22 – 28 Mart 2021 – Haftalık Burç Yorumları

Bu haftanın en önemli olayları Mars ve Kuzey ay düğümü kavuşumu ve hafta sonunda gerçekleşecek olan Terazi burcundaki dolunay. Bir takım kadersel etkiler altında kalacağımız bu hafta önemli eylemlerde, adımlarda, girişimlerde bulunabiliriz. Mars’ın İkizler burcunda bulunması, bu kararı çok da kolay alamayacağımızı gösteriyor. Sürekli ikilemde kalabilir veya iki şey arasında seçim yapmakta zorlanabiliriz.

Terazi burcunda gerçekleşecek olan Dolunay ise ikili ilişkiler, ortaklıklar, yasal konular, birliktelikler ve sözleşmeler alanında önemli bitişleri ve sonlanmaları getirecek. Partnerlik veya ortaklık alanında ilişkimizde duygularımızı ifade etmek ve anlaşmayı feshetmek isteyebiliriz. Veya bunun bilincine vararak ayrılma fikri ile yüzleşebiliriz. Ekonomik sebepler ve 2018’den beri yaşadığımız piyasalardaki ani ve beklenmedik değişiklikler bu kararı almamıza veya karşımızdakinin bu kararı almasına neden olabilir. Özgürleşme arzunuzun yükselmesi aynı zamanda alma – verme dengesinin bozulmasını da gündeme getirebilir.

Koç Burcu

KOÇ

Yükselen Koç’lar, hafta başında alacağını sürpriz bir finansal haber ile harekete geçmek isteyebilirsiniz. Özellikle satın alma, ticari faaliyetler veya bir eğitim ve öğretim konusunda motivasyonunuz yükselebilir. Bu her neyse gelecek planlarınız alanında istikrarlı davranmanızı destekleyecek.

Hafta sonunda gerçekleşecek olan Terazi burcundaki Dolunay ile birlikte önemli bir anlaşmayı sonlandırabilir veya partneriniz bu konuda isteğini dile getirebilir. Özgüveninizin şu aralar yüksek olması bu kararı kabul edeceğinizi gösteriyor. Bazılarınız ise ciddi ilişkilerinde, ortaklıklarında bir üst boyuta geçiş yapabilir.

Boğa Burcu

BOĞA

Yükselen Boğa’lar, hafta başında kariyer çevrenizden alacağınız finansal bir haber, özellikle de gelir ve kazanç yaratmak konusunda sizi motive edecek. Kariyer hayatınızda yaratmaya çalıştığınız ciddi disiplin ve sağlam zemin bu eylemle birlikte gerekli istikrarı yakalayabilir. Mars’ın İkizler burcunda olması, maddi kaynakları yaratırken seçim yapmanızı zorlaştırabilir. Kadersel anlamda atacağınız bu adımlar sayesinde kendinizi mesleki alanda daha güvende hissedebilirsiniz.
Hafta sonu Terazi burcunda gerçekleşecek olan Dolunay, çalışma ortamınız, şartlarınız veya organizasyon içerisinde bir takım süreçleri sonlandırabilir. Yeni bir dönemin başlangıcı mümkün. Çalışma arkadaşlarınız ile olan ilişkinizde bazı ciddi kararlar alabilirsiniz.

İkizler burcu

İKİZLER

Yükselen İkizler, hafta başında üst düzey yöneticiler ve otoriteler ile yapacağınız görüşmelerde sürpriz haberler veya bilgilerle karşılaşabilirsiniz. Bu bağlamda sarf edeceğiniz sözlere ve iletişim tarzınıza özellikle dikkat etmelisiniz. Kafanızda şu anda birden fazla fikir dolaşıyor, siz ise yaratmaya çalıştığınız yeni hayat felsefesi ve uzaklarla bağlantılı ticaret alanında istediğiniz istikrarı ancak burada en sağlıklı kararı vererek seçebileceksiniz. Çalışma şartlarınız koşullarınız ve gelecek planlarınız bu kararı vermeniz de etken.

Hafta sonu gerçekleşecek olan Terazi burcundaki Dolunay aşk hayatınız, çocuklarınız ile olan ilişkiniz, spekülatif yatırım araçlarınız, kreatif tarafınız ile ilgili bazı konularda bir sonuç almanızı sağlayacak. Yaratıcılığınızı kullandığınız projeleri karşı tarafa sunabilir ve onay bekleyebilirsiniz. Eğer altın, döviz veya borsa gibi yatırımlar ile ilgileniyorsanız, burada bir farklı seçime gitmek isteyebilirsiniz. Bazılarınız aşk hayatıyla ilgili bir takım sonuçlara, kararlara varabilir.

