26 Nisan – 2 Mayıs 2021 – Haftalık Burç Yorumları

Haftaya sarsıntılı bir Dolunay ile giriş yapıyoruz. 27 Nisan’da gerçekleşecek olan Akrep Dolunay’ı, aynı gün Plüto’nun Retro harekete başlayacak olması ile kariyer ve sorumluluklar alanında köklü değişikliklerin tekrardan masaya yatırılacağını ve üzerinde düşünmemiz gerektiğini işaret etmekte. Bu stratejileri düşünmek ve oluşturmak için, 8 Ekim’e kadar vaktimiz var. Hafta ortası yaşanacak olan Güneş ve Uranus kavuşumu, ise tüm haftayı etkisi altına almakta. Bu hafta beklenmedik veya sürpriz denebilecek finansal gelişmelere, kararlara, kısıtlamalara hazırlıklı olmalıyız. Ekonomik ve finansal piyasalardaki gelişmeler oldukça etkileyici olacak. Saturn – Uranus zorlu açısını deneyimlemeye başlayacağız.

Dolunay, Merkür, Venüs ve Uranus‘e zorlu bir açı yaparken, Satürn ile de çatışmakta. Suçluluk, pişmanlık hisleri yoğunlaşırken kaybetme korkusu ile yüzleşmek durumunda kalabiliriz. Ani ve sürpriz gelişmeleri tetikleyici bir haftayı yaşıyoruz. Bu sürprizler eşliğinde hayallerimizi ve ideallerimizi gerçeğe dönüştürmek için somut çözümler üretmek durumunda kalabiliriz. Bir yandan da kariyer hayatımız ile ilgili stratejik değişim yolunda önemli sonuçlar elde edebiliriz. Bu durum özellikle finansal alanda yaşanabilecek gelişmeleri tetikleyebilir.

Koç Burcu

KOÇ

Yükselen Koç’lar, hafta başında gerçekleşecek olan Merkür ve Venüs kavuşumu, maddi ve manevi kazançlar evinizi tetiklemekte. Bu hafta beklenmedik veya sürpriz denebilecek finansal gelişmelere hazırlıklı olmalısınız, ekonomi, finansal piyasalardaki gelişmeler de sizi etkileyebilir.

27 Nisan’da gerçekleşecek olan Dolunay Akrep burcunda yaşanacak. Bu Dolunay ev, yuva veya gayrimenkul gibi konularda bir borcu veya alacağı, mirası netleştirebilir. Aynı gün Plüto’nun geri harekete başlaması, kariyer hayatınızdaki değişim ve dönüşüm konusunda eksik noktaları veya yapılması gerekenleri 11 Ekim’e kadar tamamlamanız gerektiğini göstermekte. Haftanın ikinci yarısında, ideallerinizi gerçekleştirmek doğrultusunda finansal ve ticari konularda planlar yapabilirsiniz. Ocak ayında kariyeriniz ile ilgili almış olduğunuz kararları gerçekleştirmek konusunda oldukça fazla yol kat edebilirsiniz.

Boğa Burcu

BOĞA

Yükselen Boğa’lar, hafta başında gerçekleşen Merkür ve Venüs kavuşumu, özel hayatınız, tarzınız, görünümünüz ve imajınız ile ilgili hayat alanını tetiklemekte. Kendinizden daha fazla söz ettirebilir, güzelliğiniz ve zerafetiniz ile dikkat çekebilirsiniz. Kendinize daha fazla yatırım yapabilirsiniz. Bu hafta beklenmedik veya sürpriz denebilecek finansal gelişmelere hazırlıklı olmalısınız, ekonomi, finansal piyasalardaki gelişmeler de sizi etkileyebilir.

27 Nisan’da gerçekleşecek olan Akrep burcundaki Dolunay, partnerlik, evlilik, iş ortaklıkları, sözleşmeler ve kontratlar alanında gerçekleşiyor. Bir ilişkiniz sonlanabilir, veya partneriniz ile duygusal anlamda özellikle güven ve sadakat alanında bir yüzleşme yaşayabilirsiniz. Aynı gün Plüto’nun geri harekete geçmesi, uzaklarla ilgili sorumluluklarınız ve görevleriniz alanında değişmesi gereken koşulların tekrar masaya yatırılması gerektiğini gösteriyor. Burada önemli stratejileri 8 Ekim’e kadar belirlemeniz gerekecek. Haftanın ikinci yarısında, sosyal çevreniz ile daha fazla etkileşime girebilir, maddi konular ile ilgili güvenlik ve konfor alanlarınız hakkındaki stratejilerinizi önemseyebilirsiniz. Yetenekleriniz, becerileriniz Ocak ayında almış olduğunuz kararlar konusunda hızlı yol almanızı sağlayacak.

