17 – 23 Şubat 2020 – Haftalık Burç Yorumları

Bu hafta gökyüzünün gündemi oldukça yoğun.

Merkür Retro harekete başlıyor hem de zayıf olduğu Balık burcunda. 11 Mart’a kadar, dalgınlıklar, konsantrasyon problemleri, yanlış anlaşılmalar oldukça gündemde olacak. Yaratıcılık ve ilham ile çalışanlarınız ise bu dönemden olumlu faydalanabilir. Bu süreçte yeni projelere başlamak çok da uygun olmayacaktır. Her şey arap saçına dönebilir, çok fazla uğraştırabilir.

Güneş, 19 Şubat’ta Balık burcuna geçiyor. Balık burçlarının doğum günü kutlu olsun!

Haftanın ikinci yarısında, Jüpiter, Venus, Uranüs ve Mars oldukça aktif olacak. İdeallerimiz ve beklentilerimizi gerçekleştirmek için, büyümeyi hedeflediğimiz alanlarda hızla harekete geçebiliriz. Ekonomik ve global krizler bu alanda motivasyonumuzu arttıracak. 

Hafta sonuna, Balık burcunda gerçekleşecek olan Yeni ay ile birlikte gireceğiz. Bu Yeni Ay oldukça fazla sürprizlere gebe olacak. Bazılarımız hayallerini gerçekleştirme yolunda adım atarken, bazılarımız ise uzun zamandan beri  çalıştığı konularda emeklerinin karşılığını alacak.

 

 

YÜKSELEN KOÇ

Merkür, hafta başında Balık burcunda geri hareketine  başlıyor. İletişim alanında dalgınlıklar,  yanlış anlaşılmalara ve konsantrasyon bozukluğuna açık olabilirsiniz. Her şeyi iki veya üç defa kontrol etmekte fayda var, özellikle işiniz ve çalışma şartlarınız, sağlığınız ile ilgili.

2 ve 3 Şubat’ta sosyal çevreniz, arkadaş gruplarınız içinde başlattığınız bir takım girişimler konusunda  perde arkasından görüşmeler yapmak, bu alanda yarım kalmış işlere yönelmek isteyebilirsiniz. Sonuçlarını, ancak 11 Mart civarında alabileceğinizi bilmelisiniz. Retro döneminde sıfırdan bir işe başlamamak  sizin için daha güvenli olacaktır.

19 Şubat’ta Balık burcuna geçen Güneş, tüm dikkatinizi önümüzdeki bir ay boyunca, perde arkasından yürüttüğünüz bu görüşmelere vermenize neden olacak. Hataları, sıkıntıları fark ederek Retro dönemini avantajınıza çevirebilirsiniz.

Jupiter – Neptun olumlu açısıyla, özellikle kariyer ve iş hayatınızda, hayallerinizin iş teklifini alabilirsiniz. Yıldızınız adeta parlıyor. Özellikle maddi konularda gelişen sürpriz teklif ve fırsatlar kariyer alanında Mart ayının sonuna kadar sizi daha mücadeleci ve aktif bir konuma getirebilir. Başarısız ve ya yetersiz olma gibi korkularla kolayca mücadele edebilirsiniz.

23 Şubat’ta gerçekleşecek olan Balık burcundaki Yeni Ay ile birlikte, çocuk sahibi olmak ve ya ailenizi büyütmek, onlara daha iyi bir gelecek vermek adına harekete geçebilirsiniz. Bayanlar için hamilelik gündeme gelebilir.

 

YÜKSELEN BOĞA

Merkür, hafta başında Balık burcunda geri hareketine başlıyor. İletişim alanında dalgınlıklar,  yanlış anlaşılmalara ve konsantrasyon bozukluğuna açık olabilirsiniz. Her şeyi iki veya üç defa kontrol etmekte fayda var, özellikle kariyer gelirlerinizle ilgili.

2 ve 3 Şubat’ta statünüz ve kariyeriniz konusunda attığınız adımlarla ilgili yarım kalmış görüşmeleri yapmak, eksik işleri tamamlamak isteyebilirsiniz. Sonuçlarını, ancak 11 Mart civarında alabileceğinizi bilmelisiniz. Retro döneminde sıfırdan bir işe başlamamak  sizin için daha güvenli olacaktır.

