2020’nin beşinci tutulması 30 Kasım saat öğlen 12:30’da gerçekleşiyor.

Bu tutulma YARI GÖLGELİ olarak gerçekleşecek. Yani tam bir tutulma gerçekleşmeyecek. Yarı gölgeli tutulmaların etkisi, Tam tutulmalara göre daha yumuşak olabilir. Ya da diğerine göre daha az sert diyelim.

30 KASIM 2020 İKİZLER BURCUNDA AY TUTULMASI ASTROKLAROS.COM

Tutulma, Amerika’nın tamamı ve Asya’nın doğusundan izlenebilecek. Bu bölgelerin psikolojik anlamda daha fazla etkilenebileceğini söyleyebiliriz. Avrupa ve Türkiye daha az etkilenecek. Haritada görüldüğü gibi İngiltere ve İsveç – Norveç’de etki altında.

Ay tutulmaları, halkın psikolojik anlamda etkilendiği, duygusal ihtiyaçların açığa çıktığı, farkındalıklar ile birlikte ortaya çıkan uyanışlara işaret etmektedir. Bireysel olarak duygusal dünyamızda ve psikolojik olarak etkilenmemiz, doğum haritalarınızda İkizler burcunun etki alanında gerçekleşecek.

30 KASIM 2020 İKİZLER BURCUNDA YARI GÖLGELİ AY TUTULMASI – ASTROKLAROS.COM

Peki bu tutulmanın etkileri ne zaman sonlanacak?

İkizler, iletişim, haberleşme, fikirler, düşünceler, eğitim, öğretim, bilgi, kardeşler ve yakın akrabalarla olan ilişkiler, kısa seyahatler, mundan astrolojide ise TV, Radyo gibi haberleşme kanalları, gazeteler, toplu taşıma, trafik vb alanları ifade eder.

Bu tutulma ile birlikte tüm bu bahsedilen alanlarla ilgili önemli bilgiler açığa çıkabilir. Tüm gerçekler göz önüne serilirken, yalanlar da bir bir açığa çıkacak. Bu tutulmanın açığa çıkaracağı enerji HAZİRAN 2019‘a işaret etmekte. Yani hangi bilgiye ulaşıyorsanız, hangi sonucu alıyorsanız, bu durum Haziran 2019’da atılan uzun vadeli tohumlar ile ilgili.

Daha önceki yazılarımda Wuhan’da yayılan salgının aslında başlangıç noktasının Temmuz 2019′u işaret ettiğini belirtmiştim. O dönemde ortaya çıkan fakat yayılması Kasım – Aralık 2019′da gerçekleşen, fakat basına Ocak 2020 Ay tutulması ile servis edilen salgının, acı sonuçları bu 30 Kasım İkizler burcunda Ay tutulması ile ortaya çıkacak.

Bir diğer önemli tarih ise, Mart 2020‘de gerçekleşen İkizler burcundaki İlk Dördün. Salgının etkilerini gündelik hayatımızda korku ve stres içinde televizyonlar ve sosyal medyadan dinlediğimiz zamanlar.

Tutulmanın etkisini kaybetmesi, Ağustos 2021’e işaret etmekte. İkizler burcundaki Son dördün ile hayatımızdaki etkilerinden sıyrılmak için yoğun bir tempoya gireceğiz. Bir çok yazımda özellikle salgının etkilerinin 2022 Ocak ayına kadar süreceğini belirtmiştim.

Peki 30 Kasım İkizler burcunda Ay tutulması bizi nasıl etkileyecek?

Tutulmanın enerjisine baktığımızda, bu tutulmayla açığa çıkacak olan her türlü bilgi, haber, iletişim ve fikirler, ki bunlar skandal şeklinde olabilir, önemli kararlara bizi götürecek. Bazılarımız için alacağımız haberler son derece onurlandırıcı ve sevindirici de olabilir. Bu kişiden kişiye değişecek. Herkesin açıkçası hangi niyetle ne ektiğine bağlı. Asıl etkilenecek bölgenin Asya ve Amerika olması, skandalların hangi bölgelerde açığa çıkacağına da işaret etmekte.

Tutulmanın haritasına bakacak olursak, İkizler burcunda Ay tutulmasına, AIN sabit yıldızı eşlik ediyor. Ay ile kombinasyonu, kibarlık, adil yetenek, yazılarla (iletişimle) bağlantılı zorluklar, işveren veya arkadaşın adını taklit etmek, ancak sonunda cezadan kaçmak ve hastalık, rezalet, körlük veya göz yaralanmalarına maruz kalma pozisyonunu ifade ediyor.

