10 – 16 Mayıs 2021 – Haftalık Burç Yorumları

Bu hafta gökyüzünde önemli gelişmeler yine bizleri beklemekte. Merkür – Kuzey ay düğümü kavuşumu, kadersel görüşmeleri, karşılaşmaları, yazışmaları tetiklerken, önemli gündem maddelerini masaya koymamız da yardımcı olacak. Boğa burcunda gerçekleşecek olan Yeni Ay yeni bir güvenlik veya manevi anlamda bizi huzurlu kılacak yeni bir alan açmamıza yardımcı olacak. Aslında bunların hepsi bizim Haziran ayında yaşayacağımız olan Güneş tutulmasında atacağımız kadersel ve büyük adımların arka planını oluşturmakta.

Merkür ve Satürn arasındaki olumlu açı, hafta ortasında gerçekleşse de hafta başından itibaren ciddi, kararlı ve bir o kadar istikrarlı olmamız da yardımcı olacak. Özellikle Şubat ayın da aldığımız yeni kararların gerçekleşmesinde faydalı olacak. 14 Mayıs’ta Jüpiter’in Balık burcuna geçmesi ile birlikte önümüzdeki 28 Temmuz’a kadar daha merhametli, şefkatli ve yardımsever bir ruh hali içinde kendimizi bulabiliriz. 15 Mayıs’ta Merkür’ün Retro alana giriş yapması ile birlikte 30 Mayıs – 25 Haziran arasındaki Retro sürecin konuları belirlenmiş olacak. Yarım kalan konulara daklanıp, sonuçlandırmak, eksikleri tamamlamak mümkün.

Koç Burcu

KOÇ

 Yükselen Koç’lar, bu hafta içinde en önemli gündemi yakın çevreniz ile olan ilişkiler, kardeşleriniz, ticari faaliyetleriniz, eğitim ve öğretim konuları oluşturacak.  Haziran ayında bu alanda atacağınız  önemli adımlar için 11 Mayıs’ta gerçekleşecek olan Boğa burcundaki Yeniay ile birlikte finansal konular, maddi manevi güvenlik alanlarınız, gelirleriniz konusunda yeni bir oluşum veya başlangıç yapabilirsiniz. Ailenizden destek alabilirsiniz.

Hafta başından itibaren Şubat ayında vermiş olduğunuz kararlar doğrultusunda istikrarlı bir şekilde ilerlemek için önemli görüşmeler, anlaşmalar, imzalar atabilirsiniz. Kadersel karşılaşmalar, görüşmeler size yol gösterici olacak. 14 Mayıs’ta Jüpiter’in Balık burcuna geçmesi ile birlikte 28 Temmuz’a kadar uzaklarla bağlantılı konularda veya farklı kültürlerin etkisinde kendinizde şifalandırmak, iyileştirmek, inzivaya çekilip dinlenmek isteyebilirsiniz.

15 Mayıs’ta Merkür Retro alana girmesi ile birlikte Retro gündeminizde hangi konulara odaklanmak zorunda kalacağınız belirlenecek. Bu konular yakın çevreniz, kardeşleriniz, ticari faaliyetleriniz, aldığınız veya verdiğiniz eğitimler olabilir.

Boğa Burcu

BOĞA

Yükselen Boğa’lar, bu hafta içinde en önemli gündemi gelirler, kaynaklar, maddi konular oluşturacak.  Haziran ayında bu alanda atacağınız  önemli adımlar için 11 Mayıs’ta gerçekleşecek olan Boğa burcundaki Yeniay ile birlikte özel hayatınız, görünümünüz, tarzınız, ilişkileriniz konusunda yeni bir bir bakış açısı geliştirebilir, yeni bir başlangıç yapabilirsiniz. Bu süreçte ailenizden ve yakın çevrenizden destek alabilirsiniz.

