5 – 11 Temmuz 2021 – Haftalık Burç Yorumları

Bu hafta gökyüzünün en önemli olayı Yengeç burcunda gerçekleşecek olan Yeni ay olacak. Haftanın ilk yarısında Merkür ve Neptün arasındaki zorlu açının üçüncü kez tekrarına şahit olacağız. İlki ve ikincisi 23 Mayıs ve 5 Haziran’da gerçekleşen bu oluşumun fikirler, ticaret, satış – pazarlama, eğitim, öğretim, kardeşlerle olan ilişkiler konusunda beklentilerimizi gerçekleştirmesi için önemli görüşmeleri ve toplantıları son kez düzenleyebilir ve sonuçları alabiliriz. Venüs’ün Satürn – Uranüs zorlu açısı ile olan etkileşimi, Şubat ayında konfor alanımızın dışına çıkmak zorunda kaldığımız alanlarda başlattığımız girişimler konusunda, İlişki ve paray ile ilgili mücadeleci olmamıza neden olabilir.

10 Temmuz’da gerçekleşecek olan Yengeç burcundaki Yeni ay, ailevi konularda önemli gelişmeleri tetikleyecek, Ocak ayında iş ve kariyer alanında attığımız tohumları yeşertecek önemli oluşumların tetikleyicisi olacak. Hemen arkasından Merkür’ün Yengeç burcuna geçmesi, taşınmaları, alım satımları ve bu konulardaki evrak işlerini gündeme getirebilir. Merkür Yengeç burcunda yaklaşık üç hafta boyunca kalarak, 28 Temmuz’a kadar aile ilişkilerine ve aile içi görüşmelere daha fazla önem vermemizi sağlayacak.

Koç Burcu

KOÇ

Yükselen Koç’lar, hafta başında maddi konularla ilgili süprizler sizi harekete geçirecek. 23 Mayıs ile 5 Haziran civarında kardeşler, ticari konular, alım – satımlar, araç veya benzeri konularda aldığınız kararları son kez gündeme getirebilir, ve de sonuçlarını alabilirsiniz. Venüs, Satürn ve Uranüs arasındaki etkileşim, Şubat ayında sosyal çevreniz, kariyer gelirleriniz, bulunduğumuz gruplar açısından hem ilişkiler, hem de maddi konularla ilgili önemli hamleler yapmanızı sağlayabilir. Çocuklar, aşk hayatı, yetenekler ve kendinizi ispat etmek istediğiniz alanlarda başarıyı tadabilirsiniz.

10 Temmuz’da gerçekleşecek olan Yengeç burcundaki Yeni ay, aileniz, yuvanız ve eviniz konusunda yeni bir oluşum başlatmanıza neden olacak. Bu oluşum Ocak ayında kariyer konusunda attığınız adımların bir sonucu olarak gündeme gelebilir. Merkür’ün hafta sonu Yengeç burcuna geçmesi ile 28 Temmuz’a kadar aileniz, eviniz ve yuvanız konusunda daha hassas, daha fedakar olabilirsiniz, bu dönemde taşınmalar, gayrimenkul alım satımları, ailevi ilişkilerdeki yoğunluk göze çarpabilir.

Boğa Burcu

BOĞA

Yükselen Boğa’lar, hafta başında özel hayatınızla ilgili ilgili aldığınız kararlar sizi önemli başlangıçlara yönlendirecek. 23 Mayıs – 5 Haziran civarında uğraşmak zorunda kaldığınız gelirler ve kazançlar, kaynak elde etme ve finansal konulardaki pazarlıklar, hafta başında sizi son kez meşgul edecek. Bu konuda önemli gelişmeler ve sonuçlar elde edebilirsiniz. Venüs, Satürn ve Uranüs arasındaki etkileşim, ailevi konularda önemli gelişmeleri tetikleyebilir, özellikle Şubat ayında başlatmış olduğunuz girişimlerin sonuçlarını aileniz, yuvanız, eviniz alanında elde etmeniz mümkün. Evi güzelleştirmek, dekorasyonuyla uğraşmak kendinizi iyi hissettirebilir. 10 Temmuz’da gerçekleşecek olan Yengeç burcundaki Yeni ay, kardeşler, yakın çevre ilişkileri, aracınız veya aileyle yapılabilecek kısa yolculukları tetikleyebilir. Burada Ocak ayında özellikle uzaklarla bağlantılı konularda üzerinize aldığınız sorumluluklar tekrar gündeme gelecek gibi görünüyor. Buradaki ilerleme kardeşleriniz ve yakın çevreniz ile olan etkileşiminizi arttırabilir. Merkür’ün Yengeç burcuna geçmesi ile birlikte, 28 Temmuz’a kadar onlarla olan iletişiminiz artabilir. Yaşadığınız ortam veya çevre ile ilgili önemli kararlar alabilirsiniz.