19 Şubat’ta Balık burcuna geçen Güneş, önümüzdeki bir ay boyunca tüm dikkatinizi, sosyal çevrenize ve gelecek planlarınıza vermenize neden olabilir. Eviniz ve ailenizin geleceği üzerinde çok fazla düşünebilirsiniz.

Jupiter – Neptun olumlu açısıyla, özellikle uzaklarla bağlantılı işlerde sorumluluklarınızın artması mümkün. Bu alandaki büyüme potansiyeliniz, gelecek ile ilgili hayallere kapılmanıza neden olabilir. Özel hayatınız ile ilgili beklenmedik değişiklikler ise, bu alanda sizi daha mücadeleci kılacak. İnsiyatif kullanma konusundaki korkularınızı yenmek için extra çaba sarf edebilirsiniz.

23 Şubat’ta gerçekleşecek olan Balık burcundaki Yeni Ay ile birlikte, aileniz ile birlikte sosyal çevrelerde daha fazla boy göstermek durumunda kalabilirsiniz. Gayrimenkul ile ilgili bir takım uzun vadeli kararlar konusunda arkadaşlarınızın görüşünü alabilirsiniz.

 

YÜKSELEN İKİZLER

Merkür, hafta başında Balık burcunda geri hareketine başlıyor. İletişim alanında dalgınlıklar,  yanlış anlaşılmalara ve konsantrasyon bozukluğuna açık olabilirsiniz. Her şeyi iki veya üç defa kontrol etmekte fayda var, özellikle de otoritelerle ve kariyeriniz alanında yapacağınız görüşmeleriniz konusunda.

2 ve 3 Şubat’ta uzaklarla ilgili başlattığınız bir takım girişimler alanında yarım kalmış görüşmeleri yapmak isteyebilirsiniz. Sonuçlarını ancak 11 Mart civarında alabileceğinizi bilmelisiniz. Retro döneminde sıfırdan bir işe başlamamak  sizin için daha güvenli olacaktır.

19 Şubat’ta Balık burcuna geçen Güneş,tüm dikkatinizi önümüzdeki bir ay boyunca, kariyerinize ve konumunuza vermenize neden olabilir. Yaratıcılığınızı ve liderliğinizi gösterme fırsatı yakalayabilirsiniz.

Jupiter – Neptun olumlu açısıyla, özellikle yabancı müşteriler, ortaklar ve partner sayesinde bolluğa kavuşabilirsiniz. Yakalayacağınız finansal fırsatlar, kariyer ve statü konusunda bir takım hayallere kapılmanıza neden olabilir. Maddi alandaki beklenmedik durumlar ise, sizin harcamalarınızı ve gelir gider dengenizi yönetmek konusunda hırslanmanıza yardımcı olacak.

23 Şubat’ta gerçekleşecek olan Balık burcundaki Yeni Ay ile birlikte, kariyeriniz alanında bir sıçrama yaşamanız mümkün. Bu durum gerçek potansiyelinizin otoriteler tarafından onaylanmasına neden olurken, kazançlarınızı da olumlu etkileyecek. 

 

YÜKSELEN YENGEÇ

Merkür, hafta başında Balık burcunda geri hareketine başlıyor. İletişim alanında dalgınlıklar,  yanlış anlaşılmalara ve konsantrasyon bozukluğuna açık olabilirsiniz. Her şeyi iki veya üç defa kontrol etmekte fayda var, özellikle de uzaklarla olan bağlantılarınız, iletişiminiz, yapacağınız seyahatler, görüşmeler alanında.

Maddi konularla ilgili 2 ve 3 Şubat’ta başlattığınız konulara yönelebilir,  yarım kalmış görüşmeleri yapmak isteyebilirsiniz. Sonuçlarını ancak 11 Mart civarında alabileceğinizi bilmelisiniz. Retro döneminde sıfırdan bir işe başlamamak  sizin için daha güvenli olacaktır.

19 Şubat’ta Balık burcuna geçen Güneş, önümüzdeki bir ay boyunca tüm dikkatinizi, uzaklarla ilgili projelere vermenize neden olabilir. Tatil ve ya seyahatlere ciddi paralar harcayabilirsiniz, yanlış hesaplara dikkat!

