10 – 16 Şubat 2020 – Haftalık Burç Yorumları

Bu hafta Aslan Dolunay’ın etkisinde hareket etmeye devam edeceğiz.

Hafta başında yaşanacaklar farkındalığımızı, aydınlanmamızı, cesaretimizi, yeteneklerimizi ortaya çıkarma potansiyelimizi arttırırken hızla eyleme geçmemizi sağlayabilir. Özellikle uzaklar, seyahatler, farklı ülkelerle olan ilişkiler, sosyal medya, basın – yayın, yüksek öğrenim gibi alanlarda motivasyonumuz ve girişimlerimiz artacak.

Venus – Chiron kavuşumu, yeterlilik ve kendine güven alanında geçmişteki acılarımızı şifalandırırken, Sevgililer gününe az kala, ilişkilerdeki enerjiyi, sabırsızlığı ve aceleciliği arttırabilir. Para ve ilişkiler alanında önemli kararlar vermek gerekebilir, bir yol ayrımına geldiğimizi hissedebiliriz.

Hafta sonunda Akrep burcunda yaşanacak Son Dördün, hayatımızda kendi gücümüzü ve kontrolümüzü açığa çıkarmamıza engel olan her ne varsa, hepsine yol vereceğimiz bir gün olacak. Fevri davranabiliriz. Bazı zaaflarımıza, tabularımıza ve ya maddi bağımlılıklarımıza veda edebiliriz. 16 Şubat’ta Mars’ın Oğlak burcuna geçmesiyle, Mart ayının sonuna kadar, iş, kariyer, profesyonel hayat ile ilgili eylemlerimiz hız kazanacak. Hırs ve başarı arzusu, statü kazanmamızda bizi oldukça motive edecek.

 

YÜKSELEN KOÇ

Hafta başında, Aslan burcundaki Dolunay, aileniz ve ya yuvanızla ilgili bir takım spekülatif yatırımların ödülünü getirebilir. Bazılarınız ise aşk hayatı, çocuklar, tatil gibi konularda coşku ve heyecan verici olaylarla karşılaşabilirsiniz.

İmajınız, görünümünüzde yaptığınız değişimler, partnerinizin size olan ilgisi, kendinize olan güveninizi arttırırken, 14 Şubat’ta aile ve kariyer konusunda ikilemde kalmanıza, almak zorunda olduğunuz bir kararla sizi yüzleştirebilir. Partnerinizle olan ilişkinizdeki gidişat,  bu olayda etken gibi görünüyor.

16 Şubat’ta yaşanacak olan Akrep burcundaki Son Dördün, Dolunay’ın sizde yarattığı değişime katkı olarak, aileniz ve ya gayrimenkul ile ilgili bazı maddi yükümlülükleri sonlandırmanıza yardımcı olacak.

Mars’ın Oğlak burcuna geçmesiyle, Mart sonuna kadar, kendinizi daha fazla iş alanında mücadele ederken bulabilirsiniz. Stratejik planlarınız ile ilgili harekete geçebilirsiniz.

 

 

YÜKSELEN BOĞA

Hafta başında, Aslan burcundaki Dolunay, aileniz ve kariyeriniz konusundaki belirsizliklerde sonuçlar almanız mümkün. Harcamalarınızın seyahatlere ve eğitimlere gideceği bir döneme adım atabilirsiniz.

Çalışma alanınızda ilişkilerinizi yönetme biçiminiz, kendinize olan güveninizi arttırırken, 14 Şubat’ta  ailenizle ve uzaklarla olan ilişkileriniz alanında ikilemde kalabilirsiniz. Güvenlik alanlarınızdan çıkmak zorunda kalmak bu karar aşamasında probleme neden olabilir.

16 Şubat’ta yaşanacak olan Akrep burcundaki Son Dördün, Dolunay’ın sizde yarattığı değişime katkı olarak, partneriniz ile olan ilişkiniz; eviniz, yuvanız, yaşadığınız çevre ile ilgili yepyeni bir sayfa açmanıza neden olabilir.

Mars’ın Oğlak burcuna geçmesiyle, Mart sonuna kadar, uzaklarla, farklı kültürlerle, yüksek öğrenim ve ya yasal süreçlerle bağlantılı işlerinizde önemli girişimleri getirebilir. Partneriniz ve ya ortağınız bu konuda sizi oldukça motive edecek gibi görünüyor.

YÜKSELEN İKİZLER

Hafta başı yaşanacak olan Aslan burcundaki Dolunay, kardeşleriniz ve ya yakın çevrenizle olan ipleri koparabilir. Diğer taraftan kendi potansiyeliniz ve yeteneklerinizi daha fazla öne çıkaracak alanlar yakalayabilirsiniz. Partneriniz ve ortağınız ile olan ilişkinizde kendinizi daha motive hissedebilirsiniz.