Hafta başından itibaren Şubat ayında vermiş olduğunuz kararlar doğrultusunda istikrarlı bir şekilde ilerlemek için önemli görüşmeler, finansal pazarlıklar, ticari görüşmeler yapabilirsiniz. Kadersel karşılaşmalar, görüşmeler size yol gösterici olacak. 14 Mayıs’ta Jüpiter’in Balık burcuna geçmesi ile birlikte 28 Temmuz’a kadar sosyal çevrenizle olan etkileşiminizi arttırabilir, geleceğe yatırım yapmak isteyebilir, yardım derneklerinde faaliyetler gösterebilirsiniz.

15 Mayıs’ta Merkür Retro alana girmesi ile birlikte Retro gündeminizde hangi konulara odaklanmak zorunda kalacağınız belirlenecek. Bu konular gelirler, finansal konular, kazandığınız para, kendinize verdiğiniz değerler alanında olacak.

İkizler burcu

İKİZLER

Yükselen İkizler, bu hafta içinde en önemli gündemi özel hayatınız, ilişkilere bakış açınız, çalışma şartlarınızın hayatınıza verdiği yön oluşturacak.  Haziran ayında bu alanda atacağınız önemli adımlar için 11 Mayıs’ta gerçekleşecek olan Boğa burcundaki Yeniay ile birlikte maddi manevi kaygılarınız ve korkularınız ve endişeleriniz alanında yeni bir başlangıç yapabilirsiniz. Bu süreçte bazı yatırımlar konusunda kendinizi güvenceye almak için çaba sarf edebilirsiniz.

Hafta başından itibaren Şubat ayında vermiş olduğunuz kararlar doğrultusunda istikrarlı bir şekilde ilerlemek için önemli konuşmalar, görüşmeler yapabilirsiniz. Doğru zamanın geldiğinden emin olabilirsiniz. Kadersel karşılaşmalar, görüşmeler size yol gösterici olacak. 14 Mayıs’ta Jüpiter’in Balık burcuna geçmesi ile birlikte 28 Temmuz’a kadar kariyer alanınızda bir büyüme yakalayabilir, iş teklifleriyle karşılaşabilirsiniz. Yabancı ve ya deniz aşırı ülkelerden teklif alabilirsiniz.

15 Mayıs’ta Merkür Retro alana girmesi ile birlikte Retro gündeminizde hangi konulara odaklanmak zorunda kalacağınız belirlenecek. Bu konular özel hayatınız, çalışma hayatınıza vermek istediğiniz yön, tarzınız ve duruşunuz ile bağlantılı olacak.

YENGEÇ

Yükselen Yengeç’ler, bu hafta içinde en önemli gündemi bilinçaltınız, ikilemleriniz, kardeşleriniz ile ilgili sorunlar, çalışma şartlarınız ve günlük rutininiz ile ilgili konular oluşturacak.  Haziran ayında bu alanda atacağınız önemli adımlar için 11 Mayıs’ta gerçekleşecek olan Boğa burcundaki Yeniay ile birlikte sosyal çevreniz, kariyer gelirleriniz, finansal alandaki gelecek planlarınız konusunda yeni bir başlangıç yapabilirsiniz. Gelirlerinizi nasıl değerlendireceğinize ve güvence altına alacağınıza odaklanabilirsiniz.

Hafta başından itibaren Şubat ayında vermiş olduğunuz kararlar doğrultusunda istikrarlı bir şekilde ilerlemek için önemli planlar, stratejiler yapabilirsiniz. Kadersel karşılaşmalar, görüşmeler size yol gösterici olacak. Dedikodulara bir yandan kulak kabartmalısınız. 14 Mayıs’ta Jüpiter’in Balık burcuna geçmesi ile birlikte 28 Temmuz’a kadar seyahatleriniz, uzak yerlerle olan ilişkiniz, inançlarınız ve felsefeleriniz konusunda daha derinleşebilir, kendinizi geliştirebilirsiniz.

15 Mayıs’ta Merkür Retro alana girmesi ile birlikte Retro gündeminizde hangi konulara odaklanmak zorunda kalacağınız belirlenecek. Bu konular gizli planlarınız, anlaşmalar, topladığınız bilgiler ile bağlantılı olacak.