İkizler burcu

İKİZLER

Yükselen İkizler, hafta başında maddi konularla ilgili sürpriz olaylar gündeme gelebilir ve bu sizi finansal alanda yeni bir sürece itebilir. 23 Mayıs ve 5 Haziran‘da gerçekleşen Merkür ve Neptün arasındaki olumsuz açı, son kez 6 Temmuz’da gerçekleşecek. Bu durum bu tarihlerde yaptığınız görüşmeleri son kez masaya yatıracağınızı gösteriyor. Kariyer alanındaki beklentiler konusunda final bir sonuca ulaşabilirsiniz. Venüs’ün Satürn ve Uranüs arasındaki zorlu açısı ile olan ilişkisi, yakın çevreniz ile olan ilişkinizde sizi biraz zorlamış olabilir, özellikle finansal açıdan. Şubat ayından bu zamana kadar kat ettiğiniz yol sizi mutlu etse de daha fazla değişime ihtiyaç duyabilirsiniz.

10 Temmuz’da gerçekleşecek olan Yengeç burcundaki Yeni ay, Ocak ayında kariyer hayatınızla ilgili vermiş olduğunuz önemli kararların bir sonucu olarak gündeme gelmekte ve bu durum sizin maddi kazançlarınız ve kaynaklarınız doğrultusunda yeni bir sayfa açmanıza neden olabilir. Merkür’ün hafta sonu Yengeç burcuna geçmesi ile birlikte ticari atılımlar, alım – satım, pazarlıklar 28 Temmuz’a kadar gündeme gelebilir. Ailenize daha fazla kaynak yaratmak durumunda kalabilirsiniz.

YENGEÇ

Yükselen Yengeç’ler hafta başında sosyal çevreniz ve uzun vadeli planlarınızdaki beklenmedik değişiklikler sizi özel hayatınızda yeni bir sürece götürecek. 23 Mayıs ve 5 Haziran‘da almış olduğumuz kararları tekrar masaya yatırabilir ve bu konuda önemli sonuçlar elde edebilirsiniz. Bu durum çalışma şartlarınızın hayatınızı nasıl etkilediği ile yakından bağlantılı olacak. Venüs’ün, Saturn ve Uranüs arasındaki olumsuz açı ile olan ilişkisi, sizi daha çok finansal açıdan etkileyebilir. Şubat ayından bu yana final finansal konularda yan gelirleriniz ve harcamalarınız konusunda özen gösterdiğiniz düzen ve sistem, ilk meyvesini verebilir. Burada elde edeceğiniz gelirlerin yönetimine dikkat etmelisiniz.

10 Temmuz’da gerçekleşecek olan Yengeç burcundaki Yeni ay hayatınızda, görünümünüzde, imajınızda yeni bir sayfa açmanıza neden olacak. Özellikle Ocak ayında partneriniz ve ortağınız ve onunla olan ilişkinizde almış olduğunuz kararlar sizi bu yeni oluşuma itebilir. Hafta sonunda Merkür’ün Yengeç burcuna geçmesi ile birlikte 28 Temmuz’a kadar yapacağınız görüşmeler, konuşmalar, fikirlerinizi dile getirmek ve Haziran ayı boyunca kapalı kapılar ardında üzerinde çalışmış olduğunuz projeleri ortaklarınıza ve ya partnerlerinize anlatmak isteyebilirsiniz.

