19 – 25 Nisan 2021 – Haftalık Burç Yorumları

Bu hafta gökyüzü oldukça yoğun ve sürprizlerle dolu. Hafta başında Güneş ve Merkür, 29° Koç burcunda kavuşuyorlar. Bu derece astrolojide anaretik olarak adlandırılmakta. Yani uçlarda ve çok güçlü enerjilerin açığa çıkabileceğini göstermekte. Bazı konularda aşırı enerji sarf ediyoruz gibi görünüyor. Burada özellikle otoriter figürlerin sözlerini dinlememiz gerektiği ve onların bize vermiş olduğu tavsiyeleri takip etmemiz gerektiği gibi mesajlar var. Agresyon ve öfke, sabırsızlık ve acelecilik, haklı çıkma endişesi hedeflere giden yolda çeldirici olabilir. Dolayısıyla hayatınızdaki otorite figürlerin, baba, patron veya kılavuz niteliğindeki kişilerin vereceği tavsiyelere uymak daha fazla fayda sağlayabilir. Aynı gün Güneş ve Merkür’ün Boğa burcuna geçmesi ile birlikte önümüzdeki bir ay boyunca maddi konular, ekonomi, para piyasaları, yatırım araçları, güvenlik ve konfor alanlarımız ve bu alanda yaşanabilecek sürpriz gelişmeler öne çıkacak.

Hafta başından itibaren etkisi hissedilecek olan Venüs ve Merkür’ün, Uranüs ile kavuşumu, ilişkiler ve para piyasaları, ekonomi alanında sürpriz haberler ve gelişmeleri tetikleyecek. Uranus’un kripto para piyasalarını çok fena sallaması mümkün. Bazıları çok para kazanırken, bazıları fena zarar edebilir, dikkat! Bu etki aynı zamanda ekonomik alanda önemli kararları da tetikleyecek.

Hafta sonu, daha çok Şubat ayında almış olduğumuz kararlara ve yeni oluşumlara odaklanacağız. Bu alanda, hafta içi yaşanacak sürpriz durumlar neticesinde harekete geçmek ve önemli adımlar atmak, hem maddi hem de stratejik anlamda önem kazanacak. Hedeflere giden yolda istikrar elde edeceğiz. Hafta ortasında Mars’ın Yengeç burcuna geçmesi ile birlikte, 11 Haziran’a kadar aile, yuva ve gayrimenkul gibi konularda daha fazla efor sarf edebilir, aksiyona geçebiliriz. Bu dönemde yaşanabilecek rahatsızlıklara, özellikle mide problemlerine dikkat! Savunmak, korumak, kollamak enerjisiyle adım atarken karşı tarafa zarar verebiliriz.

Koç Burcu

KOÇ

Yükselen Koç’lar, hafta başında gerçekleşecek olan Güneş – Merkür kavuşumu, özel hayatınız, tarzınız ve imajınız, görünümünüz ve ikili ilişkilerinize olan bakış açınız alanında gerçekleşmekte. Burada agresyon, öfke, sabırsızlık gibi eğilimleri yok etme imkanına sahip olacaksınız. Özellikle size kılavuzluk etmek isteyen insanların sözlerini ve tavsiyelerini uygulamaya çalışın. Yine aynı gün Güneş ve Merkür’ün Boğa burcuna geçmesi ile birlikte önümüzdeki bir ay boyunca gelirler, kazançlar, kendinize verdiğiniz değer ve gayrimenkul alanına odaklanabilirsiniz. Kendinixi daha güvende hissetmek isteyeceksiniz.

Maddi alanda alacağınız sürpriz haberler, olumlu gelişmeler hafta başından itibaren sizi sevindirirken burada yaşayacağınız mutluluk, Şubat ayında sosyal çevreniz, kariyerden elde ettiğiniz gelirleriniz ve bu alanda yaratmaya çalıştığınız istikrar konusunda almış olduğunuz kararlar veya yeni başlangıçlar konusunda harekete geçmenizi sağlayacak.

