5 – 11 Ekim 2020 – Haftalık Burç Yorumları

Bu hafta Koç Dolunay’ının etkileri devam etmekle beraber, gökyüzünde yine önemli oluşumlar etkisini göstermekte. Pluto Retro’dan çıkarak bu hafta ileriye doğru hızını arttıracak. Merkür – Uranus ve Mars – Pluto arasındaki gergin açılar ise zorlu süreçlere işaret etmekte.

Özellikle 9 Ekim’de gerçekleşecek olan Mars – Pluto arasındaki sıkıntılı açı, 22 derecede gerçekleşiyor. Bu sene tüm olumsuz olaylar bu derecelerde patlak verdi. Yine fırtına, deprem, yangın gibi afetleri tetikleyebilir, patlamalar ve özellikle silahlı çatışmalar, savaşlar görülebilir. Pandemi ve pandeminin hayatımıza getirdikleriyle ilgili ciddi sorunlara işaret edebilir. Bu dönemde Amerika’da yaşanan Trump – Biden arasındaki sürtüşme başka bir boyuta taşınabilir. Özellikle Trump burada fazla riskli ve cesur hareketlerde bulunacak ve öfkesine hakim olamayacak gibi görünüyor.

Özel hayatlardaysa bu durum, geçtiğimiz Ocak ayının 2.haftasında patlayan problemlerle olan mücadeleyi tekrardan gündeme getirecek. Değişmeyen şeylere karşı biz taktik değiştirmeyi tercih edeceğiz. Bu alanda engeller, yavaş yavaş kalkacak. 12 Ağustos civarında yaşanan despot, gaddar kişilerle olan güç savaşları, 9 Ekim civarında tekrar yaşanabilir. Artık bu konuda kalıcı bir çözüm üretmek isteyebilirsiniz. Eğer bu konuya öfkenizi ve egonuzu alt ederek yaklaşırsanız çözüme de, sonuca da kolaylıkla ulaşacaksınız. Ödülünü 23 Aralık civarında almanız mümkün. Tarihleri not edin!

Bu hafta ayrıca Yengeç burcunda gerçekleşecek olan Son Dördün, ikili ilişkiler ve ortaklıklar, kontratlar, müşteriler, partnerlikler alanında başlatmak istediğiniz yeni oluşumlar için, aile ve yuva, gayrimenkul, bilinçaltı gibi konularda alan açmanızı, bazı gereksiz şeyleri hayatınızdan çıkartmanız gerektiğini fark etmenizi sağlayacak. Zaten 21 Haziran’dan bu yana, siz bu konularda, bir yenilik yapmanız gerektiğini biliyorsunuz.

Hafta sonu ise, iş ve maddiyatla bağlantılı konularda sürprizler gelişmeler var. Bazıların iş yerinden bir aşka yelken açabilir. Aman heveslere dikkat! Ani başladığı gibi, ani de bitebilir. Sonra pişman olmayın. Diğer yandan, özgüveni yükseltecek gelişmeler, ilişkilerde ve para konularında elimizi güçlendirebilir.

Koç Burcu

KOÇ

Hafta sakin başlıyor. Çarşamba günü yaşanacak olan Merkür ve Uranus arasındaki gergin açı, maddi alanda bazı sürprizleri getirebilir. Pasif gelirler, harcamalar ve bunların ekonomik açıdan zorlaması canınızı sıkacak. Bu konu daha gündeminizde kalacak gibi. Retro Merkür yaşanan bu durumla ilgili 20 Ekim’de kapınızı tekrar çalacak. Alacağınız ders, yaratacağınız yeni çözüm 17 Kasım’da ödülü getirebilir.

Hafta ortasından sonra, Mars – Pluto zorlu açısı etkisini göstermeye başlayacak. 12 Ağustos civarında yaşananlar tekrar gündeme gelebilir. Öfkenize yenik düşmeyin! İş yerindeki otoriteler ile savaşmanın başka bir yolunu bulmalısınız..Taktik değiştirin! Bulacağınız çözüm 23 Aralık civarı sizi çok daha mutlu edecek!

10 Ekim’de Yengeç burcundaki ilk Dördün, 21 Haziran’dan sonra aldığınız kararları hızlandırmanızı sağlayacak. İlişkinizde ve ortaklıklarınızda yeni bir oluşum başlatmak istiyorsanız aile ve yuva alanında ayağınıza takılanları kaldırmalısınız.

