2021 Nisan ayı Burç yorumları

Nisan ayında gökyüzü çok güzel sürprizlere gebe. Nisan ayı için burç yorumlarına bir göz atalım.

Nisan ayında gökyüzünde gezegenlerin konumlarına baktığımız zaman, Merkür’ün inanılmaz derecede hızlı seyahat ettiğini görüyoruz. Güneş, Venüs ve Merkür, Nisan’ın ilk yarısında birlikte Koç burcunda seyahat edecek. 4 Nisan’da Koç burcuna geçecek olan Merkür, 19 Nisan’a kadar bu burçta kalacak. Dolayısıyla iletişim alanımız, eğitim, öğretim, kardeşler, yakın çevre ile olan ilişkiler, ticari atılımlarımız ile ilgili konularda daha hızlı, fevri, sabırsız ve aceleci davranabiliriz. Daha girişimci ve başlatma enerjisi içindeyiz. Aslında 2020 senesinde özellikle 11 Eylül ve 5 Kasım arasında yapmak istediklerimiz, gerek pandemi, gerekse bazı diğer şartlar bakımından engellendiği için artık pek de sabrımız kaldığını söyleyemeyeceğim.

Nisan ayının ilk yarısından olumlu etkilenecek burçlar, Koç, Aslan, Yay ve Terazi, İkizler ve Kova burçları olacak.

Venüs 14 Nisan’dan sonra Boğa burcuna geçecek. Kendi yönettiği burçta seyahat ederken Venüs’ün tüm dikkati ilişkilerde ve para konularında maddi manevi güvence olacak. Sadakat ve güven arayışımız, kalıcılık ve istikrar ihtiyacımız artacak. Bu süreçte adımlarımız çok daha yavaşlayacak ve hızlı hareket etmekten, risk almaktan, fevri kararlardan kaçınacağız.

Nisan ayının ikinci yarısından olumlu etkilenecek burçlar; Boğa, Oğlak, Başak ve Yengeç, Akrep, Balık burçları olacak.


19 Nisan’da hem Güneş’in, hem de Merkür’ün Boğa burcuna geçmesi ile birlikte güvence ihtiyacımız, finansal konular, para piyasaları, ekonomik durumlar tüm zamanımızı ve dikkatimizi alacak. Ayın başındaki o fevri aceleci ve sabırsız tutumdan eser kalmayacak.

Özellikle 19-23-24-26 ve 30 Nisan finansal konularla ilgili önemli tarihler. 19-23-24 ve 30 Nisan’da gelecek özellikle de parayla, para piyasalarıyla ilgili sürpriz haberler hepimizi şaşırtabilir.

23 Nisan’da Mars’ın Yengeç burcuna geçmesi ile birlikte aile ve ev hayatımız ile ilgili daha mücadeleci, daha korumacı, daha savunmada olabiliriz. Bir şekilde konfor alanlarımızı, özellikle de ailemizi düşünerek, hareket etme ihtiyacındayız.

11 Haziran’a kadar Yengeç burcunda kalacak olan Mars’tan olumlu etkilenecek burçlar, Balık, Yengeç ve Akrepler, Boğa, Oğlak, Başakburçları olacak. Fakat, Yengeç ve Oğlak burçları sağlıklarına özellikle dikkat etmeliler. Mide, karın ve göğüs problemlerine dikkat!

27 Nisan’da Plüto’nun geri harekete başlamasıyla birlikte kariyer, statü, meslek ve üzerimizdeki sorumlulukların stresi ve baskısını daha kolay yönetebilecek hale geleceğiz. Buraya stres azalırken aslında dikkat etmemiz gereken kariyer alanında yapmış olduğumuz köklü değişikliklerin devamını nasıl getireceğimiz olacak. Kendimizi hala değişen iş hayatımıza adapte edebilmek için yeni stratejiler yaparken bulabiliriz. Bunun için 7 Ekim’e kadar vaktimiz var. Eğer Plüto’nun bu geri seyrinde sizi nasıl etkileyeceğini keşfetmek istiyorsanız, 5 Ocak 2021 civarında yaşadığınız mesleki gündeminize bakmanız yeterli olacak. Bu dönem almış olduğunuz kararlar, önümüzdeki 7 Ekim’e kadar masaya yatırılması ve aynı zamanda yarım kalan işlerin tamamlanması açısından önemli olacak. Tabii 27 Nisan’da yaşanacaklar da önemli bir gösterge.

Aşk ve ilişkiler konusunda dikkat edilmesi gereken önemli tarihler 6-10-12-23-26-27 ve 30 Nisan. Bu dönemde sürpriz başlayacak ilişkiler, özellikle 14 Nisan’a kadar olan süreçteki dönem hızlı ve hareketli olacak. 14 Nisan’dan sonra başlayacak olan ilişkiler ise bir o kadar sağlam güvenli ve de kalıcı olabilir. Nisan başında başlayan ilişkinizi kolaylıkla kalıcı hale getirebileceksiniz. Evet! Bu durum sizi şaşırtabilir, fakat son derece mümkün.

Kariyer açısından dikkat etmeniz gereken günler. 2-9-10-15-16-17-18-24 ve 27 Nisan olacak.

Nisan ayında Yeni Ay ve Dolunaylara baktığımızda, 12 Nisan’da gerçekleşecek olan Koç Yeni Ay’ı, bizim 13 Ocak civarında kariyer ve mesleki alanımızda attığımız tohumlarla ilgili tetikleyecek. Önemli bir atılım yapmak üzereyiz ve burada bizim önümüze çıkacak engelleri yıkabilecek güçteyiz.

Güç savaşları bu Yeni ay ile birlikte görülebilir. Koç, Aslan ve Yay’lar, olumlu etkilenirken, Terazi, Yengeç ve Oğlak’lar için zorlayıcı olabilir.

27 Nisan’da gerçekleşecek olan Akrep dolunayı ise uzun vadeli projeler üzerinde çalışan ve 28 Ekim 2019’dan bu yana özellikle finans alanında önemli atılımlar yapmakta olanlar için çok güzel sonuçlar getirecek. Maddi manevi güvenceyi sağladığımız anda, yatırım ve tasarruf ihtiyacına odaklanabiliriz, borçlarımızı kapayabiliriz, kredilerimizi ödeyebiliriz, ailemize daha fazla destek olmak, evimizin ihtiyaçlarını karşılamak için maddi anlamda yan gelirler elde etmek isteyebiliriz. Finans konusunda farkındalık bu Dolunay’ın ana mesajı gibi gözüküyor. Bazılarımız ise bir takım maddi bağımlılıklardan kendini kurtarabilir. Maddi sorumluluklarından feragat edebilir.

Bu Dolunay, Akrep ve Boğa burçları için özellikle önem taşırken, Kova ve Aslan’lar için zorlayıcı olabilir.

ZEYNEP ÖZYÖRÜK

KLAROS DANIŞMANLIK

Paylaş