5 – 11 Nisan 2021 – Haftalık Burç Yorumları

5 – 11 Nisan haftasında gökyüzünün en önemli görünümü, 9 Nisan’da gerçekleşecek olan Mars ve Neptun arasındaki olumsuz açı olacak. İnanılmaz derecede bir rehavet, dalgınlık, aldanma, ovunma hissi verirken, seçimler arasında bocalamamıza neden olabilir, doğru olanı seçmek her zamankinden zor gibi. Eğer ikilemde kalıyorsanız, seçiminizi ertelemenizi tavsiye ediyorum. Yanlış olanı seçme ihtimaliniz çok yüksek. Beklentileriniz veya hayalleriniz sizi yanlış yönlendirebilir. Bu etki hafta başından itibaren etkisini gösterecek.
Hafta Son dördün fazıyla başlayıp, Balzamik ay ile biterken, haftanın ikinci yarısında daha çok içe kapanmak, içimize dönmek, arınmak, meditasyon ve detoks yapmak isteyebiliriz. Merkür ve Venüs ise haftanın diğer rol çalanları. Hafta başında Venüs ve Mars arasındaki olumlu açı, ilişkilerde hareketliliği getirebilir, iletişim artarken keyif ve eğlence de ön plana çıkacak gibi duruyor. Merkür’ün Chiron ile kavuşumu ve hafta sonunda Satürn ile yaptığı olumlu açı, önce yaralarımızı iyileştirirken sonrasında, Şubat ayında belirlediğimiz hedefler noktasında önemli kararları, fikirleri ve düşünceleri, planları masaya yatıracağımızı göstermekte.

Koç Burcu

KOÇ

Yükselen Koç’lar, Güneş, Merkür ve Venüs’ün Koç burcunda bulunması, tüm dikkatleri üzerinize çekmeniz için gerekli alanı yarattı. Bu hafta ticari fonksiyonlar, alım satımlar, satış pazarlama ve kısa seyahatler alanında harekete geçmek veya bu konuda plan yapmak, partnerinizi ve sizi mutlu edebilir. Özgüveninizi tazelerken, Haziran ortasında koyduğunuz bazı hedef veya isteklerinizi gerçekleştirmek için önemli bir hamle yapmak isteyebilirsiniz. Fakat üzerinizdeki rehavet veya aşırı iyimserlik yanlış bir seçime götürebilir. Emin değilseniz, süreci ertelemeniz size fayda sağlayabilir.

Hafta sonu sosyal çevrenizde daha popüler olurken uzun soluklu projeler konusunda kurmaya çalıştığınız disiplin ve sıkı çalışma alanında önemli fikirler veya stratejiler belirleyebilirsiniz. Hedeflerinizi yakın çevrenizin desteğiyle netleştirebilirsiniz.

Boğa Burcu

BOĞA

Yükselen Boğa’lar, perde arkasındaki plan ve projeler özellikle çalışma ortamınız ve iş hayatınız ile ilgili belirlediğiniz hedefler, bu haftanın gündemine oturuyor. Çalışma ortamınızdan bir arkadaşınızın desteğiyle kendinizi daha iyi hissedebilirsiniz ve gelecek hedeflerinizi gerçekleştirmek için ise maddi konularla ilgili bir takım önemli hamleler ve ya girişimlerde bulunmak isteyebilirsiniz. Alım satım konularında son derece dikkat etmelisiniz. Yanlış kararlar alma ihtimaliniz yüksek. Eğer emin değilseniz başkalarının motivasyonunu sizi yanlış yönlendirebilir.

Hafta sonu iş hayatınızda daha sağlam bir düzene adım atmak için bir takım planlar yapabilirsiniz. İşlerinizin sorumluluğu artarken bu konuda size destek olan kişilerden faydalanabilirsiniz.

İkizler burcu

İKİZLER

Yükselen İkizler, bu hafta yaratıcılığınızı ve kreatif tarafınızı özellikle sosyal çevrenizdeki etkileşimlerle ortaya çıkartarak, önemli organizasyonlar ve ortamlarda boy gösterebilirsiniz. İletişim beceriniz popülerliğinizi desteklerken özellikle 9 Nisan’da gerçekleşecek olan Mars – Neptün olumsuz açısına dikkat etmelisiniz. Kariyer hedefleriniz ile ilgili beklentileriniz veya idealleriniz konusunda bireysel atacağınız adımlar, sosyal çevrenizin ve çalışma arkadaşlarınızın motivasyonu sonucunda yanlış olanı seçmenizi neden olabilir. Acele etmemeye özen gösterin.
Hafta sonu uzaklar, yurtdışı bağlantıları, yüksek öğrenim, teknoloji veya sosyal medya üzerinden kurmaya çalıştığınız yeni disiplin ve yapı ile ilgili önemli kararlar, hedefler, planlar yapabilirsiniz. Partneriniz bu konuda size destek olabilir.