Bireysel haritalara etkisine baktığımızda, tutulmanın sadece Chiron ile açı kurması, açığa çıkan bilgilerin ve ya alacağımız haberlerin, yeterlilik ve başarısızlık ile ilgili travmalara destek, şifa olabileceği yönünde. Kendimizi daha iyi hissetmemize neden olabilecek haberler alabiliriz. Bazılarımızın ise geçmiş travmaları tetiklenecek, kendileriyle yüzleşmek ve ya yaraların üstünü örtmek kendi özgür iradelerine bağlı olacak.

İkizler burcunda Ay tutulmasının yönetici gezegeni ise, Merkür. Merkür Ekim ayını Retro harekette tamamlamış, 5 Kasım‘da ileri harekete geçmiş, 19 Kasım’da ise Retro alanı tamamen terk etmişti. Dolayısıyla 30 Kasım Ay tutulmasının etkileri, 19 Kasım civarında yaşanan olaylara, aldığımız haberlere, yaptığımız konuşmalara, yazışmalara ve görüşmelere işaret etmekte. Her ne oluyorsa etkisi şu anda başladı.

Haritada Merkür’ün, Jupiter – Saturn ve Pluto ile olan destekçi açısı, bu haberler sayesinde ciddi, istikrarlı ve uzun süre etkisini hayatımızda gösterecek finansal kararları gösteriyor. Miras, vergi, borç, alacak, kredi, sigorta gibi konular önem kazanacak. Özellikle iş ve kariyer alanında, sahip olduğumuz statüye katkı sağlamak için yaratmaya çalıştığınız disiplin, artan sorumluluklarınızı yönetmek, kendinizi finansal açıdan garantiye almak gibi konular masaya yatırılan diğer gündemler. Sürekli hesap – kitap yapabiliriz.

Ay tutulmasının yöneticilerinin yani Jupiter ve Merkür’ün tutulma anında, birbirleriyle olumlu açıda olması, pozitif etkilere işaret. Her şerde bir hayır vardır, ilkesiyle hareket etmemiz mümkün.

Tek olumsuz enerjiyi yaratan ise Venus olacak. Ay ile Venus arasındaki yıpratıcı açı, ilişkiler ve para konularında zorlanacağımızı göstermekte. Venus zaten Uranus’un tehditi altında ki bu, ekonomik zorluklar ve para piyasalarındaki beklenmedik durumlar karşısında borçlanmak, kredi almak, pasif gelirlerden faydalanmak gibi durumlara sebep olması demek, ilişkilerimizi, ortaklıklarımızı, eşimizle, ortağımızla paylaştığımız gelirlerimizi, paramızı, mal varlığımızı, yatırımlarımızı olumsuz etkileyerek ya paradan, ya ilişkiden, ya da ortaklıktan vazgeçme noktasına götürebilir. işte bu tutulmayla açığa çıkan bilgi her neyse, bizi bu noktada ışığa ve uyanışa götürecek.

İkizler burcunda Ay tutulmasının Türkiye ve Dünya’ya etkileri neler?

İkizler burcunda Ay tutulmasının Dünyaya etkileri, eğitim , öğretim özellikle ilkokullar, bu alanda eğitimin nasıl olacağı ile ilgili bir takım kararları, Covid’in çocukların eğitimi üzerindeki etkisi, haberleşme kanallarında (TV, Radyo, gazete gibi) eski düzenin sona ererek, yeni bir döneme başlaması, bu süreçte çok fazla bilginin halka yayılması, skandallar, dedikoduların açığa çıkması, toplu taşımalarla ilgili yeni kuralların açıklanması gibi durumları tetikleyecek.

Türkiye’nin haritasında ise, 12.evde gerçekleşecek. Bu perde arkasından yönetilen bazı konuların, gizli haberleşme teşkilatlarının, suçla uğraşan gizli örgütlenmelerin temsil ettiği alan. Bu alanlarla ilgili önemli bilgilerin açığa çıkması, halkı şok edebilir. Sansasyonel haberler, gazetelere, haber kanallarına düşebilir. Bu tabii ki beraberinde ulaşım, iletişim, haberleşme gibi sektörlerde yeni kuralları getirecek gibi duruyor. 12.ev aynı zamanda gizli düşmanları da ifade ettiği için, burada ülkenin arkasından iş çevirenlerinde foyası açığa çıkabilir. Bir dedikodu ve ya entrika aydınlatılabilir.

Hepimiz izleyecek ve göreceğiz.

YÜKSELEN BURCUNUZA GÖRE İKİZLER BURCUNDA AY TUTULMASI SİZİ NASIL ETKİLEYECEK?

