Günlük burç yorumları..

Bugün size kariyer, aşk, para ve ilişki konusunda neler getirecek?

 

18.01.2020

Ay Akrep burcunda. Neptun ile olumlu bir açı kurduktan sonra, Saturn ve Pluto’ya destek verecek. Duygusal anlamda şüpheci yaklaşırken, sezgilerimiz yoğun çalışacak. Tutku ve arzu, hayatımızda değişim yaşadığımız alanlarda istikrarlı hareket etmekte bize güç verecek.

YÜKSELEN KOÇ:  Ev ve aileden elde ettiğiniz maddi güç ve destek, iş ve kariyer alanında geçirdiğiniz değişimi kolaylaştırıyor. Maddi konularda terk etmeniz gereken alışkanlıklarınızı önemsemelisiniz. Aynı hataları tekrarlamamak size yeni alanlar açacak.

YÜKSELEN BOĞA: Partnerinize ve ya ortağınıza duyduğunuz ihtiyaç artarken, aileniz için uzaklarla bağlantılı konularda ciddi disiplin sağlamanız gerektiğinin farkındasınız. Sıkı çalışma sizi ancak başarıya götürebilir eğer eş ve partnerle olan geçmiş alışkanlıklarınızdan vazgeçerseniz. Aynı hataları tekrarlamamak size yeni alanlar açacak.

YÜKSELEN İKİZLER:  Maddi manevi anlamda işinize duyduğunuz ihtiyaç, borçlar ve krediler, miras ve yan gelirler konusunda istediğiniz değişimi yaratma gücünü size verecek. Fakat çalışma şekliniz, şartlarınız, göreviniz konusunda geçmişteki hataları yaptıran alışkanlıklardan vazgeçmelisiniz.

 

YÜKSELEN YENGEÇ: Aşk hayatı, çocuklar ve tatil gibi konularla bugün daha fazla ilgilenmek durumunda kalabilirsiniz. Gayrimenkul gelirleri önem kazanıyor. Buradan aldığınız motivasyon evlilik ve ortaklık konusunda istikrarlı hareket etmenizi kolaylaştıracak. Zaaflarınız ve eski alışkanlıklarınıza veda etme zamanı..

YÜKSELEN ASLAN: Gün boyunca aileniz ve yuvanız ve buradaki ihtiyaçlar, çalışma hayatınızdaki değişimi yönetmenizde faydalı olacak. Aile ve ev konusunda geçmişten gelen tabuları yıkma zamanı. Aksi takdirde yeni düzeninizde zorlanabilirsiniz.

YÜKSELEN BAŞAK:  Gün boyunca yakın çevreniz, kısa seyahatler ve gruplar içinde kendinizi ifade etmekten keyif alıyor olacaksınız. Arkadaşlarınızın vereceği destek, çocuklar ve iş kurma projelerinde size motivasyon yaratabilir. Bazı konularda sabit fikirli olmak sizi boşa düşürüyor.

YÜKSELEN TERAZİ: Gün boyu kariyerinizin size sağladığı gelirler ve kazançlar konusunda neler yapabileceğinizi düşünebilirsiniz. İhtiyaçlarınızı saptarken bulduğunuz cevaplar, aileniz, yuvanız alanındaki sorumluluklarınızı daha kolay yönetmenize cevap olacak. Daha büyük pencereden maddi konuları değerlendirmeye çalışın.

YÜKSELEN AKREP:  Uzaklardaki yakınlarınızın etkisiyle hareket edeceğiniz bir gün. Onların desteği size işiniz ve kariyer stratejilerinizle ilgili konularda daha istikrarlı hareket etmenize yardımcı olabilir. Özel hayatınızdaki bazı tutumlardan vazgeçmek size fayda sağlayabilir.

YÜKSELEN YAY: İnziva ve içsel değerlendirmeler, meditasyon bugün sizi besleyen kavramlar olacak. Yalnızlığı tercih edebilirsiniz. Maddi konulardaki sorumluluklarınızı yönetmede bir takım çözümler yaratabilirsiniz. Platonik ve ya gizli ilişkiler enerjinizi fazla sömürüyor olabilir.

YÜKSELEN OĞLAK: Sosyalleşmek, kalabalık ortamlar bugün ihtiyacınız olan şey. Arkadaşlarınızın desteğiyle yeni düzeninize ayak uydurabilirsiniz. Bu alanda terk etmeniz gereken bazı alışkanlıklar size yeni kapıların açılmasına yardımcı olacak.

YÜKSELEN KOVA: Bugün kariyer ve statünüze olan duygusal ihtiyacınız yükselirken, bu durum gizli iş projelerinize destekleyebilir. Kariyerinize bakış açınız ve ya hedefleriniz konusunda zaaflarınızı yönetmeniz size fayda sağlayabilir.

YÜKSELEN BALIK: Bugün dikkatiniz,  uzaklar, seyahatler ve farklı kültürler alanında olacak. Kendinizi şifalandırmak isterken, uzaklarla ilgili motivasyonunuz size uzun vadeli projelerde gereken hızı kazandırabilir.

KLAROS DANIŞMANLIK

☎ : 0 212 214 78 28

? : 0 539 626 98 87

 : klarosdanismanlik

Paylaş