10 Temmuz’da gerçekleşecek olan 18° Yengeç burcundaki Yeni ay, aile ve yuva konularında yeni bir başlangıç yapmamıza olanak tanıyacak.
Kolektif enerjilerle son derece etkileşimde bulunan bu Yeni ayda, daha fazla toplumsal konuların etkisinde kalabilir, grup veya güruh içerisinde davranma stratejilerimizi belirleyebiliriz.

Yönetici olan Ay’ın üstünlük sağladığı bu Yeni ay’da ailenin ve yuvanın, aile içi ilişkilerin önemi daha fazla fark edilebilir. Oldukça yoğun ve sancılı gökyüzü etkileşlerinin ardından bu Yeni ay’ın gerçekleşmesi duygusal ve manevi anlamda beslenme ihtiyacını arttırabilir. Yeni ay’dan önceki iki hafta boyunca Venüs ve Mars’ın Saturn – Uranüs zorlu açısı ile olan mücadelesi, bizi oldukça önemli kırılmalara ve aksiyonlara, isyanlara ve özellikle ilişkiler ve para konularında zincirleri kırmaya sürükledi. Önemli aksiyonlar almamıza sebep oldu. Şimdi önümüzde açılan bu yeni alanlarda duygusal anlamda merhamet ve sevgiyle, şefkatle şifalanmak, kendimizi ailemizin kollarına atmak isteyebiliriz.
Bu Yeni ay, aynı zamanda Ocak ayında gerçekleşen Oğlak burcundaki Yeni ay’ında önemli sonuçlarını gerçekçi bir şekilde ele almamızı sağlayacak. Önemli sonuçlar ve başarılar elde edebilir, özellikle kariyer hayatımızda elde ettiğimiz gücü ailemizle beraber kutlayabiliriz. Şimdi sıranın ailemize geldiğini düşünerek, aile, yuva ve gayrimenkul konularına odaklanabilir, onları onurlandıracak, onlara minnettarlığımızı gösterecek, daha fazla duygusal etkileşim içinde bulunmamızı sağlayacak projeleri devreye alabiliriz.

İstanbul’a göre çıkan an haritasında İkizler burcundaki Merkür’ün Yükselen ile kavuşumda olduğunu görüyoruz. Yer değişiklikleri, taşınmalar, seyahatler, ticari atılımlar, eğitim, öğretim, kısa konaklamalar, reklam, haberleşme, taşıma, ulaşım gibi konuların gündemimizi meşgul etmesi mümkün. Özellikle Merkür’ün retro olduğu süre boyunca bizi uğraştırdığı ve çözüm yarattırdığı konuları geride bırakmamız, bize oldukça büyük bir rahatlık ve huzur sağlamış olabilir. Hemen arkasından maddi ve manevi anlamda değerli hissetmek için ailemizide devreye alarak önemli kararlar alabiliriz. Venüs ve Mars’ın an haritasında 3.evde bulunması yakın çevremizde, akrabalarımızla, keyifli ve son derece doğal, içimizdeki çocuğu sevindirecek şekilde toplaşmaları, eğlenceleri, organizasyonları gündeme getirecek. An haritasında tepe noktamızda Retro seyreden Jüpiter Balık’ın bulunması duygusal anlamda merhamet ve şefkatin, hoşgörünün ve yardımlaşmanın toplum önünde daha fazla sergilenmesine neden olacak. Yardım kampanyaları, mağduru koruma, yardımlaşma ve hoşgörü, alçakgönüllük ve koşulsuz sevgiden daha fazla bahseder olacağız.

Bu Yeni Ay’ın herkese şifa olması dileğiyle.

ZEYNEP ÖZYÖRÜK

KLAROS DANIŞMANLIK

Paylaş