17 – 23 Mayıs 2021 – Haftalık Burç Yorumları

Bu hafta gökyüzünde önemli geçişler bizi Haziran ayındaki büyük Güneş tutulmasına hazırlamakta. Bu haftanın en önemli olayı Aslan burcundaki ilk dördün ve Güneş’in İkizler burcuna geçmesi. Hafta başında Venüs’ün İkizler burcunda Kuzey ay düğümü ile kavuşması, kadersel karşılaşmaları ve görüşmeleri tetiklerken, alacağımız bilgiler doğrultusunda uzun soluklu projelerimizde önemli gelişmeler kaydeedeceğimizi gösteriyor.

Aslan burcundaki ilk Dördün ise Ağustos ayı’nın üçüncü haftasında attığımız tohumlar, başlattığımız girişimler ile ilgili harekete geçeceğimizi gösteriyor. Bu önemli atılım, özgüvenimiz ve yeteneklerimizi, kendimizi ispat etmemiz açısından oldukça önemli.

Hafta sonu Merkür’ün Neptün ile olan olumsuz açısı, yaptığımız seçimler, görüşmeler veya aldığımız bilgiler doğrultusunda inanmaya, avunmaya, aldanmaya meyilli olduğumuza işaret etmekte. Dikkatli olmakta fayda var. Satürn’ün haftanın son günü geri harekete başlaması ile birlikte, 12 Ekim’e kadar Şubat ayında aldığımız önemli kararlar ve disipline etmek istediğimiz hayat alanları konusunda uyguladığımız yöntem ve stratejileri tekrar masaya yatıracağımızı gösteriyor. Bu durum aynı zamanda pandemi nedeniyle alınan karantina etkilerinin zayıflamasına da neden olurken, Jupiter’in Balık burcundaki pozisyonu, 28 Temmuz’da salgının tekrar yayılmasını tetikleyebilir, 12 Ekim sonras biz yine karantina ve benzeri kısıtlamalarla karşılaşabiliriz.

Koç Burcu

KOÇ

Yükselen Koç’lar, haftanın ilk yarısında odaklanacağınız konu gelirler, kaynaklar ve elde ettiğiniz finansal fırsatlar olacak. Burada kendinizi daha güçlü hissedebilirsiniz. Yakın çevreniz ile yapacağınız önemli görüşmeler, karşılaşacağınız kişiler, finansal alanda sizi yönlendirerek size kılavuzluk yapacaklar. Hedeflerinizdeki istikrara katkıda bulunacaklar. Aslan burcundaki ilk dördün yetenekler, becerileriniz sayesinde, kendinizi güçlü gördüğünüz alarlarda öne çıkmanızı sağlarken, 2020’nin Ağustos ayının üçüncü haftasında aldığınız kararlarda harekete geçmenize yardımcı olabilir.
Haftanın ikinci yarısında Güneş’in İkizler burcuna geçmesi ile birlikte Merkür, Venüs ve Güneş’in özellikle yakın çevre, kardeşler ile olan iletişim, ticari faaliyetler, eğitim – öğretim konusunda yoğunlaşmanıza neden olacak.

Hafta sonu Merkür’ün Neptün ile olan olumsuz açısı, kafanızın karışma ihtimallerini, beraberinde doğru seçimi yapma konusunda zorlanabileceğinizi gösteriyor. Satürn’ün haftanın son günü Retro harekete başlamasıyla birlikte, gelecek planlarınız ve kariyer gelirleriniz, bulunduğunuz çevre ve ortam ile ilgili pandeminin etkisini, daha az hissetmenize neden olacak. Karantina ile ilgili kısıtlanmışlık etkisi kaybolurken daha fazla sosyalleşebilir, arkadaşlarınızla görüşebilirsiniz.

