3 – 9 Şubat 2020 – Haftalık Burç Yorumları

Bu hafta gökyüzünde bizleri neler bekliyor?

Hafta başında Merkür Balık burcuna geçecek. 18 Şubat’ta geri harekete başlayacak olan Merkür, 1 Şubat’ta retro alana girerek, etkiyi başlattı. Venus, Saturn ile, Merkür ise Uranus ile iş birliğinde. İlişkiler ve para konularında uzun vadeli projeler gündemde olurken, maddi alanda sürpriz fırsatlar bizi şaşırtabilir. Venus, bu hafta başında Koç burcuna geçerek,13 Ocak’tan bu yana ilişkilerdeki fantezilere ve avunmalara son verecek. İlişkilerde daha sabırsız ve aceleci, düşünmeden sadece hedef odaklı hareket edeceğimiz bir ay bizi bekliyor.

Hafta sonu gerçekleşecek olan Mars destekli Aslan burcundaki Dolunay, gruplar içinde kendi potansiyelimizi daha fazla ortaya koyma imkanı sağlarken, 15 gün önce başlattığımız oluşumların sonuçlarını almamızı sağlayacak. Canlılık ve dinamizm aşk hayatı, çocuklar ve eğlence alanında yükselmemize neden olabilir.

 

YÜKSELEN KOÇ

Hafta başında Merkür’ün Balık burcuna geçmesiyle, 16 Şubat’a kadar,  tüm düşünce ve fikirlerinizi arka planda tutmaya, kimseyle paylaşmamaya özen göstereceksiniz.  Yakın çevreniz ve iş arkadaşlarınız kaynaklı bir takım dedikodulara dikkat. Önümüzdeki bir ay boyunca bu durum başınızı ağrıtabilir.

Gizli bir ilişki ve ya ortaklık alanında sağlam adımlarla ilerlemeniz mümkün. Beklenmedik bir haber ve ya bilgi, maddi anlamda sürprizlere neden olurken, önümüzdeki bir ay boyunca imajınız, görünümünüz, tarzınızla daha yakından ilgilenebilir, karşı tarafın daha fazla ilgisini çekebilirsiniz.

Hafta sonu yaşanacak olan Aslan burcundaki Dolunay, aileniz ve ya yuvanızla ilgili bir takım spekülatif yatırımların sonucunu getirebilir. Bazılarınız ise aşk hayatı, çocuklar, tatil gibi konularda coşku ve heyecan verici olaylarla karşılaşabilirsiniz.

 

YÜKSELEN BOĞA

Hafta başında Merkür’ün Balık burcuna geçmesiyle, 16 Şubat’a kadar,  çocuklarınız ve ya partnerinizle daha fazla gelecek üzerine yoğunlaşabilirsiniz. Gelecek planları gündemde olurken, sosyalleşmek ve arkadaşlarınızdan fikir almanız mümkün.  Önümüzdeki bir ay boyunca bu fikirleri tekrardan değerlendirmeniz gerekecek. 

Bu süreçte, maddi açıdan kendinizi sağlama aldığınızı düşünebilir, dostça başlayan bir ilişki uzun vadeli bir aşk ilişkisine dönüşebilir. Beklenmedik bir haber ve ya bilgi, maddi anlamda size daha fazla özgürlük tanıyabilir. Önümüzdeki bir ay boyunca ilişkiniz ve kendiniz hakkında biraz daha içinize kapanmak, yalnız kalmak ve ya kapalı kapılar ardında birlikte olduğunuz kişiyle vakit geçirmek isteyebilirsiniz.

Hafta sonu yaşanacak olan Aslan burcundaki Dolunay, aileniz ve kariyeriniz konusunda aydınlanmanızı sağlayacak. Net olmayan konular hakkında sonuçlar almanız mümkün. 15 gün önce işinizle ilgili attığınız adımlar buna neden olabilir.

 

YÜKSELEN İKİZLER

Hafta başında Merkür’ün Balık burcuna geçmesiyle, 16 Şubat’a kadar,  üst düzeylerle olan görüşmeleriniz, önemli projeler, yazışmalar gündeminizde olacak. İş ve kariyer alanında yapacağınız bu görüşmeler, önümüzdeki bir ay boyunca gündeminizde olacak. Geriye dönüp bazı görüşmelerdeki eksik bilgileri tamamlamak durumunda kalabilirsiniz.

