Jüpiter Balık burcundaki yolculuğuna bir ara vererek tekrar Kova burcuna geri dönüyor. Jüpiter Kova burcuna ilk olarak 20 Aralık 2020 tarihinde geçmişti. Daha sonrasında 15 Mayıs 2021’de Balık burcuna geçiş yaptı. Halen retro hareketini sürdürmeye devam ederken, Kova burcuna geçmesi ile beraber içselleştirip veya geriye dönüp bakmamız gereken alanların gündemi değişiyor.

Doğum haritanızda Kova burcunun etkisi altında olan hayat alanında, içsel gözlemler yapmak, nasıl büyüyeceğinize karar vermek ve bu alanda fizibilite çalışmaları yapmak, Ekim ortasına kadar ödevlerimiz arasında.

Jüpiter Kova burcunda ne zaman bulunmuştu?

Jüpiter Kova burcunda 19 Ekim’de ileri harekete başlayacak ve 29 Aralık 2021‘de tekrar Balık burcuna geçiş yapacak. Dolayısıyla bu fizibilite çalışmalarını yapmak için 19 Ekim’e kadar vaktimiz var. Uygulama zamanımız ise 19 Ekim ile 29 Aralık 2021 arasında olacak. Şimdi eğer herhangi bir ajandanız veya takviminiz varsa 15 Mayıs civarında neler yaşadığınızı bir bakmanız gerekiyor. 15 Mayıs öncesi hayatınızda büyütmek veya geliştirmek istediğiniz farkındalığımızı artırmak istediğiniz ve daha fazla insana ulaşmak için kullandığınız yöntemleri, metotları, alanları ve araçları yeniden gözden geçirmeniz gerekiyor.
27 Mart ve 15 Mayıs tarihleri arasında deneyimlerinizi, yaşadıklarınızı, uygulamalarınızı gözden geçirin. Jupiter Kova burcunda iken ne büyümemizi sağladı, hangi yöntemler çalıştı ve hangileri çalışmadı? Şimdi buna istinaden araştırma ve geliştirme yapmak, deneyimlerinizden ders çıkararak yolunuzda yeni metot ve yöntemler bulmak, ve bunları deneyimlemek zorundasınız. Bu yapacağınız çalışmalar sizi daha fazla insanla buluşturacak, daha fazla gelişiminizi ve farkındalığınızı arttırmanızı, yüksek bilincinizi arttırarak yolunuza devam etmenizi sağlayacaktır. Farklı ve sıradışı olanı kabul ederek, gerçekten size faydası ve katkısı olan metotları ve yöntemleri seçmek bu dönemin mottosu olacak!

*Jupiter Kova burcunda olduğu sürede, teknolojik anlamda inanılmaz yol kat edecek insanoğlu, bu dönemde yanlışlar arasından doğru yöntemleri seçerek gelişecek, büyüyecek. Yapay zeka, uzak teknolojileri, internette ileri düzey gelişmeler bizleri şaşırtmaya devam edecek.

*Jupiter Kova burcunda iken, aynı zamanda sosyal adaleti, eşitliği, ayrımcılığı sorgulamamıza, hakkımızı aramaya, başkaları ve özellikle de mağdurlar için mücadele etmemizi sağlayacak. Saturn’un de Retro da Kova burcunda olduğunu hesaba katarsak, ne kadar çok isyanımızı ortaya koyarsak o kadar kaide ve kural çerçevesinde haksızlıkların önüne geçme fırsatımız olacak. Sosyal adaleti engelleyen herşeyi ortadan kaldırma fırsatı ancak direniş ile mümkün olacak. Başarı çok yakın olabilir!

*Aynı dönemde hacklenmeler ve cyber suçlara karşı güçlü durabilmek için çözümler üretmek durumunda kalabiliriz.

*Jupiter Kova burcunda iken, DEVRİM yaratma gücüne sahibiz! Ezilenin yanında olmazsak, bir gün bizim de ezilmemiz kaçınılmaz olabilir!

JUPİTER KOVA BURCUNDA RETRO HAREKETTE , BURÇLARA ETKİSİ:

YÜKSELEN BURÇLARA GÖRE ETKİSİNDE CEVAP ARAMANIZ VE GEÇMİŞİ SORGULAMANIZ GEREKEN ALANLAR:

YÜKSELEN KOÇ: Sosyal çevreni daha efektif nasıl genişletebilirsin? Hangi yöntemleri kullanmalısın?

YÜKSELEN BOĞA: İş ve kariyer alanındaki angaryalardan nasıl kurtulabilir, farklı ve daha büyük hedeflere nasıl adapte olabilirsin?

YÜKSELEN İKİZLER: Uzaklarla olan bağlantılarını güçlendirmek ve orada gelişmek için, hangi yöntemlerden kurtulmalı, hangilerine konsantre olmalısın?

YÜKSELEN YENGEÇ: Tasarruflarını büyütmek için hangi yatırım araçlarını kullanmalısın?

YÜKSELEN ASLAN: Daha fazla sosyalleşmek ve partnerinle ilişkini bir üst boyuta geçirmek için neleri feda etmeli, hangi farklı yaklaşıma evet demelisin?

YÜKSELEN BAŞAK: Günlük rutininde, iş hayatında hani modern teknikleri uygulamalısın? Kaos ve krizi nasıl önleyebilirsin?

YÜKSELEN TERAZİ: Yetenek ve becerilerin, çocuğunun gelişimi, rekabette öne geçmen için hangi araçları kullanmalısın? Hangilerinden vazgeçmelisin?

YÜKSELEN AKREP: Aile ve yuva alanında daha özgür bir alandan hareket etmek istiyorsan, geçmişteki hangi davranışlarına veda etmelisin? Bu eğilimler kime ait?

YÜKSELEN YAY: İletişim, eğitim, öğretim ve bilgide çağ atlamak istiyorsan metodları değiştirmelisnin? Hangi mecraaların sana faydasını gördün?

YÜKSELEN OĞLAK: Maddi kaynaklarını arttırmak ve gerçek değerinin farkına varmak istiyorsan, geriye dönüp bakman yeter. Nerede boşa emek harcadın?

YÜKSELEN KOVA: Hayatına son dönemde kim farkındalık kazandırdı? Kim seni daralttı? Katkı sağlayanlarla yeni bir gelecek planı yapabilirsin.

YÜKSELEN BALIK: Bilinçaltını şifalandırmak için hangi yöntemler sana daha iyi geldi? Farkındalığını arttırana konsantre olmalısın..

ZEYNEP ÖZYÖRÜK

KLAROS DANIŞMANLIK

Paylaş