Yeni ay, 11 Mayıs 2021 saat 21:59’da 21° Boğa burcunda gerçekleşecek.

Boğa burcunda Yeni ay, Uranüs eşliğinde gerçekleşiyor olsa da, Pluto’nunüzerinde yarattığı baskı ve stres çok daha önemli. Nisan’ın son haftasından itibaren yaşanan kariyer ve iş hayatıyla ilgili stresler bizi bu adımı atmaya götürüyor adeta. Mars ve Uranus ise, toplumsal ve ekonmomiksel konuların kolektif etkisiyle hareket etmemizi ve konfor alanlarımızı beraberinde ailemizi korumak adına mücadele vermemizi gerçekleştirmemizi sağlıyor. İşte tüm bu olanlar, yine finansal ve manevi alanlarda bizi bir takım oluşumlara götürecek. Kendimize bir kalkan oluşturmamızı sağlayacak.

Boğa burcu güvenlik alanlarımızı temsil ederken bir o kadar sabit, bir o kadar değişime kapalı olduğumuz yaşam alanlarını da ifade etmekte.

Uranüs‘ün Boğa burcunda bu sabit ve değişime kapalı olan eğilimi değiştirmesi ve beraberinde konfor alanlarının dışına çıkmamızı sağlayacak gerekli tetiklemeyi yapması mümkün!

Boğa burcunda Yeni Ay’ın an haritasına baktığımızda İstanbul konumlu belirlenen Yükselen yay burcu. Ve Yeni ay, haritanın çalışma şartları, günlük rutin, sistem ve düzen belirleyici alanını etkilemekte. Çalışma hayatımız, düzenimiz, günlük rutinimiz ile ilgili yeni bir güvenlik alanı belirleyebilir, finansal alanda gelirlerimiz ve kaynaklarımız konusunda yaşadığımız değişim ve dönüşümü sorgulayabilir, ve kendimize bu noktada yeni bir güvenlik kalkanı belirleyebiliriz.

Haritanın yükselenindeki Güney ay düğümü, kendimizden ödün vermeye son derece meyilli olduğumuzu gösteriyor. İşverene, ortağa, partnere gerektiğinden daha fazla değer verebilir ve bunun neticesinde suistimale uğrayabiliriz. İlerde pişmanlık duyabiliriz. Bu söylediklerimiz Türkiye’nin de konumunu belirlemekte.

İletişim, ticari anlaşmalar, pazarlıklar, yasal sözleşmeler konusunda boşa düşen tarafı temsil etmekteyiz. Bu nedenle alacağımız kararlarda veya yasal konularda daha dikkatli hareket etmeliyiz. Ocak, Şubat ve Mart yeni aylarında belirlemiş olduğumuz birbirinden farklı hedefler doğrultusunda ilerlerken, asıl sonucu Temmuz 2021’de elde edeceğimizi belirtmek de fayda var. Şu anda görünürde hedefe doğru giderken daha güvenli bir alanı tercih etmek istiyoruz. Fakat burada haritada bir uyarı var!

Boğa burcunda Yeni ay’ın yöneticisi konumundaki Venüs’ün İkizler burcundaki pozisyonu maalesef ki bize şu an için bir şey vaad etmiyor. Gezegen açısız. Adeta ne yapacağını bilemeden, eli kolu bağlı bir şekilde şaşkınca etrafına bakar gibi, ve bir o kadar da sabırsız! Attığımız tohumların nasıl gelişeceği konusunda herhangi bir bilgimiz yok. Tek bildiğimiz sadece istikrarlı olmak, uzun soluklu projelere adım atmak ve bu şekilde güçlü ve sağlam bir şekilde hedefler doğrultusunda ilerlemek.

19 Mayıs’ta Yeni ay’ın yöneticisi olan Venüs’ün Satürn ile gerçekleştireceği olumlu açı, bu noktada yardımımıza koşabilir. Dolayısıyla 11 Mayıs civarında alacağımız kararlar veya yapacağımız görüşmeler konusunda finansal desteği de sağlamamız mümkün olabilir. Uzun soluklu anlaşmalara, işbirliklerine, sözleşmelere veya pazarlıklara, ticari anlaşmalara imza atabiliriz. Jupiter’in hemen Boğa burcunda Yeni ay sonrası Balık burcuna girmesi, fazla merhamti gündeme getireceğinden, sarıldığınız kişinin bir yılan olmamasına dikkat etmelisiniz. Denizde yüzmeyi tercih etmek durumunda kalabilirsiniz. Uyanık olun!

Uranüs‘ün Yeni ay’dan hemen önce Retro alana girmesi, 21 Ağustos’ tan sonra Mayıs ayında finansal anlamda alacağımız kararlar konusunda bize bir uyarı vermekte! Mutlaka finansal alanda kendimizi korumak için alternatif planları ve çözüm yollarını belirlememiz ve bu şekilde kendimizi güvenceye almamız gerekiyor. Yani bu Yeni Ay ile birlikte aldığınız kararlar yetmeyecek, kesmeyecek. Finansal piyasalardaki krizler, ekonomik sıkıntılar yükselişe geçerken, 21 Ağustos’a kadar pes! dedirtebilir…

Bu nedenle bir Oğlak edasıyla ilerleyerek, bir gözünüzün bardağın boş tarafında olması gerektiğini tavsiye ederim..

ZEYNEP ÖZYÖRÜK

KLAROS DANIŞMANLIK

Paylaş