Jupiter – Neptun olumlu açısıyla, partneriniz ile güzel vakit geçirebilir, hayalinizdeki tatili ve ya seyahati yapabilirsiniz. Yakalayacağınız fırsatlar, uzaklar konusunda bir takım hayallere kapılmanıza neden olabilir. Yeni insanlar tanıyabilir, çevrenizi değiştirebilirsiniz. Size katkısı olacak olan insanlarla karşılaşmanız mümkün.

23 Şubat’ta gerçekleşecek olan Balık burcundaki Yeni Ay ile birlikte, uzaklar, farklı ülkeler, seyahatler alanında bir takım yeni başlangıçlar sizi bekliyor. Bazılarınız, uzaklarda yeni bir hayata başlayabilir.

 

YÜKSELEN ASLAN

Merkür, hafta başında Balık burcunda geri hareketine başlıyor. İletişim alanında dalgınlıklar,  yanlış anlaşılmalara ve konsantrasyon bozukluğuna açık olabilirsiniz. Her şeyi iki veya üç defa kontrol etmekte fayda var, özellikle de harcamalarınız konusunda. Neye, ne kadar ödemeniz gerektiğini iyi kontrol edin, zararlı çıkmayın.

e 2 ve 3 Şubat’ta partneriniz ile olan ilişkinizde yaşanan durumlara bu Retro sürecinde yönelebilir,  yarım kalmış konuşmaları yapmak isteyebilirsiniz. Ev, yuva, gayrimenkul, aile gibi konularda yapılan harcamalar bu dönemde önem kazanabilir. Sonuçları ancak 11 Mart civarında alabileceğinizi bilmelisiniz. Retro döneminde sıfırdan bir işe başlamamak  sizin için daha güvenli olacaktır.

19 Şubat’ta Balık burcuna geçen Güneş ile, önümüzdeki bir ay boyunca tüm dikkatinizi,mali konulara, partnerinizle olan ortak gelirlerinize vermeniz mümkün. Ne kadar kazandığınız, ne kadar harcayabildiğiniz önemli olacak.

Jupiter – Neptun olumlu açısıyla, işinizde artan sorumluluklar ve elde ettiğiniz başarılar, mali alanda beklentilerinizi arttırabilir. İş ortamında daha hedef odaklı ve iş bitirici hareket edebilirsiniz. Kariyerinizde yükselme potansiyeliniz artabilir. Eviniz ve yuvanız, çocuklarınız alanında da sorumluluklarınız artabilir.

23 Şubat’ta gerçekleşecek olan Balık burcundaki Yeni Ay ile birlikte, partnerinize bir gelir kapısı açılabilir. Ortak gelirlerinizde sürpriz artışlar olabilir. Bu durum gelecek parayla birlikte harcamalarınızı da arttırabilir, dikkat!

 

YÜKSELEN BAŞAK

Merkür, hafta başında Balık burcunda geri hareketine başlıyor. İletişim alanında dalgınlıklar,  yanlış anlaşılmalara ve konsantrasyon bozukluğuna açık olabilirsiniz. Her şeyi iki veya üç defa kontrol etmekte fayda var, özellikle de partneriniz ve iş ortaklarınızla olan iletişiminize dikkat etmelisiniz. 

Çalışma ortamınız, şartlarınız, çalışma arkadaşlarınız alanında 2 ve 3 Şubat’ta yaşanan durumlara yönelmek isteyebilir,  yarım kalmış konuları tamamlamak isteyebilirsiniz. Bu konularla ilgili sonuçları ancak 11 Mart civarında alabileceğinizi bilmelisiniz. Retro döneminde sıfırdan bir işe başlamamak  sizin için daha güvenli olacaktır.

19 Şubat’ta Balık burcuna geçen Güneş ile, önümüzdeki bir ay boyunca tüm dikkatinizi,ortağınıza ve partnerinize vermeniz mümkün. Kendinizden ödün verebilir, aşırı fedakar davranabilirsiniz.

Jupiter – Neptun olumlu açısıyla, işinizde elde ettiğiniz büyüme potansiyeli ortaklarınız ve ya partnerinizden olan beklentilerinizi arttırabilir. Uzaklarla bağlantılı gelişen sürpriz durumlar, kurduğunuz iş, hobileriniz, çocuklar gibi konularda daha hızlı eyleme geçmenize neden olabilir. Bu durum partneriniz ile olan ilişkinizi de olumlu etkileyecek gibi görünüyor.