İkizler burcu

İKİZLER

Yükselen İkizler, hafta başında gerçekleşen Merkür ve Venüs kavuşumu, bilinçaltı, yalnız kalmak istediğiniz alan, iç dünyanız ve perde arkasındaki uğraşılarınız alanında gerçekleşmekte. Asıl amaç kendinizi güvende hissetmek. Bu hafta beklenmedik veya sürpriz denebilecek finansal gelişmelere hazırlıklı olmalısınız, ekonomi, finansal piyasalardaki gelişmeler de sizi etkileyebilir.

27 Nisan’da gerçekleşecek olan Akrep burcundaki Dolunay, çalışma hayatınız, ortamınız ve şartlarınız, belki de sağlığınız alanında gerçekleşecek. Bu alanda ortaya çıkabilecek sırlar, skandallar gündeminizi sarsabilir. Değer yargılarınız konusunda yüzleşmeniz gereken durumlar olabilir. Bazılarınız için bir tedavi söz konusu ise iyileşmeler beklenebilir. Aynı gün Plüto’nun geri harekete başlaması ile birlikte finansal konularda yatırım ve tasarruf gibi kavramlar tekrar masaya yatırılabilir. Kendinizi burada 8 Ekim’e kadar bir strateji veya çözüm üretmek mecburiyetinde hissedebilirsiniz. Haftanın ikinci yarısında finansal alandaki kaygılar biraz hafiflerken, kariyer ile ilgili ideallerinizi gerçekleştirmek konusunda daha somut ve gerçekçi planlar yapabilirsiniz. Bu planlar tasarruf ve yatırım konusunda yaratmak istediğiniz değişim ve dönüşümü kolaylaştırabilir.

YENGEÇ

Yükselen Yengeç’ler, hafta başına gerçekleşecek olan Merkür ve Venüs kavuşumu, sosyal çevreniz, kariyer vasıtasıyla tanıdığınız insanlar ve uzun vadeli planlarınız alanında gerçekleşmekte. Sevindirici haberler gündeme gelebilir. Bu hafta beklenmedik veya sürpriz denebilecek finansal gelişmelere hazırlıklı olmalısınız, ekonomi, finansal piyasalardaki gelişmeler de sizi etkileyebilir.

27 Nisan’da gerçekleşecek olan Akrep burcundaki Dolunay, çocuklar, aşk hayatı, spekülatif yatırım araçları, gayrimenkul gelirleri ve hobileriniz anda gerçekleştirmekte. Bu alanda belirsizlikler ortadan kalkarken, bu Dolunay ile daha fazla farkındalık yaşayabilirsiniz. Yalnız kalma ihtiyacı duyabilirsiniz. Aynı gün, Plüto’nun geri harekete başlaması ile ortaklıklar, birliktelikler, evlilik, sözleşmeler ve kontratlar alanında şartlar ve sorumlulukları tekrar masaya yatırarak, yeni stratejiler ve çözümler üretmek isteyebilirsiniz. 8 Ekim’e kadar vaktiniz var. Haftanın ikinci yarısında, sosyal çevreniz ile yapacağınız konuşmalar, fikir alışverişleri, özellikle uzaklarla ilgili değerlerinizi desteklerken, ortaklarınız, ikili ilişkileriniz alanında yaşadığınız değişim ve dönüşümü tamamlayacak ve tüm bunlara oldukça fayda sağlayacak.

Aslan Burcu

ASLAN

Yükselen Aslan’lar, hafta başında gerçekleşecek olan Merkür ve Venüs kavuşumu, kariyer, statü ve toplum önündeki pozisyonuz alanını tetiklemekte. Otoritelerle yapacağınız görüşmeler sizi oldukça sevindirebilir. Bu hafta beklenmedik veya sürpriz denebilecek finansal gelişmelere hazırlıklı olmalısınız, ekonomi, finansal piyasalardaki gelişmeler de sizi etkileyebilir.

