26 Temmuz – 1 Ağustos 2021 Haftalık Burç Yorumları

Bu hafta, iki gezegen burç değiştiriyor. Merkür Aslan burcuna geçerken, Mars çalışkan Başak burcuna geçiş yapacak. Jupiter Balık burcundan çıkarak Kova burcuna geri dönecek. Büyümek ve gelişmek istediğimiz konularda Ocak – Mayıs 2021 arasında yaşadığımız durumları tekrardan gözden geçirmemizi sağlayacak. Mars – Jupiter arasındaki zorlu açı pandemi açısından acı resmi ortaya koyarken, geçtiğimiz 2020 Mayıs ayından bu yana çabaladığımız konularda önemli sonuçlar elde etmemizi sağlayacak. Boğa burcundaki Son dördün, hayatımızdaki lüks anlayışı, güvenlik kavramlarını, hayat standartlarımızla ilgili bazı anlayışları terk etmemiz için bizi öznel bir eleştiri yapmaya zorlayabilir. Hafta sonu, Güneş ve Merkür kavuşumu gerçekleşirken, önemli sınav, yarış sonuçlarını, rekabet ettiğimiz alanlarla ilgili bilgi ve haberleri, üst düzey, otorite ve baba gibi figürlerin onayını ve takdirini duymamızı sağlayabilir.

Koç Burcu

KOÇ

Yükselen Koç’lar, yoğun ama keyifli bir tempoya giriş yapıyorsunuz. Yeteneklerinizden, becerilerinizden daha çok bahseder olacaksınız. Çocuklar zihninizi daha çok meşgul edebilir. Hafta sonu çocuklar ve aşk hayatınızla ilgili önemli haberler, bilgiler gündemi oluşturacak. Otoriter figürlerden onay ve takdir kazanabilirsiniz.

Boğa Burcu

BOĞA

Yükselen Boğa’lar, önümüzdeki süreçte daha analitik, mükemmeliyetçi ve eleştirel hareket etme ihtiyacında olacaksınız. Çocuğunuz varsa onun düzeni ve sistemi için extra çaba sarf edebilirsiniz. Anlaşmakta sorunlar yaşamanız mümkün. Taşınma ve yer değişikliği, aile ve yuvayı ilgilendiren fikirler kafanızı kurcalayabilir. Gerçekleştirmek size bağlı. Hafta sonu bu konuda aileden önemli bir haber ve ya bilgi gelebilir.

İkizler burcu

İKİZLER

Yükselen İkizler, home office ve evden iş yürütme konusunda hırslanıp, ince eleyip sık dokuyacağınız bir döneme giriyorsunuz. Düzeni oturtmaya odaklanacaksınız. Yaratıcı fikirlerle, kreatif gücünüzü açığa çıkarabilirsiniz. Kardeşlerinizle olan iletişiminiz de artıyor. Hafta sonu yakın akrabalar, kardeşler, araçlarınız ve ya ticari faaliyetlerinizle ilgili önemli fikirler ve haberler gündeminizi değiştirebilir.

YENGEÇ

Yükselen Yengeç’ler, yakın çevre ve kardeşlerle olan ilişkinizde daha eleştirel ve mükemmelliyetçi bir tavır takınmanız gerilime neden olabilir. Daha çok maddiyat, gelir ve kaynaklar, ticari alım-satımlar üzerine kafa yorabilirsiniz. Hafta sonu, önemli bir haber ve ya bilgi finansal açıdan sizi etkileyebilir.

Aslan Burcu

ASLAN

Yükselen Aslan’lar, zihniniz susmuyor adeta, sosyal çevrenizin fazlasıyla etkisinde olabilirsiniz. Eylemleriniz ve girişimleriniz daha çok finansal alanda olabilir, bu da sizi daha fazla hesap kitap yapmaya götürebilir. Analitik yaklaşmak sizin işiniz. Hafta sonu, önemli bir haber özel hayatınızda etkin olabilir. Dikkatleri daha fazla üstünüze çekebilir, başarı elde edebilirsiniz.

B.aşak Burcu

BAŞAK

Yükselen Başak’lar, onay ve takdir ihtiyacınızı, başarılarınızı sorgulayacağınız bir dönem. Arka planda hazırladığınız çalışmalar için, düzeninizi baştan aşağı değiştirmek isteyebilir, yeni bir sisteme ihtiyaç duyabilirsiniz. Hafta sonu, önemli bir haber ve ya bilgi bilinçaltınızdaki korku ve kaygıların yok olmasında oldukça faydalı ve aydınlatıcı olabilir.