23 Şubat’ta gerçekleşecek olan Balık burcundaki Yeni Ay ile birlikte, yeni bir ortaklık, yeni bir ilişki, kontrat ve ya sözleşme gündeme gelebilir. Atacağınız imzalar konusunda her şeyi iki defa kontrol etmenizde fayda var. Diğer taraftan partneriniz ve ortağınız, hayatınızda büyük bir değişikliğe neden olabilir.

YÜKSELEN TERAZİ

Merkür, hafta başında Balık burcunda geri hareketine başlıyor. İletişim alanında dalgınlıklar,  yanlış anlaşılmalara ve konsantrasyon bozukluğuna açık olabilirsiniz. Her şeyi iki veya üç defa kontrol etmekte fayda var, özellikle de çalışma ortamınız, çalışma arkadaşlarınızla olan ilişkileriniz, bu alanda yapacağınız yazışmalara çok dikkat etmelisiniz.

 2 ve 3 Şubat’ta çocuklarınız, hobileriniz, inter aktif ortamlarda başlattığınız projeler alanına yönelmek isteyebilir,  yarım kalmış konuları tamamlamak isteyebilirsiniz. Bu konularla ilgili sonuçları ancak 11 Mart civarında alabileceğinizi bilmelisiniz. Retro döneminde sıfırdan bir işe başlamamak  sizin için daha güvenli olacaktır.

19 Şubat’ta Balık burcuna geçen Güneş ile, önümüzdeki bir ay boyunca tüm dikkatinizi,çalışma ortamınıza, şartlarınıza, çalışma arkadaşlarınıza, işinize verebilirsiniz. Arkadaşlarınız, sosyal çevreniz çalışma ortamınızda olumlu etki yaratabilir.

Jupiter – Neptun olumlu açısıyla, eviniz, yuvanız alanında yaşadığınız olumlu gelişmeler, çalışma koşullarınızı da olumlu etkileyebilir. Büyümek için işinizde fırsatlar elde edebilirsiniz. Bu dönemde evden işinizi yönetmeniz mümkün. Diğer taraftan çalışma ortamında ve iş çevresinde daha fazla parlamanız size beklenmedik maddi fırsatlar getirebilir.

23 Şubat’ta gerçekleşecek olan Balık burcundaki Yeni Ay ile birlikte, çalışma ortamınızda ciddi başarılar elde edebilir, yeni bir düzene adım atabilir, kariyerinizle ilgili olumlu başlangıçlar yapabilirsiniz. Statünüz değişebilir.

 

YÜKSELEN AKREP

Merkür, hafta başında Balık burcunda geri hareketine başlıyor. İletişim alanında dalgınlıklar,  yanlış anlaşılmalara ve konsantrasyon bozukluğuna açık olabilirsiniz. Her şeyi iki veya üç defa kontrol etmekte fayda var, özellikle de çocuklar, aşk hayatınız, sosyal çevreniz maddi konularda yanlış kararlar almanıza neden olabilir. İki kere düşünün.

2 ve 3 Şubat’ta eviniz, yuvanız, gayrimenkul gibi konularda başlattığınız projeler alanına yönelmek isteyebilir,  yarım kalmış konuları tamamlamak isteyebilirsiniz. Sonuçları ancak 11 Mart civarında alabileceğinizi bilmelisiniz. Retro döneminde sıfırdan bir işe başlamamak  sizin için daha güvenli olacaktır.

19 Şubat’ta Balık burcuna geçen Güneş ile, önümüzdeki bir ay boyunca tüm dikkatinizi, kariyerinizde yaşadığınız rekabetçi ortama, rakiplerinize, bir takım hobilerinize verebilirsiniz. Hisleriniz artıyor. Onlara kulak verin.

Jupiter – Neptun olumlu açısıyla, elde edeceğiniz iş fırsatları sizi çocuklar ve aşk hayatınız konusunda bir takım hayallere götürebilir. Diğer taraftan, partner, ortak, müşteri ve kontratlar alanında elde edeceğiniz sürpriz fırsatlar, işinizde daha hırslanmanıza neden olabilir. İş bitiriciliğinizi konuşturabilirsiniz.