YÜKSELEN KOÇ: Kariyerinizde istikrarınızı sağlamak için, krediler, borçlar, yatırımlar , pasif gelirler konusunda önemli kararlar almanız, ailenizle ve yakın çevrenizle ilgili önemli bilgilerin açığa çıkmasına bağlı.

YÜKSELEN BOĞA: Uzaklarla bağlantılı işlerinizde ve sorumluluklarınızda istikrarı sağlamak için, partneriniz, ortağınız ve ya eşiniz ile birlikte önemli kararlar almanız, parasal kaynaklarınızla ilgili önemli bilgilerin açığa çıkmasına bağlı.

YÜKSELEN İKİZLER: Maddi sorumluluklarınız, yatırımlarınız, biriktirdiğiniz paranızda istikrarı sağlamak için, çalışma şartlarınız, ortamınız, sağlığınız ve günlük rutininizde önemli kararlar almanız, paraya olan ihtiyacınız ve bunun hayatınızı nasıl etkilediğine bağlı.

YÜKSELEN YENGEÇ: İlişkilerinizde, ortaklıklarınızda, sözleşmelerinizde istikrarı sağlamak için, aşk hayatınız, çocuklar, hobiler, spekülatif yatırım araçları gibi alanlarda önemli kararlar almanız, duyacağınız bazı dedikodulara, açığa çıkan haberlere bağlı.

YÜKSELEN ASLAN: Çalışma ortamınız, şartlarınız, günlük rutininiz ve iş hayatınızda istikrarı sağlamak için, eviniz, yuvanız ve aileniz ile ilgili önemli kararlar almanız, sosyalleşmek, dışarı çıkmak, arkadaşlarınızla görüşmek konusunda ihtiyaçlarınıza ve haberlere bağlı olacak.

YÜKSELEN BAŞAK: Aşk hayatınız, çocuklar, hobiler, spekülatif yatırım araçları, hobinizle yarattığınız iş girişimleri gibi alanlarda istikrarı sağlamak için, yatırımlar, finansal stratejiler konusunda önemli kararlar almanız, kariyeriniz ve statünüz ile ilgili duyduğunuz ihtiyaçlara ve haberlere bağlı.

YÜKSELEN TERAZİ: Eviniz, yuvanız ve aileniz, evden yürüttüğünüz iş ve sorumluluklar gibi alanlarda istikrarı sağlamak için, gelirler ve kazançlar, kaynak yaratmak ile ilgili önemli kararlar almanız, uzaklar, seyahatler, eğitim ve farklı kültürlerle ilgili açığa çıkan haberlere bağlı.

YÜKSELEN AKREP: Kardeşler, yakın çevre, yaşadığınız ortam komşular ile olan ilişkiler ve işle ilgili stratejilerinizde istikrarı sağlamak için, özel hayatınızla ilgili önemli kararlar almanız, eşiniz ve ortağınız ile olan finansal güvencelerinize, ortak sermayelere ve pasif gelirlere bağlı. burada açığa çıkan önemli bilgileri yol gösterici olacak.

YÜKSELEN YAY: Gelirler, kazançlar, kaynak yaratmak konusunda istikrarı sağlamak için, gizli finansal yatırımlar ile ilgili önemli kararlar almanız, partneriniz ve ortağınızla bağlantılı açığa çıkan önemli bilgiler sayesinde olacak.

YÜKSELEN OĞLAK: Özel hayatınız, 2018’den bu yana kurmaya çalıştığınız yeni yaşam düzeniniz konusunda istikrarı sağlamak için, kariyer gelirleri ve uzun vadeli yatırımlar alanında alacağınız kararlar, çalışma hayatınız ve sağlığınız konusunda açığa çıkan önemli bilgiler sayesinde olacak.

YÜKSELEN KOVA: Perde arkasından yönettiğiniz ve ya yaratmaya çalıştığınız kariyer ve iş alanlarında istikrarı sağlamak için, otoriteler ve üst düzey yöneticiler ve mesleğiniz konusunda alacağınız kararlar, öğrenme ve öğretme beceriniz, ilgi alanlarınız, yetenekleriniz konusunda açığa çıkan önemli bilgiler sayesinde olacak.

YÜKSELEN BALIK: Kariyer çevreniz, gelecek planlarınız, işle bağlantılı ortamlarda istikrarı sağlamak için, uzaklarla bağlantılı yatırımlar ve finansal kararlar, eviniz, aileniz, yuvanız ve taşınma konusunda açığa çıkan önemli bilgiler sayesinde olacak.

ZEYNEP ÖZYÖRÜK

KLAROS DANIŞMANLIK

Paylaş