Aslan Burcu

ASLAN

Yükselen Aslan’lar, bu hafta içinde en önemli gündemi sosyal çevreniz, kariyer gelirleriniz, finansal alandaki gelecek planlarınız ile ilgili konular oluşturacak.  Haziran ayında bu alanda atacağınız önemli adımlar için 11 Mayıs’ta gerçekleşecek olan Boğa burcundaki Yeni ay ile birlikte kariyer hayatınız, mesleğiniz, sahip olduğunuz statü alanında yeni bir başlangıç yapabilirsiniz. Bu alanda yeni bir sayfa açabilirsiniz.

Hafta başından itibaren Şubat ayında vermiş olduğunuz kararlar doğrultusunda istikrarlı bir şekilde ilerlemek için önemli görüşmeler, toplantılar, anlaşmalar yapabilirsiniz. Kadersel karşılaşmalar, görüşmeler size yol gösterici olacak. 14 Mayıs’ta Jüpiter’in Balık burcuna geçmesi ile birlikte 28 Temmuz’a kadar eşinizin gelirlerinde, ortak sermayelerde, vergi, sigorta, miras gibi konularda büyüme ve önemli gelişmeler kaydedebilirsiniz.

15 Mayıs’ta Merkür Retro alana girmesi ile birlikte Retro gündeminizde hangi konulara odaklanmak zorunda kalacağınız belirlenecek. Bu konular sosyal çevreniz ile olan iletişiminiz, eğitim ve öğretim konuları ile bağlantılı olacak.

Başak Burcu

BAŞAK

Yükselen Başak’lar, bu hafta içinde en önemli gündemi kariyeriniz, pozisyonunuz, mesleğiniz ile ilgili konular oluşturacak.  Haziran ayında bu alanda atacağınız önemli adımlar için 11 Mayıs’ta gerçekleşecek olan Boğa burcundaki Yeni ay ile birlikte uzaklar, seyahatler, buradaki finansal kaynaklarınız alanında yeni bir başlangıç yapabilirsiniz. Bu alanda yeni bir dönem başlatabilirsiniz.

Hafta başından itibaren Şubat ayında vermiş olduğunuz kararlar doğrultusunda istikrarlı bir şekilde ilerlemek için özellikle üst düzey yöneticilerle, otoritelerle önemli görüşmeler, toplantılar, anlaşmalar yapabilirsiniz. Kadersel karşılaşmalar, görüşmeler size yol gösterici olacak. 14 Mayıs’ta Jüpiter’in Balık burcuna geçmesi ile birlikte 28 Temmuz’a kadar ortaklarınız, müşterileriniz, evliliğiniz ve ilişkinizde önemli gelişmeler, iyileşmeler yaşayabilirsiniz.

15 Mayıs’ta Merkür Retro alana girmesi ile birlikte Retro gündeminizde hangi konulara odaklanmak zorunda kalacağınız belirlenecek. Bu konular daha çok terfi, mesleki konular, iş hayatı ile bağlantılı olacak.

Terazi Burcu

TERAZİ

Yükselen Terazi’ler, bu hafta içinde en önemli gündemi uzaklar, seyahatler, ticari faaliyetler, yurtdışı bağlantılı iletişim, eğitim, öğretim ve reklam gibi konular oluşturacak.  Haziran ayında bu alanda atacağınız önemli adımlar için 11 Mayıs’ta gerçekleşecek olan Boğa burcundaki Yeni ay ile birlikte ortak sermayeler, finansal kaynaklar, sigorta, vergi, miras gibi alanlarda yeni bir başlangıç yapabilirsiniz. Eşinizin gelirlerinde yeni bir kapı açılabilir.

Hafta başından itibaren Şubat ayında vermiş olduğunuz kararlar doğrultusunda istikrarlı bir şekilde ilerlemek için özellikle uzaklarla iletişime geçebilir, eğitim ve öğretimlere odaklanabilir, önemli görüşmeler yapabilirsiniz. Kadersel karşılaşmalar, görüşmeler size yol gösterici olacak. 14 Mayıs’ta Jüpiter’in Balık burcuna geçmesi ile birlikte 28 Temmuz’a kadar çalışma ortamınız, sağlığınız, günlük rutininiz konusunda olumlu büyümeler yaşayabilirsiniz.