Aslan Burcu

ASLAN

Yükselen Aslan’lar, hafta başında kariyer ve üst düzey yöneticiler ile ilgili sürpriz gelişmeler sizi bazı yeni oluşumlara sürükleyebilir. 23 Mayıs ve 5 Haziran‘da meslektaşlarınız ile yapmış olduğunuz görüşmeler, pazarlıklar son kez masaya yatacak. Burada önemli sonuçlar elde edebilirsiniz. Venüs’ün, Satürn ve Uranüs zorlu açısı özel hayatınız ve ikili ilişkiler konusunda sizi bir takım sonuçlara götürse de artık daha özgür, cüretkar ve kendi değerinizi bilir vaziyette ilerlemeniz daha kolay olacak.

10 Temmuz’da gerçekleşecek olan Yengeç burcundaki Yeni ay ailevi meseleler konusunda gizli bir oluşuma adım atacağınızı göstermekte. Buna neden olan şey ise Ocak ayında üzerinize almış olduğunuz ek sorumlulukların ve görevlerin yönetimi ile ilgili. Merkür’ün hafta sonu Yengeç burcuna geçmesi ile 28 Temmuz’a kadar bu yeni oluşum üzerine düşünmek, plan yapmak, kafa yormak isteyebilirsiniz, fikirlerinizi sadece kendinize saklamak isteyebilirsiniz.

B.aşak Burcu

BAŞAK

Yükselen Başak’lar, hafta başında uzaklar, finansal piyasalar, yabancılarla olan ilişkilerinizde gerçekleşebilecek sürpriz durumlar sizi bazı yeni oluşumlara götürebilir. 23 Mayıs ve 5 Haziran’da üst düzey yöneticiler veya kariyerinizle bağlantılı yapmış olduğumuz görüşmeleri son kez ele alacaksınız. Burada önemli sonuçlar elde etmeniz mümkün. Venüs’ün Saturn – Uranüs arasındaki zorlu açı ile olan ilişkisi, Şubat ayında başlatmış olduğunuz girişimlerinin sonucunu alacağınıza işaret ediyor. Krizi fırsata çevirme konusunda daha cüretkar ve rekabetçi olmalısınız.

10 Temmuz’da gerçekleşecek olan Yengeç burcundaki Yeni ay, sosyal çevreniz, aileniz ile ilgili uzun vadeli planlar konusunda sizi harekete geçirecek. Bu planları devreye almanızın sebebi Ocak ayında işiniz ile ilgili kurmak istediğiniz yeni düzen olabilir. Yaratmaya çalıştığınız değişim ve dönüşüm artık sonuç vermeye başlıyor. Merkür’ün hafta sonunda Yengeç burcuna geçmesi ile birlikte 28 Temmuz’a kadar sosyal çevreniz ile olan etkileşiminiz artabilir, fikir alışverişleri size çok fazla yardım sağlayabilir.

Terazi Burcu

TERAZİ

Yükselen Terazi’ler, hafta başında pasif gelirler ve kazançlar alanında gerçekleşecek olan sürpriz durumlar sizi ailevi konularda yeni bir oluşuma götürebilir. Haftanın ilk yarısında, 23 Mayıs ve 5 Haziran‘da uzaklarla yapmış olduğumuz görüşmelerin sonuçlarını elde etmeniz mümkün. Bu görüşmeler sonucunda uzaklar ile olan ilişkiniz, iletişiminiz, aldığınız, verdiğiniz eğitim ve öğretimler, size önemli başarılar getirecek gibi görünüyor. Venüs’ün Saturn – Uranüs arasındaki zorlu açı ile olan ilişkisi, sosyal çevreniz, meslektaşlarınız arasındaki pozisyonunuz ve onlarla ilişkiniz açısından önemli başarılar elde etmenizi sağlayacak. Şubat ayından bu yana yeteneklerinizi disipline etme konusunda yapmış olduğunuz sıkı çalışma artık sonucunu size veriyor.