27 Nisan’da gerçekleşecek olan Akrep burcundaki Dolunay, ev, aile, yuva gibi konularla ilgili bir dönemin sona ermesini sağlayabilir. Aile ilişkileri, atalar, ve ya gayrimenkul alanında herhangi bir belirsizlik varsa bu konular netlik kazanabilir. Aynı gün Plüto’nun geri harekete başlamasıyla birlikte, iş hayatınız, çalışma koşullarınız ve şartlarınız ve üzerinizdeki sorumluluklar ile ilgili stres ve baskı birazcık daha azalabilir. Buradaki yoğunluğu yönetmek için 8 Ekim’e kadar yeni stratejiler ve çözümler üretmek zorunda kalabilirsiniz. Haftanın ikinci yarısında üst düzeylerle yapacağınız görüşmeler, finansal kaynaklar ve maddi destekler alanında size somut veriler getirirken, iş hayatınız, günlük rutininiz ile ilgili değişim ve dönüşüm konusunda ciddi anlamda yola kat etmenizi sağlayabilir.

Başak Burcu

BAŞAK

Yükselen Başak’lar, hafta başında gerçekleşecek Merkür ve Venüs kavuşumu, uzaklar, seyahatler, yurtdışı/uzaklarla bağlantılı ticaretiniz veya gelir kaynağı sağlayan işleriniz alanını tetiklemekte. Buradaki olumlu gelişmeler, sizi mutlu edebilir. Bu hafta beklenmedik veya sürpriz denebilecek finansal gelişmelere hazırlıklı olmalısınız, ekonomi, finansal piyasalardaki gelişmeler de sizi etkileyebilir.

27 Nisan’da gerçekleşecek olan Akrep burcundaki Dolunay, yakın çevreniz, akrabalarınız, fikir ve stratejileriniz alanında önemli bir aydınlanma ve farkındalık kazanacağınızı göstermekte. Yatırım ile ilgili hislerinizi dikkate almalısınız. Aileniz ve geleceğinizle ilgili planlarınızda daha farklı bir strateji benimsemek isteyebilirsiniz. Aynı gün Pluto’nun geri harekete başlayacak olması ile çocuklar, aşk hayatı, iş hayatınızın perde arkası gibi konularda yaratmak istediğiniz köklü değişiklikleri tekrar masaya yatırarak 81 Ekim’e kadar çözüm ve strateji belirlemek isteyebilirsiniz. Haftanın ikinci yarısında uzaklarla ilgili yapacağınız görüşmeler, fikir alışverişleri, partneriniz veya ortağınız ile ilgili değerlerinizi desteklerken, işinizin perde arkası ile ilgili değişim ve dönüşümü kolaylıkla sağlamanıza yardımcı olabilir.

Terazi Burcu

TERAZİ

Yükselen Terazi’ler, hafta başında gerçekleşecek Merkür ve Venüs kavuşumu, miras, ortak sermayeler, borç ve alacaklar, kredi ve finansal destekler alanınızda gerçekleşmekte. Burada sevindirici haberler, olumlu gelişmeler, sizi mutlu edebilir. Bu hafta beklenmedik veya sürpriz denebilecek finansal gelişmelere hazırlıklı olmalısınız, ekonomi, finansal piyasalardaki gelişmeler de sizi etkileyebilir.

27 Nisan’da gerçekleşecek olan Akrep burcundaki Dolunay, kariyer yoluyla elde ettiğimiz gelirleriniz konusunda önemli farkındalıklar ve aydınlanmalar kazandırabilir. Farkında olmadan bir gelir kapısını kapatıp, yenisini açabilirsiniz. Aynı gün Pluto’nun retro harekete başlayacak olması ile eviniz, aileniz, işiniz ile ilgili sorumluluklar alanında yaratmak istediğiniz değişimi dönüşümün daha hızlı bir şekilde gerçekleşmesi için yeni stratejiler belirlemeniz gerektiğinin farkına varabilirsiniz. Bunun için 8 Ekim’e kadar vaktiniz var. Haftanın ikinci yarısında finansal konular ile ilgili ortaklarınız veya birlikte olduğunuz kişiyle yapacağınız görüşmeler, iş hayatınız ile ilgili ideallerinizi desteklerken, kariyer ve aile hayatınız ile ilgili yaratmaya çalıştığınız değişim ve dönüşümü daha kolay elde etmenizi sağlayabilir.

