23 – 29 Kasım 2020 – Haftalık Burç Yorumları

Bu hafta yılın 5. tutulmasından önceki son hafta. Dolayısı ile kadersel anlamda önem taşımakta. Bu hafta özellikle Merkür oldukça aktif. Retro alanı geçtiğimiz hafta terk eden Merkür önemli bilgileri bize sunarak yardımcı oldu. Bu hafta ise 3 gezegenle birden iletişime geçiyor. Hafta başında Neptün sonra Jüpiter, ve en son olarak Plüto. Karşımızdakilerin bizi manipüle etmesi, veya bizim onları manipüle etmek istememiz mümkün. Kendi istikrarımızı sağlamak için geçtiğimiz hafta elde ettiğimiz bilgileri kullanmak elimizi kuvvetlendirecek.

Hafta sonunda Venüs – Uranüs karşıtlığı finansal alanlarda beklenmedik durumlara ve gerilimlere yol açacak gibi görünüyor. İlişkilerde ve ortaklıklarda ani kopuşlar yaşanırken, ani kayıplar ve ani kazançlarda gündeme gelebilir. Aynı dönemde Neptün’ün durağanlaşması ve ileriye gitmeye hazırlanması ciddi kararlardan uzak durmamız gerektiğine dair önemli bir uyarıda bulunuyor. İdealler veya beklentiler karar mekanizmalarımızı yanlış yönlendirebilir. Görüşümüzü bulanıklaştırabilir. Bu hafta ve önümüzdeki hafta önemli kararlardan özellikle uzak durmalıyız. 

Koç Burcu

KOÇ

Yükselen Koçlar haftaya önemli finansal kararlar ile başlıyor. Beklentileriniz, idealleriniz oldukça yüksek olabilir. Özellikle kredi çekmeyi veya birtakım pasif gelirlerinizi değerlendirmeyi, yatırım yapmayı  düşünebilirsiniz.

Hafta ortası sakin geçerken finansal iletişim becerinizi üst düzey yöneticileri ikna etmek için kullanabilirsiniz. Ekonomik açıdan gelişen sürpriz durumlar, ikili ilişkiler, ortaklıklar ve sözleşmeler ve beraberinde size sağlanan maddi destek konusunda alışveriş ve harcama eğiliminizde aşırıya kaçmanıza neden olabilir. Sürpriz bir kazanç geldiği gibi gidebilir.

Son dönemlerde işinizde artan sorumluluklarınız ve karşınıza çıkan bir takım iş fırsatları finansal alandaki özgüveninizi arttırdı. Fakat bu hafta sonu hayalleriniz ve idealleriniz sizi yanlış yönlendirebilir, gerçekçi bakış açısı ile kararlarınızı değerlendirmelisiniz.

Boğa Burcu

BOĞA

Yükselen Boğa’lar haftaya partner ve ortaklıklar alanında önemli kararlar ile başlıyor. Beklentileriniz, idealleriniz geleceğe dair oldukça yüksek olabilir. Özellikle anlaşma sağlamak, karşı tarafı ikna etmek, manipule etmek konusunda fazla iyimsersiniz.

Hafta ortası sakin geçerken manipulatif yaklaşımınızı uzaklarla bağlantılı işlerinizi yöneten bir takım güçlü karakterleri ikna etmek için kullanabilirsiniz. Özel hayatınız ve konfor alanlarınızı sarsan bazı beklenmedik durumlar, ikili ilişkiler ve ortaklıklar, anlaşmalar alanında hırçınlaşmanıza neden olabilir. Kıskançlık, hasetlik, düşmanlığa dikkat! İlişkilerinizde ani kopuşlar yaşayabilirsiniz.

Son dönemlerde uzaklarla bağlantılı işinizde artan sorumluluklarınız ve karşınıza çıkan bir takım iş fırsatları ortaklarınız, müşterileriniz ve iş vereninizle olan ilişkinizde özgüveninizi arttırmış olabilir. Fakat her ne planlıyorsanız, ve ya karar alıyorsanız, beklentileriniz çok yüksek. Önemli kararlardan bu hafta uzak durmalısınız.

İkizler Burcu

İKİZLER

Yükselen İkizler, haftaya çalışma hayatınız, sağlığınız ve kariyeriniz alanında önemli kararlar ile başlıyor. Beklentileriniz, idealleriniz fazla iyimser gibi. Özellikle çalışma şartlarınızı iyileştirmek ve istediğiniz gibi bir işe kavuşmak hayaliniz.

