Yine bomba gibi bir ay geliyor.. Eğlence çok sürmeyecek ve yeni düzenimizi kurmaya yaz ortasından itibaren başlayacağız. 
Mars sert açılarla Temmuz başını olaylı geçirmemize neden olacak. Önemli aksiyonlar, zinciri kırmamıza yardımcı olacak. Hem 31 Ocak‘tan bu yana yaşananların sonuçlarını alacağız, hem de kuralların gevşemesinden faydalanıp kendimizi ispat etmek için mücadele edeceğiz Venus 7 Temmuz‘da Merkür’ün Retro alanı terk ettiği gün, Saturn ile zor bir açıda. Bu durum ilişkilerde onaylanma ve takdir açısından eksiklik ve yaraların açığa çıkmasına neden olabilir. Dışlanma korkusu yoğun. Bu durum ilişki ve para konularında gerilimleri gündeme getirebilir. Beklenmedik kopuşlar, mecburi gibi görünüyor. Ya da maddi açıdan bizi özgürleştirecek atılımlar kaçınılmaz. 10 Temmuz‘da gerçekleşecek olan Yengeç burcundaki Yeni ay, aile ve yuva alanında veya kendimizi nerede yuvamızda hissediyorsak, bu alanda yeni bir oluşum başlatıyoruz. 
13 Temmuz‘daki gökyüzü civarı hedefe giden yolda mutluluk ve eğlence için bir mola vermemiz gerektiğini söylüyor. Eril ve dişil enerjinin birleşimi bir çok aşkın tohumu olabilir. Bu enerji 22 Temmuz‘a kadar devam edecek.Venus sonrsdunda Başak burcuna geçecek 

Ocak ayından bu yana iş hayatımızla ilgili başarmak istediklerimize odaklanmanız sağlayacak. Takım çalışması, düzen ve sistem kurmak konusunda zamanı ve maddi şartları planlamak isteyebiliriz. Bu yeni başlangıç ve oluşuma, 11 Temmuz‘da Merkür’ün İkizler burcundan Yengeç burcuna geçmesiyle daha fazla odaklanabilir, aile ve yuvamızla ilgili konuları gündeme alabilir, aile bireyleriyle iletişimimizi arttırabiliriz. Taşınma ve yer değişikliği bu dönemde gündeme gelebilir. 28 Temmuz‘a kadar bu süreç devam edecek.

25 Temmuz‘da yılbaşında iş ve kariyer konusunda aldığımız kararların sonuçlarıyla başbaşa kalacağız. Bu hem ailemiz, hem de iş hayatımız konusunda en azından ne şekilde ilerlemek istediğimizi kavradığımız bir dönem olacak. Burada 24 Temmuz‘da gerçekleşecek olan Kova Dolunay’ı önemli bir farkındalık kazandıracak bize. Ve 24 Ocak 2020′de başlayan pandeminin tüm Dünyaya yayılmasıyla karşı karşıya kaldığımız bir sürecin kapanışını yapacak. Kısıtlanma ve ya karantina, özgürlüklerin elinden alınması gibi durumlar artık son bulurken, Ekim 2021‘den sonra yeni yeni Normal bir yaşamın şartlarıyla karşı karşıya kalacağız. Bu kararların şekillenmesi 28 Temmuz – 10 Ekim arasında gerçekleşecek. Yeni yeni normal hayatın kurallarını 10 Ekim‘den sonra uygulamaya başlayacağız. Bu dönemde yani 28 Temmuz – 10 Ekim arası,  bulaşın artışında yükselen seyir izlemesi buna mecbur bırakacak gibi. Covid’in mutasyonları Ekim ortasından sonra etkisini daha yoğun göstereceğinden bu yeni kurallar kaçınılmaz görünmekte. 


Bu nedenle Temmuz ayı her ne kadar eğlence, rekabet ve kendini ispatı ifade etse de, buradaki doz aşırıya kaçmamalı. Aksi taktirde sonuçları çok ağır olabilir.

ZEYNEP ÖZYÖRÜK

KLAROS DANIŞMANLIK

Paylaş