Akrep Burcu

AKREP

Yükselen Akrep’ler, hafta başında gerçekleşen Merkür ve Venus kavuşumu, ortaklıklar, sözleşmeler ve birliktelikler alanınızı tetiklemekte. Buradaki sevindirici haberler keyfinizi yerine getirebilir. Bu hafta beklenmedik veya sürpriz denebilecek finansal gelişmelere hazırlıklı olmalısınız, ekonomi, finansal piyasalardaki gelişmeler de sizi etkileyebilir.

27 Nisan’da gerçekleşecek olan Akrep burcundaki Dolunay, tarzınız, görünümünüz, imajınız ve genel sağlığınız alanında gerçekleşmekte. Uzaklardaki dostlarınızdan alacağınız destek ile ilişkiler ve ortaklıklar alanında daha net fikir sahibi olabilirsiniz. Tarzınızı değiştirebilirsiniz. Hayata bakışınız ile ilgili derin bir uyanış yaşayabilirsiniz. Aynı gün Pluto’nun Retro harekete geçmesiyle birlikte, fikirler, stratejiler, kariyer ve sorumluklarınız alanında sağlamaya çalıştığınız değişim ve dönüşümün gerçekleşmesi için yeni stratejiler belirlemeniz gerekebilir. Buradaki stresiniz azalırken yeni çözüm ve metotları belirlemek için 8 Ekim’e kadar vaktiniz var. Haftanın ikinci yarısında, ortaklarınız veya birlikte olduğunuz kişiyle yapacağınız görüşmeler, aşk hayatınız ve spekülatif yatırım araçlarınız konusundaki değerlerinizi desteklerken, iş hayatınızdaki fikir ve stratejilerinizde yapmak istediğiniz köklü değişiklikler konusunda elinizi kolaylaştırabilir.

Yay Burcu

YAY

Yükselen Yay’lar, hafta başında gerçekleşen Merkür ve Venüs kavuşumu, iş hayatınız, çalışma ortamınız, sağlığınız ve günlük rutininiz alanınızı tetiklemekte. Buradaki keyifli ortam keyfinizi yerine getirebilir. Sağlığınızla ilgili olumlu gelişmeler gözlemlenebilir. Kendinizi daha fazla güvende hissedebilirsiniz. Bu hafta beklenmedik veya sürpriz denebilecek finansal gelişmelere hazırlıklı olmalısınız, ekonomi, finansal piyasalardaki gelişmeler de sizi etkileyebilir.

27 Nisan’da gerçekleşecek olan Akrep burcundaki Dolunay, bilinçaltınız, korkularınız, kaygılarınız özellikle de finansal ve duygusal kayıplarla ilgili endişelerinizde farkındalık kazanmanızı sağlayabilir. Aynı gün Pluto’nun Retro harekete geçmesi ile birlikte kaynaklar ve gelirler alanında üzerinizde bulunan sorumluluk ve stres de azalacak. 8 Ekim’e kadar bu alanda daha fazla çözüm ve strateji üretmek zorunda kalabilirsiniz. Haftanın ikinci yarısında, iş arkadaşlarınız ile yapacağınız görüşmeler, eviniz ve aileniz ile ilgili hayallerinizi ve ideallerinizi desteklerken, maddi konular ile ilgili köklü değişikliklerin daha kolay gerçekleşmesini sağlayabilir.

Oğlak Burcu

OĞLAK

Yükselen Oğlak’lar hafta başında gerçekleşen Merkür ve Venüs kavuşumu, çocuklar, aşk hayatınız, yatırım araçları, hobiler ve yetenekler alanınızı tetiklemekte. Finansal alanda yatırımlarını değerlendirme konusunda önemli haberler alabilirsiniz. Bu hafta beklenmedik veya sürpriz denebilecek finansal gelişmelere hazırlıklı olmalısınız, ekonomi, finansal piyasalardaki gelişmeler de sizi etkileyebilir.

