12 – 18 Nisan 2021 – Haftalık Burç Yorumları

Bu hafta gökyüzünün en önemli olayı 12 Nisan’da Koç burcunda gerçekleşecek olan Yeni ay olacak. Önemli planlar, projeler şeklinde geçecek bu atılımlar, önceden aldığımız bazı kararları destekler nitelikte olacak. Hafta başındaki bir diğer görünüm ise, Güneş, Merkür, Venus ve Pluto arasındaki olumsuz açı olacak. Bu durum, güç ve hakimiyet savaşını gündemimize getirecek gibi. Ocak ayında kariyer ve görevlerimiz alanında aldığımız değişim ve dönüşüme dair kararları hayata geçirmek için oldukça fazla çaba sarf edip, artık aksiyona geçmek istediğimizi göstereceğiz. 14 Nisan’da Venus’un Boğa burcuna geçmesiyle 9 Mayıs’a kadar, para konularında daha garantici, ilişkilerde ise, güvenlik, keyif ve hazza daha fazla önem vereceğiz. Risk almaktan çekinebiliriz.

Hafta sonunda Mars’ın Jupiter ile gerçekleşecek olan olumlu açısı, etkisini hafta ortasından itibaren gösterebilir. Bu durum Kova burcunda ilerleyen Jupiter’in internet, teknoloji, bilimsel alanlar, sosyal adalet, haklar ve kendimizi geliştirmek istediğimiz daha bir çok alanda bizi bazı alışverişler, ticari faaliyetler, görüşmeler ve ya eğitimler gibi konularda harekete geçireceğini göstermekte. Şubat Yeni Ay’ı bu ihtiyaçların farkına zaten varmıştık. Şimdi ise isteklerimizi uygulamaya koyuyor, sonuca gitmek için hızlanıyoruz.

Koç Burcu

KOÇ

Yükselen Koç’lar, haftaya özel hayatınız, imajınız, tarzınız, hayata bakış açınızla ilgili yeni bir sayfa açarak başlıyorsunuz. Bu yeni sayfada atacağınız adımlar, Ocak ayındaki kariyer alanındaki yaratmak istediğiniz değişim ve dönüşümü ispat edecek nitelikte olacak. Yakın çevrenize gücünüzü, hedef odaklı, hızlı ve hayatınızı nasıl kontrol altına aldığınızı göstermek ister gibisiniz.. 14 Nisan’da Venüs’ün Boğa burcuna geçmesi ile 9 Mayıs’a kadar, kazançlarınızda ve gelirlerinizde artışlar görülebilir. Kendinizi daha değerli hissedebilirsiniz. Mars ve Jüpiter arasındaki olumlu açı, hafta başından itibaren etkisini göstermeye başlayacak. Ticaret, eğitim, öğretim, yakın çevreler, kısa seyahatler, kardeşleriniz ile olan ilişkilerinizde harekete geçmek isteyebilirsiniz. Bu alanda yapacağınız eylemler, gelecek planlarınızı ve sosyal çevrenizdeki büyümeyi destekleyecek.

Boğa Burcu

BOĞA

Yükselen Boğa’lar, Koç burcunda gerçekleşecek olan Yeni ay, bilinçaltı, mahremiyet, inziva ve yalnız kalmak istediğiniz alanda gerçekleşiyor. Perde arkasından bir aksiyon peşindesiniz. Ocak ayından bu yana, yurtdışı, uzaklar, farklı kültürler ile olan ilişkinizde, üstünüzdeki sorumluluklar alanında gücü ve kontrolü ele almak istiyorsunuz. Bu hafta perde arkasından yürüteceğiniz planlar bu gücü elde etmenizde fayda sağlayacak. 14 Nisan’da Venus’un Boğa burcuna geçmesi ile birlikte, 9 Mayıs’a kadar, özel hayatınız, ikili ilişkilere bakış tarzınız, imajınız, görünümünüz daha ön plana çıkacak. Daha fazla özen gösterebilirsiniz. Özellikle çalışma arkadaşlarınızın dikkatini üstünüze çekmeniz mümkün. Mars ve Jüpiter arasındaki olumlu açı, etkisini hafta başından itibaren göstermeye başlayacak. Maddi konularda yapacağınız atılımlar, kariyer hayatınızda bir çok fırsatın ve beraberinde büyümenin gerçekleşmesinde fayda sağlayabilir.

