12 Nisan 2021 saat 6:40’ta gerçekleşecek olan Yeni ay, 22° Koç burcunda yer alacak.

Yeni ay başlangıçlar, oluşumlar, yenilikler, yeni talepler ve niyetler demektir.

Koç burcunda gerçekleşecek olan bu Yeni Ay, diğerlerinden farklı bir Yeni ay.

Bu Yeni ay, yeniliklerden çok, planlara, eylemlere, hedeflere odaklanmamızı talep ediyor.

Gökyüzünde şu anda Koç burcunda bulunan, Merkür, Venüs ve Mars bu Yeni ay’a eşlik etmekte. Yönetici olan Mars ise İkizler burcunda. Dağılan bir enerjide. Fikirler, iletişim, strateji, satış, alım – satım, pazarlık yapma, eğitim ve öğretim, kısa süreli seyahatler gibi konular hareket alanımız dahilinde bulunuyor. Burada yüksek bir enerji hissediyoruz, bir şeyleri başarmak istiyoruz.

Bu Yeni ay, bizim 2020 Eylül ve Kasım ayları arasında yapmak isteyip de cesaret edemediğimiz bir çok konuya ışık tutmakta. O dönem gerekli olan araç setleri elimizde bulunmadığı için (pandemi ve başka bir çok sebepten dolayı) ancak şu anda gerekli şartları ve ortamın sağlandığını düşünebiliriz.

Venüs’ün haritada Koç burcunda Yeni ay’a eşlik ediyor olması bizi destekleyen kişilerin olduğunu göstermekte. Yanımıza birilerini çekmeye ve bizimle aynı yolda yürümeye ikna etmeye çalışıyor olabiliriz. Mücadelemizde onları yanımızda hissetmek isteyebiliriz. Özellikle bu Yeni ay, 2021 Ocak ve Şubat ayında gerçekleşmiş olan Oğlak ve Kova yeni aylarına katkı ve fayda sağlayacak pozisyonda. Ocak ayında, hatırlarsanız özellikle iş hayatımız ve kariyerimizde köklü değişiklikler yapmaya karar vermiştik. Ve bunun için mücadeleyi göze almıştık. Şubat ayında ise bu değişimi tam anlamıyla yapabilmek için yeni bir şeyler denememiz gerektiğini fark ettik. Şimdi bu iki Yeni ayı ve bu dönemde aldığımız kararları gerçekleştirmek, istediğimiz başlangıçları desteklemek adına harekete geçmek istiyoruz. Bazılarımız hala plan yapıyor olabilir. Ve ya gerekli cesareti bulamayabilir. Burada hedef belirlemek için 19 Nisan’a kadar vaktimiz var. Ondan sonraki süreçte güvenlik alanları, maddi manevi ihtiyaçlar çok daha fazla gündemde olacak ve hareket alanımız biraz azalacak. Ekonomideki beklenmedik gelişmeler daha bizi kontrol eder halde olacak, ve ailemize odaklanmak durumunda kalacağız.

Koç burcunda gerçekleşen Yeni Ay’ın yöneticisi olan Mars’ın Yeni ay’a olumlu açı yapması oldukça önemli bir potansiyel yaratmakta. Eğitim, öğretim, satın alma, kısa yerlere seyahatler gibi konularda yaratmak istediğimiz enerjiyi destekleyecek, hedefleri, eylem planlarını belirlerken, burada bize katkı veya fayda sağlamayacak olanları eleyeceğiz. Diğer taraftan Yeni ay’a başka bir destek veren Jüpiter, sosyalleşmek, kitlesel iletişim alanlarını kullanarak daha fazla insanla bir araya gelmek ve özellikle de Şubat ayında yaratmaya çalıştığımız enerji noktasında hareket alanlarımızı belirlemek için gerekli desteği bulacağımızı gösteriyor. Bir grubun ve ya ortağın desteğiyle atılımlarımızı planlayabiliriz.

Koç burcundaki Yeni Ay’ın sonuçlarını ne zaman alacağız?


Koç burcundaki Yeni ay’da eylemlerimizi ve motivasyonlarımızı belirlemek her şeyden daha önemli olacak. Daha rafine bir seçim yapma yolunda ilerliyoruz. Yeni ay’ın ve de Venus’un Plüto ile arasındaki olumsuz açı, kariyer hayatımızda elde etmek istediğimiz güç ile ilgili mücadele verdiğimizi gösteriyor. Ego savaşına girmeden daha yapıcı bir şekilde hareket etmek, hem maddi, hem de ilişkiler açısından daha faydalı olabilir. Kendimizi ispat etme arzumuz oldukça fazla. Hırçınız, sabırsızız, aceleciyiz ve bir an önce gitmek istediğimiz yere varmak istiyoruz. Fakat bu alanda istediklerimize kavuşmak için birazcık daha beklemeliyiz. Ocak Yeni ay’ında kariyer hayatımız ile ilgili heveslendiğimiz şeylerin sonucunu, ancak Koç burcundaki bu Yeni ay’ da belirleyeceğimiz adımlar, planlar sayesinde elde edeceğiz. Eğer üzerimize düşeni yaparsak, Haziran sonunda iş ve mesleki hayatla ilgili somut bir takım sonuçlara ulaşmamız mümkün olacak.


Bu Yeni Ay’da tavsiyem, güç mücadelesine girmeden, sesimizi fazla yükseltmeden ve aynı zamanda ego savaşı yapmadan, sakin ve profesyonel bir şekilde istediklerimizi elde etmemizin mümkün olduğunu söylemek olacak.

Şu anda yapmamız gereken tek şey, yaptığımız işin kalitesine odaklanmak!

ZEYNEP ÖZYÖRÜK

KLAROS DANIŞMANLIK

Paylaş