Hafta ortası sakin geçerken ofis içinde yapacağınız görüşmelerle, finansal alanda sağlamak istediğiniz değişimi yaratmak için ikna kabiliyetinizi kullanacaksınız. Şans sizden yana. Parayı kazanma konusundaki bazı endişe ve kaygılar, ekonomik piyasalardaki beklenmedik durumlar sayesinde tetiklenirken, çalışma ortamında bu durum ani ve fevri kopuşlara neden olabilir. Çalışma arkadaşlarınızla gerilim yaşamanız mümkün.

Son dönemlerde borç, alacak, harcama, tasarruf ve yatırımlarınızda artan sorumluluklarınız ve bu alanda ortaya çıkan fırsatlar, iyileşmeler, çalışma ortamınızda kendinize olan özgüveninizi arttırmış olabilir. Fakat her ne planlıyorsanız, ve ya karar alıyorsanız, beklentileriniz çok yüksek. Ciddi kararlardan bu hafta uzak durmalısınız.

YENGEÇ

Yükselen Yengeç’ler, haftaya çocuklar, aşk hayatı, hobiler ve spekülatif yatırım araçları alanında önemli kararlar ile başlıyor. Ayaklarınız yerden kesilmiş gibi. Bazılarınız romantik bir seyahat planlıyor olabilir.

Hafta ortası sakin geçerken yetenekleriniz, finansal ve yatırım dehası stratejilerinizle, ortaklarınızı, partnerinizi, eşinizi daha kolay ikna edebileceksiniz. Ekonomik piyasalardaki beklenmedik durumlar ve gelecek planlarınızın etkilenmesi, bazı arkadaşlarınız ve ya çevrelerle ipleri koparmanıza neden olabilir. Kendinize daha fazla zaman ayırmak isteyebilirsiniz.

Son dönemlerde işvereninizin, yaptığınız sözleşmelerin, anlaşmaların, müşterilerinizin size eklediği yükler, bu alandaki iyileşmeler ve büyümeler yetenekleriniz sayesinde rakipleriniz arasından sıyrılmanızda etken oldu. Fakat uzaklarla ilgili her ne planlıyorsanız beklentileriniz çok yüksek. Ciddi kararlardan bu hafta uzak durmalısınız.

Aslan Burcu

ASLAN

Yükselen Aslan’lar, haftaya ev, yuva, aileniz alanında önemli kararlar ile başlıyor. Taşınmak, yer değiştirmek, eve yatırım yapmak konusunda, eşinizle olan ortak gelirlere dair fazla beklenti içine girmiş olabilirsiniz. Hayal kurmak keyif verebilir.

Hafta ortası sakin geçerken kariyer çevrenizin ve dostlarınızın size sağlayacağı destekle, gelirler alanında iş yerindeki üst düzeyleri daha kolay ikna edebileceksiniz. Ekonomik piyasalardaki beklenmedik olaylar, sektörel anlamda kariyer yolunuzda sürprizleri getirirken, size önemli kazançlar sağlayabilir. Karşınızdakileri kolaylıkla manipule edebilir, kolayca mağlup edebilirsiniz. Fevri olmak ve ya daha fazlasını istemek ise kaybettirebilir.

Son dönemlerde günlük rutininiz, iş akışınız, üzerinize extra yüklenen sorumluluklar ve yoğunluğunuzun artması, özgüveninizi ve ne kadar değerli olduğunuzu anlamanızı sağladı. Yapacağınız konuşmalar kazancınızı arttırmanızı sağlayabilir. Fakat eş ve eşle beraber olan gelirler aşanında beklentiler çok yüksek. Önemli kararlardan bu hafta sonu uzak durmalısınız.

Başak Burcu

BAŞAK

Yükselen Başak’lar, haftaya planlar, projeler, kardeşler, kısa seyahatler, varsa araçlarınız alanında önemli kararlar ile başlıyor. Al- sat, yatırım gibi konularla bağlantılı, müşteriler ve ortaklarla ilgili fazla beklentiye girmiş olabilirsiniz.

Hafta ortası hareketsiz geçerken çocuklar ve aşk hayatınızdaki stresi daha kolay yönetebileceksiniz. İkna kabiliyetiniz yüksek. Ekonomik piyasalardaki beklenmedik olaylar, özellikle yurtdışı ve ya uzaklarla bağlantılı sürprizleri getirirken, burada ani kopuşlar, çekişmeler yaşamanız mümkün. Karşınızdakileri kolaylıkla manipule edebilir, tatlı dille yönetebilirsiniz. Bazılarınız krizi fırsata çevirirken, bazılarınız ani kopuşlar yaşayabilir.