15 Mayıs’ta Merkür’ün Retro alana girmesi ile birlikte, Retro gündeminizde hangi konulara odaklanmak zorunda kalacağınız belirlenecek. Bu konular daha çok uzaklar, seyahatler, eğitim, reklam ve sosyal medya, ticari faaliyetler ile bağlantılı olacak.

Akrep Burcu

AKREP

Yükselen Akrep’ler, bu hafta içinde en önemli gündemi ortak sermaye, miras, vergi, sigorta, ticari anlaşmalar, banka, kredi gibi konular oluşturacak.  Haziran ayında bu alanda atacağınız önemli adımlar için 11 Mayıs’ta gerçekleşecek olan Boğa burcundaki Yeni ay ile birlikte ortaklıklar, ilişkiler, sözleşmeler, kontratlar gibi alanlarda yeni bir başlangıç yapabilirsiniz. Kendinize yeni bir liman bulabilirsiniz.

Hafta başından itibaren Şubat ayında vermiş olduğunuz kararlar doğrultusunda istikrarlı bir şekilde ilerlemek için özellikle banka ve ya finansal mercilerle iletişime geçebilir, alım satım, vergi ve ya ticari konulara odaklanabilir, önemli görüşmeler yapabilirsiniz. Kadersel karşılaşmalar, görüşmeler size yol gösterici olacak. 14 Mayıs’ta Jüpiter’in Balık burcuna geçmesi ile birlikte 28 Temmuz’a kadar aşk hayatınız, çocuklarla olan ilişkiniz, spekülatif yatırım araçları ve gayrimenkul gelirleri gibi konularda olumlu büyümeler yaşayabilirsiniz.

15 Mayıs’ta Merkür’ün Retro alana girmesi ile birlikte, Retro gündeminizde hangi konulara odaklanmak zorunda kalacağınız belirlenecek. Bu konular daha çok ortak sermaye, miras, vergi, sigorta, ticari anlaşmalar, bankalarla olan ilişkiler ile bağlantılı olacak.

Yay Burcu

YAY

Yükselen Yay’lar, bu hafta içinde en önemli gündemi ilişkiler, birliktelikler, ortaklıklar gibi konular oluşturacak.  Haziran ayında bu alanda atacağınız önemli adımlar için 11 Mayıs’ta gerçekleşecek olan Boğa burcundaki Yeni ay ile birlikte çalışma ortamınız, şartlarınız, günlük rutininiz, sağlığınız gibi alanlarda yeni bir başlangıç yapabilirsiniz. Kendinize yeni bir düzen belirleyebilirsiniz.

Hafta başından itibaren Şubat ayında vermiş olduğunuz kararlar doğrultusunda istikrarlı bir şekilde ilerlemek için özellikle ortaklarınızla, eşinizle , partnerinizle yapacağınız görüşmelere odaklanabilir, önemli konuşmalar yapabilirsiniz. Kadersel karşılaşmalar, görüşmeler size yol gösterici olacak. 14 Mayıs’ta Jüpiter’in Balık burcuna geçmesi ile birlikte 28 Temmuz’a kadar aileniz, yuvanız, eviniz gibi konularda olumlu büyümeler yaşayabilirsiniz.

15 Mayıs’ta Merkür’ün Retro alana girmesi ile birlikte, Retro gündeminizde hangi konulara odaklanmak zorunda kalacağınız belirlenecek. Bu konular daha çok ilişkiler, ortaklıklar, kontratlar ve ticari anlaşmalar alanında olacak.

Oğlak Burcu

OĞLAK

Yükselen Oğlak’lar, bu hafta içinde en önemli gündemi çalışma ortamınız, işiniz, sağlığınız gibi konular oluşturacak.  Haziran ayında bu alanda atacağınız önemli adımlar için 11 Mayıs’ta gerçekleşecek olan Boğa burcundaki Yeni ay ile birlikte çocuklar, yatırımlar, ilgi alanlarınız, hobileriniz gibi alanlarda yeni bir başlangıç yapabilirsiniz.