YENGEÇ

Yükselen Yengeç’ler, kariyer hayatınız, pozisyonunuz ve toplum önündeki statünüz her zamankinden daha fazla dikkat çekmekte. Elde ettiğiniz başarılar, özellikle pasif gelirler ve kazançlar alanında yapmaya çalıştığınız disipline fayda sağlayacak. Üst düzey yöneticiler ile konuşarak taleplerinizi dile getirebilir ve geleceğe yönelik planlar yapabilirsiniz. Hafta ortasında gerçekleşecek olan Mars – Neptün arasındaki olumsuz açı, uzaklarla ilgili hedefleriniz inançlarınız, maneviyatınız noktasında ve belki de almak istediğiniz eğitimler ile ilgili bazı hamleler yapmanızı gerektirebilir. Hızlı karar almak yanlışı seçtirebilir, dikkatli olmanızda fayda var.

Aslan Burcu

ASLAN

Yükselen Aslan’lar, yurtdışı, uzaklar, seyahatler, ithalat- ihracat, yüksek öğrenim, inançlar ve beraberinde sosyal medya gibi konularla ilgili yapmak istediğiniz atılımlar, bu hafta ön plana çıkıyor. Partneriniz, ortağınız ile olan ilişkinizde veya evliliğinizde temeli sağlamlaştırmak isteğiniz uzaklarla olan girişimlerinizde elde ettiğiniz başarılar sayesinde kolaylaşabilir. Hafta ortasında Mars ve Neptün arasındaki olumsuz açı, eşiniz, ortağınız veya bulunduğunuz şirketin sermayesi sayesinde size akabilecek pasif gelirler konusunda, aşırı idealist bir yaklaşım benimseyeceğinizi ve hemen ardından buna dayanarak, sizin yanlış adımı atmanızı gündeme getirebilir. Yanlış bir söz sarf edebilirsiniz, en doğru seçimi yaptığınızdan emin olmadan harekete geçmeyin.

Başak Burcu

BAŞAK

Yükselen Başak’lar, yatırım ve tasarruflar, vergi, miras, prim, sigorta ve ya pasif kazançlar alanında oldukça hareketli bir hafta sizi beklemekte. Eşinizin veya ortağınızın sermayesi konusunda yaratmak istediğiniz potansiyel kariyerinizdeki hedefler alanında size çok fayda sağlayabilir.
Çalışma hayatınızda yaratmaya çalıştığınız disiplin ve düzen bu yatırımlar sayesinde daha kolaylaşabilir. Aradığınız desteği yakalayabilirsiniz veya bu alanda planlar yapabilirsiniz. Hafta ortasında gerçekleşecek olan Mars – Neptün arasındaki olumsuz açı, partneriniz veya ortağınız alanında veya müşterileriniz ile ilgili beklentilerinizin yüksek olması nedeniyle kariyer alanında size yanlış bir hamle yaptırabilir, iyi düşünmeden adım atmayın.

Terazi Burcu

TERAZİ

Yükselen Terazi’ler, bu hafta eşiniz, evliliğiniz, ilişkiniz, ortaklığınız veya müşteriniz ile yaptığınız sözleşmeler daha fazla ön plana çıkmakta. Uzaklarla ilgili eğitim öğretim konuları veya farklı felsefeler, din, inanç veya yabancı kültürler ile olan ticaretiniz konusunda, müşteri veya ortak belirlerken daha seçici olmak isteyebilirsiniz. Burada önemli kişilerden destek almanız mümkün. Hobileriniz, ilgi alanınız, çocuklar, yetenekler ve ya yatırım araçları konusunda yaratmaya çalıştığınız disiplin ve istikrar, ikili ilişkiler ve ortaklıklar alanında bazı planlar yapmanızı gerektirebilir. Hedeflerinizi daha net ortaya koyabilirsiniz. Hafta ortasında gerçekleşecek olan İkizler burcundaki Mars ve Neptün arasındaki olumsuz açı, çalışma şartlarınız ve iş hayatınız ile ilgili beklentileri gerçekleştirmek için uzaklarla olan ticaretiniz veya eğitim – öğretim gibi konularda harekete geçmenize neden olabilir. Burada en büyük motivasyonu sağlayan müşterileriniz veya partneriniz olabilir. Doğru olan seçimi yapmaya gayret edin!

