Mars’ın Oğlak burcunda yolculuğu – Kariyer, statü ve sorumluluklar alanında önemli girişimler..Güç kazanma zamanı..

16 Şubat 2020′de Mars, yücelimde olduğu, en yüksek potansiyelini sergilediği Oğlak burcuna geçiyor. 30 Mart’a kadar Oğlak burcunda ilerlemeye devam edecek.

Gelecek planları, kariyer ve statü sahibi olma, görevler ve sorumluluklar dahilinde aksiyon, girişim, motivasyon ve hareket isteğimiz bu süreçte artarken, Ocak ayında aldığımız büyük kararları ve stratejileri uygulama için alan yaratmaya çalışabiliriz.

Özellikle 12 Ocak‘ta 22 derecede kavuşan Saturn ve Pluto’dan  etkilenen tüm Dünya liderleri, yaşanan güç savaşları ve hala da devam etmekte olan mücadeleler bu süreçte oldukça fazla hız kazanabilir. Kimin güç sahibi olacağının netleşmesi için herkes bu alanda gücünü göstermek için kurallarını ve prensiplerini ortaya koyarak, şartları zorlayabilir.

Yaşanan doğal afetlerin, deprem, toprak kayması, çığ, salgın hastalıklar ve benzeri doğa olaylarının sonuçları üzerinde özellikle 16 – 23 Mart arasındaki periyod oldukça önemli. Bu tarihlerde gelişmeler ve olaylar hız kazanabilir. Çözüm yaratmak için uzun vadeli bir takım planlar, stratejiler uygulamaya konulabilir.

30 Mart’a kadar Mars’ın diğer gezegenlerle olan etkileşimi bizi nasıl etkileyecek?

21 Şubat 2020 – Beklenmedik durumlar karşısında stratejilerimizi hızlıca uygulamaya geçebiliriz. İnatlaşmak ve ya öfkemizi dizginlemek bu dönemde biraz daha zor olabilir.

24 – 25 – 26 Şubat 2020 – Ocak ortasında yaşanan bir takım kadersel önemi olan olaylar sonucunda aldığımız kararlar ile ilgili ciddi girişimlerde bulunabiliriz. Özellikle geçmişte bırakmamız gerekenler konusunda harekete geçmek mümkün. Bize ayak bağı olan, enerjimizi tüketen, gerçek potansiyelimizi kullanmamıza izin vermeyen kişiler, sorumluluklar, durumlar konusunda son adımı atabiliriz. Hayatımızdan sonsuza kadar çıkarabiliriz. Dünyada ise, ciddi sıkıntılar baş gösterebilir. Devletler arasındaki güç savaşlarını tetikleyebilecek etkiye sahip olan bu günlerde, tehditler, kayıplar, iş adamlarının ve ya devlet büyüklerinin, otoritelerin ani bir şekilde güç kaybına uğradığına, hayatlarını kaybettiğine ve ya zarar gördüğüne şahit olabiliriz.

14 Mart 2020 – İlham ve yaratıcılığın, maneviyat ve alçak gönüllüğümüzün, attığımız adımların yönüne karar verdiği bir gün olacak. Merhamete, duaya, inançlarımıza, yaratıcılığımıza ihtiyaç duyacağımız bir gün olacak.

18 – 22 Mart 2020 – Kariyer, statü, profesyonel hayat, sorumluluklar alanında yaratmak istediğimiz büyüme, gelişme ve yayılma konusunda kendimizden emin, planlı ve organize bir şekilde harekete geçebiliriz. Buradaki risk taşıyabileceğimizden fazla yük almak olacaktır. Aman dikkat! Bizim için bu tarihler uyarı niteliğinde! Diğer taraftan doğal afetler yaşanabilir, devletler arasında güç savaşlarının abartılı bir şekilde gündeme gelmesi mümkün.

20 – 25 Mart 2020 – Değişim ve dönüşüm mecburiyetiyle yüz yüze geleceğimiz bu günlerde, eskiyi yıkıp yeniyi yarattığımız alanlar önem kazanacak. Bu alanda gerekli organizasyonları yapmamız mümkün. Dünya için yıkıcı etkileri olabilir. Güç savaşlarının yüksek etkisini yaşadığımız, doğal afetlerin tekrar aktifleştiğini gözlemlediğimiz zamanlar olabilir.

31 Mart 2020 – Mars’ın Kova burcuna geçtiği bugün, Kova burcuna henüz geçen Saturn ile kavuşmasının, kitleler, gruplar, dernekler, humanist topluluklar, aktivistler üzerinde şiddetli etkilerine şahit olabiliriz. Gruplaşmak, kitlesel iletişim araçlarıyla örgütleşmek, teknolojiyi ve yeni keişfleri kullanmak suretiyle isyan ve devrimler konusunda yaygınlaşmak mümkün.,Önemli hareketlenmeler gündeme gelebilir. Çıkabilecek krizleri yönetmek için extra çaba sarf etmek gerekebilir. Bulaşıcı hastalıklar ile ilgili ciddi problemler hız kazanabilir. Ve ya önlem almak için extra çaba sarf edilebilir.

Mars’ın 16 Şubat – 30 Mart 2020 tarihleri arasındaki Oğlak burcundaki yolculuğunda, MERKÜR 18 Şubat ile 11 Mart arasında RETRO harekette olacak. Bu demektir ki, Ocak sonu ve Şubat ayının ilk haftasında aldığımız kararlar, yaptığımız görüşmeler, Mars’ın etkilediği alanlarda girişimlerimizi arttıracaktır. Geçmiş konularla ilgili son adımları atmak, tamamlayıcı etki yaratırken, bu dönemde iş bitiriciliğimizi fazlasıyla göstermemiz gerekebilir.

Bu dönemde Merkür’ün Neptun ile olan yakın dansına da ayrıca dikkat etmek lazım. 14 – 15 Şubat tarihlerinde duygusal merhamet ve şefkatin, yaratıcılığın artışı,  Mars’ı Oğlak burcundaki yolculuğuna uğurlarken, 29 Mart – 6 Nisan arasındaki tekrar edecek olan yakınlaşması, yine duygusal bir anlayış ve merhametle, dua ve inanç yoluyla Mars’ı Kova burcuna yolcu edeceğimizi gösteriyor. Duygusal ve ruhsal motivasyon bu dönemlerde gerçekten ihtiyacımız olan kavramlar olabilir. Duygularımızdan aldığımız güçle girişimciliğimizi ortaya çıkarabiliriz.

KLAROS DANIŞMANLIK

ZEYNEP ÖZYÖRÜK

0 212 367 40 78

0 539 626 98 87

 

 

 

 

Paylaş