12 – 18 Temmuz 2021 – Haftalık Burç Yorumları

Bu hafta en çok dikkati çekecek olay, hafta başından itibaren etkisini gösterecek Güneş ve Plüto arasındaki zorlu açı olacak. Aynı zamanda Terazi burcundaki İlk Dördün de önemli gelişmeleri hayatımıza getirecek. Merkür ve Güneş’in Yengeç burcundaki konumu, duygusal iletişimi, merhameti ve sevgiyi tetiklerken, Venüs ve Mars kavuşumu Aslan burcunda eğlenceyi, tatili, rekabeti ve aşkı tetikleyecek. İlişki ve para konularında daha gösterişli, daha benci, daha sevgi dolu, daha heyecanlı yaklaşımlarda bulunabiliriz.

Hafta sonuna doğru Terazi burcunda gerçekleşecek olan İlk Dördün, uzun soluklu projeler peşinde koşanlar için Ekim 2020’de atıla bir tohumun önemli bir etabını hayatlarımıza getirecek. Bu durum ikili ilişkiler, ortaklıklar, sözleşmeler, ve kontratlar alanında harekete geçmemizi sağlayabilir. Pazar günü gerçekleşecek Güneş ve Pluto arasındaki zorlu açı, hafta başından etkisini göstererek, Ocak ayından bu yana kariyer veya görevler alanında yaratmaya çalıştığımız köklü değişimi başardığımızı bize hissettirecek, kendimizi daha güvende hissetmemize yardımcı olacak.

Koç Burcu

KOÇ

Yükselen Koç’lar hafta başındaki etkleşim, duygusal açıdan ailevi konuları, iyi niyetleri, hoşgörü ve sevgiyi daha fazla hissetmenizde yardımcı olacak. Venus ve Mars kavuşumu, aşk hayatınız, çocuklar, tatil, eğlenceli hobiler alanından sizi etkilemekte. Yeni bir aşka adım atabilirsiniz, Bazı bekar yükselen Koç’lar için bu ilişki ciddiyet vaad edebilir, ilişkisi olanlar aşkı daha fazla hissedebilir. Aynı zamanda kendinizi gösterebileceğiniz, yeteneklerinizi sergilebileceğiniz alanlar keşfedebilirsiniz. Terazi burcunda gerçekleşecek olan İlk dördün, ikili ilişkiler ve ortaklıklar alanında aileyi de ilgilendiren konuları baz alarak harekete geçeceğinizi gösteriyor. Ekim 2020’den bu yana bu alanda yeni bir oluşum içindesiniz şimdi bu hedef doğrultusunda rahatlıkla planın ikinci kısmına geçebilirsiniz.

Hafta sonu gerçekleşecek olan Güneş ve Plüto arasındaki olumsuz açı, kariyer ve ailevi konularda önemli başarılar elde ettiğinizi göstermekte. Ocak ayından bu yana kariyer hayatınızda elde etmek istediğiniz güç, kudret ve kontrol elinizde. Ailenizde bunu son derece destekleyebilir.

Boğa Burcu

BOĞA

Yükselen Boğa’lar hafta başında yakın çevreniz, kardeşleriniz, akrabalarınız ile duygusal bir iletişim içinde olabilirsiniz. Venüs ve Mars kavuşumu, aileniz, yuvanız ve eviniz dahilinde sizi motive edecek. Evinizin keyfini çıkartabilir, kendinizi daha iyi hissedebilir, eğlenceli vakitler geçirebilirsiniz. Terazi burcunda gerçekleşecek olan İlk Dördün, Ekim 2020’den bu yana çalışma hayatınızda yaratmaya çalıştığınız yeni düzen konusunda size önemli kapılar açabilir, bu hafta atacağınız adımlar ise sizi hedefe daha da fazla yaklaştırabilir.

Hafta sonu gerçekleşecek olan Güneş – Pluto karşıtlığı, Ocak ayından bu yana uzaklarla ilgili projelerde stres ve kaygıya sebep olacak. Pluto, ek yükümlülükleri nasıl yöneteceğiniz ve dönüştüreceğiniz konusunda sizi oldukça zorladı. Fakat bu alanda oldukça yol kat ettiniz ve başarıya ulaştınız. Artık hasadınızı yapabilirsiniz.