YENGEÇ

Yükselen Yengeç’ler, haftaya uzaklardan gelen sürpriz bir haberle başlayabilir. Bu haberin sonucunda kariyer ve mesleki alanınızla bağlantılı olarak bir takım gizli atılımlar, görüşmeler yapmak isteyebilirsiniz. Burada seçim yaparken zorlanmanız mümkün. Üst düzey yöneticilerin motivasyonu ve kendi yeteneklerinizin ve becerilerinizin sayesinde yapabilecekleriniz kafanızı karıştırabilir.

Hafta sonu gerçekleşecek olan Terazi burcundaki Dolunay, aile, ev ve yuvanızı etkilemekte. Evdeki bağlantılarınızı kopararak, daha çok iş hayatına yönelmek isteyebilirsiniz. Veya gayrimenkul, oturduğunuz ev ile ilgili bir takım yasal süreçlerin sonucunu alabilirsiniz. Elden çıkarmanız gereken gayrimenkuller ile ilgili başlattığınız bir süreç sona erebilir.

Aslan Burcu

ASLAN

Yükselen Aslan’lar, haftaya kariyer alanınızla ilgili, finansal ve size maddi kaynak yaratabilecek sürpriz bir haber ile başlayabilirsiniz. Bu doğrultuda kariyer çevreniz ile ilgili uzun vadeli projeleriniz konusunda harekete geçmek isteyebilirsiniz. Bu çevredeki kişilerin size vereceği tavsiyeler ve motivasyonlar her ne kadar kafanızı karıştırsa da özellikle şirket ortaklıkları, ikili ilişkiler ve evliliğiniz içerisinde yaratmak istediğiniz sağlam zemini oluşturabileceksiniz.

Hafta sonu gerçekleşecek olan Terazi burcundaki Dolunay, kardeşleriniz veya yakın çevreniz ile ilgili bir takım anlaşmazlıkları sona erdirebilir veya onların hayatıyla ilgili yasal bir sürecin sonucu netleşebilir. Siz duygusall ilişkinizle ilgili düşünce ve hislerinizi ortaya dökebilirsiniz. Eğer bir alım satım yapmak üzere iseniz, bu durumu da sonuca kavuşturabilirsiniz.

Başak Burcu

BAŞAK

Yükselen Başak’lar, uzaklarla bağlantılı veya finansal konular ile ilgili alacağınız sürpriz bir haber partnerinizle ile olan iletişiminizi arttırabilir. Hemen sonrasında kariyer alanında üst düzey otoriteler veya mesleki hedefleriniz ile ilgili yoğun bir sürece adım atabilirsiniz. Burada ilerlemek istediğiniz yolu seçerken zorlanabilirsiniz. Fakat atacağınız adımlar, iş hayatınız ve çalışma düzeniniz ile ilgili yakalamak istediğiniz istikrarı sağlayabilecek.

Hafta sonu gerçekleşecek olan Terazi burcundaki Dolunay maddi alanlarla ilgili sürüncemede kalan bir takım konuları netliğe kavuşturacak. Beklediğiniz bir para varsa veya ne kadar alacağınızı bilmiyorsanız, bu konu sonuçlanabilir. Bir gelir kapısını kapatarak, yeni bir gelir kapısı aralayabilirsiniz.

Terazi Burcu

TERAZİ

Yükselen Terazi’ler, hafta başında miras, finansal kaynaklar, sigorta ve vergi gibi konularda alacağınız sürpriz bir haber iş hayatınızı etkileyebilir. Uzaklar, farklı felsefeler, öğretiler, sosyal medya veya yurtdışı ticaretler ile ilgili önemli kararlar ve adımlar atmak üzeresiniz. Her ne kadar bu kararı almakta zorlanıyorsanız veya seçim yapmak size zor geliyorsa, maddi konular, ortaklar, müşteriler veya partneriniz sayesinde daha hızlı harekete geçmeniz mümkün olacak.

Burcunuzda gerçekleşecek olan Dolunay, hafta sonu kariyer alanınız, eviniz, aileniz ve yuvanız gibi temel konularda yolunuzu netleştirebileceğinizi gösteriyor. İhtiyaçlarınızı belirleyerek kendinize yeni bir yol belirleyebilirsiniz. Partneriniz ile olan ilişkinizde kafanız daha net olabilir.

Akrep Burcu

AKREP

Yükselen Akrep’ler, hafta başında partneriniz veya ortağınız veya finansal sözleşmeler ile ilgili alacağınız sürpriz bir haber, yatırımlarınızı, çocuklarınız ile olan ilişkinizi, rekabet içindeki durumunuzu etkileyebilir. Tasarruflar, yatırımlar, ortağınızla olan sermayeniz konusunda yapmak istedikleriniz, sizi daha hırslı, mücadeleci olacağınız bir takım girişimlere götürebilir. Burada kafanızın karışık olması mümkün. Bir şekilde, iş hayatınız, çalışma ortamınız ve bu alanda yapmak istedikleriniz hızlı karar vermenize neden olabilir.

