27 Ocak – 2 Şubat 2020 – Haftalık Burç Yorumları

Bu hafta gökyüzü, önceki haftalara göre daha sakin olacak.

Venus’un diğer gezegenlerle olan etkileşimi, ilişkiler ve para konularını daha fazla gündemimize taşıyacak gibi görünüyor.

Hafta başında aşk ilişkileri oldukça yoğun ve tutkulu hatta peri masalını andıran nitelikte, sizi avucu içine alabilir. Bir takım maddi beklentileri olanlar ise aynı süreçte finansal açıdan çok sevindirici durumlar ile karşılaşabilirler. Fakat gökyüzü aman dikkat! diyor. Hayallere kapılıp araştırmadan, sormadan her şeye evet! demeyin! Hemen eyleme geçmeyin.  Risk analizi şart!

Haftanın ikinci yarısında gerçekleşecek olan Boğa burcundaki ilk Dördün, Yeni Ay’da attığınız adımlar ile ilgili, özellikle  de gelirler, kaynaklar, mülkler, güvenlik alanınız ayrıca manevi değerleriniz konusunda bir takım girişimlerde bulunacağınızı gösteriyor. Kariyer ve statünüz ile alakalı değişimleri gerçekleştirmek, çevrenizdekilerin desteğiyle mümkün olabilecek.

 

YÜKSELEN KOÇ

Hafta başında gizli ve platonik bir ilişki ve ya ortaklık sizi avucunuza alabilir. Bu ilişki ve ya ortaklıkla ilgili kurduğunuz hayalleri gerçekleştirmek için bir seyahat planlayabilir, uzaklara yolculuk edebilirsiniz. Bazılarınız ise gelir kaynaklarıyla ilgili çok fazla beklenti içinde. Riskli yatırımlardan uzak durmalısınız. Danışmadan harekete geçmeyin, derim.

Hafta sonunda gerçekleşecek olan Boğa burcundaki ilk Dördün, aileniz ve ya eviniz ile ilgili bir takım finansal girişimlerde bulunacağınızı gösteriyor. Yeni Ay ile birlikte attığınız adımlar sizi buna zorlamış olabilir. Bugünlerde verdiğiniz sözler ve yapacağınız planlar, 4-15 Mart tarihleri arasında  tekrar gündeminizi meşgul edebilir.

 

YÜKSELEN BOĞA

Hafta başında sosyalleşmek, gezmek, gruplar içinde organizasyonlara katılmak, maddi açıdan sizi biraz zorlayabilir. İpin ucunu kaçırabilirsiniz. Partneriniz bu bağlamda sizi hayal kırıklığına uğratabilir. Ortak sermaye ve ya borç konusunda riske girmeyin, derim.

Hafta sonunda gerçekleşecek olan Boğa burcundaki ilk Dördün, yakın çevreniz ile ilgili ihtiyaçlarınız ve işiniz arasında kalmanıza neden olabilir. Yeni Ay’da kariyeriniz alanında başlattığınız oluşumlar için bir takım aksiyonlara geçmeniz mümkün. Uzaklar, farklı ülkeler, şehirler, seyahatler, yüksek öğrenim gibi konular alanında değişen sorumluluklarınız konusunda ilişkilerinizi kullanmanız mümkün. İş çevreniz size bu konuda gereken desteği verebilir. Bu günlerde üst düzeylerle yapacağınız görüşmeler, vereceğiniz sözler ve yapacağınız planlar, 4-15 Mart tarihleri arasında  tekrar gündeminizi meşgul edebilir.

 

YÜKSELEN İKİZLER

Hafta başında işiniz ve kariyeriniz konusunda yapacağınız atılımlar önemli olacak. Özellikle uzaklardaki bağlantılarınız, iş ortaklarınız bu alanda etken gibi görünüyor. Başarınızı elinizde tutmak için extra çaba gösterebilirsiniz. Yaratıcılığınız ve üretkenliğiniz, ilhamınız üst düzeyler tarafından takdir edilebilir. Sanatsal ve yaratıcı aktiviteler ile uğraşanlar için bu hafta oldukça önemli. Yalnız üst düzeylerden beklentilerinizin yüksek olması sizi riskli eylemlere sokabilir. Aman dikkat!

Hafta sonunda gerçekleşecek olan Boğa burcundaki ilk Dördün,  Yeni ay ile birlikte, uzaklarda başlattığınız proje konusunda sizi bir takım finansal girişimlere götürecek. Hakkınızı aramak, değerinizi ortaya koymak için gerekeni yapabilirsiniz. Kazanacağınız başarılar, borçlar ve masraflar alanında yaratmak istediğiniz düzen değişimine katkı olacak. Bu günlerde uzaktaki bağlantılarınızla yapacağınız görüşmeler, vereceğiniz sözler ve yapacağınız seyahatler, 4-15 Mart tarihleri arasında  tekrar gündeminizi meşgul edebilir.