Mars’ın 23 Nisan’da Yengeç burcuna geçmesi ile birlikte, 11 Haziran’a kadar eviniz, aileniz, yuvanız konusunda mnemli adımlar atabilirsiniz. Tadilatlar, aile içindeki rahatsızlıklar veya gayrimenkul satışları gibi konular ön plana çıkabilir.

Boğa Burcu

BOĞA

Yükselen Boğa’lar, hafta başındaki Güneş – Merkür kavuşumu, bilinçaltı, perde arkası ve mahremiyetiniz alanında gerçekleşmekte. Burada yaşayacağınız bir farkındalık size hedefleriniz konusunda önemli bir bilgi, haber veya sonuç getirebilir. Yine hafta başında Güneş ve Merkür’ün burcunuza geçmesiyle birlikte etrafınızdaki insanların dikkatini daha fazla çekebilir, ilişkiler konusunda veya tarzınız, imajınız, görünümünüz hakkında daha hassas davranmak isteyebilirsiniz. Pahalı alışverişlere, lüks tüketime dikkat! Bu alanda gerçekleşebilecek sürpriz haberler, beklenmedik olaylar sizi çok mutlu ederken, Şubat ayında kariyer hayatınız ile ilgili aldığınız kararlar veya yeni başlangıçlar konusunda harekete geçmenizi sağlayacak. Daha güvende hissetmek, sağlam adımlarla hedefinize ilerlemek konusunda yardımcı olacak.

Mars’ın 23 Nisan’da Yengeç burcuna geçmesi ile birlikte, 11 Haziran’a kadar yakın akrabalarınız, kardeşleriniz, yaşadığınız ortam alanında, daha savunmacı ve müdahaleci olabilirsiniz. Burada işiniz veya partneriniz sizi buna mecbur bırakabilir.

İkizler burcu

İKİZLER

Yükselen İkizler, hafta başında gerçekleşecek olan Güneş – Merkür kavuşumu, sosyal çevreniz, kariyer vasıtasıyla tanıdığınız insanlar ve kariyer gelirleriniz alanında gerçekleşecek. Burada önemli bir otoritenin fikrini almak veya ondan gelecek bilgi ve tavsiye ile hareket etmek size güç kazandırabilir. Burada kendi bildiğinizi ısrar etmek bir yarar sağlamayacak. Yine aynı gün Güneş ve Merkür’ün Boğa burcuna geçmesi ile birlikte önümüzdeki bir ay boyunca kaynak yaratmak, maddi manevi güvenlik sağlamak konusundaki endişe ve kaygılarınızı yok etmek için çaba gösterebilirsiniz. Özellikle çalışma ortamında güvende hissetmekle ilgili kuşkularını yok tmek için çaba göstreceksiniz. Onay ve takdir edilme ihtiyacınız burada sizi motive edecek. Ailevi konulara odaklanabilirsiniz. Bu alanda alacağınız sürpriz haberler, yaşanabilecek maddi olumlu gelişmeler, Şubat ayında uzaklar, yurtdışı veya teknolojik alanda yaratmaya çalıştığınız disiplin ve yeni oluşum konusunda emin adımlarla harekete geçmenizi sağlayacak.

23 Nisan’da Mars’ın Yengeç burcuna geçmesi ile birlikte, 11 Haziran’a kadar maddi konular, gelirler, kaynaklar konusunda daha hırslı, hedef odaklı hareket etmek isteyebilirsiniz. Çalışma hayatınızdaki ana motivasyon, kazanç yaratmak ve kendinizi değerli hissetmek olabilir.

