Venus, 14 Nisan itibariyle kendi yönettiği Boğa burcuna geçiyor. 

Venus Boğa burcunda ne zamana kadar kalacak?

9 Mayıs’a kadar, Venus Boğa burcunda kalırken, maddi alanda fırsatlar, sürpriz gelişmeler yaşanabilir. Kazançlar alanında süreklilik önem kazanıyor. Yaşam standartlarımızı korumak için önemli girişimlerde bulunabiliriz.

Venus Boğa burcunda iken, ilişkiler alanında sadakat ve güveni hissetme ihtiyacımız artacak. Birlikteliklerde sınavlar yaşanabilir. Partnerler birbirlerini test etmek isteyebilirler. Özellikle Nisan’ın son haftası bu alanda önemli deneyimler elde etmemize neden olacak. Hem özgürlük, hem sadakat ne derece birlikte el ele gidebilir, bunu test etmek isteyebiliriz.

İştaha ve yeme-içme alışkanlıklarına dikkat. Abartabiliriz. Kilolara dikkat!

Venus Boğa burcunda iken, hangi burçlar nasıl etkilenecek?

Bu dönemden en olumlu faydalananlar, yükselen Boğa’lar, Güneş ve Venus’u Boğa burcunda olanlar olacak. Giyim, tarz, estetik gibi lüks diyebileceğimiz alışkanlıklara eğilim gösterebilirler. Aşk hayatları önem kazanabilir. Kendilerini değerli hissetmek isteyebilirler.

Venus Boğa burcunda olduğu süreçte, Yükselen Aslan, Akrep, ve Kova başarı ve sadakat noktasında özgüveni artanlardan. Riskli atılımlara dikkat!

Venus Boğa burcunda olduğu süreçte, Yükselen Başak ve Oğlak ise olumlu etkileneceklerden. Maddi/manevi başarı elde etmek onlar için çok kolay olacak.

Venus Boğa burcunda olduğu süreçte, dikkat edilmesi gereken tarihler:

23 Nisan 2021 – Maddi özgürlük alanlarının fark edilmesi, radikal seçimler. Konfor alanının dışına çıkmak. Modern sanatla ilgili aktiviteler. İlişki ve maddi alanda sürpriz ve beklenmedik olaylar.

25 Nisan 2021 – Sosyal adaleti, eşitliği ve birlik anlayışını sağlamak için ilişkiler ve maddi alanda yapılacak önemli atılımlar. Bu düzeni yaratmak için uzun soluklu ve kalıcı projeleri uygulamaya sokma. Ekonomik anlamda gerçekleri kabul ederek farklı ve sıra dışı kalıpları deneyimlemek için harekete geçme.

26 Nisan 2021 – Aşk sözcükleri, güven verici konuşmalar, uzun vadeli ve kalıcı sayılabilecek sağlam finansal anlaşmalar. Lüks harcamalar, alışverişler.

3 Mayıs 2021 – Aşk hayatında ve ikili ilişkilerde mutlu edici planlar. Tatmin edici somut veriler.

6 Mayıs 2021 – İş hayatında başarı ve güç kazanma konusunda önemli sonuçlar. Gücü ele almak için istikrarlı bir şekilde yolda ilerleme.

8 Mayıs 2021 – Sosyal çevre, kitleler, organizasyonlar aracılığıyla hakimiyet alanını genişletme konusunda atılacak önemli adımlar. İş hayatı ve çevresinde elde edilebilecek önemli zaferler. İlişkilerde özgürlük anlayışının test edilmesi. Hem sadakat, hem özgürlük, aynı anda bir ilişkide var olabilir mi?

Venus Boğa burcundaki seyahatine 9 Mayıs’ta son vererek İkizler burcuna geçiş yapacak..

Tarihleri not etmeyi unutmayın!

ZEYNEP ÖZYÖRÜK

KLAROS DANIŞMANLIK

Paylaş