İkizler burcu

İKİZLER

Yükselen İkizler, maddi konularla ilgili kendinizi daha huzurlu, tatminkar ve rahatlamış hissedebilirsiniz. Venüs ve Mars kavuşumu, yakın çevreniz, kardeşler, akrabalar alanında sizi hareketlendirecek. Yaratıcılığınızı ve rekabetçiliğinizi çalışma ortamında daha fazla hissettirebilirsiniz. Kreatif projeler bunun için biçilmiş kaftan olabilir. Terazi burcunda gerçekleşecek olan İlk Dördün, aşk hayatınız, ilişkiler, çocuklar, hobiler ve beceriler alanında önemli hamleler yapmaya sizi zorlayabilir. Ekim 2020’den bu yana bu alanlarda yeni bir oluşum içerisindesiniz. Şimdi planın ikinci devresine geçebilirsiniz.

Hafta sonu gerçekleşecek olan Güneş ve Plüto arasındaki zorlu açı, maddi konularla ilgili değiştirmeye çalıştığınız düzen konusunda sizi mutlu edecek. Ocak ayından bu yana yatırımlar ve tasarruflar adına yapmış olduğunuz zorlu çalışmalar, meyvesini verecek. Artık kendinizi hem gelir, hem de tasarruf yaratırken bulabilirsiniz.

YENGEÇ

Yükselen Yengeç’ler, bu hafta uzaklarla olan iletişiminiz daha duygusal, daha cömert, daha fedakar olabilir. Ailevi konuları masaya yatırabilirsiniz. Venüs ve Mars kavuşumu, sizi finansal açıdan olumlu etkileyecek. Ek gelir veya kaynakların artmasıyla karşılaşabilir, fakat aynı zamanda da kariyerde elde ettiğiniz başarılar sayesinde ödüllendirilebilirsiniz. Bu sizi çok mutlu edecek. Terazi burcunda gerçekleşecek olan İlk Dördün, ailevi konularda önemli hamleler yapmanıza neden olabilir. Aile içi, ilişkiler, kira kontratları, sözleşmeler veya aileyi ilgilendirecek yasal konularda girişimlerde bulunabilirsiniz. Ekim 2020’den bu yana aile içi konularda yaratmaya çalıştığınız yeni düzen böylelikle önemli derecede şekil kazanacak ve siz planın ikinci evresine geçebileceksiniz.

Hafta sonu gerçekleşecek olan Güneş ve Plüto karşıtlığı, hafta başından itibaren özel hayatınızda, ikili ilişkiler konusunda önemli sonuçlar elde etmenizi sağlayacak. İkili ilişkiler, ortaklıklar, sözleşmeler, kontratlar veya şirketlerle ilgili yapmış olduğunuz anlaşmalarda Ocak ayından bu yana bulunduğunuz düzeni değiştirmeye çalışmanız artık sonuç veriyor. Artık yeni bir hayata “Merhaba!” diyebilirsiniz.

Aslan Burcu

ASLAN

Yükselen Aslan’lar, hafta başında arka planda veya bilinçaltınızda aileyle ilgili bağlı bazı konular sizi düşünmeye, yalnız kalmaya itebilir, bağımlılıklarınızı veya zaaflarınızı düşünebilirsiniz. Venüs ve Mars kavuşumu, sizi son derece olumlu etkileyecek, giyim, kuşam, tarz veya karizma gibi etkileşimler içerisine çok kolay girebilirsiniz. Auranızı parlatarak karşı tarafın ilgisini daha kolay üstünüze çekebilirsiniz. Kariyerde elde etmiş olduğunuz başarılar ise sizi daha da çekici kılacak. Terazi burcunda gerçekleşecek olan İlk Dördün, kardeşler, yakın çevre ilişkileri, bir takım evraklar veya dokümanlar konusunda sizi harekete geçirebilir. Ekim 2020’den bu yana yaratmaya çalıştığınız bu yeni oluşumda hedefinize daha da yakınsınız.

Hafta sonu gerçekleşecek olan Güneş – Pluto arasındaki zorlu açı ise, Ocak ayından bu yana günlük hayatınızda, iş rutininizde üzerinizdeki sorumlulukların sizi baskılamasına engel olmak adına attığınız adımlar başarılı olacak. Kendinizi mükafatlandırabilirsiniz ve ya üst düzey yöneticiler sizi takdir edebilir, ödüllendirebilir.

B.aşak Burcu

BAŞAK

Yükselen Başak’lar, hafta başında sosyalleşmek, gruplara karışmak, partnerinizle veya ilişkiler alanında daha fazla insanla iletişime geçmek isteyebilirsiniz. Duygusal bağlar sizi birbirinize daha da yakınlaştıracak. Venüs ve Mars kavuşumu, bilinçaltınızda onaylanma ve takdir edilme duygularını ve ihtiyaçlarını ortaya çıkartabilir. Bazılarınız gizli bir yatırımın peşinde zaman harcayabilir, özellikle spekülatif yatırım araçlarına dikkat! Terazi burcunda gerçekleşecek olan İlk Dördün, maddi konularda önemli bir atılım yapacağınızı gösteriyor. Ekim 2020’den bu yana yaratmaya çalıştığınız bu yeni düzende önemli sonuçlar elde ettiniz. Şimdi planın ikinci yarısına devam edebilirsiniz.