Boğa Burcu

BOĞA

Yükselen Boğa’lar, bu haftanın ilk yarısında odaklanmanız gereken konular, yurtdışıyla bağlantılı veya uzaklarla ilgili iş konuları ve görevler olacak. Burada elde edeceğiniz başarılar, kendinizi güçlü hissetmenize yardımcı olabilir. Finansal konularla ilgili önemli görüşmeler yapacaksınız. Burada alacağınız bilgiler size yol gösterici olacak. Aslan burcundaki ilk dördün, ailenizle, yuvanız konusunda önemli bir hamle yapacağınızı gösteriyor. Haftanın ikinci yarısında Güneş’in İkizler burcuna geçmesi ile birlikte bir ay boyunca tüm dikkatiniz gelirleriniz ve kazançlarınız alanında olacak. Ev almak, satmak gündeme gelebilir.

Hafta sonunda Merkür’ün Neptün ile olan olumsuz açısı, finansal konularla ilgili yanılma payının olabileceğini göstermekte. Kararlarınızı alırken dikkatle seçimlerinizi yapın. Olabildiğince fazla kişiye danışın. Satürn’ün retro sürecindeki etkisi sizin kariyer alanınızda olacak. Şubat ayında üzerinize verilen sorumluluklardan vazgeçebilir veya bunları nasıl delege edeceğinizle ilgili stratejiler geliştirebilirsiniz.

İkizler burcu

İKİZLER

Yükselen İkizler, haftanın ilk yarısında odaklanacağınız konular tasarruf ve yatırımlarınız üzerinde ne kadar güç sağladığınız ile ilgili olacak. Yaratıcılığınız ve yeteneklerinizi kullanmayı ihmal etmeyin. Partneriniz veya finansal endişeleriniz ile ilgili önemli görüşmeler yapabilirsiniz. Bu yapacağınız görüşmeler sizin uzaklarla ilgili projelerinizde kendinizi güvende hissetmenizi sağlayacak. Aslan burcundaki İlk dördün, kardeşleriniz veya yakın çevrelerinize ile ilgili önemli bir konuda eyleme geçeceğinizi göstermekte. Finansal anlamda destek verebilirsiniz. Hafta ortasında Güneş’in İkizler burcuna geçmesi ile birlikte, tüm dikkatiniz, fiziğiniz, tarzınız, giyiminiz, görünümünüz konusunda olacak. Dikkatleri daha fazla üstünüze çekebilirsiniz.

Hafta sonu Merkür’ün Neptün ile olan olumsuz açısı, üst düzey yöneticilerin veya otorite figürlerinin sizi yanlış yönlendirebilme ihtimalini gösteriyor. Beklentilerinizi kariyer açısından sorgulamalısınız. Kararlarınızı alırken iki defa düşünün. Satürn’ün Kova burcundaki retrosu, sizin uzaklarla ilgili stratejileriniz ve yapılanmanız konusunda olacak. Şubat ortasından bu yana yaptığınız eylemleri sorgulayabilir, daha iyisini geliştirmek için masaya yatırabilirsiniz. Seyahatleriniz bu dönemde aktifleşebilir.

YENGEÇ

Yükselen Yengeç’ler, hafta başında odaklanacağınız konu ortaklıklar, birliktelikler alanında finansal atılımlar olacak. Bu adımları kendinize saklamayı ve kimseyle paylaşmamayı tercih edebilirsiniz. Perde arkasından yapacağınız önemli görüşmeler tasarruf ve yatırımlarınız alanında, uzun soluklu istikrar kaydedeceğinizi gösteriyor. Aslan burcundaki ilk dördün, finansal konularda sizi harekete geçirecek. Hafta ortasında Güneş’in İkizler burcuna geçmesi ile birlikte, tüm dikkatinizi gizli planlarınıza, finansal stratejilerinize verebilirsiniz.

Hafta sonunda Merkür’ün Neptün ile yaptığı olumsuz açı, inançlarınız ve beklentileriniz, uzaklarla ilgili idealleriniz konusunda kararsızlığa itebilir. Kararlarınızı alırken dikkatli olmalısınız. Saturn’un Kova burcundaki retrosu biriktirdiğiniz paranın bir miktarını harcayabileceğinizi göstermekte. Tasarruflarını yönetirken dikkatli olmalısınız.

