20 – 26 Ocak 2020 – Haftalık Burç Yorumları

Bu hafta gökyüzünde önemli olaylar bizi etkilemeye devam ediyor!

Haftanın ilk yarısında Güneş bir ay boyunca kalacağı Kova burcuna geçiyor. Uranus ile zorlu açısı, beklenmedik sürprizleri getirebilir. Venus – Jupiter olumlu açısı, işlerimizi ve görev alanlarımızı kolaylıkla büyütmemizi sağlayacak.

Haftanın ikinci yarısında yılın ikinci Yeni Ay’ını yaşayacağız. Kova burcunda gerçekleşecek Yeni Ay, Aralık sonunda koyduğumuz büyük hedeflere bizi bir adım daha yaklaştıracak. Merkür – Mars ikilisi, gruplarla motivasyonumuzu arttırırken, cesaretimizi ve maceracı yönümüzü ortaya çıkaracak.

 

YÜKSELEN KOÇ

Güneş’in Kova burcuna geçmesiyle, bir ay boyunca gruplar, sosyal çevre ve arkadaşlarınız arasında daha fazla parlayabilirsiniz. Bu kendinize olan öz güveninizi arttırırken, maddi konularda yaşayacağınız bir takım beklenmedik durumlar, fevri hareket etmenize neden olabilir. Bu durum iş konusundaki fırsatları değerlendirmenizde motivasyon sağlayacak, merak etmeyin!

Haftanın ikinci yarısında gerçekleşecek olan Kova burcundaki Yeni Ay, yeni bir ortam, yeni bir arkadaş ve ya çevreyi hayatınıza getirebilir. Bu oluşum, uzaklar, seyahatler, yüksek öğrenim gibi alanlarda harekete geçmenizi sağlayacak yeni fikirler, çözüm yolları yaratabilir. Bir süre online ve ya uzaktan ve ya farklı bir şehirde alacağınız eğitimler gündeminizi meşgul edecek gibi görünüyor.

YÜKSELEN BOĞA

Güneş’in Kova burcuna geçmesiyle, bir ay boyunca kariyeriniz, üst düzey yöneticiler ile olan ilişkiler ve kendinizi onlara ispat etmek önceliğiniz olabilir. Bu durum öz güveninizi arttırırken, özel hayatınızda yapmak istediğiniz büyük değişiklikler için endişe edebilirsiniz. Özellikle de maddi güvenliğiniz konusunda. Diğer taraftan, bir takım tatil planları ve ya sosyal organizasyonlar keyfinizi yerine getirebilir.

Haftanın ikinci yarısında gerçekleşecek olan Kova burcundaki Yeni Ay, iş yerinde yeni bir konum, statü ve ya pozisyonu hayatınıza getirebilir. Bu yeni oluşum, maddi koşullar açısından size fayda sağlayabilir ve kolay hareket etmeniz için alan açabilir. Yasal süreçlerde hızla yol alabilirsiniz.

YÜKSELEN İKİZLER

Güneş’in Kova burcuna geçmesiyle, bir ay boyunca uzaklar, seyahatler, yüksek öğrenim, teknik eğitimler parlayacağınız alanlar olabilir. Yaratıcılığınızı ve potansiyelinizi bu alanda göstermeniz mümkün. Bu durum gruplar içinde öz güveninizi arttırırken, maddi konulardaki endişeleriniz tetiklenebilir. Diğer taraftan, işinizdeki başarınız, partnerinizin ve ortağınızın desteğiyle katlanabilir.

Haftanın ikinci yarısında gerçekleşecek olan Kova burcundaki Yeni Ay, uzaklarda yeni bir oluşum başlatmanıza yardımcı olabilir. Bu oluşum ailenizle ilgili maddi bir yatırım ve ya birlikte çıkılacak bir yolculuk olabilir. Ayrıca ikili ilişkiler alanında sosyalleşmeniz mümkün; iletişim ve seyahat konusunda önümüzdeki 3 hafta oldukça yoğun geçebilir.

YÜKSELEN YENGEÇ

Güneş’in Kova burcuna geçmesiyle, bir ay boyunca harcamalar, ödemeler, krediler ve sigortalar önceliğiniz olabilir. Bir takım yatırımlar yapmanız mümkün. Maddi endişelerinizi arttıran bir takım sürprizler yaşasanız da üstesinden gelebileceksiniz. Diğer taraftan, seyahat ve tatil planları sizi rahatlatabilir. Partneriniz bu alanda size eşlik edebilir.