Kariyer çevrenizde ve arkadaş grupları içinde ilişkilerinizi yönetme biçiminiz, kendinize olan güveninizi arttırırken, 14 Şubat’ta maddi konularla ilgili bir yol ayrımına gelebilirsiniz. Aileniz konusunda daha özverili davranmanız gerekebilir.

16 Şubat’ta yaşanacak olan Akrep burcundaki Son Dördün, Dolunay’ın sizde yarattığı değişime katkı olarak, çalışma prensiplerinizde bazı alışkanlıklarınızı terk etmenize neden olabilir. Bu durum sizde yeni iş potansiyellerinin ortaya çıkmasına yardımcı olacaktır.

Mars’ın Oğlak burcuna geçmesiyle, Mart sonuna kadar, kariyer gelirlerinizi ve giderlerinizi yönetme konusunda daha hırslı ve hedef odaklı olabilirsiniz. Maaşınızdaki değişim bu hedeflerin çıkış kaynağı olabilir.

 

YÜKSELEN YENGEÇ

Hafta başı yaşanacak olan Aslan burcundaki Dolunay, maddi konularla ilgili alacak-verecek dengesinde bazı olaylara çözüm getirebilir. Bir gelir kapınız kapanırken, bir gelir kapınız açılabilir. Ve ya kazancınızla ilgili bazı konular netliğe kavuşabilir.

Kariyer alanında üst yönetimle olan ilişkilerinizi yönetme biçiminiz, kendinize olan güveninizi arttırırken, 14 Şubat’ta özel hayat ve ikili ilişkiler, sözleşmeler , kontratlar alanında bir yol ayrımına getirebilir.

16 Şubat’ta yaşanacak olan Akrep burcundaki Son Dördün, Dolunay’ın sizde yarattığı değişime katkı olarak, özellikle rekabetçi duygularınızı ifade etme konusunda bazı hırs, takıntı ve zaaflardan vazgeçmenize neden olabilir. Maddi yükümlülükler alanında da temiz bir sayfaya ihtiyaç duyabilirsiniz.

Mars’ın Oğlak burcuna geçmesiyle, Mart sonuna kadar, ortaklıklar ve ikili ilişkiler alanında, oldukça hırslı hareket edebilirsiniz. Kariyeriniz ile ilgili hedefleriniz, sözleşmeler, kontratlar konusunda daha planlı hareket etmenize neden olabilir.

 

YÜKSELEN ASLAN

Hafta başı yaşanacak olan Aslan burcundaki Dolunay, duygusal açıdan önemli farkındalıklar ve  duygusal boşalmalar yaşamanıza neden olurken, çocuklar, aşk hayatı ve farklı kültürden olan kişilerle olan rekabetinizle ilgili harekete geçmenize neden olabilir.

Uzaklarla olan ilişkilerinizi yönetme biçiminizdeki başarınız, kendinize olan güveninizi arttırırken, 14 Şubat’ta çalışma koşullarınız ve aileniz, evinizle ilgili yürüttüğünüz bir takım gizli projeleriniz alanında sizi bir yol ayrımına getirebilir. Karar vermek zor olacak gibi.

16 Şubat’ta yaşanacak olan Akrep burcundaki Son Dördün, Dolunay’ın sizde yarattığı değişime katkı olarak, özellikle ev ve yuva alanında eskiye veda etmenize yardımcı olabilir. Eski eşyalardan ve ya bulunduğunuz evden ayrılabilirsiniz.

Mars’ın Oğlak burcuna geçmesiyle, Mart sonuna kadar, aile, ev ve yuva alanında günlük düzeninizi ve rutininizi oturtmak için oldukça fazla çaba sarf edebilirsiniz. Bu alanda uzaklardaki dostlarınız ve akrabalarınızdan gelecek destek işinizi kolaylaştıracak.

 

YÜKSELEN BAŞAK

Hafta başı yaşanacak olan Aslan burcundaki Dolunay, bilinçaltınızda bir takım farkındalıklar getirecek. Kendi yetenekleriniz ve becerileriniz konusunda endişelerinizi sonlandırabilir, bu hafta elde edeceğiniz başarılarla öz güveninizi kazanabilirsiniz.

Elde ettiğiniz maddi desteği ve partnerinizle olan ortak sermayeyi yönetme biçiminizdeki başarınız, kendinize olan güveninizi arttırırken, 14 Şubat’ta kariyer çevreniz ve bireysel sorumluluklarınız alanında sizi bir yol ayrımına getirebilir. Karar vermek zor olacak gibi.

16 Şubat’ta yaşanacak olan Akrep burcundaki Son Dördün, Dolunay’ın sizde yarattığı değişime katkı olarak, işinizle ilgili bazı krizleri yönetmek için, ailenizin geleceği konusundaki takıntılı endişelerinizi terk etmenize yardımcı olacak. Gereksiz endişelere son vermelisiniz.

