Tutulma sezonu başladı.

İlk tutulma, 26 Mayıs saat 15:13’te Yay burcunda gerçekleşecek olan Tam Ay tutulması olacak. Bu tutulmaya eşlik eden Güney Ay düğümü terk etmek, feragat etmek veya geçmişte bırakmak üzerine kurulu bir senaryo gerektirmekte.

Tutulmalar değiştirici ve dönüştürücü etkileri ile hayatımızda çok önemli döngülere işaret etmektedir. Sanki her şey kendiliğinden doğal bir şekilde karşımıza çıkmakta ve bizi bir takım seçimlere doğru götürmektedir. Ay tutulması genel anlamda psikolojik ve duygusal dünyamızla bağlantılı olurken, Güneş tutulması daha çok fiziksel anlamda hayatımızda atacağımız adımlara, yeni başlangıçlara işaret eder.

26 MAYIS 2021 YAY BURCUNDA TAM AY TUTULMASI – ASTROKLAROS.COM

Yay burcunda Ay tutulması nerelerde gözlemlenecek?

Australya, Amerika’nın batısı, Batı Güney Amerika, Ve Güney Doğu Asya’da tutulma izlenebilecek.

Bu tutulmada yolunuzu bulabilmek için..

Tutulma döngüleri 18 yıllık bir sürece tabidir. Dolayısıyla 2003 Mayıs itibari ile sonlandırdığınız her şey, size bu anlamda bir yol gösterici olabilir. Neye veda ettiniz? Neyin son kullanım tarihi geldi ve terk ettiniz? Ve bu size nasıl yeni bir alan açtı?

26 Mayıs’ta gerçekleşecek olan Yay burcunda Ay tutulması, inançlarımız, felsefelerimiz ve hayata bakış açımız ile ilgili bir perspektif değişikliğine gitmemiz gerektiğine işaret etmekte. Yay burcu doğum haritanız da hangi yaşam alanını etkiliyorsa, burada geçmişi geçmişte bırakıp veya geçmişi farklı bir gözle değerlendirip yola devam etmemiz gerekiyor. Bir takım bitişler, sonuçlar, finaller ve bağ koparmaları söz konusu.

Tutulmanın yöneticisi olan Jüpiter’in henüz Balık burcuna geçmesi inançlar ve maneviyat anlamında yükseldiğimize işaret ederken, tutulmanın kendisine zorlu bir açı yapmakta. Bu durum özellikle spiritüel alanda, tekamülümüz de kendimiz ile yüzleşerek bir takım sonuçlarla birlikte geçmişe veda edeceğimizi gösteriyor. Buradaki bilgi birikimi ve derin donanım artık görevlerini tamamlamış vaziyette. İhtiyacımız olan ise bunu daha çok etrafa anlatmak, göstermek ve öğretmek olacak. Jupiter’in Balık burcundaki pozisyonu ise, bunu başkalarına yardım ve kolektife katkı olarak kullanabileceğimizin göstergesi.

Yay burcunda Ay tutulmasının an haritasındaki yükselene baktığımız zaman Başak burcunda olduğunu görüyoruz. Görünen konunun günlük rutin, işleyiş, çalışma hayatımız ve şartlarımız belki de sağlığımızla ilgili konularda olduğuna işaret ediyor. Haritanın yöneticisi Merkür’ün Venüs ile olan birlikteliği, ilerleyen süreçlerde deneyimimizi, bilgisel kapasitemizi ve potansiyelimizi, bilgeliğimizi etrafımıza yayarak ve başkalarını bilgilendirerek bu işi keyif içinde yapabileceğimizi belirtiyor. Merkür’ün Neptün ile olan olumsuz açısı, bizi aldanmaya, kanmaya, inanmaya sevk etse de, önümüzdeki Retro sürecini akılcı kullanıp gerçeklerle yüzleşerek daha bilinçli hareket edebiliriz. Aldığımız tavsiyeleri, bilgileri sorgulayabiliriz.

Bu tutulma her şeyden önce yüksek bilinç ve farkındalığımız açısından oldukça iyileştirici ve şifalandırıcı. Geçmişe veda etmek zor gibi gözükse de özgüvenimizi tazeleyerek yeni bir alan açmak ve bu yolda ilerlemek için bunu yapmak mecburiyetinde olduğumuzu hissedebiliriz. Sistem bizi bir şekilde bu terk edişe veya kurtuluşa götürebilir.

Burada tek yapmamız gereken gerçeğe ve sadece gerçeğe odaklanıp seçimlerimizi buna göre yapmak.
Geçmiş deneyimleriniz, özellikle Yay burcunun doğum haritanızda düştüğü alanda sizi nasıl geleceğe bağlıyor ?Ayağınıza eğer bir pranga takıyorsa, şimdi bundan kurtulmanın zamanı geldi. Beklentileri bir kenara bırakarak özellikle de 14 Aralık 2020’de gerçekleşen Güneş tutulmasını ve ondan sonra attığınız adımları dikkate alarak buradaki inançlarınızı sorgulamanızı talep ediyor. Bazılarınız için Yay burcundaki Ay tutulması, Kasım 2019′dan bu yana atılan büyük adımların sonuçlarını da beraberinde getirecektir. Bu aynı zamanda salgının hızla yayılmasına da işaret eden, Çin’den başka ülkelere sıçramasına tanıklık ettiğimiz zaman dilimine de işaret etmekte. Bu dönemle birlikte, salgının yayılmasının engellenmesi üzerine yapılan çalışmaların da sonuçları alınmaya başlanabilir.

26 Mayıs’ta gerçekleşecek olan Yay burcundaki Ay tutulması, etkisini Mayıs ortasından itibaren göstermeye başlayacak. Hemen arkasından 10 Haziran’da gerçekleşecek olan İkizler burcundaki Güneş Tutulması ise hepimize hayatında yepyeni bir sayfa açtıracak.

Bu tutulmada, geçmişe veda ederek, yeni bir geleceğe alan açtığınızı unutmayın. Geçmişle bağınız, gelecekte sadece geçmişi yaratacaktır.

ZEYNEP ÖZYÖRÜK

KLAROS DANIŞMANLIK

Paylaş