Aslan Burcu

ASLAN

Yükselen Aslan’lar, hafta başında statünüze ve kariyer hedeflerinize odaklanabilirsiniz. Bulunduğunuz pozisyonla birlikte kendinizi daha güçlü hissedebilirsiniz. Kariyer evinizde yapacağınız görüşmeler ve konuşmalar size yol gösterici olurken, ortaklığınızı veya birlikteliğinizi sağlamlaştırdığınızı düşünebilirsiniz. Burcunuzda gerçekleşecek olan ilk Dördün, tarzınız, görünümünüz veya imajınız konusunda harekete geçeceğinizi gösteriyor. Haftanın ikinci yarısında Güneş’in İkizler burcuna geçmesi ile birlikte, sosyal çevreniz ile olan etkileşiminiz önem kazanacak.

Hafta sonunda Merkür’ün Neptün ile olan olumsuz açısı, aldığınız bilgileri, size gelen haberleri sorgulamanız gerektiğini gösteriyor. Aksi taktirde finansal alanda yanlış yönlenebilirsiniz. Boş hayaller kurabilirsiniz. Kova burcunda gerçekleşecek olan Satürn Retrosu ikili ilişkiler, ortaklıklar ve birliktelikler alanında gerçekleşmekte. İlişkileri sağlamlaştırmak adına stratejilerinizi ve çözüm yollarınızı masaya yatırabilirsiniz. 14 Şubat’tan sonraki süreci özellikle değerlendirmeye almanız mümkün.

B.aşak Burcu

BAŞAK

Yükselen Başak’lar, hafta başında odaklanmanız gereken konular uzaklarla bağlantılı finansal projeleriniz olacak. Burada elde ettiğiniz güç sizi memnun edecek. Üst düzey ve otoritelerle yapacağınız önemli görüşmeler size yol gösterici olurken çalışma şartlarınız ve ortamınızla ilgili kendinizi daha güvenli ve istikrarlı hissettirebilir.
Aslan burcundaki İlk Dördün, uzaklarla ilgili projelerinizde gizli bir atılım yapacağınızı göstermekte. Hafta ortasında Güneş’in İkizler burcuna geçmesi ile birlikte önümüzdeki bir ay boyunca kariyer alanında daha fazla kendinizi gösterebilirsiniz.

Hafta sonunda Merkür’ün Neptün ile olan olumsuz açısı, üst düzey ve otoritelerin sizi yanlış yönlendirebileceği ile ilgili sinyaller göndermekte. Beklentilerinizin, hayallerinizin, ortaklıklar ve sözleşmeler ve birliktelikler alanında yüksek olması sizi boşa düşürebilir. Satürn’ün Kova burcundaki Retrosu sizi çalışma hayatınız, şartlarınız, günlük rutininiz, sağlığınız ile ilgili konular alanında etkilemekte. Şubat ortasından itibaren buradaki yapılanma sürecinizi masaya tekrar yatırabilirsiniz. Ek çözümler üretmeniz gerekiyor. 12 Ekim’e kadar vaktiniz var.

Terazi Burcu

TERAZİ

Yükselen Terazi’ler, hafta başında odaklanmanız gereken konu finansal destekler, ortak sermayeler ve elde ettiğiniz yan gelirler olacak. Burada kendinizi daha güçlü ve güvende hissetmeniz mümkün. Uzaklarla ilgili yapacağınız önemli görüşmeler, bilgi alışverişleri hobileriniz ve ilgi alanlarınız ile son dönemde uzmanlaşmaya çalıştığınız konularda önemli yol kat etmenizi sağlayacak. Aslan burcundaki ilk dördün sosyal çevreniz, meslektaşlarınız ve bulunduğunuz gruplar içerisinde ön plana çıkmanızı ve harekete geçmenizi sağlayacak. Burada finansal bir takım müdahalelerde bulunmanız mümkün. Hafta ortasında Güneş’in İkizler burcuna geçmesi ile birlikte önümüzdeki bir ay boyunca tüm dikkatinizi uzaklar, seyahatler yurtdışı konuları eğitimler ve öğretimden alanında olacak.