27 Nisan’da gerçekleşecek olan Akrep burcundaki Dolunay, sosyal çevreniz, uzun vadeli projeleriniz ve kariyer alanınızı aydınlatmakta. Burada bir çevreye veda edebilir veya projeleriniz ile ilgili belirsiz bir süreç var ise aydınlanmasıyla gitmek istediğiniz yola karar verebilirsiniz. Kendinizi sosyal çevreden çok çocuklarınıza veya hobilerinize adamanız mümkün. Partneriniz ile olan gelecek hedeflerinizi gözden geçirerek şüphelerinizle yüzleşebilirsiniz. Aynı gün Plüto’nun geri gitmesi ile birlikte 8 Ekim’e kadar özel hayatınız, yaşamınız, sağlığınız, genel hayata bakış açınız konusunda yaratmaya çalıştığınız değişim ve dönüşüm konusunda, bazı zorlukları tekrar masaya yatırabilirsiniz. Bu alanda stratejiler belirlemelisiniz. Haftanın ikinci yarısında, finansal alanda yaşadığınız bu beklenmedik durumlar neticesinde yapacağınız görüşmeler, alacağınız destekler, bir takım ideallerinizi destekler nitelikte olacak. Bu durum aynı zamanda özel hayatınızla ilgili değişimi de kolaylaştıracak ve önemli bir yol katetmenizi sağlayacak.

Kova Burcu

KOVA

Yükselen Kova’lar, hafta başında gerçekleşen Merkür ve Venüs kavuşumu, aileniz ve yuvanız alanını tetiklemekte. Kendinizi daha fazla güvende hissedeceğiniz sevindirici haberler alabilirsiniz. Uzaklardan alacağız bu sevindirici haber size çok iyi gelebilir. Bu hafta beklenmedik veya sürpriz denebilecek finansal gelişmelere hazırlıklı olmalısınız, ekonomi, finansal piyasalardaki gelişmeler de sizi etkileyebilir.

27 Nisan’da gerçekleşecek olan Akrep burcundaki Dolunay, kariyeriniz, toplum önündeki pozisyonunuz ve statünüz alanında size oldukça yol gösterici olacak. Aileniz ve çalışma ortamınızdan aldığınız destek ile birlikte güvensizlik alanlarınızla yüzleşerek önemli bir aşama kaydedebilirsiniz. Aynı gün Pluto’nun geri harekete başlamasıyla birlikte, 8 Ekim’e kadar perde arkasından yürütmeye çalıştığınız iş ve kariyer alanında bazı sorumlulukları ve görevleri tekrar masaya yatırarak çözüm ve strateji üretmeye çalışabilirsiniz. Haftanın ikinci yarısında, alacağınız haberler ile birlikte maddi konularla ilgili hedeflerinizi tekrar planlayabilirsiniz ve beraberinde bu haberler veya bilgiler doğrultusunda perde arkasından yönettiğiniz iş ve kariyer alanında önemli yol katedebilirsiniz.

Balık Burcu

BALIK

Yükselen Balık’lar, hafta başındaki Merkür ve Venüs kavuşumu, yakın çevreniz, kardeşleriniz, kısa yolculuklar, iletişim alanınızda gerçekleşmekte. Maddi konularla ilgili alacağınız sürpriz haberler sizi sevindirebilir. Yakın çevrenizde arkadaşlarınız ile karşılaşarak keyifli vakit geçirebilirsiniz. Bu hafta beklenmedik veya sürpriz denebilecek finansal gelişmelere hazırlıklı olmalısınız, ekonomi, finansal piyasalardaki gelişmeler de sizi etkileyebilir.

27 Nisan’da gerçekleşecek olan Akrep burcundaki Dolunay, uzaklarla bağlantılı konulara ışık tutacak. İnançlarınızı, felsefelerinizi, özellikle yatırım alanındaki bakış açınızı değiştirecek durumlar ile karşılaşabilirsiniz. Aynı gün Plüto’nun geri harekete başlamasıyla birlikte, sosyal çevreniz ve iş ile ilgili gelecek planlarınız konusunda bazı hedefleri masaya yatırmanız şart gibi görünüyor. Burada üreteceğiniz yeni çözümler ve stratejiler için 8 Ekim’e kadar vaktiniz var. Haftanın ikinci yarısında, alacağınız haberler özel hayatınızla ilgili ideallerinizi gerçekleştirmenizi kolaylaştırırken, sosyal çevreniz ve kariyer hayatınız ile ilgili hedeflerinizdeki değişim ve dönüşüm konusunda oldukça fazla yol gösterici olabilir.

ZEYNEP ÖZYÖRÜK

KLAROS DANIŞMANLIK

☎ : 0 216 820 75 14 – 0 539 626 98 87

@klarosdanismanlik

Paylaş