26 Nisan – 2 Mayıs 2021 – Haftalık Burç Yorumları

Bu hafta gökyüzünde Venüs’ün yoğun bir trafik içinde olduğunu görüyoruz. Aynı zamanda bu hafta 2 gezegen burç değiştirecek. Merkür ile Venüs, İkizler burcuna geçiş yapıyor. Maddi, manevi güvenlik alanlarından sonra daha çok iletişim, bilgi, eğitim gibi konulara eğilmek isteyeceğiz. Venüs 11 Haziran’a kadar İkizler burcunda ikamet ederken, Merkür ise 31 Mayıs’ta retro harekete başlayacağından anca 11 Temmuz’da Yengeç burcuna geçiş yapabilecek.

Bu hafta Kova burcunda gerçekleşecek olan Son dördün, yalnış seçimleri elemek için bize bir fırsat verecek. Ocak ve Şubat ayında aldığımız kararları gerçekleştirmek için bu hafta yapacağımız hamleler özellikle finans ve güvenlik alanında gerçekleşecek.

Koç Burcu

KOÇ

Yükselen Koç’lar, hafta başında kendini daha bolluk ve bereket enerjisi içinde hissedebilirsiniz. Yaratıcılığınız daha yüksek. Maddi konularda plan yapabilirsiniz. Şubat ayında karar verdiğiniz yeni başlangıçlar ile ilgili ticari ve finansal anlamda harekete geçmeniz mümkün. Pandeminin getirdiği kısıtlamalar hızınızı kesmiş olsa da, siz finansal kaynak yaratma da, kararlı ve istikrarlı bir şekilde hedefe doğru kilitleneceksiniz. Şubat ayında çevrenizi geliştirmek ve daha fazla kişiye hitap etmek istemiş olsanız da, şu an için her mecraanın sizin için uygun olmadığını düşünebilir, öznel bir eleştiriye gidebilirsiniz.

Ocak ayında kariyer hayatınızla ilgili aldığınız köklü değişim kararından sonra, bu hafta kendinizi hedefe daha yakın hissedebilirsiniz. Karşı tarafın size verdiği maddi manevi değer, daha güçlü hissettirebilir.

Bu hafta, Merkür ve Venüs’ün İkizler burcuna geçmesiyle, yakın çevreyle olan ilişkiler, kardeşleriniz, eğitim, öğretim, kısa seyahatler önümüzdeki 2 ay boyunca gündeminizi meşgul edecek.

Boğa Burcu

BOĞA

Yükselen Boğa’lar, hafta başında kendinizi daha güzel, daha bakımlı, daha güvende hissedebilirsiniz. Sosyal çevrenizden alacağınız destek bunun en güzel kanıtı. Şubat ayında karar verdinğiiz yeni başlangıçlar ile ilgili özel hayatınızda ve ikili ilişkileriniz konusunda harekete geçmeniz mümkün. Pandeminin getirmiş olduğu stres ve baskı özellikle kariyer hayatınızda sizin başarılı olmanızı engellese de bu alanda daha disiplinli hareket etmeye kararlı olacaksınız. Şubat ayında iş hayatınızda üzerinize verilen ek sorumluluklar ile ilgili daha fazla kişiyle muhatap olmak zorunda kalmış olsanız da, aslında buradaki bazı sorumlulukları artık delege etmeniz gerektiğini fark edebilirsiniz. Burada öznel bir yaklaşımla buna son vermek isteyeceksiniz.

Ocak ayında uzaklarla ilgili sorumluluklarınız alanında yaratmak istediğiniz köklü değişim konusunda kendinizi bu hafta daha güçlü ve konuya daha hakim hissedebilirsiniz. Çalışma arkadaşlarınızın desteğiyle hedefe daha da yaklaşabilirsiniz.

Bu hafta Merkür ve Venüs’ün İkizler burcuna geçmesi ile birlikte önümüzdeki 2 ay boyunca, ticari konular, gelirler, kaynaklar, kendinize verdiğiniz değer daha fazla ön plana çıkacak. Bu alanda yapacağınız pazarlıklara dikkat etmelisiniz.