İkizler burcu

İKİZLER

Yükselen İkizler, Koç burcundaki Yeni ay, sosyal çevreniz, kariyer vasıtasıyla tanıdığınız insanlar ve gelecek planlarınız alanında gerçekleşmekte. Kreatif tarafınızı bu alanda göstermek için harekete geçeceksiniz. Ocak ayından bu yana, tasarruflarınız ve yatırımlarınızı büyütme ihtiyacınız ve burada yaratmaya çalıştığınız güç ve hakimiyet, sosyal çevrenizin desteğiyle daha da kolaylaşacak. Elde etmek istediğiniz maddi güç ve kontrolü sosyal çevrenizde kararlılığınız ve girişimciliğiniz ile gösterebilirsiniz. Venüs’ün 14 Nisan’da Boğa burcuna geçmesi ile birlikte 9 Mayıs’a kadar, finansal kaygılarınızı ve korkularınızı yok etmeyi başarabilirsiniz. Bazılarınız perde arkasından yürütebileceği bir ilişkiye adım atabilir. Mars ve Jüpiter arasındaki olumlu açı, etkisini hafta başından itibaren göstermeye başlayacak. Uzaklar, farklı kültürlerle olan ilişkileriniz, internet teknolojileri, blog, web gibi konular alanında yaratmaya çalıştığınız büyüme ve gelişmeyi sağlamak için, kendinizi geliştirebilir, zihinsel anlamda kendinizi daha fazla yorabilirsiniz. Yoğun bir tempo sizi bekliyor.

YENGEÇ

Yükselen Yengeç’ler, Koç burcundaki Yeni ay, kariyer hayatınızda yeni bir açılım yapmanıza neden olacak. Yeni bir pozisyon, terfi veya yeni bir iş gündeminize oturabilir. İkili ilişkiler, ortaklıklar ve sözleşmeler alanında elde etmek istediğiniz gücü bu şekilde sağlayabileceksiniz ve kariyer hayatınızda daha mücadeleci bir pozisyon sergileyeceksiniz. 14 Nisan’da Venüs’ün Boğa burcuna geçmesi ile 9 Mayıs’a kadar, sosyal çevrenizde ve kariyer alanından elde ettiğiniz gelirlerde olumlu gelişmeler sizi bekliyor. Maaşınızda artış olabilir. Mars ve Jüpiter arasındaki olumlu açı hafta başından itibaren etkisini göstermeye başlayacak. Tasarruflarınızı ve yatırımlarınızı büyütmek için perde arkasından bir takım planlarınızı devreye sokabilirsiniz. Önemli anlaşmalar, ticari faaliyetler konusunda harekete geçebilirsiniz.

Aslan Burcu

ASLAN

Yükselen Aslan’lar, Koç burcundaki Yeni ay, yurtdışı, uzaklar, seyahatler, farklı kültürler ile olan ilişkiler veya yeni bir ülkede şehirde yeni bir atılım veya oluşuma adım atacağınızı gösteriyor, Ocak ayından bu yana çalışma ortamınız ve iş hayatınızda elde etmek istediğiniz gücü bu atılımla daha fazla etrafınıza ispat edebilirsiniz. 14 Nisan’da Venüs’ün Boğa burcuna geçmesi ile birlikte 9 Mayıs’a kadar, kariyer hayatınızda özellikle otoriteler gözünde çok başarılı bir imaj çizmeniz mümkün. Herkes sizi konuşuyor olacak. Mars’ın Jüpiter ile olan açısı, hafta başından itibaren etkisini gösterecek. Sosyal çevreniz, kariyer vasıtasıyla tanıdığınız insanlar ve onlarla olan ilişkilerinizde daha fazla iletişim kurmak, fikir alışverişi yapmak, çevrenizi genişletmek durumunda kalabilirsiniz. Bu durum çok daha fazla sosyalleşmenize neden olacak, yeni insanlar tanıyabilirsiniz.