Bu süreçte, yapacağınız görüşmeler maddi açıdan size olumlu sonuçlar getirebilir. İlişkiniz ve ortaklığınız ise kalıcılığıyla sizi güvende tutarken, maddi açıdan da sağlam adımlar atmanızı sağlayabilir. Önümüzdeki bir ay boyunca daha fazla sosyalleşebilir, kariyer çevrenizdeki kişilerle daha fazla görüşebilirsiniz. Organizasyonlarda partnerinizle daha fazla boy gösterebilir, keyifli vakit geçirebilirsiniz.

Hafta sonu yaşanacak olan Aslan burcundaki Dolunay, kardeşleriniz ve ya yakın çevrenizle olan ipleri koparabilir. Diğer taraftan kendi potansiyeliniz ve yeteneklerinizi daha fazla öne çıkaracak alanlar yakalayabilirsiniz. Kreatif yönünüz ortaya çıkabilir. 15 gün önce uzaklar ve seyahatler konusunda başlattığınız oluşumların sonuçlarını alabilirsiniz.

 

YÜKSELEN YENGEÇ

Hafta başında Merkür’ün Balık burcuna geçmesiyle, 16 Şubat’a kadar, uzaklarla olan iletişiminiz artabilir, seyahatlere gidebilir, sosyal medyada daha fazla paylaşım yapabilirsiniz. Önümüzdeki bir ay iletişiminiz ve zihniniz bu konularla ilgili olacak. Yarım kalan işlerinizi tamamlamak durumunda kalabilirsiniz.

Bu süreçte, yapacağınız görüşmeler, seyahatler sırasında farklı ve sıra dışı insanlarla karşılaşmanız mümkün. Maddi açıdan da sürpriz kaynaklar sağlayabilirsiniz. Bazılarınız bu hafta ilişkilerini sağlamlaştırabilir, kalıcı kılabilir, bir üst seviyeye taşıyabilir. Önümüzdeki bir ay boyunca kariyeriniz, statünüz alanında başarının keyfini çıkarmanız mümkün.Aileniz, arkadaşlarınız bu mutluluğunuza ortak olabilir.

Hafta sonu yaşanacak olan Aslan burcundaki Dolunay, maddi konularla ilgili bir takım durumları netleştirebilir. Bir yerden alacağınız varsa durum sonuçlanabilir. Bir borcunuzu ve ya kredinizi ödemek konusunda çözüm yaratabilirsiniz. 15 gün önce aldığınız finansal kararlar ile ilgili somut sonuçlar elde etmeye başlayabilirsiniz.

 

YÜKSELEN ASLAN

Hafta başında Merkür’ün Balık burcuna geçmesiyle, 16 Şubat’a kadar, maddi konularla ilgili zihniniz yoğun olabilir. Ödemeler, harcamalar, yatırımlar ön planda olabilir. Bu süreçte atacağınız imzalar, yapacağınız hesaplamalar konusunda dikkat etmelisiniz. Önümüzdeki bir ay boyunca bu konular tekrar tekrar gündeminizde olabilir.

Bu süreçte, yapacağınız görüşmelerde alacağınız kararlar, kariyer alanınızda gerçekleşecek olan beklenmedik durumlar nedeniyle değişime uğrayabilir. Tüm planlarınız değişebilir. İşinizde finansal açıdan elde edeceğiniz başarılar, yerinizi sağlamlaştırabilir. Bir ay boyunca uzaklarla olan ilişkilerinizde daha hızlı ve aceleci davranmak, daha fazla iş bitirmek isteyebilirsiniz. Üst düzeylerle olan ilişkiniz sizi destteklerken, önemli anlaşmalar sağlayabilirsiniz.

Hafta sonu yaşanacak olan Aslan burcundaki Dolunay, duygusal açıdan önemli farkındalıklar ve boşalmalar yaşamanıza neden olabilir. Aileniz ile ilgili geçmiş travmalar, endişeler ve kaygılar su yüzüne çıkabilir. Partnerinizle olan ilişkinizde bazı konuları netleştirebilirsiniz.15 gün önce partnerinizin ve ya ortağınızın başlattığı girişimler  ile ilgili sonuçlar bu duygusal boşalmanın nedeni olabilir.

 

YÜKSELEN BAŞAK

Hafta başında Merkür’ün Balık burcuna geçmesiyle, 16 Şubat’a kadar, partneriniz ve ortağınızla olan ilişkiniz zihninizi daha çok kurcalayabilir, yapacağınız görüşmeler, anlaşmalar, kontratlar ve sözleşmeler konusunda daha dikkatli olmaya çalışmalısınız. Önümüzdeki bir ay boyunca tekrardan bu konularla uğraşmak durumunda kalabilirsiniz.