Hafta başından itibaren Şubat ayında vermiş olduğunuz kararlar doğrultusunda istikrarlı bir şekilde ilerlemek için özellikle çalışma arkadaşlarınızla yapacağınız görüşmelere odaklanabilir, önemli bilgiler toplayabilirsiniz. Kadersel karşılaşmalar, görüşmeler size yol gösterici olacak. 14 Mayıs’ta Jüpiter’in Balık burcuna geçmesi ile birlikte 28 Temmuz’a kadar yakın çevreniz, kardeşlerle olan iletişiminiz, sanatsal faaliyetleriniz gibi konularda olumlu büyümeler yaşayabilirsiniz.

15 Mayıs’ta Merkür’ün Retro alana girmesi ile birlikte, Retro gündeminizde hangi konulara odaklanmak zorunda kalacağınız belirlenecek. Bu konular daha çok çalışma hayatınız, işiniz, sağlığınız alanında olacak.

Kova Burcu

KOVA

Yükselen Kova’lar, bu hafta içinde en önemli gündemi aşk hayatınız, hobileriniz, eğitimler, kardeşleriniz ile ilgili konular oluşturacak.  Haziran ayında bu alanda atacağınız önemli adımlar için 11 Mayıs’ta gerçekleşecek olan Boğa burcundaki Yeni ay ile birlikte aileniz, yuvanız, eviniz gibi alanlarda yeni bir başlangıç yapabilirsiniz.

Hafta başından itibaren Şubat ayında vermiş olduğunuz kararlar doğrultusunda istikrarlı bir şekilde ilerlemek için özellikle kendinize, bilgisel donanımınıza, eğitimlere, hobilere, aşk hayatınıza odaklanabilir, önemli bilgiler toplayabilirsiniz. Kadersel karşılaşmalar, görüşmeler size yol gösterici olacak. 14 Mayıs’ta Jüpiter’in Balık burcuna geçmesi ile birlikte 28 Temmuz’a kadar gelirler, kaynaklar, finansal konularda olumlu büyümeler yaşayabilirsiniz.

15 Mayıs’ta Merkür’ün Retro alana girmesi ile birlikte, Retro gündeminizde hangi konulara odaklanmak zorunda kalacağınız belirlenecek. Bu konular daha çok aşk hayatınız, eğitimler, hobiler, spekülatif yatırım araçları alanında olacak.

Balık Burcu

BALIK

Yükselen Balık’lar, bu hafta içinde en önemli gündemi eviniz, yuvanız, aileniz ile ilgili konular oluşturacak.  Haziran ayında bu alanda atacağınız önemli adımlar için 11 Mayıs’ta gerçekleşecek olan Boğa burcundaki Yeni ay ile birlikte finansal stratejiler, kardeşleriniz ile olan ilişkiniz, eğitim ve öğretim konusunda yeni bir başlangıç yapabilirsiniz.

Hafta başından itibaren Şubat ayında vermiş olduğunuz kararlar doğrultusunda istikrarlı bir şekilde ilerlemek için özellikle ailenize, evinize, yuvanıza odaklanabilir, alım satım ve ticari faaliyetlerle ilgili bilgi toplayabilirsiniz. Kadersel karşılaşmalar, görüşmeler size yol gösterici olacak. 14 Mayıs’ta Jüpiter’in Balık burcuna geçmesi ile birlikte 28 Temmuz’a kadar özel hayatınız, tarzınız, ikili ilişkilere bakış açınız konusunda olumlu büyümeler yaşayabilirsiniz. Kariyerinizdeki üst düzey otoritelerin desteğini alabilirsiniz. Dikkat! Kolay kilo alabilirsiniz.

15 Mayıs’ta Merkür’ün Retro alana girmesi ile birlikte, Retro gündeminizde hangi konulara odaklanmak zorunda kalacağınız belirlenecek. Bu konular daha çok eviniz, aileniz, yuvanız, gayrimenkul alım satım konuları alanında olacak.

ZEYNEP ÖZYÖRÜK

KLAROS DANIŞMANLIK

☎ : 0 216 820 75 14 – 0 539 626 98 87

@klarosdanismanlik

Paylaş