Başak Burcu

BAŞAK


Yükselen Başak’lar, Koç burcundaki Yeni ay, tasarruflar, yatırımlar, ortak sermayeler, eşinizin kazançları, kredi, miras, sigorta gibi konularda önemli atılımlar yapacağınızı göstermekte. Ocak ayından bu yana kurmakta olduğunuz işinizi veya işe dönüştürmek istediğiniz hobinizi ve yeteneklerinizi, daha da güçlendirmek için planlar yaptınız. Şimdi harekete geçme zamanı. Venüs’ün Boğa burcuna geçmesi ile birlikte 14 Nisan’dan 9 Mayıs’a kadar, özellikle yurt dışı, seyahatler, farklı kültürler ile olan ilişkilerinizde olumlu gelişmeler bekleyebilirsiniz. Bazılarınız bir seyahate veya bir eğitime beklediğinden daha fazla para harcayabilir.
Mars’ın Jüpiter ile olan açısı hafta başından itibaren etkisini göstermeye başlayacak. Kariyer hayatınızda yapacağınız görüşmeler, ticari faaliyetler, üst düzeyler ile yapacağınız atılımlar, işinize yeni sorumlulukları, yeni alanları açarak büyüme sağlamanıza yardımcı olacak.

Terazi Burcu

TERAZİ

Yükselen Terazi’ler, Koç burcundaki Yeni ay, ilişkiler, ortaklıklar, sözleşmeler, kontratlar, müşterileriniz gibi alanlarda önemli atılımlar yapmanızı sağlayacak. İş hayatında elde etmek istediğiniz güç ve kontrol ve bununla ilgili, Ocak ayından bu yana yapmış olduğunuz planlar konusunda artık eyleme geçebilirsiniz. Venüs’ün Boğa burcuna geçmesi ile 9 Mayıs’a kadar, pasif kazançlarınızda artış gözlemlenebilir. Mars’ın Jüpiter ile olan açısı, hafta başından itibaren etkisini göstermeye başlayacak. Hobileriniz, işinizin arka planı, çocuklar veya büyümek istediğiniz alanlarda daha fazla kitleye ulaşmak ve gelişme sağlamak için, eğitim, öğretim, yurtdışı ve seyahatler konusunda harekete geçmeniz mümkün. Burada yapacağınız yatırım kat kat size dönecek.

Akrep Burcu

AKREP

Yükselen Akrep’ler, Koç burcundaki Yeni ay, iş hayatınız, çalışma ortamınız, günlük rutininiz veya sağlığınız konusunda yeni bir düzene adım atacağınızı göstermekte. İşiniz ve girişimleriniz ile ilgili kariyerinizin geleceği konusunda yaratmaya çalıştığınız güç ve hakimiyet böylelikle hayata geçmiş olacak. Venüs’ün 14 Nisan’da Boğa burcuna geçmesi ile birlikte, 9 Mayıs’a kadar, ikili ilişkiler, ortaklıklar, müşteriler ve yasal konular alanında olumlu gelişmeler sizi bekliyor. Bu alanda sizi daha güvende tutacak huzur ve sadakat dolu bir ilişkiye, ortaklığa adım atmanız mümkün. Finansal anlaşmalar size şans getirebilir. Mars’ın Jüpiter ile olan olumlu açısı, hafta başından itibaren etkisini göstermeye başlayacak. Eviniz, aileniz veya yuvanız alanında özellikle teknolojik gelişmeleri takip etmek istiyorsanız ve ya daha konforlu bir eve geçmek istiyorsanız, bu konuda finansal destekleri almak için harekete geçebilirsiniz. Krediler, bankayla olan ortaklıklar gündeme gelebilir.