YENGEÇ

Yükselen Yengeç’ler, hafta başında Koç burcunda gerçekleşecek olan Güneş – Merkür kavuşumu ile birlikte kariyer hayatınız, mesleğiniz veya bulunduğunuz pozisyon hakkında gelebilecek bir takım haberler veya otoriteler ile yapacağınız görüşmeler, hayatınızda önemli değişikliklere sebep olabilir. Aynı gün Güneş ve Merkür’ün Boğa burcuna geçmesi ile birlikte önümüzdeki bir ay boyunca daha fazla kariyer gelirlerinize, sosyal çevrenize ve arkadaş gruplarınıza odaklanabilirsiniz. Burada alacağınız sürpriz haberler ve kontrolünüz dışında gelişebilecek beklenmedik durumlar, Şubat ayında tasarruf ve yatırımlar konusunda yaratmak istediğiniz disiplin konusunda istikrarlı adımlar atmanızı sağlayacak.

23 Nisan’da Mars’ın Yengeç burcuna geçmesi ile birlikte, 11 Haziran’a kadar özel hayatınız, sağlığınız, bireysel hedefleriniz konusunda daha hırslı alabilirsiniz. İş hayatınızdaki pozisyonunuz, üst düzey yöneticilerle olan ilişkiniz buna neden olabilir. Sağlığınıza extra dikkat!

Aslan Burcu

ASLAN

Yükselen Aslan’lar hafta başında gerçekleşecek olan Güneş – Merkür kavuşumu, uzaklar, yurtdışı bağlantılarınız, yüksek öğrenim veya sosyal medya ile bağlantınız varsa bu konularda meydana gelecek önemli gelişmelere işaret. Burada alacağınız direktifler, otoritelerden alabileceğiniz haberler size yol gösterici olacak. Aynı gün Güneş ve Merkür’ün Boğa burcuna geçmesi ile birlikte önümüzdeki bir ay boyunca tüm dikkatinizi iş hayatınıza, kariyerinize bulunduğunuz pozisyona verebilirsiniz. Toplum önündeki konumunuz önem kazanacak. Burada alabileceğiniz sürpriz haberler, yaşayabileceğiniz beklenmedik durumlar sizi mutlu ederken Şubat ayında ortağınız, eşiniz, partneriniz veya bir takım sözleşmeler konusunda yaratmaya çalıştığınız ciddi disiplin ve yapılanma konusunda emin adımlarla harekete geçmenizi sağlayacak.

23 Nisan da Mars’ın Yengeç burcuna geçmesi ile birlikte 11 Haziran’a kadar aileniz ve yuvanız, eviniz veya gayrimenkul gibi konularda bir takım planlarınızı gizlice uygulamaya koyacağınızı göstermekte.

Başak Burcu

BAŞAK


Yükselen Başak’lar, hafta başında gerçekleşecek olan Güneş – Merkür’ün kavuşumu, yatırımlar, tasarruflar, ortak sermayeler alanınızda gerçekleşmekte. Burada bir otoriteden alacağınız haber veya bilgi size çok fayda sağlayabilir. Aynı gün Güneş ve Merkür’ün Boğa burcuna geçmesi ile birlikte, uzaklar, yurtdışı, yüksek öğrenim, basın yayın veya yürüyen yasal süreçleriniz varsa bu konulara tüm dikkatinizi ve enerjinizi bu alanlara vermenize neden olacak. Hafta başından itibaren burada yaşayacağınız sürpriz gelişmeler, beklenmedik haberler, Şubat ayında çalışma ortamınız, sağlığınız, günlük rutiniz konusunda girmek istediğiniz yeni disiplin konusunda sağlam adımlarla, risk almadan harekete geçmenizi sağlayacak.

Mars’ın 23 Nisan’da Yengeç burcuna geçmesi ile birlikte, 11 Haziran’a kadar sosyal çevreniz, arkadaşlarınız ve aileniz ile ilgili gelecek planlarız konusunda hedeflediklerinizi, eyleme koyacağınızı göstermekte.