Hafta sonu gerçekleşecek olan Güneş – Pluto arasındaki zorlu açı, sosyal çevreniz ve işinizin arka planında yaratmaya çalıştığınız güç ve kontrolü daha kolaylıkla ele almanızı sağlayacak. Ocak 2021’den bu yana vermiş olduğunuz mücadeleyi kazanıyorsunuz, artık rahatlayabilirsiniz.

Terazi Burcu

TERAZİ

Yükselen Terazi’ler, hafta başında iş konuları, çalışma hayatınız ve hedefleriniz konusunda yoğunlaşabilirsiniz. Venus ve Mars kavuşumu, sosyal çevreniz, meslektaşlarınız, organizasyonlar içinde parlamanıza sağlayacak, partneriniz ile birlikte sosyal ortamlarda mükemmel çifti oynayabilirsiniz. Terazi burcunda gerçekleşecek olan İlk Dördün, özel hayatınızla ilgili önemli atılımlar yapacağınızı göstermekte. Ekim 2020’den bu yana gerek imaj, görünüm veya statü açısından almış olduğunuz kararların çoğunu başardınız, şimdi planın ikinci yarısına uygulama zamanı.

Hafta sonu gerçekleşecek olan Güneş – Pluto karşıtlığı evinizden yönettiğiniz işleriniz, üzerindeki sorumluluklar konusunda düzeni değiştirme ihtiyacınızı gündeme tekrar getirecek. Burada vermiş olduğunuz mücadele artık sonuçlanıyor, zafer sizinle! Bunu herkese duyurabilirsiniz!

Akrep Burcu

AKREP

Yükselen Akrep’ler, hafta başında uzaklarla olan iletişiminiz artarken, gerçekçi hedefler sizi motive edebilir. Venus ve Mars kavuşumu, kariyer ve toplum önündeki pozisyonunuzu daha da parlatacak, herkes sizi konuşabilir, alkışlayabilir ve takdir edebilir. Rekabetçi tarzınızı ortağınızla birlikte toplum önünde kolaylıkla sergileyebilir, başarının tadını çıkartabilirsiniz. Bazı Akrep’ler evlilik yolunda ilerleyebilir. Terazi burcundaki İlk Dördün, arka planda ve ya perde arkasında, ortaklıklar ve müşteriler, yasal işlemler konusunda önemli bir atılımı devreye alacağınızı gösteriyor. İlk kararı Ekim 2020’de almış olabilirsiniz. Şimdi planın ikinci yarısını kolaylıkla uygulama zamanı.

Hafta sonu gerçekleşecek olan Güneş – Pluto karşıtlığı, iş ile ilgili üzerinizdeki sorumluluk, görev ve istikrarın yarattığı stresi ve kaygıyı, Ocak ayından bu yana yönetmek için mücadele ettiğinizi gösteriyor. Burada elde ettiğiniz sonuç, sizi mutlu edecek. Buradaki sorumlulukların bazılarını, yabancı kişilerle veya farklı kökenden insanlarla, ortaklarla veya sponsorlarla paylaşarak hafifletebilirsiniz. Başarı sizin!

Yay Burcu

YAY

Yükselen Yay’lar, hafta başında finansal konular, miras, ailenin giderleri ve harcamaları gibi konularda daha fazla kafa yorabilirsiniz. İhtiyaçlarınızı hesaplamak isteyebilirsiniz. Venus ve Mars kavuşumu, uzaklarla bağlantılı konularda, rekabetçi tavrınızı kolayca sergilemenizi sağlayacak. Yeteneklerinizi gösterebilir, özellikle koçluk, monitörlük gibi alanlarda başarı sağlayabilirsiniz. Diğer taraftan bazı Yükselen Yay’lar, aileleri ile beraber tatilin keyfini çıkartabilir. Terazi burcunda gerçekleşecek olan İlk Dördün, sosyal çevreniz, kariyer gelirleriniz ve gelecek planlarınızla ilgili önemli hamleler yapacağınızı göstermekte. Burada yaratmaya çalıştığınız düzene, ilk Ekim 2020’de karar vermiş olabilirsiniz. Şimdi planın ikinci yarısına geçebilirsiniz.