Yay Burcu

YAY

Yükselen Yay’lar, Koç burcundaki Yeni ay, hobileriniz, aşk hayatınız, yetenekleriniz, becerileriniz, eğlence hayatınız alanında yeni bir oluşuma adım atmanızı sağlayabilir. Liderlik vasıflarınızı daha fazla kullanabileceğiniz bir projeye adım atabilirsiniz. Burada yapacağınız atılımlar, Ocak ayından bu yana maddi alanda yaratmaya çalıştığınız güç ve hakimiyeti hayata geçirmenizi sağlayacak. 14 Nisan’da Venüs’ün Boğa burcuna geçmesi ile birlikte 9 Mayıs’a kadar, çalışma hayatınız, sağlığınız veya iş ortamınızda kendinizi daha fazla güvende hissedebilirsiniz. Mars’ın Jüpiter ile olan olumlu açısı hafta başından itibaren etkisini göstermeye başlayacak. Eğitim, iletişim ve bilginizi yayma konusunda yaratmaya çalıştığınız büyümeyi ortaya çıkarmak için ortaklarınız veya ticari anlaşmalarınızda önemli girişimlerde bulunabilirsiniz. Partnerinizle pazarlığa oturabilirsiniz.

Oğlak Burcu

OĞLAK

Yükselen Oğlak’lar, Koç burcundaki Yeni ay, aileniz, yuvanız ve eviniz alanında gerçekleşmekte. Burada yapacağınız atılımlar, özel hayatınızdaki köklü değişiklikleri destekleyecek nitelikte. 14 Nisan’da Venus’un Boğa burcuna geçmesi ile birlikte 9 Mayıs’a kadar, çocuklar, aşk hayatınız, hobi ve eğlence gibi konularda daha keyifli bir sürece adım atabilirsiniz. Bazılarınız yatırımlardan sürpriz kazançlar elde edebilir. Mars’ın Jüpiter ile olan açısı, hafta başından itibaren etkisini göstermeye başlayacak. Maddi alanda yaratmaya çalıştığınız büyümeyi iş hayatınızda yapacağınız girişimler sayesinde sağlayabilirsiniz. Yoğun bir tempo sizi bekliyor. Alacağınız aksiyonlar, görüşmeler, anlaşmalar tüm zamanınızı alabilir.

Kova Burcu

KOVA

Yükselen Kova’lar, Koç burcundaki Yeni ay, kardeşleriniz, yakın çevreniz, eğitim, öğretim ve iletişim alanında, bazı kısa seyahatler konusunda sizi etkileyecek. Burada yapacağınız girişimler, planlar ve atılımlar, sosyal alanda kendinizi daha güçlü hissetmenizi sağlayabilir. 14 Nisan’da Venus’un Boğa burcuna geçmesi ile 9 Mayıs’a kadar, aile hayatınız, yuvanız ve eviniz içindeki ilişkileriniz size daha fazla keyif verecek. Uzaklardan misafirleriniz olabilir. Mars’ın Jüpiter ile olan açısı hafta başından itibaren etkisini göstermeye başlayacak. Özel hayatınızda elde etmek istediğiniz özgürlüğü, eğitim, iletişim veya hobiler alanında bir takım ticari faaliyetler ile hayata geçirmeye çalışabilirsiniz.

Balık Burcu

BALIK

Yükselen Balık’lar, Koç burcundaki Yeni ay, gelirler, kazançlar, kaynaklar konusunda önemli atılımlar veya planlar yapacağınızı göstermekte. Bu atılımlar gelecek planlarınızda kendinizi daha fazla güçlü hissetmenizi ve hayatınızı daha fazla kontrol altına almanızı destekleyecek nitelikte. 14 Nisan’da Venüs’ün Boğa burcuna geçmesi ile birlikte 9 Mayıs’a kadar, yakın çevreniz ile olan ilişkiniz, kısa seyahatler, size daha fazla keyif verecek. Mars’ın Jüpiter ile olan olumlu açısı, hafta başından itibaren etkisini göstermeye başlayacak. İnternet veya teknolojik alanda ev içinde daha konforlu bir düzen yaratmaya çalışıyorsanız, bazı tadilatlara girişebilir veya ev konusunda değişiklikler yapabilirsiniz.

ZEYNEP ÖZYÖRÜK

KLAROS DANIŞMANLIK

☎ : 0 216 820 75 14 – 0 539 626 98 87

@klarosdanismanlik

Paylaş