Terazi Burcu

TERAZİ

Yükselen Terazi’ler, arka planda yürüttüğünüz işleriniz, düzeniniz konusunda daha mükemmelliyetçi bir yaklaşım sergileyebilir, en iyi hizmeti vermek için kolları sıvayabilirsiniz. Yoğun bir tempoya giriş yapıyorsunuz. Sinsi düşmanlara karşı da biraz dikkatli olmalısınız. Maddi konularla ilgili endişeniz artsa da, kariyeriniz ve mesleki durumunuzdan elde edeceğiniz gelirler konusunda daha yaratıcı bir dönemdesiniz. Sosyal çevrenizden hafta sonu alacağınız bir haber sizi mutlu edebilir.

Akrep Burcu

AKREP

Yükselen Akrep’ler, üst düzey yöneticiler, işiniz ve mesleki konular zihninizi biraz daha yormaya devam edecek. Önemli görüşmeler, toplantılar son 1,5 aydaki çabanızı ve emeğinizi dile dökmenize neden olabilir. Sosyal çevreniz ve meslektaşlarınız arasında takım çalışması yapmak için önümüzdeki 2 ay kolları sıvayabilirsiniz. Hafta sonu alacağınız bir haber ve ya gelecek bir bilgi, başarınızı daha da çok taçlandıracak gibi.

Yay Burcu

YAY

Yükselen Yay’lar, iletişiminiz, daha çok uzaklar ve yurtdışı bazlı konularda, yabancı uyruklu kişilerle, seyahatler ve ya yüksek öğrenim, yasal süreç ve reklam işlerinde yoğunlaşacak. Trafiğiniz artıyor. Önümüzdeki iki ay boyunca kariyer ve mesleki kredebilite için daha hırslı ve çalışkan bir sürece adım atabilirsiniz. Otoritelere kendinizi ispat etmek isteyebilirsiniz. Bu dönemde onlarla çatışmamak için dikkatli olmalısınız. Hafta sonu uzaklardan alacağınız bir haber keyfinizi yerine getirecek.

Oğlak Burcu

OĞLAK

Yükselen Oğlak’lar, tasarruf ve yatırımlar, harcamalarınız, masraflar, eşinizin geliri gibi konular zihninizi çok daha fazla meşgul edebilir. Yatırım araçları konusunda önemli kararlar almak isteyebilirsiniz. Uzaklarla bağlantılı iş düzeniniz, sisteminiz, çalışma arkadaşlarınız konusunda motivasyonunuz artıyor. Aileniz ve evden uzaklaşıp kendinizi tamamen işe verebilirsiniz. Hafta sonu finansal konularla ilgili alacağınız bir haber sizi şaşırtabilir.

Kova Burcu

KOVA

Yükselen Kova’lar, son 1,5 aydan bu yana ikili ilişkiler, sosyalleşmeler, birliktelikler alanında verdiğiniz çaba ve gösterdiğiniz ihtişam yerini iletişime, önemli görüşmelere bırakıyor. Neler yaptığınızı, başardığınızı başkalarıyla paylaşabilirsiniz. Finansal konular, harcamalar, tasarruflar ve maddi bağımlılıklarınız önümüzdeki iki ay harekete geçeceğiniz alanlar olacak. Kariyer açısından bu durum sizi motive edebilir. Hafta sonu ikili ilişkiler, partneriniz, ortağınız ile yapacağınız bir görüşme ilişkinizde önemli bir adım attırabilir.

Balık Burcu

BALIK

Yükselen Balık’lar, son 1,5 aydan bu yana işiniz, çalışma düzeniniz içinde verdiğiniz mücadele, elde ettiğiniz başarılar sizi yormuş olsa da, bunları şimdi artık yazıya dökebilir, görüşmelerinizde bunlardan bahsedebilirsiniz. Müşteriler, ortaklar, partnerler açısından önümüzdeki süreç daha mücadeleci geçeceğe benziyor. Kavga ve münakaşadan uzak durmalısınız. Özellikle yabancılar, farklı kültürler, yurtdışıyla bağlantılı konular bazı detaylara odaklanmanıza neden olabilir, ilişki ve ortaklıklarda daha mükemmeliyetçi davranabilirsiniz. Hafta sonu, işinizle ilgili önemli bir haber sizi çok mutlu edebilir.

ZEYNEP ÖZYÖRÜK

KLAROS DANIŞMANLIK

☎ : 0 216 999 35 75 – 0 539 626 98 87

@klarosdanismanlik

Paylaş