamız kaçınılmaz olacaktır.


Mars Başak burcunda 15 Eylül’e kadar kalacak. Bu dönemde diğer gezegenlerle olan etkileşimine baktığımızda,

19 Ağustos’ta Merkür ile kavuştuğunu görüyoruz. İş hayatına, alışkanlıklara, düzene ve sisteme aşırı derecede odaklanarak fikir üretebilir, plan program yapabiliriz.

22 Ağustos‘ta Uranüsle hızlı bir açı yapacak olan Başak burcunda Mars, aynı gün Uranus’un durağan ve hemen sonrasında geri harekete geçmesi ile birlikte para piyasalarında ve finansal koşullarda, ekonomide önemli gelişmeleri aşırı derecede hızlandırabilir. Yeni düzenlemeler, ayarlamalar yapılabilir. İş hayatımız ve çalışma düzenimizi etkileyecek olan bu yeni düzende, krizler ve finansal piyasalardaki ani iniş çıkışları nasıl yönetebileceğimiz konusunda kafa yormak durumunda kalabiliriz. Bu sürecin etkisi en az 6 ay sürebilir.

Mars daha sonra 2 Eylül’de Neptün ile bir karşıt açı yaparak iş ve çalışma hayatımızdaki düzenimizi kurmak adına beklentilerimizi nasıl karşılayabileceğimiz ile ilgili hedeflerimizi yeniden gözden geçirmemizi sağlayabilir. Riski minimize ederek hareket etmek burada en önemli mesaj olacaktır. Buradaki asıl istek, ailemize ve yuvamıza ne şekilde destek olacağımızla ilgili olacak. Bu durum aynı zamanda aşılanmayla ilgili bazı yeni kuralları, şartları ve düzenlemeleri de gündeme getirebilir. Aşılanmayı hızlandırıcı prosedürler ortaya konabilir.

Bu dönem aynı zamanda bağışıklığımızın zayıflaması tehditiyle karşılaşmamıza neden olurken, 30 Temmuz’dan itibaren gerek sağlıklı beslenme, gerek spor yapma gibi faaliyetlerle bedeni güçlendirmek isteyebilir, riski minimize etmeye çalışabiliriz.

Hemen sonrasında 6 Eylül’de Mars Pluto ile olumlu bir açı yaparak iş hayatımızda değiştirmek ve dönüştürmek istediğimiz bazı şeyleri yapabilmek adına plan ve program yapmaya bizi zorlayabilir. Burada takım çalışması önem kazanacak. Bu dönem atılacak adımlar, aynı zamanda Ocak 2021‘de iş ve kariyer hayatımızla ilgili aldığımız köklü değişiklik kararları doğrultusunda da sistematik hareket edeceğimizi göstermekte. Ocak 2021 de gerçekleşen Yeni Ay’da aldığınız kararları destekleyi hamleler yapabilirsiniz.

MARS BAŞAK BURCUNDA YÜKSELEN BURÇLARI NASIL ETKİLEYECEK?

YÜKSELEN KOÇ: Günlük rutin, iş ve sağlığına yatırım yapmalısın! Spor ve diyete başlayabilirsiniz. Sağlığına en çok sen dikkat etmelisin.

YÜKSELEN BOĞA: Çocuklar ve ya aşk hayatını düzene koymalısın. Yatırım araçlarında istatistiki bilgiler fayda sağlayabilir. Partnerinle iş bölümü yapabilirsin.

YÜKSELEN İKİZLER: Evden çalışma konusu gündeme gelebilir. Aile içindeki düzene müdahale edebilirsin. Aile büyüklerinin sağlığına dikkat!

YÜKSELEN YENGEÇ: Günlük trafiğini yönetmek zorlaşabilir. Şikayetçi tavır, mükemmelliyetçi yaklaşım iletişimde soruna neden olabilir. Yakın akrabalarının sağlığına dikkat!

YÜKSELEN ASLAN: Finansal konularda daha fazla hesap – kitap yapabilir, en iyi kaynak ve yatırım fırsatlarını araştırabilirsin. Uzaklarla ilgili projeler seni burada finansal açıdan motive edebilir.

YÜKSELEN BAŞAK: Genel sağlığa dikkat. Düzenini yeni baştan yaratabilir, kendine yatırım yapabilirsin.

YÜKSELEN TERAZİ: Arka planda yürüttüğün işlere odaklanabilir, faydalı olmak için extra çaba gösterebilirsin. Akışta olmazsan bağırsak problemleri yaşayabilirsin. Müşteri, danışan, ortak ve partnere karşı uyanık davranmalısın. Açık düşmanların ince hesaplar yapabilir.

YÜKSELEN AKREP: Sosyal çevrenle ilgili takım çalışmaları seni motive edebilir, günlük rutininde tüm enerjini buna harcayabilirsin.

YÜKSELEN YAY: Kariyer, statü ve mesleki hedefler konusunda son derece sistemli, programlı hareket edebilirsin. Üst düzeylerle eleştirisel yaklaşımın nedeniyle sorun yaşamamaya dikkat!

YÜKSELEN OĞLAK: Uzaklarla ilgili projelerine hız verebilirsin. Hayatını değiştirecek atılımlar Ağustos ve Eylül ayında gündeminde.

YÜKSELEN KOVA: Finansal açıdan plan yapma zamanı. Harcamalarını kontrol altına alman gerekiyor. Sponsorları gözden geçirebilirsin.

YÜKSELEN BALIK: Partner, ortaklık ve birlikteliklerinde eleştirisel yaklaşım gerilime neden olabilir. Finansal konulardaki hedefler asıl sebep görünüyor.

ZEYNEP ÖZYÖRÜK

KLAROS DANIŞMANLIK

Paylaş