Haftanın ikinci yarısında gerçekleşecek olan Kova burcundaki Yeni Ay, yeni bir yatırımı, kredi, miras ve ya ortak sermayeler alanında yeni bir oluşumu tetikleyebilir. Bu adımla birlikte elde edeceğiniz bilgiler,  çalışma ortamınız, şartlarınız, işinizle ilgili daha kolay hareket etmenize ve gerekli cesareti göstermenize yardımcı olacak!

YÜKSELEN ASLAN

Güneş’in Kova burcuna geçmesiyle, bir ay boyunca partneriniz, ortağınız, en yakın dostunuz, yasal bir takım süreçler, sözleşmeler önceliğiniz olabilir. Eşiniz ve ya ortağınızın hayatında yeni oluşumlar mümkün. Kariyer alanında sürpriz gelişmeler sizi şaşırtabilir. Diğer taraftan çocuklar, aşk, tatil gibi konular harcamaların artmasına neden olabilir.

Haftanın ikinci yarısında gerçekleşecek olan Kova burcundaki Yeni Ay, yeni bir ilişkiyi, ortaklığı, sözleşmeyi tetikleyebilir. Partneriniz ve ya eşiniz yeni bir sürece adım atabilir. Bu adımla birlikte partnerinizle yapacağınız görüşmeler ve ya alacağınız haberler, çocuklar, aşk hayatınız ve tatiller konusunda daha hızlı hareket etmenize alan açabilir.

YÜKSELEN BAŞAK

Güneş’in Kova burcuna geçmesiyle, bir ay boyunca çalışma ortamınız, şartlarınız, günlük rutininiz ve sağlığınız ön planda olabilir. Uzaklarla ilgili bir takım sürprizler, ani seyahatler bu alanda sizi zorlayabilir. Diğer taraftan, aileniz alanında yaşadığınız olumlu gelişmeler partneriniz ve ya eşiniz ile olan ilişkinizi perçinleyebilir.

Haftanın ikinci yarısında gerçekleşecek olan Kova burcundaki Yeni Ay, yeni bir çalışma ortamı ve ya yeni bir rutine adım atmanıza neden olabilir. Çalışma ortamınıza yeni insanlar hareket getirebilir. Bu oluşumla birlikte çalışma arkadaşlarınızla olan iletişiminiz artarken, fikir alışverişleriniz aile ve ev içindeki hedefleriniz konusunda daha hızlı hareket etmenize neden olabilir. Yeniliklere açık olmalısınız.

 

YÜKSELEN TERAZİ

Güneş’in Kova burcuna geçmesiyle, bir ay boyunca çocuklar, aşk hayatı, hobiler, ilgi alanları, tatil ve eğlence ön planda olabilir. Harcamalar, yan gelirler ilgili bir takım sürprizler, ani seyahatler bu alanda önünüze engel çıkarabilir. Diğer taraftan, çalışma ortamınızdaki iş yoğunluğu sizi hayli tatmin edecek gibi görünüyor.

Haftanın ikinci yarısında gerçekleşecek olan Kova burcundaki Yeni Ay, yeni bir aşkı, çocuk sahibi olmakla ilgili bir takım oluşumları, bir tatil planını gündeme getirebilir. Bu oluşumla birlikte yakın yerlere seyahatler konusunda aksiyona geçebilir, online eğitimler alabilir ve ya verebilir, çocuklarınızla farklı ve rutin dışı aktivitelere katılmak için harekete geçebilirsiniz.

YÜKSELEN AKREP

Güneş’in Kova burcuna geçmesiyle, bir ay boyunca aileniz, yuvanız, eviniz ön planda olacak. İşinizi daha çok evden yürütmeyi tercih etmeniz evde daha fazla vakit geçirmenize neden olabilir. Partnerinizin ve ya ortağınızın özgürlük ihtiyacı artarken, sizin ev ve aileye duyduğunuz ihtiyaç bir takım problemleri gün yüzüne çıkaracak gibi görünüyor. Diğer taraftan, çocuklar ve aşk hayatı sizin doğal motivasyon kaynağınızın olabilir.

Haftanın ikinci yarısında gerçekleşecek olan Kova burcundaki Yeni Ay, eviniz, aileniz ve yuvanız alanında yeni bir oluşumu getiriyor.  Bu oluşumla birlikte taşınma ve yer değişikliği yapmak üzere gelir kaynaklarınızı gözden geçirebilir, bu konuda hızla harekete geçebilirsiniz.

