29 Mart – 4 Nisan 2021 – Haftalık Burç Yorumları

29 Mart – 4 Nisan haftası gökyüzünde daha fazla istikrar ve disiplin mevcut. Hafta başında Güneş ve Chiron kavuşumu bizi bazı yara ve travmalar ile yüzleştirecek. Hemen ertesi gün ise Merkür ve Neptün kavuşumu, kafaları karıştırıp bizi biraz hülyalara daldırsa da, bizi bir o kadar da müzikle, sanatla, meditasyonla, uykuyla şifalandırabilir. Kandırılmalara, aldanmalara dikkat! Güneş – Venüs ve Satürn arasındaki olumlu açı, ilişkiler ve para konularında daha fazla disiplin ve konsantrasyon sağlayacağımızı gösteriyor. Otoritelerin de onayını alımamız mümkün. Merkür, hafta sonu Koç burcuna geçmeden önce Balık burcunda Pluto ile olumlu bir açı yapacak. Bu durum, 13 Ocak civarında kariyer alanında attığımız adımlarla ilgili bazı planlar, projeler üzerinde yaratıcılığımızı kullanmak isteyeceğimizi gösteriyor. İşi büyütmek ve geliştirmek, zenginleştirmek isteyeceğiz.


Hafta sonu, Merkür’ün Koç burcuna geçmesi ile 19 Nisan’a kadar iletişim, eğitim – öğretim, yakın çevrelere seyahatler, kardeşlerle olan bağlantılar, ticari konular, alım-satımlar alanında daha fevri ve agresif olabiliriz. Başlatma içgüdümüz çok ama çok yüksek olacak. Oğlak burcundaki Son Dördün ile ise, gereksiz sorumluluklara ve karamsarlığa veda ediyoruz!

Koç Burcu

KOÇ

Yükselen Koç’lar. haftaya yetenekleriniz ve rekabetçi tarafınızı zedeleyen bir takım yaraları şifalandırmak ile başlayabilirsiniz.
Merkür ve Neptün kavuşumu, dinlenmeniz, meditasyon yapmanız ve şifalanmanız gerektiğine işaret ediyor. İkili ilişkiler, ortaklıklar alanında yapacağınız planlar kendinizi daha güçlü daha başarılı hissetmenize neden olabilir, Hafta ortasında Merkür ve Plüto arasındaki olumlu açı, Ocak ortasında kariyer alanında aldığınız kararları daha da yaratıcılığınızla güçlendireceğinizi söylüyor.
Hafta sonu burcunuza geçecek olan Merkür ile, kendinizi daha iyi ifade edebilir, fikirlerinizi dile getirebilirsiniz. 19 Nisan’a kadar Koç burcunda kalacak olan Merkür burada agresif, sabırsız, ve aceleci bir yaklaşımda bulunmanıza neden olabilir. Oğlak burcundaki Son Dördün ise, kariyer ve iş hayatınız ile ilgili bazı prosedürlerden, kurallardan, stratejilerden taviz vereceğinizi gösteriyor.

Boğa Burcu

BOĞA

Yükselen Boğa’lar, hafta başında yaşanacak Güneş ve Chiron kavuşumu, bir şeyler başlatma konusunda yetersiz ve başarısız gördüğünüz her alanı şifalandıracak. Bu konuda en büyük desteği arkadaşlarınızdan, sosyal çevrenizden alabilirsiniz. Belki de bu konuya bir maddi katkıda bulunabilirsiniz. Gelecek ile ilgili ütopik hayaller kurmanın bu konuda bir faydası olmayacak. Çalışma ortamınızdan kuracağız bir takım gizli ittifaklar, yerinizi ve pozisyonunuzu sağlamlaştırabilir ya da en azından bu konuyla ilgili bir plan yapabilirsiniz. Uzaklar, yurtdışı konuları, inanç sistemleriniz konusunda üzerinizde hissettiğiniz baskı ve stresi biraz daha az hissedebileceğiniz bir döneme adım atıyorsunuz.

Hafta sonunda Koç burcuna geçen Merkür daha izole ve kendinizle baş başa kalarak hedeflerinizi belirlemeye başlayacağınızı gösteriyor. Oğlak burcundaki Son dördün ise yine yurtdışı veya uzaklarla bağlantılı sorumluluklarınızdan gereksiz veya angarya olanları terk etmenize yardımcı olabilir.