Son dönemlerde aşk hayatınız, spekülatif yatırım araçlarınız, ve değişmekte olan iş düzeniniz konusunda yaşadığınız iyileşmeler, olumlu gelişmeler, özgüveninizi arttırdı. Ortaklıklar alanında fazla iyimser olduğunuzu unutmayın. Bu hafta sonu önemli kararlardan uzak durmalısınız. Aksi takdirde oyuna gelebilirsiniz.

Terazi Burcu

TERAZİ

Yükselen Terazi’ler, haftaya gelirler, kazançlar, ticaret ve kaynak yaratmak alanında önemli kararlar, görüşmeler ile başlıyor. İşiniz ve günlük rutininizle ilgili çok fazla hayal kurmanız ve buradan beslenmeniz mümkün.

Hafta ortası pasif geçerken eviniz, aileniz, yuvanız ve bu alanda değişen sorumluluklarınız ve evden yürüttüğünüz işinizi, çok daha kolay yönetebileceksiniz. Finansal görüşmeler, miras, vergi, sigorta gibi güvenceler elinizi kuvvetlendirebilir. Ekonomik piyasalardaki beklenmedik durumlar, beklenmedik masraflar, vergiler can sıkıcı olabilir. Kazandığınız para geldiği gibi gidebilir.

Son dönemlerde eğitim ve öğretim, yurtdışı bağlantılı işler, kardeşleriniz ile olan ilişkiler ve tüm bunların aile içindeki sorumlulukları arttırması, kendinize olan hem maddi, hem de manevi özgüveni arttırdı. Fakat işleriniz ile ilgili çok fazla iyimser veya beklentili olmayın. Aksi takdirde sis bulutu içinde kaybolabilirsiniz.

Akrep Burcu

AKREP

Yükselen Akrep’ler, haftaya özel hayatınız, ilişkileriniz ve ortaklıklarınıza dair almak istediğiniz önemli kararlar, görüşmeler ile başlıyor. Çocuklar, aşk hayatınız, yatırım araçlarınızla ilgili beklentileriniz hat safhada ve yaratıcılığınızı kullanmak belki işe yarayabilir.

Hafta ortası sakin geçerken sorumluluklarınız ve kardeşleriniz ile olan ilişkinizdeki stresi daha kolay yönetebileceksiniz. Elde edeceğiniz pasif kazançlar güçlenmenizi sağlıyor. Ekonomik piyasalardaki beklenmedik durumlar, partneriniz ve ya ortağınızın ani ve fevri duruşu, ilişkiyi kestirip atmanıza neden olabilir. Bazılarınız bu krizi fırsata dönüştürecek.

Son dönemlerde artan sorumluluklarınız, kardeşlerinizle ilgili artan görevler, yönetim anlamında kendinize olan özgüveninizi arttırdı.  Fakat yatırım araçlarınız, çocuklar ve aşk hayatınızla ilgili geleceğe dönük hayallerinizin altı çok boş. Bu nedenle bu hafta sonu ciddi kararlardan uzak durmalısınız.

Yay Burcu

YAY

Yükselen Yay’lar, haftaya gizli ilişkiler, yatırımlar ve planlara dair almak istediğiniz önemli kararlar, yazışmalar ve görüşmeler ile başlıyor. Aileniz ve yuvanızla ilgili gerçekleştirmek istediğiniz hayalleriniz sizi yanlış yönlendirebilir.

Hafta ortası hareketsiz geçerken gizli yatırım planlarınız, kazançlarla ve kaynak yaratmak ile ilgili stresleri manipule edebileceğinizi gösteriyor. Ekonomik piyasalardaki beklenmedik durumlar, iş yerinizdeki ani değişiklikler, çalışma şartlarınızdaki koşullardaki sürpriz oluşumlar, gizli bir ilişkiyi aniden sonlandırabileceğinizi göstermekte.

Son dönemlerde artan gelirleriniz, kaynaklarınız kendinize olan özgüveninizi arttırdı.  Fakat aileniz ve yuvanız ile ilgili geleceğe dönük hayallerinizin altı çok boş. Bu nedenle bu hafta sonu ciddi kararlardan uzak durmalısınız.