 

YÜKSELEN YENGEÇ

Hafta başında uzaklar ve seyahatler, yasal süreçler ve ya yabancı ülkelerle olan ilişkileriniz konusunda rekabetçi yanınızı daha fazla öne çıkarabilirsiniz. İş yerinde çatışmalara dikkat!  Kendinden emin yaklaşımınız riskli hareketlere kalkışmanıza neden olabilir.

Hafta sonunda gerçekleşecek olan Boğa burcundaki ilk Dördün,  Yeni ay ile birlikte, ortak sermaye, borçlar ve harcamalar konusunda başlattığınız oluşumlar için uzun vadeli maddi planlar alanında bir takım aksiyonlar aldırabilir. Kendinizi gelecekte güvende hissetmek için yapacağınız bu girişimler, bir takım sözleşme ve kontratları sonlandırmanıza ve değişiklik yapmanıza neden olabilir. Bugünlerde finansal alanda alacağınız bazı kararlar, 4-15 Mart tarihleri arasında  tekrar gündeminizi meşgul edebilir.

 

YÜKSELEN ASLAN

Hafta başında kariyeriniz, işiniz sayesinde elde ettiğiniz prim, ikramiye ve ya gelir artışlarını değerlendirme konusunda ikilem yaşayabilirsiniz. Çocuklar ve seyahatler bu harcamaları fazlasıyla arttırabilir. Yanılma ve ya riskli karar almanız olası.

Hafta sonunda gerçekleşecek olan Boğa burcundaki ilk Dördün,  Yeni Ay’ ın partnerinizin hayatına getirdiği yeni oluşumlar sayesinde, eviniz ve yuvanız konusunda bir takım aksiyonlar almanıza neden olabilir. Ortaklaşa yatırımlar yapmanız mümkün. Bugünlerde partneriniz ve ortağınızla alacağınız bazı finansal  kararlar, 4-15 Mart tarihleri arasında  tekrar gündeminizi meşgul edebilir.

YÜKSELEN BAŞAK

Hafta başında partneriniz ile olan ilişkiniz, yaşadığınız romantizm,  ayaklarınızı yerden keserken, yuva, ev, taşınma gibi konular riskli hareket etmenize neden olabilir. Sözleşmeleri imzalarken iki defa düşünmeniz gerekebilir.

Hafta sonunda gerçekleşecek olan Boğa burcundaki ilk Dördün,  Yeni Ay’ ın çalışma  hayatınıza  ve günlük düzeninize getirdiği yeniliklerle bağlantılı olarak, sizi uzaklarla ilgili bir takım aksiyonlar almaya zorlayabilir. Yaptığınız finansal ortaklıklar, işinizi büyütmenize yardımcı olurken,  sağlık ve günlük rutininiz konusunda alacağınız bazı finansal kararlar, 4-15 Mart tarihleri arasında  tekrar gündeminizi meşgul edebilir.

 

YÜKSELEN TERAZİ

Hafta başında çalışma ortamınızdaki huzur ve yaratıcı potansiyeliniz, eğitim ve öğretim konusunda sizi motive edebilir. Yeni müşteriler, yeni anlaşmalar gündeminizi meşgul ederken, beklentilerinizin ötesinde efor sarf edebilirsiniz. Zihniniz aşırı yorulabilir. Maddi riskler almaktan kaçınmalısınız.

Hafta sonunda gerçekleşecek olan Boğa burcundaki ilk Dördün,  Yeni Ay’ ın hobiler, çocuklar ve aşk hayatınıza getirdiği yeniliklerle bağlantılı olarak, sizi harcamalar ve ya krediler ile konusunda takım girişimlere götürebilir.  Yaratıcı ve spiritüel potansiyelinizi ilişkilerinizde ortaya çıkararak, işinizde yapmak istediğiniz değişime katkı olabilirsiniz. Aynı gün online eğitimler, teknik bilgiler ve ya işinizle ilgili alacağınız bazı radikal kararlar, 4-15 Mart tarihleri arasında  tekrar gündeminizi meşgul edebilir.

YÜKSELEN AKREP

Hafta başında çocuklar, aşk hayatı ve tatil, eğlence size çok fazla keyif verebilir. Farkında olmadan beklentinizin üzerinde harcama yapabilirsiniz. Satın almadan önce fiyattan emin olun!

Hafta sonunda gerçekleşecek olan Boğa burcundaki ilk Dördün,  Yeni Ay’ ın aileniz, yuvanız ve evinize getirdiği yeniliklerle bağlantılı olarak, sizi partneriniz ile olan ilişkinizde bir dönüm noktasına getirebilir. Diğer taraftan, iş ortağınızla olan uyumunuz, göreviniz ile ilgili değişimleri gerçekleştirmenizde kolaylık sağlayabilir. Aynı gün ev, aile, yuva, taşınma gibi konularda alacağınız bazı radikal kararlar, 4-15 Mart tarihleri arasında  tekrar gündeminizi meşgul edebilir.