Mars’ın Oğlak burcuna geçmesiyle, Mart sonuna kadar, işinizin geleceği konusunda oldukça hırslı ve motive hissedebilirsiniz. Aksiyon planlarınızı uygulamaya geçebilirsiniz.

YÜKSELEN TERAZİ

Hafta başı yaşanacak olan Aslan burcundaki Dolunay, organizasyonlarda, sosyal çevrelerde ve arkadaşlarınız arasında daha fazla parlamanızı sağlarken, özellikle de kariyeriniz ve statünüzle dikkatleri üzerinize çekmenizi sağlayabilir.

Partneriniz ve ortağınız ile olan ilişkilerinizi yönetme biçiminizdeki başarınız, kendinize olan güveninizi arttırırken, 14 Şubat’ta aileniz ve kariyeriniz noktasında sizi bir yol ayrımına getirebilir. Maddi anlamda güvende hissetme ihtiyacınız sizi bir karar almaya  zorlayabilir. 

16 Şubat’ta yaşanacak olan Akrep burcundaki Son Dördün, Dolunay’ın sizde yarattığı değişime katkı olarak, özellikle gelirler ve kazançlar alanında bazı alışkanlıklardan ve tabulardan vazgeçmenize neden olacak. Burada yeni bir sayfa açmak, gerçek potansiyelinizin ortaya çıkmasına yardımcı olabilir.

Mars’ın Oğlak burcuna geçmesiyle, Mart sonuna kadar, eviniz, yuvanız, aileniz, evinizden yürüttüğünüz bir takım iş alanları konusunda partneriniz ve ortağınızla el ele vermenize neden olabilir. Evinize, yuvanıza daha fazla yatırım yapabilir, bir takım tamiratlarla uğraşabilirsiniz.

 

YÜKSELEN AKREP

Hafta başı yaşanacak olan Aslan burcundaki Dolunay, kariyeriniz ve ev hayatınız alanında önemli gelişmelere neden olabilir. Bu durumlar sizi gelirleriniz ile ilgili bazı aksiyonlara götürecek gibi.

Çalışma ortamınızda elemanlarınızı ve ya iş arkadaşlarınızı yönetme biçiminizdeki başarınız, kendinize olan güveninizi arttırırken, 14 Şubat’ta işinizle ilgili stratejiler ve ailenizle olan ilişkiniz noktasında sizi bir yol ayrımına getirebilir. Partneriniz sizi bu alanda asıl motive eden kişi olacak gibi görünüyor.

16 Şubat’ta yaşanacak olan Akrep burcundaki Son Dördün, Dolunay’ın sizde yarattığı değişime katkı olarak, özellikle duygusal bir takım ihtiyaçlarınızla ilgili olarak yeni bir sayfa açmanıza neden olabilir. Bazı zaaflarınız, takıntılarınız, duygusal zayıflıklarınızdan vazgeçme zamanı. Ailenizdeki krizlere ancak bu şekilde son verebilirsiniz.

Mars’ın Oğlak burcuna geçmesiyle, Mart sonuna kadar, işiniz, kariyeriniz, statünüz ve sorumluluklarınız alanında ileriye dönük projelerle ilgili aksiyona geçmeniz mümkün.  Lider ruhlu, girişimci ve hedef odaklı duruşunuz bu bağlamda size başarı getirebilir.

 

YÜKSELEN YAY

Hafta başı yaşanacak olan Aslan burcundaki Dolunay, uzaklar ve seyahatler ile ilgili bazı konularda netlik elde etmenizi sağlayabilir. Evinizle ve ailenizle ilgili hedefler özellikle bu alanda sizi motive edecek gibi görünüyor. Taşınabilir ve ya bir takım tamiratlar ile uğraşabilirsiniz.

Aşk hayatınızda elde ettiğiniz mutluluk, çocuklarla olan ilişkilerinizde aldığınız keyif, spekülatif yatırım araçlarından elde ettiğiniz gelir, kendinize olan güveninizi arttırırken, 14 Şubat’ta gelirler, kazançlar ve ortak sermayeler konusunda sizi bir yol ayrımına getirebilir. Bu kararı verirken zorlanmanız mümkün.

16 Şubat’ta yaşanacak olan Akrep burcundaki Son Dördün, Dolunay’ın sizde yarattığı değişime katkı olarak, özellikle maddi zaaflarınız ve endişeleriniz, kaygılarınız alanında bir takım alışkanlıklarınızdan vazgeçmeniz gerektiğini göstermekte. Parayı kaybetme korkunuzdan vazgeçmelisiniz.