Terazi Burcu

TERAZİ

Yükselen Terazi’ler, hafta başında gerçekleşecek olan Güneş ve Merkür kavuşumu, partner, eş, evlilik, ortaklık, sözleşmeler gibi alanlarda önemli bilgileri ve haberleri size getirecek. Bu bilgiler doğrultusunda alacağınız kararlar işinizi kolaylaştırabilir. Aynı gün Güneş ve Merkür’ün Boğa burcuna geçmesi ile birlikte eşiniz ile olan ortak sermayeler, pasif kazançlar, vergi, sigorta, miras gibi konularda önümüzdeki bir ay boyunca daha fazla zaman harcayabilirsiniz. Bu hafta bu konularda gerçekleşebilecek sürpriz haberler, beklenmedik olaylar Şubat ayında özellikle hobileriniz, çocuklarınız, aşk hayatınız veya yeteneklerinizi gösterebileceğiniz herhangi bir alanda yaratmaya çalıştığınız disiplin ve yapılanma konusunda harekete geçmenizi sağlayacak. Aceleci değil ama son derece planlı ve organizesiniz. Kendinizi güvende hissediyorsunuz.

23 Nisan’da Mars’ın Yengeç burcuna geçmesi ile birlikte önümüzdeki bir ay boyunca, işiniz ve aileniz konusunda çok daha hırslı, savunmacı, mücadeleci olacaksınız. Maddi anlamda aileye daha fazla katkı sağlamak veya gayrimenkul alım satım konusunda harekete geçmek isteyebilirsiniz.

Akrep Burcu

AKREP

Yükselen Akrep’ler, hafta başında gerçekleşecek olan Güneş – Merkür kavuşumu, çalışma ortamınız, iş hayatınız, yaptığınız iş, sağlığınız ve günlük rutininiz alanında gerçekleşmekte. Burada otoriter kişilerden alacağınız haberler size çok büyük farkındalık sağlayabilir. Aynı gün, Güneş ve Merkür’ün Boğa burcuna geçmesi ile birlikte önümüzdeki bir ay boyunca, evlilik, ikili ilişkiler, ortaklıklar, birliktelikler, sözleşmeler ve yasal konular önem kazanabilir. Bu hafta bu alanlarda alacağınız sürpriz haberler, yaşayacağınız beklenmedik durumlar, karşılaşmalar sizi sevindirirken Şubat ayında eviniz, aileniz ve yuvanız konusunda yaratmaya çalıştığınız disiplin ve yeni başlangıçlar konusunda harekete geçmenizi sağlayacak. Sağlam adımlarla hedeflerinize doğru ilerlemeye devam edeceksiniz.

Mars’ın 23 Nisan’da Yengeç burcuna geçmesi ile birlikte, 11 Haziran’a kadar uzaklar, akrabalar, seyahatler konusunda daha mücadeleci ve hırslı olabilirsiniz. Uzak akrabalarınızla olan iletişiminizde daha sakin olmanızda fayda var. Geçmişte yaşananlara odaklanabilirsiniz.

Yay Burcu

YAY

Yükselen Yay’lar, hafta başında gerçekleşecek olan Güneş ve Merkür’ün Koç burcundaki kavuşumu, hobiler, çocuklar, aşk hayatınız ve bireysel yetenekleriniz alanında gerçekleşmekte. Burada alacağınız bir haber, size başarıyı veya daha fazla gücü getirebilir. Aynı gün Güneş ve Merkür’ün Boğa burcuna geçmesi ile birlikte önümüzdeki bir ay boyunca, daha fazla çalışma ortamınıza, sağlığınıza, günlük rutininize odaklanabilirsiniz. Bu hafta burada yaşanabilecek sürpriz gelişmeler, beklenmedik durumlar, Şubat ayında eğitim, öğretim, iletişim gibi alanlarda yaratmaya çalıştığınız başlangıçlar ve oluşumlar konusunda sağlam adımlarla harekete geçmenizi sağlayacak.

Mars’ın 23 Nisan’da Yengeç burcuna geçmesi ile birlikte, 11 Haziran’a kadar yatırımlar, tasarruflar, eşiniz ile olan ortak sermayeler, miras, vergi, kredi ve ya bankalar konusunda daha hırslı ve mücadeleci olabilirsiniz. Tasarruflar konusunda extra çaba gösterebilirsiniz.

