27 Nisan’dan bu yana geri harekette olan Pluto, 5 Ekim itibariyle ileriye gitmeye başlıyor! Ve tam da 22 derecede ileri harekete geçiyor. 22 derece 2020’ye damgasını vuran bir enerji idi. 12 Ocak’ta Saturn ve Pluto 22 derecede kavuşmuşlardı. Ve bir çok önemli döngünün başlamasına neden oldular. Covid ve hükümetler arası güç savaşları, ekonomi ve finans piyasalarındaki gerilimler vs vs…

5 Ekim sonrası ileri gidecek olan Pluto, yeraltının gezegenidir. 27 Nisan – 4 Ekim tarihleri arasında iş, kariyer, görev ve sorumluluklar konusunda gizli olan ve görünmeyen her ne varsa, ortalığın altını üstüne getirerek ortaya çıkardık. Cesareti olanlardan bahsediyorum. Derinlerde yatan tabular ve korkularımızla yüzleştik. Ne istediğimizi fark ettik ve neyi yok ederek kendimize alan açmamız gerektiğini gördük. Şimdi bu konuyla ilgili yapılması gerekenler için tuşa basma zamanı!

Değişim ve dönüşüm gezegeni Pluto, 28 Nisan’da geri harekete tekrar geçecek. Geçtiğimiz hafta Saturn ileri harekete geçmişti, Eylül ortasında da, Jupiter..Dolasyısyla Oğlak burcundaki bu hareketlenmeler doğum haritanızda Oğlak burcunun etkisi altındaki hayat alanlarında önemli gelişmeleri gündeme getirecektir.

Bu dönemdeki önemli tarihler:

9 EKİM 2020: Mars – Pluto zorlu açısı, işle ilgili değişimler için mücadele ettiğiniz başka bir süreç. 12 Ağustos civarı bir deneme yapmıştınız. Fakat sonuç tatmin edici olmamış olabilir. 9 Ekim ise bu bağlamda farklı bir taktikle hareket etmeye karar verebilirsiniz. Güç savaşları bu hafta ön plana çıkıyor! Bu yöntem değişikliği, Aralık sonu size önemli bir ödülü beraberinde getirecek!

12 KASIM 2020: Jupiter – Pluto kavuşumu, 5 Nisan ve 30 Haziran civarında yaşananlar genel anlamda işinizi büyütmek, sorumluluklar alanlarını genişletmek konusunda neler yapılması gerektiğiyle ilgili oldukça önemli olmuştu. Şimdiye kadar yaptığınız atılımların sonuçlarını 12 Kasım civarında alabilirsiniz.

Bu tarihler aynı zamanda Covid- 19’un hayatımızdaki etkileri noktasında da önemli olacaktır. Jupiter ve Saturn yıl sonunda Kova burcuna geçecekler. Pluto Oğlak burcunda kalacak. Değişim ve dönüşüm kariyer ve sorumluluklar alanında devam edecek. Önümüzdeki ay Merkür’ün Retro harekete geçmesiyle, iş ve kariyer konusunda daha da fazla bilinmeyen bilgilere kavuşma fırsatı yakalanabilecek. Böylelikle eller güçlenirken, daha fazla bilgiyle işler kolaylaşacak.

YÜKSELEN BURCUNUZA GÖRE NASIL ETKİLENECEKSİNİZ?

YÜKSELEN KOÇ: Kariyer, sorumluluklar, iş hayatı ve pozisyonunuz konusunda sizi aşağıya çekmeye çalışan her şeyden kurtularak buradaki enerjiyi dönüştürebilirsiniz.

YÜKSELEN BOĞA: Uzaklardaki bağlantılarınız ve iş yükünüz, size baskı yapan her ne varsa, burada bir temizlik yapmak isteyebilirsiniz.

YÜKSELEN İKİZLER: Maddi konularla ilgili, eş, ortak ve pasif gelirler ile ilgili değişim için artık yolunuz açık. Mal-mülk, yatırım, pasif gelirler konusunda gereken değişiklikleri yapabilirsiniz.

YÜKSELEN YENGEÇ: Partner ve ortaklıklar, sözleşmeler ve kontratlar konusunda sizi yavaşlatan her şeye veda etme zamanı.

YÜKSELEN ASLAN: Çalışma ortamı, gaddarlık yapan otorite figürleri, patronlar, ağır çalışma şartları gibi durumlar konusunda yükünüzü hafifletmelisiniz. Yanlış olanları düzeltme zamanı.

YÜKSELEN BAŞAK: Bir hobi ve ilgi alanını işe dönüştürmek için oldukça zaman harcadınız. Çocuklar ve aşk hayatında yeni bir düzen kurmak için de..Şimdi bu değişikliklerle ilgili harekete geçme zamanı.

YÜKSELEN TERAZİ: Aile, ev, yuva ve evden yürüttüğünüz işlerle ilgili stresin ve baskının nasıl yönetebileceğiniz konusunda önemli bir dönemdesiniz. Ekim ayında bu konuda daha da güçlenebilirsiniz.

YÜKSELEN AKREP: Kardeşler, yakın çevre ve onlarla olan ilişkinizdeki dönüşüm hız kazanacak. İşin ve kariyer getirdiği ağır sorumluluklar altında ezilmeye ve ya başkalarını ezmeye bir son vermelisiniz.

YÜKSELEN YAY: Maddi konular, gelirler, kazançlar, üstünüzdeki mali yük konusunda geçtiğimiz 5 aydır oldukça çaba sarf ettiniz. Buradaki tüm endişelere veda etmek, kendi değerinizi fark etmenizi sağlayacak.

YÜKSELEN OĞLAK: Özel hayatınızdaki ve sağlığınızdaki değişim için geçtiğimiz 5 ay çok çaba sarf ettiniz. Kendi kimliğiniz ve duruşunuz, potansiyeliniz konusunda ortaya çıkardıklarınız takdire değer.

YÜKSELEN KOVA: Kariyer ve statü sahibi olmak konusunda bakış açınız değişmiş olabilir mi? Tüm bilinçaltı çalışmaları, şifa teknikleri bu konuda size çok alan açtı. Değişiminiz devam edecek!

YÜKSELEN BALIK: Güçlü profiller, otoriteler, kariyer çevrenizdeki baskın karakterler konusunda sizi ağırlaştıranlara veda etme zamanı. 2021’de çevreniz eskisinden çok farklı olacak. Ve tabii ki hayalleriniz ve uzun vadeli planlarınız da beraberinde değişecek.

ZEYNEP ÖZYÖRÜK

KLAROS DANIŞMANLIK

Paylaş