İkizler burcu

İKİZLER

Yükselen İkizler, hafta başında finansal açıdan kendinizi daha fazla güvende hissetmeniz ve kazançlarınız ile ilgili bazı planlar yapmanız mümkün. Şubat ayında karar verdiğiniz yeni başlangıçlar ile ilgili elinizi güçlendirecek finansal eylemlerde bulunabilirsiniz. Pandeminin getirdiği kısıtlamalar, seyahat engelleri, hızınızı kesmiş gibi görünse de, finansal ve ya sanatsal alanda yeteneklerinizi kullanarak önemli hamleler yapabilirsiniz. Şubat ayında yurtdışı, uzaklar ve farklı kültürlerle olan ilişkinizde daha fazla kişiyle veya kitlelerle çevrenizi geliştirmek istemiş olsanız da her grubun size hitap etmediğini ve boşa emek olduğunu fark edebilirsiniz. Burada öznel bir yaklaşımla doğru seçimi yapabilirsiniz.
Ocak ayında tasarruf ve yatırımlarla ilgili aldınız köklü değişim kararından sonra elde edeceğiniz maddi kaynaklarla kendinizi bu hafta hedefe daha yakın hissedebilirsiniz.

Bu hafta Merkür ve Venüs’ün burcunuza geçmesiyle birlikte önümüzdeki 2 ay boyunca, bir çok fikir arasında gelgit yaşayabilir, karar almakta zorlanabilir, iletişim trafiğiniz artabilir.

YENGEÇ

Yükselen Yengeç’ler, hafta başında uzaklar, farklı kültürler veya yabancılardan alacağınız destekle sosyal çevrenizde kendinizi daha üretken ve yaratıcı hissedebilirsiniz. Şubat ayında karar verdiğiniz yeni başlangıçlar ile ilgili kariyer gelirleriniz ve uzun vadeli planlarınızda harekete geçmeniz mümkün. Pandeminin getirdiği kısıtlamalar hızınızı kesmiş olsa da, siz çevreniz ve kariyer ortamınızdan aldığınız destekle istikrarınızı korumakta ısrarcı olacaksınız. Şubat ayında ek kaynaklar, ortak sermayeler ve iş hayatınızda elde edebileceğiniz ikramiye veya bonus gibi getirilerden hepsinin istediğiniz gibi çalışmadığını fark edebilirsiniz. Emek – fayda analizi yaparak burada hedefinizi net bir şekilde belirlemeniz mümkün.

Ocak ayında sözleşmeler ve kontratlar, partner, eş, evlilik gibi alanlarda aldınız köklü değişim kararından sonra bu hafta kendinizi özellikle sosyal çevreniz desteğiyle hedefe daha yakın hissedebilirsiniz. Ailenizin desteği kendinizi güvende hissettirebilir.

Bu hafta Merkür ve Venüs’ün İkizler burcuna geçmesi ile birlikte arka planda kimseyle paylaşmak istemediğiniz planlar ve projeler üzerine yoğunlaşabilirsiniz. Çevrenizdekilerin sizin hakkınızda yaptığı dedikodulara kulak kabartmalısınız.

Aslan Burcu

ASLAN

Yükselen Aslan’lar, hafta başında finansal beklentileriniz konusunda üst düzey otoritelerin desteğini aldığınızı görmeniz kendinizi daha değerli hissettirebilir. Şubat ayında karar verdiğiniz yeni başlangıçlar ile ilgili kariyer hayatınızda harekete geçmeniz mümkün. Geçmiş başarılarınız sizi daha önemli biri haline getirebilir. Pandeminin getirmiş olduğu kısıtlamalar, her ne kadar sosyalleşme konusunda sizi kısıtlasa da kariyer alanındaki başarınız konusunda istikrarınızı kaybetmeyeceksiniz. Şubat ayında müşteri veya ilişkiler, sözleşmeler, anlaşmalar konusunda büyüme hedefleriniz de objektif bir yaklaşımla her seçimin sizin için doğru hedef olmadığını düşünebilirsiniz. Burada konuya daha efektif yaklaşıp eleme yapacaksınız.
Ocak ayında iş hayatınız günlük rutininiz ve üzerinizdeki sorumluluklar ile ilgili aldığınız köklü değişim kararından sonra bu hafta kendinizi daha fazla hedefe yakın hissedebilirsiniz. Üst düzey otoritelerin desteği ve onayı sizi daha güvende hissettirebilir.

Bu hafta Merkür ve Venüs’ün İkizler burcuna geçmesi ile birlikte önümüzdeki iki ay boyunca daha fazla organizasyon, grup ve sosyal çevreyle, kalabalıklarla olan iletişiminizde yoğunlaşma yaşayabilirsiniz. İletişim trafiğiniz artıyor.

Başak Burcu

BAŞAK

Yükselen Başak’lar, hafta başında partneriniz, ortağınız, birlikte olduğunuz kişi ile kendinizi daha keyifli güvende hissedebilirsiniz. Şubat ayında karar verdiğiniz yeni başlangıçlar ile ilgili özellikle yurtdışı, uzaklar ve seyahatler alanında harekete geçmeniz mümkün. Pandeminin getirdiği kısıtlamalar hızınızı kesmiş olsa da bu alanda kaynak yaratma konusunda istikrarınızı koruyacaksınız. Şubat ayında bir çok sorumluluk ve ek görev üzerinize gelmiş olsa da burada bazı görevleri delege etmeyi tercih edebilirsiniz.