Hafta sonu ilişkiler ve sözleşmeler alanında öz güveniniz artarken, maddi alanda gerçekleşecek sürprizler, sağlık ve çalışma ortamındaki keyfinizi arttırabilir.

Boğa Burcu

BOĞA

Sakin başlayan hafta, Çarşamba günü yaşanacak olan Merkür ve Uranus arasındaki gergin açı ile sıkıntı yaratabilir. Partner ve ya ikili ilişkilerde bir gerilim hattı söz konusu. Sürpriz ekonomik gelişmeler canınızı sıkabilir, parayla ilgili bir anlaşmazlığı tetikleyebilir. Bu konu daha gündeminizde kalacak gibi. Retro Merkür yaşanan bu durumla ilgili 20 Ekim’de kapınızı tekrar çalacak. Alacağınız ders, yaratacağınız yeni çözüm 17 Kasım’da ödülü getirebilir.

Hafta başka bir gerilimli açıyla devam edecek. Mars – Pluto zorlu açısı 12 Ağustos civarında yaşananları tekrar gündeme gelebilir. Öfkenize hakim olun! Uzaklardaki bağlantılar, burada sizi strese sokanlar, engellemeye çalışanlara karşı fevri olabilirsiniz. Yeni bir yöntem bulmalısınız. Bulacağınız çözüm 23 Aralık civarı sizi çok daha mutlu edecek!

Hafta sonu yaşanacak olan Yengeç burcundaki ilk Dördün, 21 Haziran’dan sonra aldığınız kararları hızlandırmanızı sağlayacak. Çalışma ortamı, şartlar ve buradaki ilişkiler konusunda yaratmak istediğiniz yeni oluşum için, yakın çevre, komşular, kardeşler, yaşadığınız ortamla ilgili harekete geçip, bu alanda bir temizlik yapabilirsiniz.

Hafta sonu çocuklar ve hobiler, aşk hayatı gibi konularda öz güveniniz artarken, maddi özgürlükler konusunda gerçekleşecek sürprizler, bu bağlamda keyfinizi arttırabilir.

İkizler Burcu

İKİZLER

Olaysız başlayan hafta, Çarşamba günü yaşanacak olan Merkür ve Uranus arasındaki gergin açı ile bazı sürprizleri getirebilir. İş yerinde gerilimli konuşmalara dikkat! Ekonominin getirdiklerine karşın çalışma şartlarınız ve iş ortamınız daha da canınızı sıkar hale geldi. Bu konu daha gündeminizde kalacak gibi. Retro Merkür yaşanan bu durumla ilgili 20 Ekim’de kapınızı tekrar çalacak. Yaratacağınız yeni çözüm 17 Kasım’da sevindirici haberler getirebilir.

Hafta ortası sizi zorlamaya devam edebilir. 9 Ekim’de keskinleşecek olan Mars – Pluto zorlu açısı, 12 Ağustos civarında yaşananları tekrar gündeme gelebilir. Öfkeyle kalkan zararla oturur! Borç, harcama, masraflar ve pasif gelirlerle ilgili yaşadığınız stres, gelecek planlarınızı değiştirmenize ve ya hedefinize giden yolda taş koyabilir. Yeni bir çözüm yolu bulmalısınız. Bulacağınız çözüm 23 Aralık civarı sizi çok daha mutlu edecek!

Hafta sonunda gerçekleşecek olan Yengeç burcundaki ilk Dördün, 21 Haziran’dan sonra aldığınız finansal kararları hızlandırmanızı sağlayacak. Aşk hayatınız ve çocuklar ile ilgili alanlarda yapmak istediğiniz yeni başlangıçlar için, para ve kaynak yaratmalı, ve bunun için de eski yöntemlere veda etmelisiniz. Burada yeteneklerinizi açığa çıkarmak zorundasınız!

Hafta sonu sürpriz finansal gelişmeler, evdeki keyfinizi arttıracak gibi. Aşk hayatınız ve çocuklar sizi daha da mutlu edecek. Kendinizi daha güçlü hissedebilirsiniz.

YENGEÇ

Huzurlu başlayan hafta, Çarşamba günü yaşanacak olan Merkür ve Uranus arasındaki zorlu açı ile bazı sürpriz haberleri getirebilir. Dedikodular, gizli görüşmeler, ifşa olabilir. Partnerinize ciddi eleştiriler yöneltebilirsiniz. Spekülatif yatırım araçları sizi mutsuz edebilir. Bu konular daha gündeminizde kalacak gibi. Retro Merkür yaşanan olaylarla ilgili 20 Ekim’de kapınızı tekrar çalacak. Yapacağınız araştırmalarla beraber alacağınız aksiyonlar, 17 Kasım’da sevindirici haberler getirebilir.