Oğlak Burcu

OĞLAK

Yükselen Oğlak’lar, hafta başında Güneş ve Merkür’ün Koç burcundaki kavuşumu, aileniz, yuvanız, eviniz alanında gerçekleşmekte. Burada alacağınız finansal alandaki bir haber size yol gösterici olabilir. Devlet yoluyla alabileceğiniz bilgiler önem kazanıyor. Aynı gün Güneş ve Merkür’ün Boğa burcuna geçmesi ile birlikte, çocuklar, aşk hayatınız ve spekülatif yatırım araçları önümüzdeki bir ay boyunca daha fazla önem kazanacak. Hafta başından itibaren bu alanda gerçekleşebilecek sürprizler, beklenmedik durumlar, haberler sizi sevindirirken Şubat ayında gelirler, kazançlar ve kaynak yönetimi konusunda yaratmaya çalıştığınız istikrar için harekete harekete geçmenizi sağlayacak.

23 Nisan’da Mars’ın Yengeç burcuna geçmesiyle birlikte, 11 Haziran’a kadar eşiniz, ortağınız veya partneriniz ile olan ilişkide daha mücadeleci olabilirsiniz. Kavga ve gürültülere dikkat! Gayrimenkul, alım satım gibi işler önem kazanırken yasal süreçler de devreye girebilir.

Kova Burcu

KOVA

Yükselen Kova’lar, hafta başında Güneş ve Merkür’ün Koç burcundaki kavuşumu, yakın çevreniz, akrabalarınız, kısa yolculuklar alanında gerçekleşmekte. Buradan alacağınız bir haber size önemli bir başarıyı veya tatmini getirebilir. Aynı gün Güneş ve Merkür’ün Boğa burcuna geçmesi ile birlikte önümüzdeki bir ay boyunca, ailenize, yuvanıza, maddi manevi konfor alanınıza daha fazla önem gösterebilirsiniz. Bu hafta bu konularda yaşanacak bir takım sürpriz gelişmeler, sizin Şubat ayında özel hayatınız, yaşamınız alanında kurmaya çalıştığınız yeni düzen ile ilgili olarak daha garantici bir şekilde harekete geçmenizi yardımcı olabilir.

Mars’ın 23 Nisan’da Yengeç burcuna geçmesi ile birlikte, 11 Haziran’a kadar, çalışma ortamınız, günlük rutininiz, sağlığınız konusunda daha mücadeleci davranabilirsiniz. Özellikle bu dönemde mide rahatsızlıklarına ve genel anlamda sağlığınıza daha fazla dikkat etmelisiniz!

Balık Burcu

BALIK

Yükselen Balık’lar, hafta başında Güneş ve Merkür’ün Koç burcunda kavuşması, sizin kazançlar, gelirler ve kaynaklar alanınızda gerçekleşmekte. Burada alacağınız haberler, size daha fazla yol gösterici olabilir. Aynı gün Güneş ve Merkür’ün Boğa burcuna geçmesi ile birlikte, önümüzdeki bir ay boyunca yakın çevreniz, kardeşleriniz ve onlarla olan ilişkinize daha fazla odaklanabilirsiniz. Kendinizi güvende hissetmek, güvende olmanızı sağlayacak stratejiler yapmak önem kazanacak. Bu hafta bu alanda yaşayabileceğiniz sürpriz durumlar ve alacağınız beklenmedik haberler, Şubat ayında kariyeriniz ile ilgili gelecek planlarınız konusunda harekete geçmenize yardımcı olacak.

23 Nisan’a Mars’ın Yengeç burcuna geçmesiyle birlikte, 11 Haziran’a kadar, çocuklar, aşk hayatınız, hobileriniz gibi konularda daha mücadeleci olabilirsiniz. Çocuklarınız varsa onlarla olan ilişkinizde daha yapıcı davranmanızda fayda var. Onların sağlığına daha fazla önem gösterebilirsiniz.

ZEYNEP ÖZYÖRÜK

KLAROS DANIŞMANLIK

☎ : 0 216 820 75 14 – 0 539 626 98 87

@klarosdanismanlik

Paylaş