Ocak ayında işinizin arka planı ile ilgili aldığınız köklü değişim kararları konusunda özellikle uzaklarla ilgili kendinizi hedefe daha yakın hissedebilirsiniz. Elde ettiğiniz finansal başarı bunun kanıtı.

Bu hafta Merkür ve Venüs’ün İkizler burcuna geçmesi ile daha fazla üst düzey yöneticiler, veya kariyeriniz hakkında konuşabilir, görüşmeler yapabilir, aynı anda iki işe odaklanmak durumunda kalabilirsiniz.

Terazi Burcu

TERAZİ

Yükselen Terazi’ler, hafta başında elde edeceğiniz maddi kaynaklar, iş hayatınızda önemli planlar yapmanızı sağlayabilir. Şubat ayında karar verdiğiniz yeni başlangıçlar ile ilgili ortak sermaye ve finansal destekler, krediler gibi konularda harekete geçmek isteyebilirsiniz. Pandeminin getirdiği kısıtlamalar hızınızı kesmiş olsa da siz finansal anlamda kaynak yaratma konusunda istikrarı elden bırakmayacaksınız. Şubat ayında hobiler, aşk hayatı veya ilgi alanlarınız konusunda daha fazla büyümek ve gelişmek istediğiniz konularda daha efektif bir seçim yapmaya yönelebilirsiniz. Bazı seçeneklerden vazgeçebilirsiniz.

Ocak ayında hem iş, hem aile hayatında aldığınız köklü değişim kararından sonra elde edeceğiniz finansal kaynaklar ile kendinizi hedefe daha yakın hissedebilirsiniz.

Bu hafta Merkür ve Venüs’ün İkizler burcuna geçmesi ile birlikte, uzaklarla olan iletişiminiz artabilir, yurtdışı veya online eğitim gibi konularda fikirler, kararlar gündeme gelebilir. Seyahat planları yapabilirsiniz.

Akrep Burcu

AKREP

Yükselen Akrep’ler, hafta başında ortaklarınız sayesinde kendinizi daha üretken ve yaratıcı hissedebilirsiniz. Şubat ayında karar verdiğiniz yeni başlangıçlar ile ilgili özellikle kontratlar ve anlaşmalar alanında veya ortaklarınız ile ilgili harekete geçmeniz mümkün. Pandeminin getirdiği kısıtlamalar sizi engellemiş gibi gözükse de, ortaklar, yasal süreçler ile ilgili disiplininizi ve istikrarınızı korumaya devam edeceksiniz. Şubat ayında aileniz ve eviniz ile ilgili büyümek ve gelişmek istediğiniz alanlarda daha net bir seçim yapabileceksiniz.

Ocak ayında kariyer hayatınızla ilgili belirlediğiniz yeni stratejiler konusunda ortağınız veya müşterileriniz sayesinde kendinizi daha hedefe yakın hissedebilirsiniz.

Bu hafta Merkür’ün ve Venüs’ün İkizler burcuna geçmesi ile birlikte kredi, borç, alacak, miras veya banka gibi finansal ek kaynaklar konusunda iletişim trafiğiniz artabilir, yeni ticari bağlar kurabilirsiniz.

Yay Burcu

YAY

Yükselen Yay’lar, hafta başında çalışma ortamınızdan alacağınız destek ile ailenizle ilgili daha fazla plan yapabilirsiniz. Şubat ayında karar verdiğiniz yeni başlangıçlar ile ilgili iş hayatınız, çalışma ortamınız ve şartlarınız ile ilgili önemli hamleler yapmanız mümkün. Artık harekete geçme zamanı. Pandeminin getirdiği kısıtlamalar yakın çevreniz ile olan ilişkiniz, aldığınız ve ya verdiğiniz eğitimler ile ilgili hızınızı kesmiş olsa da siz bunu çalışma hayatınızdaki başarınız ve otoriter tavrınızla korumaya devam edeceksiniz. Disiplini elden bırakmayacaksınız. Şubat ayında daha bir çok mecra sayesinde bilginizi paylaşma kararı almış olsanız da burada daha rafine bir seçim yaparak alanları tekrardan belirleyeceksiniz.

Ocak ayında finansal alanda aldığınız köklü değişim kararından sonra kendinizi, çalışma ortamında elde ettiğiniz başarıyla hedefe daha yakın hissedebilirsiniz.