Akrep Burcu

AKREP

Yükselen Akrep’ler, bu hafta çalışma ortamınız, şartlarınız, işiniz ve sağlığınız gibi konulara odaklanmak isteyebilirsiniz. Burada yaratmaya çalıştığınız yeni düzen konusunda önemli planlar yapmanız mümkün. Ortak sermayeler, pasif kazançlar, komisyon, prim, sigorta, vergi veya miras gibi konulardaki hedefleriniz için gerekli desteği çalışma arkadaşlarınızdan bulabilirsiniz. Eviniz, aileniz, yuvanız konusunda yaratmaya çalıştığınız disiplin özellikle çalışma koşullarının üzerinde yoğunlaşmanıza neden olabilir. Önemli planlar yapabilirsiniz. Bazılarınız iş yerinden bir kişi ile duygusal boyutta bir ilişkiye adım atabilir. Mars ve Neptün arasındaki olumsuz ilişki, aşk hayatınız, spekülatif yatırım araçlarınız, kumar, eğlence, risk gibi konularda aşırı iyimser olmanıza neden olurken finansal konuda yanlış hamlelere yönlendirebilir.

Yay Burcu

YAY

Yükselen Yay’lar, bu hafta tüm dikkatiniz çocuklar, aşk hayatınız, yatırım araçlarınız veya bireysel yetenekleriniz ve becerileriniz üzerinde olacak. Partneriniz ile olan ortak hedefleriniz, çalışma arkadaşlarınız tarafından desteklenebilir. Eğitim öğretim ve yakın çevreniz ile olan ilişkinizde kurmaya çalıştığınız ve yakalamak istediğiniz istikrar, uzaklarla bağlantılı işlerinizdeki başarılarınız ile desteklenebilir. Lider vasıflarınızıda ön plana çıkarabilirsiniz. Mars ve Neptün arasındaki olumsuz açı, aileniz, yuvanız ile ilgili hayallerin, ortaklıklar ve sözleşmeler noktasında veya alım satım gibi ticari faaliyetlerde sizi yanlış yönlendirebileceğini gösteriyor. Emin olmadan harekete geçmeyin!

Oğlak Burcu

OĞLAK

Yükselen Oğlak’lar, bu hafta ailenize, yuvanıza, evinize odaklanabilirsiniz. İşiniz ile ilgili faaliyetler, hedefler ve planlar aileniz tarafından desteklenebilir. Maddi alanda yaratmaya çalıştığınız disiplin ve süreklilik, evden çalışabileceğiniz bir iş veya meslek ile veya bu konuda yapılabilecek planlar ile çözüm bulabilir.

Hafta ortasında gerçekleşecek olan Mars ve Neptün arasındaki olumsuz açı, dalgınlık veya rehavet nedeniyle iş hayatınızla ilgili yanlış bir hamle yapmanıza neden olabilir. Sosyal çevrenizin üzerinizdeki motivasyonuna dikkat edin.

Başkalarının hayalini satın almayın.. Beklentileriniz hayal kırıklığına dönüşebilir.

Kova Burcu

KOVA

Yükselen Kova’lar, bu hafta yakın çevrenize, kardeşlerinize, akrabalarınıza veya eğitim öğretim gibi konulara odaklanabilirsiniz. Yetenekleriniz üzerine yoğunlaşarak burada hedeflerinizi gerçekleştirmeniz, yakın çevrenizden alacağınız destekle kendinizi daha iyi hissettirebilir. Bu bağlamda hedeflerinizi ve amaçlarınızı daha net belirleyebilir, gereksiz olan amaçlarınızı da listeden silebilirsiniz. Özel hayatınız ile ilgili yaratmaya çalıştığınız yeni disiplin, istikrar yakın çevreniz tarafından desteklenecek. Maddi beklentileriniz ise eğitim ve öğretim alanında yanlış bir hamle yapmanıza neden olabilir ve bu üst düzey kişilerin yanlış motivasyonundan kaynaklanabilir. O nedenle seçimlerinizi değerlendirirken daha dikkatli olmalısınız, yanlış hamle yapma ihtimaliniz yüksek!

Balık Burcu

BALIK

Yükselen Balık’lar, bu hafta gelir, kazanç ve kaynak yaratımına odaklanabilirsiniz. Prim, sigorta, pasif kazançlar sayesinde elde ettiğiniz ek gelirler, ev, aile ve yuva konusunda bir takım hamleler planlamanıza yardımcı olabilir. Alım satım işleri gündeme gelebilir.
Gelecek planlarınız ile ilgili perde arkasından yaratmaya çalıştığınız düzen konusunda özellikle bu gelirler ve kaynaklardan faydalanabilirsiniz. Hedeflerinizi burada daha net belirleyebileceksiniz. Hafta ortasında gerçekleşecek olan Mars Neptün arasındaki olumsuz açı aşırı duygusal ve merhametli oluşunuzun, aile ve gayrimenkul gibi konularda sizi yanlış bir hamle yapmaya itebileceğini gösteriyor. Yatırım yapmadan önce mutlaka bilir kişilere danışmalısınız.

ZEYNEP ÖZYÖRÜK

KLAROS DANIŞMANLIK

☎ : 0 216 820 75 14 – 0 539 626 98 87

@klarosdanismanlik

Paylaş