Jupiter, 12 senelik döngüsünde 14 Mayıs’tan itibaren Balık burcuna geçiş yapacak.

Jupiter, büyüme , gelişme, kişisel anlamda yeni ufuklarla, yeni bilgilerle kendimizi geliştirme, abartma, gibi konuları ifade eder. Balık ise zodyağın son burcu olmak ile birlikte, kollektif bilince yakın olmayı, duygusallaşmayı, maneviyata dönmeyi, fedakarlığı, adamayı, yaratıcılığı, hoşgörüyü, karşılık vermeyi, gölge yönünde ise, suistimale uğrayacak düzeyde kişinin başka bir şeye kendini bağlaması, kurban psikolojisini, depresyonu ve fantezilerle, hayallerle, olmayacak rüyalarda kaybolmayı ifade eder.

Jupiter’in yönettiği Balık burcuna geçmesi, güçlü bir şekilde çalışacağını gösterirken, madalyonun her iki tarafını da düşünmekte fayda var.

Jupiter Balık burcundaki seyahatine, 14 Mayıs’ta başlayacak. 28 Temmuz’da tekrar Kova burcuna geri dönerek, haritalarımızda Kova burcunda büyümemiz gereken son alanları keşfetmemizi sağlayacak. Sonrasında Jupiter tekrar Balık burcuna 29 Aralık 2021^de geçecek. 11 Mayıs’a kadar kalacak, sonrasında Koç burcuna geçecek. En son Balık burcundaki görevini yerine getireceği zaman ise 28 Ekim – 20 Aralık 2022 tarihleri arasında olacak.

Bu süreçte Jupiter, daha merhametli, şefkatli, yaratıcı, kaderci, teslimiyette, yardımsever ve fedakar davranmamıza neden olabilir. Kendimizi Tanrı’ya, insanlığa, zayıf olana adayabiliriz.

2022 Aralık ayına kadar Jupiter’in diğer gezegenlerle olan ilişkisine baktığımızda, dikkat etmemiz gereken tarihler:

18 Şubat 2022 – Jupiter – Uranus olumlu açıda: Finansal alanda değişikliklere ayak uydurmak için kendimizi kandırdığımız, hayallere kapıldığımız her türlü kavramı terk etmeye gönüllü olacağız.

12 Nisan 2022 – Jupiter – Neptun kavuşumda: Hayaller, beklentiler, fedakarlıklar, yaratıcılık hat safhaya ulaşırken, bir o kadar aldanmaya, avunmaya, kanmaya müsait olabiliriz. Bu dönemde ciddi kararlardan uzak durulmalı. Ve ya gerçekçi bir bakış açısıyla olayları değerlendirmemiz gerekmekte.. Ayrıca Neptun dünyevi konularda, bağışıklık sisteminin zayıflamasıyla ortaya çıkabilecek salgınları ifade ettiği için, bulaşı hızlı bir hastalığın herkesi etkilemesine bu dönem neden olabilir. Hızlı bulaşarak ilerleyecek bir hastalıkla, karşı karşıya kalabiliriz. Sağlık kurallarını hiçe sayabiliriz. Ölümcül tehlikesi olmasa da, bu konuya dikkat etmekte fayda var. Aşıların koruyuculuğuna inanmak fazla peri masalı tadında kalabilir. Gerçekçi olmak bu dönem bize kazandıracaktır.

4 Mayıs 2022 – Jupiter – Pluto olumlu açıda: Kariyer ve iş, mesleki alanlarda yaratmaya çalıştığımız köklü değişimler, dönüşümler ve yeni bir sistem kurma ihtiyacımızda, terk etmemiz gereken iyimserlik, fedakarlık, beklentileri fark edip ona göre sapla samanı ayıracağımız bir dönem yaşayabiliriz.

Doğum haritanızda Balık burcunun etkisinde olan hayat alanınızda büyüme, gelişme, kişisel gelişim ve farkındalık yaratacaktır. Aynı zamanda doğum haritanızda Jupiter’in bulunduğu alanı da tetikleyecektir.

Daha fazla verici, fedakar, başkalarına yardımcı olabileceğimiz bu dönemin herkese şifa getirmesi dileğiyle.

ZEYNEP ÖZYÖRÜK

KLAROS DANIŞMANLIK

Paylaş