Oğlak Burcu

OĞLAK

Yükselen Oğlak’lar, haftaya kariyer gelirleri, uzun vadeli yatırımlar, sosyalleşmeye dair almak istediğiniz önemli kararlar ve görüşmeler ile başlıyor. Gerçekleştirmek istediğiniz çok fazla hayaliniz var, yaratıcılığınızda hat safhada fakat konsantrasyonunuz zayıf..

Hafta ortası sakin geçerken özel hayatınızdaki stresi ve baskıyı, kariyer çevresinden alacağınız tavsiyeler doğruştusunda yönetebileceksiniz. Sizi birileri ikna etmeye çalışıyor. Ekonomik piyasalardaki beklenmedik durumlar ile spekülatif yatırımlarınızın olumsuz etkilenebilir.

Yatırımlarınızı kaybedebilir veya zarara uğrayabilirsiniz. Sosyalleşmeye beklediğinizden daha fazla para harcayabilirsiniz. Son dönemlerde özel hayatınızla ilgili elde ettiğiniz farkındalıklar, bireysel sorumluluklarınız ve görevlerinizi arttırdı. Bu durum sosyal çevrenizdeki iletişiminizi ise olumlu yönde etkiledi, kendinize olan özgüveniniz ve iyimserliğiniz arttı. Fakat bu hafta sonu özellikle kardeşler ve yakın çevrenizin en önemlisi kendinizin dolduruşuna gelmeyin. Ciddi kararlardan uzak durun.

Kova Burcu

KOVA

Yükselen Kova’lar, haftaya kariyeriniz, iş hayatınız ve mesleğinize dair almak istediğiniz önemli kararlar ve görüşmeler ile başlıyor. Para kazanmak ve kaynak yaratmak konusunda çok hayalleriniz ve beklentileriniz var!

Hafta ortası sakin geçerken kariyer ile ilgili yaratmaya çalıştığınız disiplindeki stresi ve baskıyı, yapacağınız görüşmeler doğrultusunda yönetebileceksiniz. Siz birilerini kolaylıkla ikna edebilir, ve ya manipule edebilirsiniz. Ekonomik piyasalardaki beklenmedik durumlar ile aile hayatınızda yaşayacaklarınız, iş ve kariyer alanınızı da etkileyecek. Ailenizle aranızdaki bağı koparmanız tamamen iş hayatınıza bağlı.

Son dönemlerde aklınızdaki iş girişimleri ve ya işi büyütmek ve kapasitesini arttırmak adına yarattıklarınız, çevrenizden aldığınız destek kariyer yolunuzda size destek oldu.Fakat hala finansal konularla ilgili yüksek beklentiler içinde olduğunuzu söylemeliyim.Bu hafta sonu ciddi kararlardan uzak durmalısınız.

Balık Burcu

BALIK

Yükselen Balık’lar, haftaya uzaklar, uzaklarla olan finansal ilişkiniz, ve bu konulara dair almak istediğiniz önemli kararlar ve görüşmeler ile başlıyor. Özel hayatınızı da etkileyecek bu durum sizi çok heyecanlandırıyor olabilir.

Hafta ortası sessizlikle geçerken kariyer gelirleri, çevresi ve üst düzey güçlü otoritelerin üzerinizde yarattığı stresi, yurtdışı ve uzaklarla bağlantılı görüşmeler ile yönetebileceksiniz. Ya siz kolay ikna oluyorsunuz, ya da siz karşınızdakileri belki de eşinizi kolaylıkla ikna edebilir, ve ya manipule edebilirsiniz. Ekonomik ve global piyasalardaki beklenmedik durumlar sizi burada yaratmaya çalıştığınız finansal kaynaklar açısından olumsuz etkileyebilir. Fevri davranmamalısınız.  Yaşadığınız ortama aniden veda edebilirsiniz.

Son dönemlerde işinizde elde ettiğiniz başarı daha fazla sosyalleşmenize ve başkaları tarafından tanınmanıza yardımcı oldu. Bu durum sizin özgüveninizi özellikle uzaklarla bağlantılı işlerde arttırmış olsa da, özel hayatınız ve yapmak istedikleriniz hala sizi gerçeklerden uzaklaştırıyor. Bu hafta sonu ciddi kararlardan uzak durmalısınız.

ZEYNEP ÖZYÖRÜK

KLAROS DANIŞMANLIK

☎ : 0 216 820 75 14 – 0 539 626 98 87

@klarosdanismanlik

[wdi_feed id=”2″]

Paylaş