10 Temmuz’da gerçekleşecek olan Yengeç burcundaki Yeni ay, aile, yuva ve gayrimenkul konusunda yeni bir sayfa açmanıza neden olacak. Ocak ayından bu yana kariyer ve mesleki konularda değişim ve dönüşüm yaratma çabanız sizi bu duruma itmiş olabilir. Merkür’ün Yengeç burcuna geçmesi ile birlikte 28 Temmuz’a kadar ailevi ilişkileriniz daha ön planda olacak, ev alım satımları gündeme gelebilir ve çok fazla zamanınızı alabilir.

Akrep Burcu

AKREP

Yükselen Akrep’ler, hafta başında ortaklar, sözleşmeler, birliktelikler ve kontrat alanında yaşadığınız süpriz gelişmeler, sizi bir takım yeni oluşumlara doğru götürecek. 23 Mayıs ve 5 Haziran’da finansal konularda yapmış olduğunuz görüşmeleri sonuçlandırmanız haftanın ilk yarısında mümkün görünüyor. Venüs’ün Satürn ve Uranüs ile yapmış olduğu açı, özellikle Şubat ayından bu yana girmiş olduğunuz sıkı disiplin ve çalışmanın meyvelerini toplamanıza yardımcı olacak. Başarılısınız, herkes tarafından takdir ediliyorsunuz. Bu ay, yıldızınız adeta parlıyor.

10 Temmuz‘da gerçekleşecek olan Yengeç burcundaki Yeni ay, uzaklarla ilgili bir projeyi devreye almanıza neden olacak. Bu yeni oluşum aslında, Ocak ayından beri kariyer alanında belirlediğiniz stratejiler konusunda yapmak istediğiniz değişimlerin bir parçası. Merkür’ün Yengeç burcuna geçmesi ile birlikte, 28 Temmuz’a kadar uzaklara yapacağınız seyahatler, yabancılarla olan yoğun iletişim trafiği, gündeminizi çok fazla meşgul edebilir.

Yay Burcu

YAY

Yükselen Yay’lar hafta başında çalışma ortamınız ve şartlarınız konusunda gerçekleşecek sürpriz gelişmeler sizi bir takım yeni oluşumlara yönlendirebilir. 23 Mayıs ve 5 Haziran‘da ortağınız veya partnerinizle yapmış olduğunuz görüşmelerin sonuç vermesi, hafta başında mümkün görünüyor. Venüs’ün Saturn – Uranüs arasındaki olumsuz açı ile olan ilişkisi, uzaklarla ilgili projelerde, yabancılarla olan ilişkilerinizde Şubat ayından bu yana göstermiş olduğunuz çabanın sonucunu size fazlasıyla getirecek. Bir yandan seyahatler gündeme gelebilir veya iş nedeniyle uzaklara gitmeniz mümkün olabilir.

10 Temmuz’da Yengeç burcunda gerçekleşecek olan Yeni ay, sizi ortak sermayeler, sigorta, prim, ailenizi ilgilendiren ek kazançlar noktasında yeni bir başlangıç veya oluşum yapmanızı sağlayacak. Buradaki yeni başlangıcın asıl sebebi, Ocak ayından beri finansal alanda elde etmek istediğiniz güç ve kontrol. Merkür’ün hafta sonunda Yengeç burcuna geçmesi ile birlikte 28 Temmuz’a kadar finansal konulardaki iletişiminiz, yapacağınız görüşmeler artabilir.

Oğlak Burcu

OĞLAK

Yükselen Oğlak’lar, hafta başında çocuklar, aşk hayatınız, spekülatif yatırım araçları gibi konularda gerçekleşecek olan bazı sürpriz durumlar sizi yeni bir sürece adım arttırabilir. 23 Mayıs ve 5 Haziran‘da çalışma hayatınız, şartlarınız, günlük rutininiz ve sağlığınız konusunda yapmış olduğunuz görüşmeler bir sonuca bağlanacak. Hafta başında son kez bu meseleleri masaya yatırabilirsiniz Venüs’ün, Saturn ve Uranüs arasındaki zorlu açı ile olan ilişkisi Şubat ayından bu yana finansal konularda elde etmeye çalıştığınız düzen ve disiplin konusunda hasadı yapmanıza yardımcı olabilir. Elde edeceğinize gelirler özellikle yatırım araçları sayesinde elinizi güçlendirecek.