23 Şubat’ta gerçekleşecek olan Balık burcundaki Yeni Ay ile birlikte, bir hobiniz, ilgi alanınız, aşk hayatınız ve ya statünüzü olumlu etkileyecek, yeni bir oluşuma adım atabilirsiniz. Uzaklarla, farklı felsefelerle bağlantılı bir projeyi hayata geçirebilirsiniz.

YÜKSELEN YAY

Merkür, hafta başında Balık burcunda geri hareketine başlıyor. İletişim alanında dalgınlıklar,  yanlış anlaşılmalara ve konsantrasyon bozukluğuna açık olabilirsiniz. Her şeyi iki veya üç defa kontrol etmekte fayda var, özellikle de aileniz, yuvanız ve ya varsa taşınma, ev satın alma süreçleriniz bu konularda aşırı dikkat etmeye özen göstermelisiniz.

2 ve 3 Şubat’ta partneriniz, ortağınız, müşterileriniz ile birlikte görüştüğünüz, konuştuğunuz projeler alanına yönelmek isteyebilir,  yarım kalmış konuları tamamlamak isteyebilirsiniz. Sonuçları ancak 11 Mart civarında alabileceğinizi bilmelisiniz. Retro döneminde sıfırdan bir işe başlamamak  sizin için daha güvenli olacaktır.

19 Şubat’ta Balık burcuna geçen Güneş ile, önümüzdeki bir ay boyunca tüm dikkatinizi, ailenize, yuvanıza, evinize verebilirsiniz. Uzaklardan gelen bir misafiri ağırlayabilirsiniz.

Jupiter – Neptun olumlu açısıyla, elde edeceğiniz gelirler ve kazançlar sizi aileniz ve yuvanız konusunda bir takım hayaller kurmanıza neden olabilir. Diğer taraftan, işinizle ilgili sürpriz gelişmeler, maddi sorumluluklarınızla ilgili sizi harekete geçirecek gibi görünüyor.

23 Şubat’ta gerçekleşecek olan Balık burcundaki Yeni Ay ile birlikte, yeni bir ev, yeni bir yuva, ailenizle ilgili yeni bir oluşuma adım atabilirsiniz. Evinize harcama yapabilir, hayallerinizdeki eve sahip olabilirsiniz.

YÜKSELEN OĞLAK

Merkür, hafta başında Balık burcunda geri hareketine başlıyor. İletişim alanında dalgınlıklar,  yanlış anlaşılmalara ve konsantrasyon bozukluğuna açık olabilirsiniz. Her şeyi iki veya üç defa kontrol etmekte fayda var, özellikle de çalışma arkadaşlarınızla ve uzaklarla olan iletişiminize, yazışmalarınıza  dikkat etmelisiniz. İletişim aletlerinizde, aracınızda arızalar, sıkıntılar yaşayabilirsiniz. 

2 ve 3 Şubat’ta maddi konular, gelirler üzerine başlattığınız görüşmelere yönelmek isteyebilir,  yarım kalmış konuları tamamlamak isteyebilirsiniz. Bu konularla ilgili sonuçları ancak 11 Mart civarında alabileceğinizi bilmelisiniz. Retro döneminde sıfırdan bir işe başlamamak  sizin için daha güvenli olacaktır.

19 Şubat’ta Balık burcuna geçen Güneş ile, önümüzdeki bir ay boyunca tüm dikkatinizi, yakınlarınızla, kardeşlerinize olan iletişiminize, yaratıcılık gerektiren projelere verebilirsiniz. Konsantrasyon problemlerine dikkat! Bazı hatalarınızı yakalayabilirsiniz. Bir takım eğitimlere başvurmanız mümkün.

Jupiter – Neptun olumlu açısıyla, özel hayatınızda elde ettiğiniz yüksek bilinç ve farkındalık, yeni bilgiler kendinizi çok daha iyi hissetmenize neden olacak, huzurlu ve kendinden emin olabilirsiniz. Aşk hayatınızdaki olumlu gelişmeler ise, özel hayatınızı düzene koyma konusunda sizi daha fazla motive edebilir. Arkadaşlarınızın bu konuda desteği yüksek olacak.

23 Şubat’ta gerçekleşecek olan Balık burcundaki Yeni Ay ile birlikte, yeni bir eğitime başlamanız, yeni bir kontrata imza atmanız mümkün. Partnerinizin desteğini alabilirsiniz.