Hafta sonu gerçekleşecek olan Güneş – Pluto karşıtlığı, finansal konularla ilgili sahip olduğunuz mal, mülk, gelir ve kaynaklar adına Ocak 2021’den bu yana vermiş olduğu mücadeleyi sonuçlandıracak, artık finansal güç sizde! Hem gelirlerinizi, hem tasarruflarınızı arttırmayı başardınız.

Oğlak Burcu

OĞLAK

Yükselen Oğlak’lar, hafta başında partneriniz, ortağınız, müşterileriniz ile olan ilişkiniz son derece duygusal, hassas ve cömert olabilir. Venus ve Mars kavuşumu, tasarruflar ve yatırımlar alanında yüzünüzü güldürecek gibi. Ailenizle ilgili konularda bazı yatırımlar yapabilir, spekülatif yatırım araçlarından kazanç elde edebilirsiniz. Terazi burcunda gerçekleşecek olan İlk Dördün kariyer hayatınızla ilgili önemli bir hamle yapacağınızı göstermekte. Burada yeni bir statü, yeni bir pozisyon veya yeni bir iş hedefi konusundaki ilk girişimi Ekim 2020 civarında yapmış olabilirsiniz. Şimdi planın ikinci evresindesiniz. Durmak yok, yola devam!

Hafta sonu gerçekleşecek olan Güneş – Pluto karşıtlığı, özel hayatınız, hayata bakış tarzınız, içinde bulunduğunuz düzen ve prensipler adına Ocak 2021’den bu yana değiştirmeye çalıştığınız her şeyle ilgili önemli sonuçlar elde edeceğinizi gösteriyor. Vermiş olduğunuz mücadele sonucunda ilişkilerde de yeni bir bakış açısı elde etmeniz mümkün.

Kova Burcu

KOVA

Yükselen Kova’lar, hafta başında finansal konularla ilgili ailenizle daha fazla iletişim içerisinde olabilir, günlük planlamanızı buna göre yapabilirsiniz. Venus ve Mars kavuşumu, ikili ilişkiler ve sosyalleşmeler alanında gerçekleşmekte. Son derece eğlenceli insanlarla karşılaşabilir ve onlarla bire bir ilişkiler yaşayabilirsiniz, yabancı insanlar size daha sıcak ve eğlenceli gelebilir. Terazi burcundaki İlk Dördün uzaklar, yabancı insanlar, yüksek öğrenim, seyahatler veya yasal konularla ilgili önemli bir girişimde bulunacağınızı söylüyor. Ekim 2020’den bu yana bu alanda yeni bir oluşum yaratmaya çabaladınız. Şimdi planın ikinci yarısına geçebilirsiniz.

Hafta sonu gerçekleşecek olan Güneş – Pluto karşıtlığı, kariyer ve statü gibi konularda Ocak 2021’den bu yana elde etmeye çalıştığınız yeni düzen ve güç konusunda sizi oldukça fazla mücadele ettirdi. Artık bu mücadelenin sonuna geldiniz. Günlük rutininiz, yaptığınız iş, çalışma şartlarınız konusunda daha net ve akılcı hareket edebilirsiniz.

Balık Burcu

BALIK

Yükselen Balık’lar, hafta başında çocuklarınız veya aşk hayatınız, duygusal açıdan sizi daha fazla motive edebilir. Venus ve Mars kavuşumu, çalışma hayatınız ve günlük rutininizde ve özellikle de iş hayatınızda dikkatleri daha fazla üzerinize çekmenize neden olabilir. Rekabetçi tutumunuzu kolaylıkla sergileyebilirsiniz. Terazi burcunda gerçekleşecek olan İlk Dördün partneriniz veya ortağınız ile ortak olan sermayeleriniz ile ilgili olarak önemli atılımlar yapmanızı gerektirecek. Ekim 2020’den bu yana ortak sermayeler, partnerinizle birlikte kazandıklarınız, miras, yatırım ve tasarruf alanında yeni bir düzen kurmak istiyor olabilirsiniz. Bu hamle ile birlikte artık planın ikinci aşamasına geçebilirsiniz.

Hafta sonu gerçekleşecek olan Güneş ve Pluto arasındaki zorlu açı meslektaşlarınız arasında elde etmeye çalıştığınız güç ve kontrolü, artık elinizde bulunduracağınızı gösteriyor. Ocak 2021’den bu yana bu konuyla ilgili oldukça fazla mücadele ettiniz, eski düzeni yıkıp yenisini yarattınız. Artık kendinize birazcık daha fazla vakit ayırabilirsiniz.

ZEYNEP ÖZYÖRÜK

KLAROS DANIŞMANLIK

☎ : 0 216 820 75 14 – 0 539 626 98 87

@klarosdanismanlik

Paylaş