İkizler burcu

İKİZLER

Yükselen İkizler, hafta başında yaşanacak olan Güneş Chiron kavuşumu, gelecek ile ilgili planlarınızda başarısız veya yetersiz olacağınızı düşündüğünüz her yeri şifalandırmanızda yardımcı olacak. Bazı gruplara liderlik etmekle ilgili özgüven problemlerini geçmişte bırakabilirsiniz. Özellikle otoritelerle yapacağınız görüşmeler ve belirlediğiniz kariyer hedeflerinde gerçekçi bir yaklaşımla sadece yaratıcılığınızı ve ilhamınızı ortaya koyarak dikkatleri üzerinize çekebilirsiniz. Bu hafta kreatif tarafınızı, estetik bakış açınızı iş hayatınıza yansıtmanız özellikle uzaklar ve yurtdışı bağlantılı konularda kurmaya çalıştığınız disiplinlere son derece fayda sağlayacak. Ocak ayından bu yana tasarruf ve yatırımlar konusunda elde etmeye çalıştığınız güç ve hakimiyet de bu yaratıcı projeler ile kendinizi iyi hissetmenizi sağlayabilir.

Hafta sonu Koç burcuna geçen Merkür, sosyal çevreniz ve kariyer bağlantılı ortamlar içerisinde yol gösterici bir tavır sergileyeceğinizi işaret ediyor. Oğlak burcundaki son dördün ise, gereksiz masraflardan, harcamalardan uzaklaşma kararı aldırtabilir.

YENGEÇ

Yükselen Yengeç’ler, hafta başına Güneş ve Chiron kavuşumu, kariyer alanında başarısız veya kendinizi yetersiz gördüğünüz her yeri şifalandıracak. Farklı felsefeler ve öğretiler alanında, maneviyatınızın da yükselmesiyle birlikte bir takım şifa teknikleri size oldukça fayda sağlayabilir. Yurtdışı bağlantılı iş konularında gerçekçi yaklaşım size fayda sağlayacak. Bütçe, finansal konular, tasarruf ve yatırım alanında yaratmaya çalıştığınız disiplin, böylelikle kariyer tarafında elde edeceğiniz başarılarla gerekli desteği ve yardımı bulacak. Ocak ayından bu yana, sözleşmeler ve kontratlar, ilişkiler ve evlilik gibi alanlarda yaratmaya çalıştığınız güç ve hakimiyet, değişim ve dönüşüm uzaklarla bağlantılı projelerin başarısına bağlı.

Hafta sonu Merkür’ün Koç burcuna geçmesi ile birlikte, üst düzey otoritelerle olan iletişimimiz artabilir. Özellikle çalışma koşulları, yaptığınız analizler ve değerlendirmeler ile ilgili yol gösterici bir imaj sergileyebilirsiniz. Oğlak burcundaki Son dördün, sözleşmelerin veya kontratların veya ikili ilişkilerin üzerinize yüklediği bazı ağırlıklardan feragat edeceğinizi veya bunları delege edeceğinizi gösteriyor.

Aslan Burcu

ASLAN

Yükselen Aslan’lar, hafta başında gerçekleşecek olan Güneş ve Chiron kavuşumu, uzaklarla ilgili yaptığınız atılımlar konusunda kendinizi yetersiz veya başarısız gördüğünüz her yeri şifalandıracak. Özgüveninizi toparlayacaksınız. Bilinçaltına yönelik yapacağınız olumlama çalışmaları size fayda sağlayabilir. Yurtdışı veya uzaklarla bağlantılı konularda kendinizi daha fazla göstermeniz, bir lider pozisyonu oynamanız, elde ettiğiniz başarılar, kontratlar, sözleşmeler ve ortaklıklar adına veya evliliğinizde temelleri sağlamlaştırmak konusundaki çabanıza fayda sağlayacak. Bu alanda ciddi planlara yoğunlaşabilirsiniz. Bu hafta biraz kendini şımartmak isteyebilir, alışverişin dozunu kaçırabilirsiniz. Diğer taraftan finansal konularda yapacağınız görüşmeler, iş yerinde hissettiğiniz stresi ve baskıyı birazcık ortadan kaldırabilir. Hafta sonu Merkür’ün Koç burcuna geçmesi ile birlikte Uzaklarla ilgili projelerinizde veya yurtdışında daha fazla liderlik pozisyonunu benimseyebilirsiniz. Başkalarına koçluk yapabilirsiniz. Oğlak burcundaki Son dördün ise günlük rutininizde sizi yoran bazı sorumluluklara veda edeceğinizi gösteriyor