YÜKSELEN KOVA

Merkür, hafta başında Balık burcunda geri hareketine başlıyor. İletişim alanında dalgınlıklar,  yanlış anlaşılmalara ve konsantrasyon bozukluğuna açık olabilirsiniz. Her şeyi iki veya üç defa kontrol etmekte fayda var, özellikle de maddi konular, gelirler ve kazançlar alanında görüşmelerinizi netleştirmelisiniz.

Retro döneminde, 2 ve 3 Şubat civarında tüm hayatınızı etkileyecek önemde yaptığınız görüşmeler ve bu alandaki yarım kalmış konular ön plana çıkacak. Sonuçları ancak 11 Mart civarında alabileceğinizi bilmelisiniz. Retro döneminde sıfırdan bir işe başlamamak  sizin için daha güvenli olacaktır.

19 Şubat’ta Balık burcuna geçen Güneş ile, önümüzdeki bir ay boyunca tüm dikkatinizi, gelirleriniz ve kazançlarınıza vermeniz mümkün. Burada kontratlar ve sözleşmeler extra önem kazanabilir. Maddi alanda gelen teklifleri değerlendirmeye alabilirsiniz.

Jupiter – Neptun olumlu açısıyla, yabancı çevrenizden aldığınız manevi destek ve elde ettiğiniz iş potansiyeli, kazançlarınız ile ilgili çok fazla hayal kurmanıza neden olabilir. Aile ve ev konularında yaşadığınız sürpriz gelişmeler ise, iş konusunda daha da hırslanmanıza neden olacak gibi.

23 Şubat’ta gerçekleşecek olan Balık burcundaki Yeni Ay ile birlikte, yeni bir gelir kapınız açılabilir, kazançlarınız artabilir. Partneriniz ve ya ortağınız size daha fazla maddi destek de bulunabilir.

 

YÜKSELEN BALIK

Merkür, hafta başında Balık burcunda geri hareketine başlıyor. İletişim alanında dalgınlıklar,  yanlış anlaşılmalara ve konsantrasyon bozukluğuna açık olabilirsiniz. Her şeyi iki veya üç defa kontrol etmekte fayda var, özellikle de eviniz, aileniz, yuvanız ve partnerinizle olan iletişiminizde kafa karışıklığına sebep olabilecek şeylere dikkat etmelisiniz.

2 ve 3 Şubat’ta ortaklıklar ve ikili ilişkiler, kontratlar, evinizle ilgili kararlar alanında yaptığınız gizli görüşmelere yönelmek isteyebilir,  yarım kalmış konuları tamamlamak isteyebilirsiniz. Bu konularla ilgili sonuçları ancak 11 Mart civarında alabileceğinizi bilmelisiniz. Retro döneminde sıfırdan bir işe başlamamak  sizin için daha güvenli olacaktır.

19 Şubat’ta Balık burcuna geçen Güneş ile, önümüzdeki bir ay boyunca tüm dikkatinizi, özel hayatınıza vermeniz mümkün. Çalışma ortamındaki potansiyeliniz, risk alma gücünüz, yetenekleriniz daha fazla dikkatleri üstünüze çekmenizi sağlayabilir. Maddi anlamda beklenmedik fırsatlar yakalayabilirsiniz.

Jupiter – Neptun olumlu açısıyla, kariyer çevrenizin size olan desteği artabilir, üst düzeyin sizi onaylamasıyla, hayatınızla ilgili bir takım hayallere sürüklenebilirsiniz. Kariyer gelirlerinizle ilgili uzun vadeli adımlar atmak isteyebilirsiniz.

23 Şubat’ta gerçekleşecek olan Balık burcundaki Yeni Ay ile birlikte, özel hayatınız ve ikili ilişkilerle ilgili yeni bir sürece adım atabilirsiniz. İmajınızı değiştirebilir, görünümünüzle dikkatleri üstünüze çekerken, iş ortamında elde ettiğiniz güç ve kontrol ile kendinize olan öz güveninizi tazeleyebilirsiniz.

KLAROS DANIŞMANLIK

ZEYNEP ÖZYÖRÜK

☎ : 0 212 367 40 78

? : 0 539 626 98 87

 : klarosdanismanlik

Paylaş