Hafta ortasında yaşanacak bir başka sorun, 9 Ekim’de keskinleşecek olan Mars – Pluto zorlu açısı. Bu açı, 12 Ağustos civarında yaşananları tekrar önünüze getirebilir. Öfke ve agresyon çözüm yaratmayacak! Ortağınız ve ya partnerinizin üzerinizde yarattığı strese karşı ses yükseltmek, kızgınlığınızı kusmak maalesef sizi çok daha fazla bir çıkmaza sürükleyebilir. Yeni bir mücadele şekli bulmalısınız. Bulacağınız çözüm 23 Aralık civarı sizi çok daha mutlu edecek!

Hafta sonunda burcunuzda gerçekleşecek olan İlk Dördün, 21 Haziran’dan sonra aldığınız özel kararları hızlandırmanızı sağlayacak. Eviniz ve yuvanız ile ilgili yapmak istediğiniz yenilikler için, önce duygusal dünyanızda bazı detokslar, arınmalar şart. İlişkilerdeki bakış açınızı değiştirerek işe başlayabilirsiniz.

Hafta sonu sürpriz aktivitelere dikkat! Bir takım fırsatlar kucağınıza düşebilir. Özgüveniniz daha da artacak gibi. Yeni bir ev ve ya düzen konusunda eliniz güçleniyor!

Aslan Burcu

ASLAN

Sakin başlayan hafta, Çarşamba günü yaşanacak olan Merkür ve Uranus arasındaki zorlu açı ile sürpriz bilgileri ve haberleri tetikleyebilir. Kariyer alanında gerçekleşecek olan sürpriz gelişmeler, ev ve aileniz alanındaki maddi yatırımlarınızda fikir değişikliğine gitmenize neden olabilir. Taşınmak ve ya bir ev satın almak gündeme gelebilir. Bu konular daha gündeminizde kalacak gibi. Retro Merkür, yaşanan bu durumla ilgili 20 Ekim’de kapınızı tekrar çalacak. Yapacağınız fizibilite sonrası alacağınız aksiyonlar, 17 Kasım’da sevindirici haberleri getirebilir.

Hafta ortasında sıkıntılı başka bir açı, 9 Ekim’de keskinleşecek olan Mars – Pluto zorlu açısı. Bu durum, 12 Ağustos civarında yaşanan konuları tekrar önünüze getirebilir. Öfkenize hakim olun! Uzaklarla ilgili projelerinizde güç ve kontrol sahibi olmanıza engel olan güçler var. Seyahat engeli de buna tuz biber ekiyor olabilir. Yeni bir taktik geliştirmelisiniz. Bulacağınız çözüm 23 Aralık civarı sizi çok daha mutlu edecek!

Hafta sonunda Yengeç burcunda gerçekleşecek olan İlk Dördün, 21 Haziran’dan sonra eviniz ve yuvanızla ilgili perde arkasındaki oluşumları hızlandırmanızı sağlayacak. Yaşadığınız ortam, kardeşlerinizle olan ilişkileriniz ve bu konuda yapmak istedikleriniz için alan yaratmalı, eski stratejilere burada veda etmelisiniz. Ayağınıza ne takılıyorsa evle ilgili, hepsi çöpe!

Hafta sonu maddi alanda sürprizler sizi bekliyor. Kazancınız artıyor! Başarınız ödüllendiriliyor. Bu durum kendinizi daha güçlü hissetmenizi, önümüzdeki hafta başlatacağınız oluşumlar içinde elinizin kuvvetlenmesini sağlayabilir.

Başak Burcu

BAŞAK

Hafta çok huzurlu başlarken, Çarşamba günü yaşanacak olan Merkür ve Uranus arasındaki zorlu açı ile sürpriz mesajları, haberleri getirebilir. Finansal piyasalarda ve dünya ekonomisinde gerçekleşecek olan sürpriz gelişmeler, yatırımlarla ilgili stratejileriniz konusunda şüphe yaratabilir. Bu konular daha gündeminizde kalacak gibi. Retro Merkür, yaşanan bu durumla ilgili 20 Ekim’de kapınızı tekrar çalacak. Yapacağınız araştırmalar sonrası atacağınız adımlar, 17 Kasım’da sizi mutlu edebilir, şüpheleri ortadan kaldırabilir.