Bu süreçte, yapacağınız görüşmelerde alacağınız kararlar, uzaklarla ilgili özellikle finansal ve güvenlik alanında alacağınız beklenmedik haberler nedeniyle değişime uğrayabilir. Bu durum anlaşmalarınızı kalıcı ve uzun vadeli sağlamak için gereken ortamı yaratacak. Bir ay boyunca, maddi açıdan sizi destekleyici ilişkiler kurmanız mümkün. Ortak sermayeler sizi güçlendirecek.

Hafta sonu yaşanacak olan Aslan burcundaki Dolunay, bilinçaltınızda bir takım farkındalıklar getirecek. Kendi yetenekleriniz ve becerileriniz konusunda endişelerinizi sonlandırabilir, bu hafta elde edeceğiniz başarılarla özgüveninizi kazanabilirsiniz. 15 gün önce işinizle ilgili attığınız adımların sonuçlarını alabilirsiniz.

 

YÜKSELEN TERAZİ

Hafta başında Merkür’ün Balık burcuna geçmesiyle, 16 Şubat’a kadar, günlük rutininiz, ev işleri, çalışma ortamı ve şartları daha fazla zihninizi kurcalayabilir. Bazı konuları alışkanlığa dönüştürmek, işle ilgili görüşmeler yapmak, çalışanlarla iletişimde olmak vaktinizi alabilir. Önümüzdeki bir ay boyunca bu alanla tekrar tekrar ilgilenmek durumunda kalabilirsiniz.

Bu süreçte, yapacağınız görüşmelerde alacağınız kararlar, size bir takım maddi kaynaklar sağlarken, masrafları da ortaya çıkarabilir. Aynı zamanda çalışma arkadaşlarınız, çalışanlarınız ile uzun vadeli anlaşmalar yapmanızı kolaylaştırabilir.. Bir ay boyunca, partneriniz, ortağınız ile olan ilişkiniz daha samimi, daha dinamik olabilir, hızlı kararlar almanız mümkün.

Hafta sonu yaşanacak olan Aslan burcundaki Dolunay, organizasyonlarda, sosyal çevrelerde ve arkadaşlarınız arasında daha fazla parlamanızı sağlarken, özellikle de kariyeriniz ve statünüzle dikkatleri üzerinize çekmenizi sağlayabilir.

YÜKSELEN AKREP

Hafta başında Merkür’ün Balık burcuna geçmesiyle, 16 Şubat’a kadar, çocuklar ve aşk hayatı daha fazla zihninizi kurcalayabilir. Gelecek planları, tatiller ve hobiler daha fazla zamanınızı alırken, yapacağınız görüşmeler önümüzdeki bir ay boyunca gündeminizden düşmeyebilir.

Bu süreçte, alacağınız kararlar, partnerinizle ilgili bazı beklenmedik durumlar nedeniyle değişikliğe uğrayabilir. Diğer taraftan, aşk hayatınız ile ilgili ciddi gelişmeler gündeme gelebilir. İlişkiniz boyut atlayabilir. Şubat ayı boyunca çalışma ortamınızdaki ilişkileriniz önem kazanacak. Bazılarınız iş arkadaşlığını aşka dönüştürebilir.

Hafta sonu yaşanacak olan Aslan burcundaki Dolunay, kariyeriniz ve ev hayatınız alanında önemli gelişmelere neden olabilir. Özellikle uzaklardaki başarılarınız üst düzeyin dikkatini daha fazla çekebilir. Bu durum ev hayatınızı etkileyebilir. Kariyerinizle ilgili 15 gün önce aldığınız kararlar noktasında önemli sonuçlar elde edebilirsiniz.

 

 

YÜKSELEN YAY

Hafta başında Merkür’ün Balık burcuna geçmesiyle, 16 Şubat’a kadar, aileniz ve eviniz, gayrimenkul gibi konular zihninizi daha fazla kurcalayabilir.Taşınma, aile içi önemli konular önümüzdeki bir ay boyunca gündeminizden düşmeyebilir.

Bu süreçte, alacağınız kararlar, çalışma koşullarınız ve ortamınızla ilgili beklenmedik durumlar nedeniyle değişikliğe uğrayabilir. Fakat bu durum aileniz ve evinizle ilgili maddi koşulları garantiye almanızı sağlayacak ortamı oluşturabilir. Ailenizi ve kendinizi daha güvende hissedebilirsiniz. Yeni bir evi kiralamak ve ya satın almak üzere olabilirsiniz. Önümüzdeki bir ay boyunca çocuklarınıza ve aşk hayatınıza olan ilginiz daha fazla artabilir. Önemli insanlar hayatınıza girebilir. Ani kararlar alabilirsiniz.