Başak Burcu

BAŞAK

Yükselen Başak’lar, hafta başında Güneş ve Chiron’un bir araya gelmesi finansal alanda yapmak istediğiniz atılımlar konusunda kendinizle ilgili şüpheyi ortadan kaldıracak. Partnerinizin bu konudaki desteği çok yüksek, fakat sizi olmayacak hayallerin peşinden de sürükleyebilir, dikkat etmelisiniz. Çalışma hayatınız, ortamınız, şartlarınız, yaptığınız iş konusunda sağlamaya çalıştığınız disipline destekleyici finansal kararlar almanız mümkün. Bu alanda ciddi bir planlama içersindesiniz. Ocak ayından bu yana işinizin arka planı ile ilgili yaratmaya çalıştığınız değişim ve dönüşüm, köklü değişiklikler, ortağınız İle olan ilişkiniz sayesinde zenginleşmekte. Partneriniz, ortağınız bu konuda yaratıcı fikirler sunabilir.

Hafta sonu Merkür’ün Koç burcuna geçmesi ile birlikte finansal konularda, daha fevri kararlar alabilirsiniz. Sonrasında pişman olmamak için başkalarına da danışmalısınız. Oğlak burcundaki Son Dördün ise çocuklar veya ilgi alanları, işinizin arka planında sizi yoran, ayağınıza bağ olan sorumluluklara veda edeceğinizi gösteriyor.

Terazi Burcu

TERAZİ

Yükselen Terazi’ler, hafta başında Güneş ve Chiron kavuşumu, partnerler, ortaklık, müşteri veya eşiniz ile olan ilişkinizde kendinizi yetersiz veya başarısız gördüğünüz alanı şifalandıracak. İş hayatınız veya günlük rutininizdeki projelerinize odaklanabilirsiniz. Kendinizi daha iyi hissetmek için bir takım olumlamalar yapabilirsiniz. Hobileriniz, ilgi alanınız, veya çocuklarınız ile ilgili içine girmiş olduğunuz ciddi disiplin ve sıkı çalışma partneriniz, ortağınız ve eşiniz tarafından da desteklenecek. Burada başlatacağınız yeni projeler, size destek olabilir. Günlük rutiniz içerisine veya çalışma ortamınıza getireceğiniz yaratıcı fikirler aile ve kariyer anlamında istediğiniz değişim ve dönüşümü destekleyecek nitelikte.

Hafta sonu Merkür’ün Koç burcuna geçmesi, ortaklar, eş veya partneriniz ve ikili ilişkilerinizdeki iletişimin artacağını gösteriyor. Oğlak burcundaki Son dördün ise, iş hayatınızdaki ve aile içindeki gereksiz sorumluluklara, angarya işlere veda edeceğinizi göstermekte.

Akrep Burcu

AKREP

Yükselen Akrep’ler, hafta başında yaşanacak olan Güneş ve Chiron kavuşumu, çalışma ortamınız, şartlarınız ve iş düzeniniz içerisinde, kendinizi yetersiz veya başarısız gördüğünüz her yeri şifalandıracak. Liderlik pozisyonunuzda kendinizi daha özgüvenli hissetmenizde yardımcı olacak. Bu konuda çocuklarınız, aşk hayatınız, sanatsal faaliyetler, spiritüel teknikler oldukça fayda sağlayabilir. Ev, yuva, aile hayatınız ile ilgili kurmak istediğiniz yeni düzenin çalışma ortamınız da elde ettiğiniz başarılar sayesinde desteklenmesi kendinizi daha iyi hissetmenizi sağlayacak. Çalışma arkadaşlarınızdan da destek alabilirsiniz.

Hafta sonu Koç burcuna geçecek olan Merkür, iş hayatınızda daha fazla yol gösterici tarafınızın ön plana çıkacağını söylüyor. Çalışma arkadaşlarınızla kuracağınız iletişime dikkat edin, kırıcı olabilirsiniz. Oğlak burcundaki Son dördün ise karamsarlıktan, kötümserlikten, olumsuz bakış açısından vazgeçme konusunda size yardımcı olabilir.

Yay Burcu

YAY

Yükselen Yay’lar, hafta başında gerçekleşecek olan Güneş – Chiron kavuşumu, çocuklar, aşk hayatı , hobiler ve yetenekler alanında kendinizi yetersiz veya güçsüz hissettiğiniz her yeri şifalandıracak. Bu alanda özgüveninizi tazeleyebilirsiniz. Aileniz ve yuvanız, eviniz içinde hissettiğiniz huzur bu alanda kurduğunuz hayaller, partnerinizin size olan desteği şifa etkisi yapabilir. İletişim, eğitim ve öğretim alanında kurmaya çalıştığınız disiplin ve sıkı çalışma, çocuklar ve aşk hayatınız, işinizin arka planında yaratmaya çalıştığınız bir takım girişimci projeler konusunda plan yapmanızı talep edebilir. Hedefe giden yol, bu planlardan geçiyor.