Merkür ve Venüs’ün İkizler burcuna geçmesi ile önümüzdeki iki ay boyunca ikili ilişkiler, ortaklıklar, sözleşmeler alanında daha yoğun bir iletişim trafiğine girebilirsiniz. Ortaklıklar alanında yeni kararlar gündeme gelebilir.

Oğlak Burcu

OĞLAK

Yükselen Oğlak’lar, hafta başında aşk hayatı, çocuklar ve spekülatif yatırım araçlarının sağlamış olduğu huzur ve denge ile kendinizi daha üretken ve yaratıcı hissedebilirsiniz. Şubat ayında karar verdiğiniz yeni başlangıçlar ile ilgili bu alanda harekete geçmek istemeniz mümkün. Pandeminin getirdiği kısıtlamalar, sizi engellemiş gibi gözükse de,, spekülatif yatırım araçları veya gayrimenkul gelirleri, hobilerinizden elde ettiğiniz maddi kaynaklar gibi konularda istikrarı elden bırakmayacaksınız. Şubat ayında kaynaklarınızı arttırmak ve gelirlerinizi büyütmek istediğiniz alanda özellikle teknoloji veya farklı, sıradışı araçları gözden geçirerek burada bazı alanları elemeniz mümkün.

Ocak ayında özel hayatınızla ilgili almış olduğunuz köklü değişimler konusunda aşk hayatınız, çocuklar, hobilerinizi finansal kaynaklara dönüştürmeniz ve buradan aldığınız destek sizi hedefe daha yakın hissettirebilir.

Bu hafta Merkür ve Venüs’ün İkizler burcuna geçmesi ile birlikte çalışma ortamınızdaki iletişim trafiği artabilir, yeni düzenlemeler yapabilirsiniz.

Kova Burcu

KOVA

Yükselen Kova’lar, hafta başında aileniz ve eviniz içerisindeki huzur ile birlikte finansal anlamda kendinizi daha üretken ve yaratıcı hissedebilirsiniz. Şubat ayında karar verdiğiniz yeni başlangıçlar konusunda özellikle aileniz ve yaşadığınız çevre konusunda harekete geçmeniz mümkün. Pandeminin getirdiği kısıtlamalar sizi engellemiş gibi gözükse de siz ev, yuva ve aile konusunda yapmak istediklerinize istikrarlı bir şekilde devam edeceksiniz. Şubat ayında uzaklarla ilgili yapmış olduğunuz planlar da eleme yöntemine gidebilirsiniz. Bazıları gereksiz ve faydasız gözükebilir.

Ocak ayında kariyer, iş hayatınız ile ilgili yapmış olduğunuz gözlemler ve bu alanda ki değişim planlarınız konusunda aileden alacağınız destekle birlikte kendinizi hedefe daha yakın hissedebilirsiniz.

Bu hafta Merkür ve Venüs’ün İkizler burcuna geçmesi ile daha keyifli, eğlenceli zamanlar siiz bekliyor. Tatile ve eğlenceye daha fazla para harcayabilirsiniz.

Balık Burcu

BALIK

Yükselen Balık’lar, hafta başında yakın çevrenizden ve ailenizden alacağınız destekle kendini daha huzurlu ve mutlu hissedebilirsiniz. Şubat ayında karar verdiğiniz yeni başlangıçlar ile ilgili özellikle yakın çevrenizden aldığınız destekler ile harekete geçmeniz mümkün. Pandeminin getirdiği kısıtlamalar sizi engellemiş gibi görünse de işiniz vasıtasıyla kaynak yaratmada istikrarınızı korumaya devam edeceksiniz. Şubat ayında daha fazla insanla görüşmek ve çevrenizi geliştirmek durumunda kalmış olsanız bile burada ek sorumluluklara veda etmek isteyebilirsiniz.

Ocak ayında uzun vadeli planlar veya kariyer çevreniz ile ilgili almış olduğunuz köklü değişimler noktasında finansal stratejiler anlamında ilerleme kaydedebilirsiniz.

Bu hafta Merkür ve Venüs’ün İkizler burcuna geçmesi ile birlikte ev, aile ve yuva içindeki iletişim trafiğiniz artabilir, aynı anda iki evde yaşamak, taşınmak veya yer değişikliği yapmak durumunda kalabilirsiniz. Gayrimenkul konusunda alım satım gibi konular gündeme gelebilir.

ZEYNEP ÖZYÖRÜK

KLAROS DANIŞMANLIK

☎ : 0 216 820 75 14 – 0 539 626 98 87

@klarosdanismanlik

Paylaş