Mars’ın Oğlak burcuna geçmesiyle, Mart sonuna kadar, gelir ve kazanç elde etme konusunda oldukça stratejik ve hedef odaklı hareket edebilirsiniz. Uzun zamandan beri perde arkasında hazırladığınız planlarınızı uygulama zamanı geldi.

YÜKSELEN OĞLAK

Hafta başı yaşanacak olan Aslan burcundaki Dolunay, ortak sermaye, banka, kredi gibi finansal konularda bir sonuç ve ya netlik kazanmanızı sağlayabilir. Bir borcunuzu kapatabilir, maddi anlamda partnerinizin ve ya ortağınızın desteğini alabilirsiniz. Bu durum uzaklarla ilgili  projelerinizde gizli atılacak adımların göstergesi olabilir.

Aileniz ve yuvanızdaki huzur, evinizle ilgili aldığınız aksiyonlar, kendinize olan güveninizi arttırırken, 14 Şubat’ta gelirler, özel hayatınız ve ikili ilişkileriniz konusunda sizi bir yol ayrımına getirebilir. İşinizle ilgili gelişmelerin bu kararda payı yüksek gibi görünüyor.

16 Şubat’ta yaşanacak olan Akrep burcundaki Son Dördün, Dolunay’ın sizde yarattığı değişime katkı olarak, özellikle kariyer gelirleri ve çevreniz ile ilgili yeni bir sayfa açmaya zorlayabilir.

Mars’ın Oğlak burcuna geçmesiyle, Mart sonuna kadar, arkadaşlarınızın motivasyonuyla özel hayatınızla ilgili önemli aksiyonlar alabilirsiniz. Yaşamanızı yeniden inşa etmeniz mümkün.

YÜKSELEN KOVA

Hafta başı yaşanacak olan Aslan burcundaki Dolunay, kariyeriniz ile ilgili yeni bir dönemin başlangıcına işaret ediyor. Bu durum bir bitiş ile başlangıcı bir arada yaşamanıza neden olabilir. Uzaklarla bağlantılı iş çevreniz sizi harekete geçirebilir.

Aileniz, yuvanız, konfor alanınız ve uzaklarla bağlantılı kontratlar konusundaki girişimlerinizde elde ettiğiniz başarılar, kendinize olan güveninizi arttırırken, 14 Şubat’ta işiniz ve çalışma şartlarınız konusunda sizi bir yol ayrımına getirebilir. Kararı verirken zorlanabilirsiniz.

16 Şubat’ta yaşanacak olan Akrep burcundaki Son Dördün, Dolunay’ın sizde yarattığı değişime katkı olarak, kariyeriniz alanında yeni bir sayfa açmanızı söylemekte. Buradaki zaaflarınız, korkularınız ve tabularınızı terk etmeniz gerçek potansiyelinizin ortaya çıkmasında yardımcı olacak.

Mars’ın Oğlak burcuna geçmesiyle, Mart sonuna kadar, kariyeriniz ve sosyal statünüz ile ilgili gizli girişimler ve aksiyonlar ön planda olacak. Özellikle üst düzey yöneticiler ve kariyer hedefleriniz sizi bu alanda motive ederken, girişimci fikirleriniz sizi içsel çatışmalara götürebilir.

YÜKSELEN BALIK

Hafta başı yaşanacak olan Aslan burcundaki Dolunay, çalışma ortamınızda bazı sırları açığa çıkarabilir, hastaysanız tedavi yaratabilir,  çocuklar ve aşk hayatınız ile ilgili konularda bir takım sonuçlar elde etmenizi sağlayabilir. Kariyeriniz ile ilgili daha fazla hırslanmanıza neden olabilir.

Maddi girişimlerinizde elde ettiğiniz başarılar, kendinize olan güveninizi arttırırken, 14 Şubat’ta işiniz ve aileniz arasında kalabilir, bir kararla ilgili kendinizi yol ayrımında hissedebilirsiniz.

16 Şubat’ta yaşanacak olan Akrep burcundaki Son Dördün, Dolunay’ın sizde yarattığı değişime katkı olarak, uzaklarla bağlantılı konularda, seyahatlerde, uzaklardaki akrabalarınızla olan ilişkilerinizde, bazı alışkanlıkları geride bırakmanıza neden olabilir. Yeni bir sayfa açmak size iyi gelebilir.

Mars’ın Oğlak burcuna geçmesiyle, Mart sonuna kadar, kariyer gelirlerinizle ilgili daha stratejik ve uzun vadeli hedefler peşinde olabilirsiniz. Uzaklarla ilgili yatırımlar yapmak isteyebilirsiniz.

KLAROS DANIŞMANLIK

ZEYNEP ÖZYÖRÜK

☎ : 0 212 367 40 78

? : 0 539 626 98 87

 : klarosdanismanlik

Paylaş