Hafta sonu Merkür’ün Koç burcuna geçmesi ile birlikte çocuklarla olan iletişiminiz veya iş konusunda yaratmaya çalıştığınız sağlam temeller ile ilgili bir projeyi başlatmanıza yardımcı olabilir. Oğlak burcundaki Son dördün, parayla ilgili bazı sorumlulukları, eşinize ya ortağınıza delefe edeceğinizi göstermekte. Yaptığınız yatırımlar da size ek kazanç sağlayabilir.

Oğlak Burcu

OĞLAK

Yükselen Oğlak’lar, hafta başında Güneş ve Chiron kavuşumunun yarattığı etki ile birlikte, ailenizle, yuvanız içerisinde kendinizi güçsüz, başarısız ve yetersiz hissettiğiniz alanları şifalandıracak. Bir takım yaratıcı veya sanatsal faaliyetler, spiritüel teknikler de fayda sağlayabilir. Maddi konular içerisinde yaratmaya çalıştığınız sıkı disiplin, kaynakların sürekli hale gelmesi gibi konular, aileniz ile ilgili odaklanacağınız konularla çözüme kavuşabilir, onlarla bazı planlar yapabilirsiniz. Üzerinizdeki baskı ve stres daha azalabilir.

Hafta sonu, Merkür’ün Koç burcuna geçmesi ile birlikte, ev, aile ve yuva konularına daha fazla odaklanabilirsiniz. Taşınma gibi konuları gündeme getirebilirsiniz. Evinizde misafir ağırlayabilirsiniz veya işinizi evinizden takip edebilirsiniz. Oğlak burcundaki Son dördün, partnerinizin desteğiyle birlikte angarya işleri terk edeceğinizi göstermekte.

Kova Burcu

KOVA

Yükselen Kova’lar, hafta başında yaşanacak olan Güneş ve Chiron kavuşumu, kardeşler, yakın akrabalar iletişim, eğitim, öğretim konusunda kendinizi yetersiz veya güçsüz hissettiğiniz alanları şifalandıracak. Maddi konularda elde edeceğiniz destek, kendinizi daha iyi hissetmenizi sağlayabilir. Yakın çevrenizin desteği, kurmaya çalıştığınız yeni hayatınız ile ilgili oldukça destekleyici. Elde ettiğiniz maddi destekler, arka planda yaratmaya çalıştığınız kariyer, hayatınızla ilgili değişim ve dönüşüme faydalı olacak.

Hafta sonu, Merkür’ün Koç burcuna geçmesiyle, yakın çevreniz ile olan iletişimimiz artabilir. Kırıcı olmamaya özen göstermelisiniz. Oğlak burcundaki Son dördün ise günlük rutininizde sizi meşgul eden bazı gereksiz sorumluluklara veda edeceğinizi gösteriyor.

Balık Burcu

BALIK

Yükselen Balık’lar, hafta başında gerçekleşecek olan Güneş ve Chiron kavuşumu, maddi konularda kendinizi yetersiz gördüğünüz alanları şifalandıracak. Özgüven tazelemesi yapabilirsiniz. Partnerinizin desteği kendinizi daha iyi hissetmenizi sağlayabilir. Arka planda üzerinde çalıştığınız proje her neyse finansal alandaki girişimler, gelirlerinizi yönetme şekliniz, kaynak yaratımı bu konuda oldukça destekleyici olacak. Partnerinizin desteği aynı zamanda, sosyal çevreniz ve iş hayatınızla ilgili yaşadığınız stresi yönetmenizde fayda sağlayacak.

Hafta sonu Merkür’ün Koç burcuna geçmesiyle birlikte ticari konularda daha girişimci ve yenilikçi bir yaklaşım sergilemek isteyebilirsiniz. Ev satın alma veya kiralama gibi konular gündeme gelebilir, aceleci davranmayın. Oğlak burcundaki Son dördün, sizi rahatsız eden negatif enerji veren bazı insanlarla vedalaşacağınızı gösteriyor.

ZEYNEP ÖZYÖRÜK

KLAROS DANIŞMANLIK

☎ : 0 216 820 75 14 – 0 539 626 98 87

@klarosdanismanlik

Paylaş