Günlük burç yorumları..

Bugün size kariyer, aşk, para ve ilişki konusunda neler getirecek?

 

17.01.2020

Bugün, Terazi burcunda Son Dördün gerçekleşecek. Saat 16:00 – 21:30 arası Ay Boşlukta. Dolunay ve Ay tutulmasının yarattığı enerjiyle kontratlar, ilişkiler ve ortaklıklar alanında terk edilmesi gereken alışkanlıklar için harekete geçiyoruz.

YÜKSELEN KOÇ: İlişkiler, ortaklıklar, birliktelikler ile ilgili enerjinizi düşüren duygusal ihtiyaçlardan vazgeçme zamanı. Aralık sonu  kariyer alanında adım attığınız konulara yer açmalısınız.

YÜKSELEN BOĞA: Çalışma ortamı, şartlar, takım içindeki ilişkiler ile ilgili enerjinizi düşüren duygusal ihtiyaçlardan vazgeçme zamanı. Aralık sonu uzaklarla bağlantılı gelişen yeni sorumluluklara alan açmalısınız.

YÜKSELEN İKİZLER: Aşk hayatı, çocuklarla olan ilişkiler, hobileriniz, rekabet içinde hissettiğiniz konular ile ilgili maddi anlamda sizi sarsan alışkanlıklardan vazgeçme zamanı. Aralık sonu uzaklarla maddi alanda başlattığınız yeni stratejiler için alan açmalısınız.

 

YÜKSELEN YENGEÇ: Aileniz, yuvanız , evinizdeki bireyler ile olan ilişkiler ve ya varsa gayrimenkul alanındaki kontratlar konusunda sizi zorlayan alışkanlıklardan vazgeçme zamanı. Aralık sonu ortaklıklar, sözleşmeler ve iş konularında başlattığınız yeni stratejiler için alan açmalısınız.

YÜKSELEN ASLAN: Kardeşleriniz, yakın çevreniz, yaşadığınız çevreyle olan ilişkilerinizde sizin enerjinizi düşüren bir takım huylardan vazgeçme zamanı. Aralık sonu iş yerinizde ve günlük rutininizde aldığınız yeni sorumluluklar için kendinize alan açmalısınız.

YÜKSELEN BAŞAK:  Gelirler, kazançlar, ticari anlaşmalar ile ilgili konularda sizi yoran bir takım konulardan vazgeçme zamanı. Aralık sonu çocuklar, aşk hayatı ve yeteneklerinizi ispat edeceğiniz yeni iş kolunda aldığınız sorumluluklar için kendinize alan açmalısınız.

 

YÜKSELEN TERAZİ: Özel hayat, kariyerinizin size getirdiği imaj ve ikili ilişkilerle ilgili çizdiğiniz yol konusunda sizi aşağıya çeken bir takım alışkanlıklardan vazgeçme zamanı. Aralık sonu eviniz, yuvanız, işinizle ilgili yaptığınız değişiklikler konusunda aldığınız sorumluluklar için kendinize alan açmalısınız.

YÜKSELEN AKREP:  Gizli ve uzaktan yürüttüğünüz ilişkiniz konusunda sizi üzen bir takım kalıplardan vazgeçme zamanı. Aralık sonu iş ve kariyer konusunda belirlediğiniz stratejileri uygulamak için kendinize alan açmalısınız.

YÜKSELEN YAY:  Sosyal çevre, arkadaşlar ve uzun vadeli planlar konusunda sizi aşağı çeken bir takım alışkanlıklardan vazgeçme zamanı. Aralık sonu maddi alanda belirlediğiniz yeni stratejileri uygulamak için kendinize alan açmalısınız.

YÜKSELEN OĞLAK: Kariyer, üst düzey otoritelerle olan ilişkiler ve ya statünüz nedeniyle kurduğunz ilişkiler konusunda sizi aşağı çeken bir takım alışkanlıkları terk etme zamanı. Aralık sonu özel hayatını, sağlığınız ve hayat amacınız konusunda belirlediğiniz yeni stratejileri uygulamak için kendinize alan açmalısınız.

YÜKSELEN KOVA: Uzaklardaki bağlantılarınız, yaşadığınız ilişkiler ve ilişki felsefeniz konusunda sizi aşağı çeken, üzen  bir takım alışkanlıkları terk etme zamanı. Aralık sonu kariyer konusunda perde arkasından yürüttüğünüz stratejileri uygulamak için kendinize alan açmalısınız.

YÜKSELEN BALIK: Eşiniz ve ya ortağınızla paylaştığınız sermayeler, banka, kredi, ve ya çocuğunuz, tatil, ilişkiniz nedeniyle ihtiyaç duyduğunuz maddiyat konusunda sizi boşa düşüren, enerjinizi sömüren bir takım alışkanlıkları terk etme zamanı. Aralık sonu kariyer gelirlerinizle ilgili belirlediğiniz yeni stratejileri uygulamak için kendinize alan açmalısınız.

KLAROS DANIŞMANLIK

☎ : 0 212 214 78 28

? : 0 539 626 98 87

 : klarosdanismanlik

Paylaş