 

 

YÜKSELEN YAY

Hafta başında aileniz, yuvanız, eviniz alanında yaşayacağınız olumlu olaylar aradığınız huzuru size verebilir. Zaman zaman özgürlüğünüz kısıtlanmış gibi hissetseniz de genelde durumdan memnun kalacaksınız. Aileniz ve eviniz konusunda yine de önemli kararlardan kaçınmanız sizin faydanıza da olacaktır. Fazla risk alma potansiyeliniz var!

Hafta sonunda gerçekleşecek olan Boğa burcundaki ilk Dördün, sizi çalışma ortamınız ve ya günlük rutininiz konusunda bir dönüm noktasına getirebilir.  Yeni Ay’ ın eğitim, öğretim, yakın çevre ile olan ilişkileriniz, iletişiminiz, aracınız alanında  getirdiği yenilikler bu konuda etken olabilir. Diğer taraftan, evden yürüttüğünüz bir takım işleriniz gelirler ve kazançlar ile ilgili istediğiniz değişimleri gerçekleştirmenizde kolaylık sağlayabilir. Aynı gün teknolojik aletler, aracınız, elektronik ortamda yapacağınız alışverişler gibi konularda alacağınız bazı kararlar, 4-15 Mart tarihleri arasında  tekrar gündeminizi meşgul edebilir.

 

YÜKSELEN OĞLAK

Hafta başında yaratıcılığınız ve üretkenliğiniz size çok şey kazandırabilir. Fakat bir şekilde karşınızdakine inanmak ve hayallere kapılmak isteyebilirsiniz. Hayal kurmak güzel olsa da, riskli eylemlerden kaçınmanızı öneririm. Özellikle arkanızdan çevrilebilecek işlere karşı gözünüzü dört açın, derim.

Hafta sonunda gerçekleşecek olan Boğa burcundaki ilk Dördün,  Yeni Ay’ ın gelirler ve kazançlar alanında açtığı yeni kapılarla bağlantılı olarak, sizi  finansal anlamda rekabet gerektiren konularda önemli bir dönüm noktasına getirebilir. Diğer taraftan, yaratıcı fikirler, görüşmeler, kurduğunuz bir çok hayal, özel hayatınız, ortaklıklarınıza bakış açınız ve felsefeniz ile ilgili istediğiniz değişimleri gerçekleştirmenizde kolaylık sağlayabilir. Aynı gün gelirler ve kazançlar gibi konularda alacağınız bazı kararlar, 4-15 Mart tarihleri arasında  tekrar gündeminizi meşgul edebilir

 

YÜKSELEN KOVA

Hafta başında maddi konularla ilgili bir çok hayale kapılabilirsiniz. Size gelen teklif ve ortaklıklar kafanızı karıştırabilir, riskli hareket etmenize neden olabilir. Uzun vadeli projelerinizi riske atmadan hareket etmelisiniz.

Hafta sonunda gerçekleşecek olan Boğa burcundaki ilk Dördün,  Yeni Ay’ ın imajınız, görünümünüz, özel hayatınız, konusunda getirdiği yeniliklerle birlikte, sizi  aileniz, yuvanız ve eviniz gibi konularda önemli bir girişime itebilir. Diğer taraftan, ailenizin, yuvanızın sağladığı maddi destek, iş ve kariyer konusunda yapmak istediğiniz değişimleri gerçekleştirmenizde kolaylık sağlayabilir. Aynı gün eğitim, öğretim, teknolojik donanım, aletler gibi konularda alacağınız bazı kararlar, 4-15 Mart tarihleri arasında  tekrar gündeminizi meşgul edebilir

 

YÜKSELEN BALIK

Hafta başında kişisel bakım, giyim, estetik gerektiren konularla ilgili kendinize daha fazla özen gösterebilirsiniz. Beğenilmek ve fark edilmek, kariyer alanında  öz güveninizi daha fazla arttırabilir. Fakat beklentilerinizi daha gerçekçi düzeyde tutmanızda fayda var. Çok fazla risk gerektiren kararlardan uzak durmalısınız.

Hafta sonunda gerçekleşecek olan Boğa burcundaki ilk Dördün,   sizi  bir takım finansal görüşmeler yapmaya zorlayabilir. Özellikle de Yeni Ay’da, çocuklar, tatil ve ya eğlence konusunda başlattığınız yeni oluşumlar bunda etken olacaktır. Diğer taraftan, partnerinizin, ortağınızın size sağladığı maddi destek, kariyer gelirleriniz konusunda yapmak istediğiniz değişimleri gerçekleştirmenizde kolaylık sağlayabilir. Aynı gün  aileniz, yuvanız konusunda yapacağınız bir takım görüşmeler, özellikle de elektronik ortam, online alışveriş ve vb aldığınız bazı kararlar, 4-15 Mart tarihleri arasında  tekrar gündeminizi meşgul edebilir

 

 

KLAROS DANIŞMANLIK

ZEYNEP ÖZYÖRÜK

☎ : 0 212 367 40 78

? : 0 539 626 98 87

 : klarosdanismanlik

Paylaş