Hafta ortasında başka bir sorunlu açı, 9 Ekim’de keskinleşecek olan Mars – Pluto arasındaki gerilim. Bu durum, 12 Ağustos civarında yaşanan kavga ve gürültüleri tekrar önünüze getirebilir. Öfkenize dikkat! Yatırımlar ve finansal konularla ilgili aceleci davranmayın. Yeni bir aksiyon planı yaratmalısınız. Bulacağınız çözüm 23 Aralık civarı sizi çok daha mutlu edecek!

Hafta sonu, Yengeç burcunda gerçekleşecek olan İlk Dördün, 21 Haziran’dan sonra ailenizi de ilgilendiren gelecek planlarınız konusunda hızlanmanızı sağlayacak. Yeni bir gelir kapısı yaratmak için, sosyal ortam, çevre ve uzun vadeli planlarınız ile ilgili tüm engelleri ortadan kaldırmalı, alan açmalısınız.

Hafta sonu uzaklarla bağlantılı konularda yaşanacak olan sürpriz gelişmeler, keyfinizi yerine getirecek. Kendinizi şımartabilirsiniz. Maddi konularla da ilgili özgüveniniz yerine geliyor!

.

Terazi Burcu

TERAZİ

Hafta süper sakin başlarken, Çarşamba günü yaşanacak olan Merkür ve Uranus arasındaki zorlu açı ile pasif gelirler, miras, vergi, yatırımlar alanında yaşayacağınız sürpriz gelişmeler ile, kaynak yaratmak konusunda izlediğiniz stratejide şüpheye düşmenize neden olabilir. Harcamalarınızı gözden geçirmek isteyebilirsiniz. Bu konular daha gündeminizde kalacak gibi. Retro Merkür, yaşanan bu durumla ilgili 20 Ekim’de kapınızı tekrar çalacak. Geçmişe dönük yapacağınız araştırmalar sonrası atacağınız adımlar, 17 Kasım’da sizi mutlu edebilir, sevindirici haberleri getirebilir. Aynı dönemde borçları olanlar size ödeme yapabilir.

Hafta ortasında yaşancak olan başka bir konu, 9 Ekim’de keskinleşecek olan Mars – Pluto arasındaki gerilim. Bu durum, 12 Ağustos civarında yaşanan çatışmaları tekrar önünüze getirebilir. Agresyon yapmayın! Geçmişteki partneriniz, ortağınız sorun çıkarsa da, kalıcı çözüm yaratmak için yeni bir taktik geliştirmelisiniz. Bulacağınız çözüm 23 Aralık civarı sizi çok daha mutlu edecek!

Hafta sonu, Yengeç burcunda gerçekleşecek olan İlk Dördün, 21 Haziran’dan sonra aileniz ve kariyeriniz konusunda başlatmak istediklerinizle ilgili hızlanmanızı sağlayacak. Yeni bir görünüm, imaj yaratmak ve ikili ilişkiler/ortaklıklar konusunda yeni bir strateji başlatmak için, bu alanlarda işe yaramayanları ortadan kaldırmanız gerekiyor.

Hafta sonu maddi açıdan olumlu gelişmeler rahatlamanızı sağlayabilir. İş ve çalışma düzeninizle ilgili endişelerinizi ortadan kaldırabilir. Kendinize olan güveniniz artarken, çevrenizin desteği ile daha yoğun bir tempoya adım atabilirsiniz.

Akrep Burcu

AKREP

Huzurlu başlayan hafta, Çarşamba günü yaşanacak olan Merkür ve Uranus arasındaki zorlu açı ile partneriniz ve ortağınız alanında yaşayacağınız sürpriz gelişmeler sonucunda gerilime neden olabilir. Ortak sermaye ve finansal kararlar ile ilgili yön değişikliği canınızı sıkabilir. Bu konular daha gündeminizde kalacak gibi. Retro Merkür, yaşanan bu durumla ilgili 20 Ekim’de kapınızı tekrar çalacak. Bazı düzeltmeler ve revizeler sonrası atacağınız adımlar, 17 Kasım’da sizi mutlu edebilir, rahatlamanızı sağlayabilir.

Hafta ortasında yaşanacak olan başka bir konu, 9 Ekim’de keskinleşecek olan Mars – Pluto arasındaki çatışmalı durum. Bir şekilde 12 Ağustos civarında yaşanan güç mücadelelerini tekrarlatabilir. Öfkenize hakim olun! Çalışma ortamında agresyon yaratmanız, iş yükünüzü hafifletmeyecek. Bulacağınız çözüm 23 Aralık civarı sizi çok daha mutlu edecek!