Hafta sonunda Merkür’ün Neptün ile olan olumsuz açısı, aldığınız veya verdiğiniz eğitimler, yaptığınız ticari faaliyetler konusunda harekete geçeceğinizi fakat beklentilerinizi karşılayamayacak bir pozisyonda olduğunuzu gösteriyor. Hedeflerinizi gözden geçirmelisiniz. Uzaklarla olan bağlantılarınızın sizi yanlış yönlendirmesine izin vermeyin. Kova burcundaki Satürn retrosu hobiler, çocuklar, aşk hayatı gibi konularda 14 Şubat’tan bu yana elde ettiklerinizi gözden geçirmenizi sağlayacak. Yöntem ve strateji değişikliğine gidebilirsiniz. Tatiller ve eğlenceler konusunda kendinizi daha özgür hissedebilirsiniz.

Akrep Burcu

AKREP

Yükselen Akrep’ler, hafta başında odaklanmanız gereken konu partneriniz, ortağınız, birlikteliğiniz olacak. Size sağlayacağı güven ve sadakat kendinizi güçlü hissetmenize yardımcı olabilir. Finansal alanda yapacağınız önemli görüşmeler eviniz, aileniz, yuvanız konusunda istikrarlı ilerleyeceğinizi gösteriyor. Aslan burcundaki ilk dördün, kariyer alanında önemli hamleler yapacağınızı göstermekte. Kendinizi göstermek veya varlığınızı yetenekleriniz, becerileriniz doğrultusunda herkese ispat etmek isteyebilirsiniz. Hafta ortasına İkizler burcuna geçecek olan Güneş ile birlikte bir ay boyunca tüm dikkatiniz finansal konular, maddi destekler, kaynaklar, banka, kredi, sigorta ve miras gibi konularda olacak.

Hafta sonunda Merkür’ün Neptün arasındaki olumsuz açı, finansal konulardaki kararlarınızı gözden geçirmeniz gerektiğini gösteriyor. Yanlış kararlar alma ihtimalini değerlendirin. Daha fazla bilir kişilerin desteğini alın. Kova burcunda gerçekleşecek olan Satürn retrosu sizin eviniz, aileniz konusunda gündeme gelecek. Şubat ortasından bu yana aileniz veya yuvanız ile ilgili aldığınız kararları, attığınız adımları sorgulayabilir, kendinizi daha özgür hissetmek adına çözüm yolları üretebilirsiniz.

Yay Burcu

YAY

Yükselen Yay’lar, hafta başında odaklanmanız gereken konu iş hayatındaki duruşunuz ve pozisyonunuz olacak. Finansal anlamda kendinizi daha güçlü hissedebilirsiniz. Ortağınız veya birlikte olduğunuz kişiyle yapacağınız önemli ve kadersel görüşmeler yakın çevreniz ile olan veya ticari faaliyetlerinizle ilgili yapmak istediklerinizi gerçekleştirmenizde size kolaylık sağlayacak. Aslan burcundaki ilk dördün, uzaklarla ilgili kendinizi daha fazla göstermek isteyeceğinizi söylüyor. Bir takım yatırımlar olabilir.

Hafta sonunda Merkür’ün Neptün ile olan olumsuz açısı, partneriniz, ortağınız veya bir takım sözleşmeler konusunda yanıltıcı olabilir. Yaptığınız görüşmeleri, aldığınız bilgileri sorgulayın. Emin olmadan harekete geçmeyin. Kova burcuna geri harekete başlayacak olan Satürn sizin yakın çevreniz, aldığınız eğitimler, verdiğiniz öğretimler konusunda gerçekleşecek. Kardeşleriniz veya yakın çevreniz ile yaşadığınız sorunlara odaklanabilir, eğitimler konusunda ise mecraları sorgulayabilirsiniz. Online veya teknolojik alanda yapmış olduğunuz yatırımlar konusunda strateji üretebilirsiniz.