Hafta sonunda Terazi burcunda gerçekleşecek olan Dolunay, duygusal dünyanızda, maneviyatınızda, bilinçaltınızda özellikle ilişkiler ile ilgili bazı farkındalıkları, aydınlanmaları getirebilir. Bir ilişkide aslında öncelikli olarak neye ihtiyaç duyduğunuzu fark edebilirsiniz.

Yay Burcu

YAY

Yükselen Yay’lar, hafta başında çalışma ortamınız ve şartlarınız ile ilgili alacağınız sürpriz bir haber, aile içinde önemli konuşmaların gerçekleşmesine neden olabilir. Daha sonra partneriniz veya ortağınızla yapacağınız bir takım görüşmelerde, önemli ve hayati kararlar alabilirsiniz. İletişim kurarken hırsınızq yenik düşmemelisiniz. Burada birden fazla seçenekten birini seçmek sizi zorlayabilir. Fakat eğitim, iletişim ve öğretim alanında yaratmak istediğiniz disiplin, atacağınız doğru adımlar sayesinde daha da kolaylaşacak.

Hafta sonu gerçekleşecek olan Terazi burcundaki Dolunay, bir gruba, arkadaş çevresine veya iş nedeniyle tanıdığınız dostlarınıza veda etmenizi gerektirebilir. Aileniz ile ilgili finansal alanda yapmak istediğiniz uzun vadeli bir projeyi sonuçlandırabilirsiniz.

Oğlak Burcu

OĞLAK

Yükselen Oğlak’lar, hafta başından beklenmedik finansal haberler, iletişim trafiğinizi veya yaratıcılığınızı tetikleyebilir. Çalışma hayatınız, şartlarınız veya ortamınız ile ilgili önemli girişimlerde bulunabilirsiniz. Aileniz ve gelecek planlarınız, yatırım projeleriniz bu eyleme geçmenizi kolaylaştırabilir. Seçenekleri iyi değerlendirmelisiniz.


Hafta sonunda gerçekleşecek olan Terazi burcundaki Dolunay, kariyer alanınızda bir takım finalleri ve sonuçları getirecek. Başka bir sektöre geçiş yapabilir, istifa edebilir veya işinizden ayrılabilirsiniz. Ortağınızla yollarınızı ayırabilirsiniz.

Kova Burcu

KOVA

Yükselen Kova’lar, hafta başında aileniz ile ilgili beklenmedik bir durum, finansal konulara eğilmenize neden olabilir. İletişim, eğitim ve öğretim ve bu alandaki yetenekleriniz üzerine daha fazla eğilip bazı aksiyonlar almak isteyebilirsiniz. Buradaki kafa karışıklığını ortadan kaldırmak ve nereye yönelmek istediğinizi anlayabilmek için kariyer hayatınızın ve yakın çevrenizin desteğini göz önünde bulundurmanız yeterli olacak.
Hafta sonu Terazi burcunda gerçekleşecek olan Dolunay uzaklar., seyahatler, bir takım yasal süreçler, yüksek öğrenim veya yurtdışı bazlı ilişkiler ve ticari sözleşmeler alanında önemli sonuçlar elde edeceğinizi gösteriyor. Burada bir ilişkiyi kopartabilir ve bitirmek isteyebilirsiniz. Benzer konular ile ilgili bir takım belirsizlikler var ise bu dolunay ile gün ışığına çıkarabilirsiniz.

Balık Burcu

BALIK

Yükselen Balık’lar, finansal konular, yakın çevreniz, eğitim öğretim gibi konularda alacağınız sürpriz haberler, sizi harekete geçirecek. Özellikle ev ve aile hayatınız konusunda önemli bir eyleme geçmek üzere olabilirsiniz. Taşınmak, tadilat yaptırmak gündeminizi meşgul edebilir. Evinize yatırım yapmak isteyebilirsiniz veya ev satın almak – satmak isteyebilirsiniz. Bu konuda atacağınız adımlar uzun zamandan beri üzerinde çalıştığınız gizli projelerinizi destekleyebilir.

Hafta sonunda gerçekleşecek olan Terazi burcundaki Dolunay, bir borcu bitirmenizi veya çocuklar ile ilgili yatırım ve ya tasarrufun sonuçlanmasına yardımcı olabilir. Ortağınız veya eşinizin gelirlerinde yeni kaynaklar açığa çıkabilir.

ZEYNEP ÖZYÖRÜK

KLAROS DANIŞMANLIK

☎ : 0 216 820 75 14 – 0 539 626 98 87

@klarosdanismanlik

Paylaş