Hafta sonu, Yengeç burcunda gerçekleşecek olan İlk Dördün, 21 Haziran’dan sonra yasal süreçler, uzaklar, seyahatler ve aileniz ile istekleriniz konusunda hızlanmanızı sağlayacak. Gizli bir ortaklık ve ya ilişkiye adım atmak için buradaki engelleri ortadan kaldırmanız lazım.

Hafta sonu sosyal çevreniz, arkadaşlarınızla geçireceğiniz güzel vakit özgüveninizi yükseltecek. Belki iş çevresinden bir kişi dikkatinizi çekebilir. Heves mi, gerçek mi? Sorgulayın, derim!

Yay Burcu

YAY

Hafta çok huzurlu başlasa da, Çarşamba günü yaşanacak olan Merkür ve Uranus arasındaki zorlu açı ile çalışma ortamınız, şartlarınız ve ya sağlığınızda yaşayacağınız sürpriz gelişmeler, canınızı sıkabilir. İşle ilgili gizli stratejilerinizi bozabilir. Bu konular daha gündeminizde kalacak gibi. Retro Merkür, yaşanan bu durumla ilgili 20 Ekim’de kapınızı tekrar çalacak. Bazı değişiklikler sonrası atacağınız adımlar, 17 Kasım’da sizi mutlu edebilir, kendinizi güvende hissetmenizi sağlayabilir.

Hafta ortasında sizi zorlayacak başka bir durum, 9 Ekim’de keskinleşecek olan Mars – Pluto zorlu açısı. Bir şekilde 12 Ağustos civarında yaşanan çatışmalar tekrar gündeme gelebilir. Kızmak, bağırmak, çağırmak çözüm değil! Rekabet konusunda taktik değişikliğine gitmelisiniz. Çocuklarınız ve aşk hayatınızdaki bu kavgalar konusunda bulacağınız çözüm 23 Aralık civarı sizi çok daha mutlu edecek!

Hafta sonu, Yengeç burcunda gerçekleşecek olan İlk Dördün, 21 Haziran’dan sonra eşinizle olan ortak sermayeniz, pasif gelirleriniz ve harcamalarınız ile ilgili arzularınız konusunda harekete geçmenizi sağlayacak. Eğer yeni bir iş ortaklığı ve ya ilişki istiyorsanız, bu alana biraz şekil vermelisiniz.

Hafta sonu işinizle ilgili olumlu gelişmeler keyfinizi yerine getirecek. İşle ilgili sosyal aktivitelerde dikkatleri üstünüze çekebilirsiniz. Eliniz güçleniyor!

Oğlak Burcu

OĞLAK

Sakin başlayan hafta, Çarşamba günü yaşanacak olan Merkür ve Uranus arasındaki zorlu açı ile enerji değiştiriyor. Aşk hayatınız, çocuklar ve spekülatif yatırım araçlarınızda yaşayacağınız sürpriz gelişmeler nedeniyle canınız sıkılabilir. Gelecek ile ilgili finansal stratejilerinizde kafanız karışabilir. Bu durum daha gündeminizi meşgul edecek gibi. Retro Merkür, yaşanan bu olaylarla ilgili 20 Ekim’de kapınızı tekrar çalacak. Bazı araştırmalar sonrası atacağınız adımlar, 17 Kasım’da sizi mutlu edebilir, finansal alanda hızlanmanızı sağlayabilir.

Hafta ortasında sizi sıkıntıya sokacak başka bir durum, 9 Ekim’de keskinleşecek olan Mars – Pluto zorlu açısı. 12 Ağustos civarında her ne yaşandıysa, bunlar tekrar gündeme gelebilir. Agresif davranmak çözüm değil! Aileniz, yuvanız, evinizle ilgili yaratacağınız çözüm 23 Aralık civarı sizi çok daha mutlu edecek!

Hafta sonu, Yengeç burcunda gerçekleşecek olan İlk Dördün, 21 Haziran’dan sonra eşiniz, ortağınız, kontratlar ile ilgili başlatmak istedikleriniz konusunda harekete geçmenizi sağlayacak. Eğer kariyerinizde atılım yapmak istiyorsanız ve ya terfi etmek istiyorsanız, ortaklıklar ve ilişkiler alanında eskiye veda etmelisiniz.