10 Temmuz’da Yengeç burcunda gerçekleşecek olan Yeni ay, yeni bir ilişki, ortaklık veya sözleşmeyi hayatınıza getirebilir. Bunun sözleşme ve ya ilişkinin asıl sebebi ise Ocak ayında hayatınızı kökten değiştirmek üzere aldığınız kararlar. Merkür’ün hafta sonunda, Yengeç burcuna geçmesi ile birlikte, 28 Temmuz’a kadar olan süreçte ortaklarınız ve partnerlerleriniz ile olan iletişiminiz artabilir, önemli sözleşmeleri, kontratları konuşabilirsiniz.

Kova Burcu

KOVA

Yükselen Kova’lar, hafta başında aileniz ve eviniz, yaşadığınız ortam ile ilgili gündeme gelecek beklenmedik gelişmeler sizin yeni bir oluşuma veya düzene götürebilir. 23 Mayıs ve 5 Haziran tarihlerinde yapmış olduğunuz eğitim, öğretim veya yetenekleriniz konusundaki görüşmeler artık bir sonuca ulaşıyor. Burada final bir karara varmanız mümkün. Venüs’ün Saturn ve Uranüs arasındaki zorlu açısı ile olan ilişkisi, Şubat ayından bu yana özel hayatınızı disipline etmeye çalıştığınız konularda önemli başarılar elde etmenizi sağlayacak. İkili ilişkiler ve ortaklıklar konusunda, ailenizin de desteğiyle birlikte kazançlı çıkabilirsiniz.

10 Temmuz‘da Yengeç burcunda gerçekleşecek olan Yeni ay, sizi yeni bir düzene, rutine veya çalışma ortamına adım attırabilir. Bu yeni düzen Ocak ayında kariyer alanında etmeye çalıştığınız değişim ve dönüşümün, gücün ve kontrolün bir sonucu olarak zorunlu görünüyor. Merkür’ün hafta sonunda Yengeç burcuna geçmesi ile birlikte 28 Temmuz’a kadar, çalışma şartlarınız, ortamınız, işin içeriği gibi konularda kafa yormanız, görüşmeler yapmamız mümkün.

Balık Burcu

BALIK

Yükselen Balık’lar, hafta başında yakın çevreniz, finansal konular, stratejileriniz ve bu alanda yaşayacağınız süpriz gelişmeler sizi yeni bir oluşuma doğru sürükleyecek. 23 Mayıs ve 5 Haziran‘da eviniz, aileniz, yuvanız konusunda yapmış olduğunuz görüşmeler bir sonuca bağlanıyor. Bu hafta artık bu konularda daha net olabilirsiniz. Venüs’ün Satürn – Uranus arasındaki zorlu açı ile olan ilişkisi, Şubat ayından bu yana içine girmiş olduğunuz disiplin ve sıkı çalışmayı mükafatlandıracak. Çalışma ortamında herkesin gözdesi olabilir, rakiplerinizin önüne geçebilirsiniz.

10 Temmuz’de gerçekleşecek olan Yengeç burcundaki Yeni ay, çocuklar, aşk hayatınız, spekülatif yatırım araçları ve gayrimenkul gelirleri gibi konularda yeni bir oluşuma adım atmanızı sağlayabilir. Bunun asıl sebebi ise Ocak ayında kariyeriniz ile ilgili gelecek planlarınızda yaratmaya çalıştığınız değişim ve dönüşüm. Merkür’ün Yengeç burcuna geçmesi ile birlikte 28 Temmuz’a kadar çocuklar, yatırım araçları ve gayrimenkul gelirleri gibi konularda daha fazla konuşmak, fikir üretmek ve iletişime geçmek durumunda kalabilirsiniz.

ZEYNEP ÖZYÖRÜK

KLAROS DANIŞMANLIK

☎ : 0 216 820 75 14 – 0 539 626 98 87

@klarosdanismanlik

Paylaş