Oğlak Burcu

OĞLAK

Yükselen Oğlak’lar, hafta başında odaklanmanız gereken konu spekülatif yatırım araçları, aşk hayatınız, çocuklar ve gayrimenkul gelirleri olacak. Burada elde edecekleriniz, kendinizi güçlü hissetmenizi ve hayatınızdaki istediğiniz değişimler için yol belirleyici olabilir. Çalışma hayatınız ve arkadaşlarınız ile ilgili yapacağınız önemli görüşmeler, finansal konular açısından kendinizi güvende hissettirirken buradaki istikrarı kurduğunuza işsaret. Aslan burcundaki ilk dördün, yatırımlar ve tasarruflar alanında gerçekleşirken burada sizi önemli eylemlere götürebilir. Hafta ortasında Güneş’in İkizler burcuna geçmesi ile birlikte önümüzdeki bir ay boyunca tamamen iş hayatınıza ve çalışma ortamınıza odaklanabilirsiniz. Bu alanda yapacağınız finansal yatırımlar ön plana çıkabilir.

Hafta sonunda Merkür’ün Neptün ile olan olumsuz açısı, yanlış bilgilerin veya yanlış haberlerin çalışma ortamında gündeme geleceğini gösteriyor. Her duyduğunuza inanmayın ve bunun üzerinden hayale kapılmayın. Satürn’ün Kova burcunda retro harekete başlaması ile birlikte 12 Ekim’e kadar finansal konularda Şubat ayından bu yana el dediklerinizi sorgulayabilir. Eğer başarılı bulmuyorsanız, kendinize yeni stratejiler ve çözümler üretmek isteyebilirsiniz.

Kova Burcu

KOVA

Yükselen Kova’lar, hafta başında odaklanmanız gereken konu aileniz ve yuvanız olacak. Burada elde edeceğiniz maddi manevi güvence kariyer planlarınız konusunda doğru yolda ilerlediğinizi hissettirecek. Ailenizden destek alabilirsiniz. Uzaklarla bağlantılı konularda yapacağınız önemli ve kadersel görüşmeler yeni hayatınızı belirlemenizde yol gösterici olacak. Aslan burcundaki ilk Dördün, aileniz ve partnerlik konusunda önemli atılımlar yapacağınızı göstermekte. Hafta ortasında Güneş’in İkizler burcuna geçmesiyle birlikte daha fazla eğlenceye, hobilere, aşka ve boş zamana vakit ayırabilirsiniz.

Hafta sonunda Merkür’ün Neptün ile olan olumsuz açısı, finansal konularda yanılma ihtimalinin olabileceğini göstermekte. Çok yüksek beklentilere girmeyin. Burcunuzda gerçekleşecek olan Satürn Retrosu, 14 Şubat‘tan bu yana özel hayatınızla ilgili başardıklarınıza odaklanmanızı sağlayacak. Burada çalışan veya çalışmayan stratejileri masaya yatırarak yeniden değerlendirme yapmak isteyebilirsiniz. Bu süreçte 12 Ekim’e kadar kendinizi daha özgür ve bağımsız hissetmeniz mümkün.

Balık Burcu

BALIK

Yükselen Balık’lar, hafta başında odaklanmanız gereken konu finansal konularda alacağınız kararlar olacak. Geleceğe dair kendinizi daha güvende hissetmeniz mümkün. Aileniz ve yuvanız, akrabalarınızla olan etkileşiminiz size yol gösterici olacak ve gelecek planlarınızla ilgili önemli adımlar atmanızı sağlayacak. Aslan burcundaki ilk dördün, çalışma hayatınızla ilgili önemli hamlelere işaret etmekte. Hafta ortasında Güneş’in İkizler burcuna geçmesi ile birlikte önümüzdeki bir ay boyunca tüm dikkatiniz aileniz, yuvanız, eviniz konusunda olacak.

Hafta sonun da Merkür’ün Neptün ile olan olumsuz açısı, partneriniz, ortağınız veya karşı tarafla ilgili yapacağınız görüşmelerde yanılma payınızın olabileceğini söylüyor. Aldığınız bilgilere veya tavsiyelere bakarak harekete geçmeden önce daha iyi düşünmelisiniz. Doğru seçimi yaptığınızdan emin olmalısınız. Kova burcunda gerçekleşecek olan Satürn retrosu kendinizi daha özgür hissetmenize ve gelecekle ilgili planlarınızı masaya yatırmanıza yardımcı olacak.

ZEYNEP ÖZYÖRÜK

KLAROS DANIŞMANLIK

☎ : 0 216 820 75 14 – 0 539 626 98 87

@klarosdanismanlik

Paylaş