Hafta sonu uzaklarla ilgili olumlu gelişmeler kendinize olan güveninizi arttıracak. Finansal yeteneklerinizin faydasını göreceksiniz.

Kova Burcu

KOVA

Huzurlu başlayan hafta, Çarşamba günü yaşanacak olan Merkür ve Uranus arasındaki yıpratıcı açı ile gündemi değiştiriyor. Aileniz ve eviniz ile ilgili sürpriz gelişmeler nedeniyle canınız sıkılabilir. Kariyeriniz ile ilgili aldığınız kararlarda şüpheye düşebilirsiniz. Eğitim, harcamalar, pasif kazançlar bakış açınızı sorgulamanıza neden olacak. Bu durum daha da gündeminizi meşgul edecek gibi. Retro Merkür, yaşanan bu olaylarla ilgili 20 Ekim’de kapınızı tekrar çalacak. Bazı fikir alışverişleri sonrası atacağınız adımlar, 17 Kasım’da sizi mutlu edebilir, kariyer alanında hızlanmanızı sağlayabilir.

Hafta ortasında sizi zorlayacak başka bir durum, 9 Ekim’de keskinleşecek olan Mars – Pluto zorlu açısı. 12 Ağustos civarında yaşananların benzerini yaşayabilirsiniz. Öfkenizi ortaya koymak çözüm değil! Yakın çevre, akrabalarla ilgili kalıcı bir çözüm yaratmak ve burada taktik değişikliğine gitmek, 23 Aralık civarı sizi çok daha mutlu edecek!

Hafta sonu, Yengeç burcunda gerçekleşecek olan İlk Dördün, 21 Haziran’dan sonra işiniz, çalışma şartlarınız, sağlığınız ile ilgili başlatmak istedikleriniz konusunda harekete geçmenizi sağlayacak. Eğer yeni bir ilişkiye adım atmak, evlenmek, ortaklık yapmak istiyorsanız, bu konularda ayağınıza takılanları ortadan kaldırmalısınız.

Hafta sonu ailenizden gelecek maddi destek, kendinizi iyi hissettirecek. Elinizi güçlendirecek.. Statü arayışınız konusunda da ayaklarınızı daha sağlam basmanızı sağlayacak.

Balık Burcu

BALIK

Sakinlikle başlayan hafta, Çarşamba günü yaşanacak olan Merkür ve Uranus arasındaki mücadele ile enerjinizi tamamen değiştiriyor. Yakın çevreniz, kardeşleriniz, yaşadığınız ortamla ilgili sürpriz gelişmeler, partnerinizle anlaşmazlıklara neden olabilir. Ev ve aile konusunda bir takım değişiklikler gerekirken, bu durum daha da gündeminizi meşgul edecek gibi. Retro Merkür, yaşanan bu olaylarla ilgili 20 Ekim’de kapınızı tekrar çalacak. Bazı finansal değişiklikler sonrası atacağınız adımlar, 17 Kasım’da sizi mutlu edebilir, evle ilgili kararlarınızı uygulamanızı sağlayabilir.

Hafta ortasında canınızı sıkacak başka bir durum, 9 Ekim’de keskinleşecek olan Mars – Pluto zorlu açısı. 12 Ağustos civarında yaşanan güç mücadelelerinin benzerini yaşayabilirsiniz. Para ve kaynak yaratmak konusundaki aceleci olmak, çözüm olmayacak. Taktik değiştirmeniz, 23 Aralık civarı sizi çok daha mutlu edecek!

Hafta sonu, Yengeç burcunda gerçekleşecek olan İlk Dördün, 21 Haziran’dan sonra çocuklar, aşk hayatı, hobileriniz ile ilgili başlatmak istedikleriniz konusunda harekete geçmenizi sağlayacak. Eğer yeni bir yatırım yapmak ve ya finansal ortaklık istiyorsanız, bazı engelleri ortadan kaldırmalısınız.

Hafta sonu partnerinizle keyifli vakitler geçirebilirsiniz. Bu kendinizi daha iyi hissetmenizi sağlayacak. Önümüzdeki hafta yeni oluşumlara gebe. Maddi sorunlar ortadan kalkıyor!

ZEYNEP ÖZYÖRÜK

KLAROS DANIŞMANLIK

☎ : 0 216 820 75 14 – 0 539 626 98 87

@klarosdanismanlik

[wdi_feed id=”2″]

https://www.astroklaros.com/online-tarot-egitimi/
Paylaş