 

YÜKSELEN YAY

Güneş’in Kova burcuna geçmesiyle, bir ay boyunca uzaklarla bağlantılı konularda radikal fikirler ve çözüm yolları konusunda sıkı bir çalışma içinde olabilirsiniz. Yaratıcı fikirler ortaya koyarken, çalışma düzeninizle ilgili beklenmedik konular can sıkıcı olabilir. Fevri konuşmalara dikkat! Diğer taraftan, aile ve yuvanızdaki artan huzur, maddi manevi desteği onlardan alacağınıza işaret ediyor.

Haftanın ikinci yarısında gerçekleşecek olan Kova burcundaki Yeni Ay, yeni bir eğitim, yeni bir araba ve uzaklarla bağlantılı yeni bir maddi ortaklık ve ya yatırım planını gündeminize oturtabilir.  Bu oluşumla birlikte interaktif ortamlarda iletişim yoğunluğunuz artarken, bireysel motivasyonunuz, uzun zamandan beri planladığınız iş konularında aksiyona geçmeniz konusunda size yardımcı olacak.

YÜKSELEN OĞLAK

Güneş’in Kova burcuna geçmesiyle, bir ay boyunca maddi konular, gelirler, kazançlar daha fazla parlayacağınız alan olacak. Tüm yeteneklerinizi bu alanda gösterebilirsiniz. Çocuklar ve aşk hayatınızdaki beklenmedik durumlar sizi maddi manevi zorlarken, yakın yerlere yapacağınız kısa fakat romantik yolculuklar kendinizi daha iyi hissetmenizi sağlayabilir.

Haftanın ikinci yarısında gerçekleşecek olan Kova burcundaki Yeni Ay, yeni bir gelir kaynağı, maddi açıdan size kazanç sağlayacak ve ya kazancınızı arttıracak bir oluşumu gündeme getirirken, çalışma arkadaşlarınızın arkanızdan çevirebileceği işlere karşı dikkatli olun. Bu durumu avantaja çevirebilirsiniz. Online ticaret ve benzeri konularda şanslı bir dönemdesiniz.

YÜKSELEN KOVA

Güneş’in Kova burcuna geçmesiyle, bir ay boyunca başarılarınızla, imajınızla, tarzınızla daha fazla dikkat çekebilirsiniz. Aile tarafında beklenmedik durumlar canınızı sıkarken, maddi açıdan elde edeceğiniz destekler kendinizi daha iyi hissetmenizi sağlayabilir. Perde arkasından yürüttüğünüz kariyer stratejilerinize kaynak yaratabilirsiniz.

Haftanın ikinci yarısında gerçekleşecek olan Kova burcundaki Yeni Ay, yeni bir imaj, yeni bir görünüm, ikili ilişkilerde ise yeni bir duruş ve stratejiyi oluşturmanıza yardımcı olabilir. Potansiyel vaad eden ciddi bir partnerin ilgisi üzerinizde olabilir. Birliktelikleri olanlar eşlerinin ilgisi ve beğenisini hissedebilirler. Özellikle çalışma ortamında ve işinizde daha ön plana çıkabilirsiniz. Bu durum, sosyal çevreniz ve uzaklarla bağlantılı uzun vadeli projelerinizde yeni fikirler ve eğitimsel donanımınızla birlikte harekete geçmenizi hızlandırabilir.

YÜKSELEN BALIK

Güneş’in Kova burcuna geçmesiyle, bir ay boyunca işiniz, çalışma şartlarınız, günlük rutininiz konusunda kapalı ortamlarda sıkı bir çalışma içine girebilir, izole bir şekilde kendinizle baş başa kalarak işlerinizi yürütmek isteyebilirsiniz. Kardeş ve yakın çevrenizde, arabanızda gerçekleşen beklenmedik bir takım durumlar, can sıkıcı olurken, diğer taraftan, kariyer çevrenizdeki yeni yüzler, yeni insanlar ilişkilerinizde yaratıcı yönünüzü sergilemenize yardımcı olacak.

Haftanın ikinci yarısında gerçekleşecek olan Kova burcundaki Yeni Ay, perde arkasından başlatacağınız çocuğunuz, aşk hayatınız, günlük rutininiz konusunda yeni bir oluşumu tetiklerken,  bu durumla birlikte bir takım interaktif eğitimler ve ya yapacağınız görüşmeler, projeler sizin kariyer hedeflerinizde hızla yol almanızı sağlayacak.

 

KLAROS DANIŞMANLIK

ZEYNEP ÖZYÖRÜK

☎ : 0 212 367 40 78

? : 0 539 626 98 87

 : klarosdanismanlik

Paylaş