Ölümle burun buruna getiren Coronavirus’un geçtiğimiz sene 12 Ocak’ta 22 derecede gerçekleşen Saturn ve Pluto kavuşumunun etkisiyle gündeme düşmesi bu Yeni ay ile tetiklenmekte.

22 derecede gerçekleşen Saturn ve Pluto kavuşumu, 12 Nisan’da gerçekleşen yine 22 derece Koç burcundaki Yeni ay ile, önemli mücadeleleri, ölüme karşı savaşmayı getirecek. Bakın, yayılmaya karşı demiyorum. Ölümle sonuçlanmasına karşın bir mücadele bu. Bulaşmanın devam etmesi kaçınılmaz. Önümüzdeki 2022 senesinde Nisan ayında Jupiter ve Neptun’un Balık burcundaki kavuşumunu göze alacak olursak, Coronavirus’un tamamen yok olması imkansız gibi görünüyor. Bulaş Nisan 2022′de en yüksek noktaya da ulaşabilir. Diğer taraftan Neptun’un her geri gidişi bulaş sayısını azaltacak olsa da bu çok yeterli bir düzeyde gerçekleşecekmiş gibi gözükmüyor. Özellikle tarih verecek olursak 12 Nisan 2022. O günün haritasında Güneş yine 22 derece Koç burcunda, Saturn 22 derece Kova burcunda, Ay düğümleri Boğa – Akrep aksında 22 derecede. Bulaşın yüksek boyutlara ulaşması mümkün. Mart 2022’de Balık burcuna geçecek olan Saturn, bulaşı engelleyecek yollar keşfetmemizi sağlarken, bu burçta 2,5 sene boyunca kalacağını hatırlatırım. Asıl sıkıntı hızlı bulaşma. Şubat 2026′ya kadar uzayabilecek bir mesele olabilir bu.

Diğer taraftan, bugünden itibaren verdiğimiz bu mücadele ve bu uğurda atılacak adımlar, yapılacak hamleler, ne zaman sonuç getirir diye baktığımızda, sadece yolun yarısında olduğumuzu görüyoruz. Daha önceki yazılarımda Coronavirus’un etkilerinin yok olması için en azından 2022 Ocak ayını beklememiz gerektiğini belirtmiştim.

Şimdi gökyüzünün bize vermiş olduğu bilgilere bakarak, ölümü getiren Saturn – Pluto kavuşumunun yok olması, 9 Ocak 2022 Koç burcundaki İlk dördün ile mümkünmüş gibi görünüyor. Yani ölü sayılarının artması değil, azalması ve ya hastalığın ölümle sonuçlanmasını engelleyecek tedavinin uygulanmasından bahsediyorum.

Diğer taraftan tamamen bizim hayatımızdaki etkisinin yok olması ise, 9 Ekim 2022 Koç burcundaki Dolunay ile mümkün olabilecek. Bu da etki bakımından artık ölüm korkusu olmadan dolaşmamız demek. Hastalık yok olacak demek değil. Aman dikkat!

Gördüğümüz gibi bizim bilebildiğimiz Babil, Sümer, Mısır ama öncelikle Doğu medeniyetlerinden gelişen astroloji ve 30.000 yıl önceki kemik kalıntıları ve bulunan kanıtlara göre Ay’ın fazlarının takip edilmesiyle gökyüzünün insanlık tarafından keşfedilmesi, ve buna istinaden yorumlamaya başlaması yanlış bir hareket değildi. Diğer taraftan matematiğin baz sistem olarak kullanıldığı bir alandan bahsediyoruz. Ki Mısır medeniyeti bilebildiğimiz kadarıyla piramitlerle bu ince matematiği çoktan keşfedenler. Onu takip eden Antik Yunanlı Phytagoras geliştirilen Matematik kuramları ise numerolojinin önemine de dikkat çekmekte.

22 rakamının alameti farikası konusunda yazdığım yazıyı tekrar hatırlatmak isterim. Fakat çözüm ve sonuçların, yani bu dönemin tamamlanmasının da 9 rakamıyla gelmesine dikkat çekerim. 9 Ocak ve 9 Ekim kilit tarihler. Bir dönem tamamlanıyor da diyebiliriz. İnsanlık bu bağlamda ruhsal olarak önemli bir olgunluk seviyesine ulaşmış oldu. Numerolojik anlamı tam da bunu bize söylemekte.

22° OĞLAK ETKİSİ – 22’NİN GİZEMİ –
22’NİN GİZEMİ – NUMEROLOJİDEKİ ANLAMI

Tarihleri not edin..

ZEYNEP ÖZYÖRÜK

KLAROS DANIŞMANLIK

Paylaş