Hafta sonu yaşanacak olan Aslan burcundaki Dolunay, uzaklar ve seyahatler ile ilgili bazı konularda netlik elde etmenizi sağlayabilir. Ailenizle ilgili uzaklarda yaptığınız bir yatırım planı ile ilgili sonuçlar elde edebilirsiniz. 15 gün önce adım attığınız bir proje tamamlanabilir.

YÜKSELEN OĞLAK

Hafta başında Merkür’ün Balık burcuna geçmesiyle, 16 Şubat’a kadar, zihniniz, son derece yaratıcı ve üretken proje ve fikirlerle dolu olabilir. Özellikle uzaklarla bağlantılı işler, detaylar konusunda zaman harcayabilirsiniz. Önümüzdeki bir ay boyunca bu alanda yarım kalmış işler ile ilgilenmek zorunda olabilirsiniz.

Bu süreçte, alacağınız kararlar, spekülatif yatırım araçlarınızdaki beklenmedik gelişmeler nedeniyle değişime uğrayabilir. Bu durum, önemli iş anlaşmaları ve sözleşmeleri gündeme getirirken, şanslı fırsatlar elde etmenizi sağlayabilir. Bu da sizi ve ailenizi daha çok mutlu edebilir, ilişkilerinizi güçlendirebilir, evinize daha fazla yatırım yapabilirsiniz.

Hafta sonu yaşanacak olan Aslan burcundaki Dolunay, ortak sermaye, banka, kredi gibi finansal konularda bir sonuç ve ya netlik kazanmanızı sağlayabilir. Bir borcunuzu kapatabilir, maddi anlamda partnerinizin ve ya ortağınızın desteğini alabilirsiniz.

YÜKSELEN KOVA

Hafta başında Merkür’ün Balık burcuna geçmesiyle, 16 Şubat’a kadar, zihniniz, gelirler ve kazançlar konusunda yapacağınız görüşmeler, yazışmalar, ‘daha fazla nasıl kazanç elde edebilirim?’ sorusuna cevap aramakla geçebilir. Önümüzdeki ay, özellikle ikinci yarısı bu konularla ilgili yarım kalmış konuları tamamlamak durumunda kalabilirsiniz.

Bu süreçte, alacağınız kararlar, aileniz ve yuvanızla ilgili sürpriz ve beklenmedik durumlar nedeniyle değişebilir. Bu durum, maddi anlamda uzun vadeli bir anlaşmaya imza atmanıza neden olabilir. Kararlarınızı gözden geçirirken, Şubat ayı, maddi alandaki bu girişimlerinizle ilgili yeni insanlarla bağlantıya geçmenize neden olacak gibi. Görüşmeler hız kazanabilir.

Hafta sonu yaşanacak olan Aslan burcundaki Dolunay, kariyeriniz ile ilgili yeni bir dönemin başlangıcına işaret ediyor. Bu durum bir bitiş ile başlangıcı bir arada yaşamanıza neden olabilir. Uzaklarla ilgili motivasyonunuzun artmasıyla, 15 gün önce kariyer alanında attığınız adımların sonuçlarını almanız mümkün.

YÜKSELEN BALIK

Hafta başında Merkür’ün Balık burcuna geçmesiyle, 16 Şubat’a kadar, partneriniz ve ailenizle ilgili düşünceler, planlar zihninizi yorabilir. Partnerinizin üstünüzdeki baskısı yoğun olsa da, bu alanda ilerleyen günlerde yarım kalan işlerinizi tamamlamak durumunda kalabilirsiniz.

Bu süreçte alacağınız kararlar, güvenlik alanlarınız ile ilgili stratejileriniz ve yaşadığınız çevrede gelişen sürpriz ve beklenmedik durumlar nedeniyle değişebilir. Sayısı az ama güvenilir dostlar kendinizi huzurlu hissetmenize yardımcı olabilir. Şubat ayı,  maddi girişimlerinizi arttıracak nitelikte olabilir. Ortağınızın ve partnerinizin maddi desteği daha fazla para harcamanıza neden olabilir.

Hafta sonu yaşanacak olan Aslan burcundaki Dolunay, çalışma ortamınızda bazı sırları açığa çıkarabilir, hastaysanız tedavi yaratabilir,  çocuklar ve aşk hayatınız ile ilgili konularda bir takım sonuçlar elde etmenizi sağlayabilir. 15 gün önce perde arkasından aileniz ve yuvanızla ilgili attığınız bazı adımlarla ilgili netice alabilirsiniz..

KLAROS DANIŞMANLIK

ZEYNEP ÖZYÖRÜK

☎ : 0 212 367 40 78

? : 0 539 626 98 87

 : klarosdanismanlik

Paylaş