Mayıs ayı oldukça dönüştürücü olacak. Gökyüzünde Mayıs ayında oldukça yoğun bir tempo var.

3 gezegen burç değiştirirken, 2 gezegen Retro harekete geçiş yapacak. Diğer taraftan hayatımızda köklü değişimleri tetikleme gücüne sahip tutulmalar sezonu başlıyor. 26 Mayıs’ta gerçekleşecek olan Yay burcundaki Ay tutulması, önemli farkındalıkları ve terk edişleri gündemimize getirecek.

Mayıs ayında burçlar bu süreçten nasıl etkilenecek?

Öncelikle ay içerisindeki burç değişimlerine bir göz atalım.

4 MAYIS 2021 – MERKÜR İKİZLER BURCUNDA

4 Mayıs‘ta Merkür İkizler burcuna geçiş yapacak ve burada normalden daha uzun bir süre ikamet edecek. 11 Temmuz’a kadar İkizler burcunda kalacak. Özellikle bu sürecin uzamasına neden olan, 30 Mayıs’ta Merkür’ün Retro harekete geçmesi. Bu durum, doğum haritalarınızda İkizler burcunun etkisi altında olan hayat alanında bazı şeyleri gözden geçirmeniz gerektiğine işaret etmekte. Taşınmalar, ticari anlaşmalar, imzalar, eğitimler tekrar masaya yatırılabilir. 15 Mayıs‘ta Retro alana giriş yapacak olan Merkür, bugün yaşattırdıkları ile, Retro sürecin gündemini belirleyecek. Merkür 30 Mayıs itibariyle retro harekete başlayacak. 30 Mayıs ve 22 Haziran arasında Retro olacak olan Merkür, eksik ve ya yarım kalan işleri tamamlamak için bizi motive edecek.

Olumlu etkilenecek burçlar, İkizler, Terazi ve Kova burçları..

Karar vermekte zorlanacak olan burçlar: Başak, Yay, Balık burçları.

9 MAYIS 2021 – VENUS İKİZLER BURCUNDA

9 Mayıs‘ta İkizler burcuna geçiş yapacak Venus ile, yakın çevre ve akrabalarla olan ilişkimiz önem kazanabilir. Fikren beslenmeye ihtiyaç duyarken, kendi fikirlerimizin de değerli kılınmasını isteyeceğiz. Venus İkizler burcunda, 2 Haziran’a kadar ikamet edecek.

Olumlu etkilenecek burçlar, İkizler, Terazi ve Kova burçları..

11 MAYIS – BOĞA BURCUNDA YENİ AY

11 Mayıs’ta gerçekleşecek olan Boğa burcundaki Yeni Ay, geçtiğimiz Nisan ortasından bu yana kendimizi garantiye almaya çalıştığımız alanlarla ilgili yeni bir tohum atmamızı sağlayacak. Ocak ayından sonraki süreçte, sınavlarımızın bu konuyla direk bağlantılı olacağını hatırlatmakta fayda var. Önemli bir dönemden geçiş yapacağız.

Olumlu etkilenecek burçlar, Boğa, Başak, Oğlak burçları.

Konfor alanından çıkmakta zorlanacak olan burçlar, Aslan, Akrep, Kova burçları.

13 MAYIS – JUPİTER BALIK BURCUNDA

Jupiter, yönettiği Balık burcuna 13 Mayıs‘ta geçiş yapacak. 28 Temmuz‘a kadar Balık burcunda oldukça kısa bir süre kalıp, Kova burcuna dönecek olan Jupiter, Balık burcundaki asıl showunu 29 Aralık‘ta başlatacak. 11 Mayıs‘ta Koç burcuna geçecek. Jupiter Balık burcunda bizi daha fedakar, daha iyimser, daha idealist yapabilir. Gerçeklerle, hayaller arasındaki farkı öğrenmek için önce hayal ettirecek. Mart 2023 ise uyanışları hayatımıza acı bir şekilde getirebilir. Bu dönemi daha çok yardımlaşma ve cömert bir enerjiye geçiş için kullanabiliriz. Şifacı, yaratıcı, gönüllü enerjimizi daha fazla aktif hale getirebiliriz.

20 MAYIS – GÜNEŞ İKİZLER BURCUNDA

Güneş 20 Mayıs’ta ikizler burcuna geçerek, bir ay boyunca iletişim, eğitim, haberleşme ve yakın çevremiz ile olan ilişkilerimizdeki enerjiye odaklanmamızı sağlayacak. 21 Haziran’da Yengeç burcuna geçiş yapacak.

Olumlu etkilenecek burçlar, İkizler, Terazi ve Kova burçları..

Güç savaşlarına dikkat etmesi gereken burçlar, Başak, Yay, Balık burçları.

23 MAYIS – SATURN RETRO HAREKETTE

Merkür’den sonra Saturn de Retro harekete, 23 Mayıs’ta geçiş yapacak. Bu tarihten önceki 3 gün, gündeminizdeki önemli ve ciddi konuları ertelemenizde fayda var. 23 Mayıs’ta Retro harekete geçecek olan Saturn, 10 Ekim’de ileri harekete geçecek. 14 Şubat civarı yaşanan konular gündemi belirleyici. Bu konular üzerindeki sorumlulukları ve stratejileri revize etmeniz gerekmekte.

Stratejileri kolay belirleyecek olan burçlar: Koç, İkizler, Terazi, Yay ve Kova burçları..

Zorlanacak olan burçlar: Boğa, Yengeç, Aslan, Başak ve Akrep burçları.

26 MAYIS – YAY BURCUNDA AY TUTULMASI

Yılın ilk tutulması Yay burcunda gerçekleşmekte. Ay tutulması olarak gerçekleşecek bu tutulma, felsefelerimiz, inançlarımız, umutlarımız konusunda geçmiş yöntemlere ve bakış açılarına veda etmemiz gerektiğini bize gösterecek. 14 Aralık 2020’de gerçekleşen Yay burcundaki Güneş Tutulmasının sonuçlarına ışık tutarken, yol haritamızı tekrar belirlememiz gerekecek. Yay burcunun etki alanı doğum haritanızda bu yolu belirlemek için en önemli hayat alanı. Yüzleşmeler bu alanda gerçekleşecek.

Olumlu etkilenecek burçlar: İkizler ve Yay burçları.

Aldanmaya dikkat etmesi gereken burçlar: Başak, Balık burçları.

Zorlanacak olan burçlar: Aslan, Akrep ve Kova burçları.

ZEYNEP ÖZYÖRÜK

KLAROS DANIŞMANLIK

Paylaş