Günlük burç yorumları..

Bugün size kariyer, aşk, para ve ilişki konusunda neler getirecek?

 

20.01.2020

Ay Yay burcunda. Daha iyimser, daha ılımlı ve aceleci olduğumuz bir gündeyiz. Güneş bir ay boyunca kalacağı Kova burcuna geçiyor. Yeni Ay’a doğru yol alırken, bizi daha asi ruhlu günler beklemekte. Radikal kararlar verebiliriz.

YÜKSELEN KOÇ:  Bugün ailenizle birlikte yapacağınız seyahatler ön plana çıkabilir. Farklı kültürler içinde olmak ufkunuzu açabilir. İlişkiler ve para konuları kararsızlığa itebilir. Bir ay boyunca sosyal çevrelerde parlamak size iyi gelecek.

YÜKSELEN BOĞA: Bugün aileniz ve kardeşleriniz konusunda bir takım maddi kararlara yönelebilirsiniz. İşiniz ile ilgili projeler ve yaptığınız görüşmeler maddi anlamda sizi destekleyebilir. İlişkiler ve para konuları kararsızlığa itebilir. Bir ay boyunca işinizde başarılarınızdan söz ettirmeniz mümkün.

YÜKSELEN İKİZLER:  Bugün partnerinize ve ya ortağınıza duyduğunuz ihtiyaç artabilir, uzaklarla yapacağınız seyahat planları gündemde. Bazılarınız online eğitimler ve ya yüksek öğrenim gibi konularla ilgilenebilir. İlişkiler ve para konuları kararsızlığa itebilir. Bir ay boyunca uzaklar, uzaklardaki kişilerle yapacağınız görüşmeler, seyahatler kendinizi ispatladığınız alan olacak.

 

YÜKSELEN YENGEÇ: Bugün çalışma ortamınız, işiniz, sağlığınız ön planda. Sürpriz harcamalara dikkat. Bir ay boyunca masraflar, banka ve krediler, maddi destekler, sigorta gibi konularda radikal kararlar alabilirsiniz. Maddi özgürlüğünüz önem kazanacak.

YÜKSELEN ASLAN: Bugün çocuklar, aşk hayatı, uzaklarda rekabette olduğunuz kişiler, ailevi konular önemli sizin için. Partnerinizle bu konularda fikir alışverişi yapabilirsiniz. Bir ay boyunca tüm dikkatinizi eşiniz ve ya ortağınıza vermeniz mümkün. Hayatları değişmek üzere.

YÜKSELEN BAŞAK:  Bugün eviniz ve yuvanız her şeyden önemli sizin için. Dostlarınızı evde ağırlayabilirsiniz. Kendinizi daha kolay ifade edebileceğiniz bir gün. Bir ay boyunca, çalışma ortamınız, şartlarınız, sağlığınız daha ön planda olacak. Gerçek potansiyelinizi ortaya çıkartma zamanı geldi.

YÜKSELEN TERAZİ: Bugün uzaklar, seyahatler, yabancı kültürler, öğretiler, ve bu alanda eğitim, öğretim bilgi kariyerinizde ihtiyacınız olan ışığı sağlayabilir. Daha fazla insana ulaşmak isteyebilirsiniz. Bir ay boyunca sosyalleştiğiniz alan sosyal medya, interaktif ortamlar ve ilgi alanlarınız olacak. Çocuklar ve aşk hayatınız eğlence kaynağınız olabilir.

YÜKSELEN AKREP:  Bugün maddi konularla ilgili ailenizle bazı kararlar almak isteyebilirsiniz. Bir ay boyunca ev ve aile, taşınma konuları, özellikle kariyer ve statünüz nedeniyle alacağınız kararlar sizi önemli kılacak.

 

YÜKSELEN YAY: Bugün duygusal anlamda kendinizi daha kolay ifade edebileceğiniz bir gün. Yaratıcı çözümler ve fikirler, partneriniz ve ya ortağınızdan tavsiye şeklinde gelebilir. Bir ay boyunca yakın çevreniz, kardeşlerinizle olan iletişiminiz, farklı bir öğreti ve ya kültür, yaratıcılık, dijital marketing gibi online eğitimler parladığınız alan olacak.

YÜKSELEN OĞLAK: Bugün daha çok kendi içinize kapanmak isteyebileceğiniz bir gün. Partneriniz ve ya ortağınızla ilgili bazı konuları anlamaya çalışıyor olabilirsiniz. Bir ay boyunca parlayacağınız alan, gelirler ve maddi kaynaklar olacak. Maddi ödüller, ikramiyeler, sigorta ve ya partnerinizin desteği sayesinde finansal açıdan güçlenebilirsiniz.

YÜKSELEN KOVA: Bugün iş çevrenizle sosyalleşmek, dostlarınızla vakit geçirmek isteyebilirsiniz. Onlardan beslenmeniz mümkün. Bilgisel donanımınızla onları etkileyebilirsiniz. Bir ay boyunca imajınız ve görünümünüz ile herkesi kolaylıkla etkileyebileceksiniz. Partnerinizin gözü sizde.

YÜKSELEN BALIK: Bugün üst düzey yöneticiler, kariyer hedefleriniz tüm zamanınızı alabilir. Diğer taraftan çocuğunuzla daha fazla vakit geçirmek isteyebilirsiniz. Bir ay boyunca inzivaya çekilmek, yalnız kalmak, dinlenmek, özellikle çalışma şartları nedeniyle zihinsel konsantrasyon sağlamak isteyebilirsiniz. Arkanızdan iş çevirebilecek kişilere karşı dikkatli olun!

KLAROS DANIŞMANLIK

☎ : 0 212 214 78 28

? : 0 539 626 98 87

 : klarosdanismanlik

Paylaş