20 -26 Eylül 2021 – Haftalık Burç Yorumları

Bu hafta yine oldukça heyecanlı ve aksiyon dolu bir haftaya adım atıyoruz. Balık burcunda Dolunay ile hafta başlarken, duygusal dünyamızı karşı tarafa net bir şekilde belirteceğiz. Duygusal patlamalar olabileceği gibi, belirsizliklerin netliklerle buluşacağı bir dolunay bizi beklemekte. Güneş Terazi burcuna 22 Eylül’de geçerken bir ay boyunca ilişki, kontrat, birliktelikler ve anlaşmalar da olacak. Merkür – Pluto zorlu açısı, kariyer ve ya sorumluluklar alanında daha fazla güçlenebilmek için bazı ilişki ve anlaşmaları feshedebileceğimizi göstermekte.

Geçtiğimiz hafta Akrep burcuna geçen Venus, Uranus ile karşıt açı yaparak, bağımlı ilişki ve finansal kayıplarla ilgili önemli sonuçları bize getirecek. İlişkilerde ani kopuşların, fevri davranışların bize zarar vermemesi için duygusal değil mantıkla hareket etmeliyiz. Merkür, 24 Eylül’de durağan pozisyona geçiyor. Gelmesi gereken mesajlar, haberler, yapılması gereken mutabakatlar, anlaşmalar askıya alınabilir, kendimizi sabırsız bir bekleyiş içinde bulabiliriz.

Hafta sonu Mars’ın Saturn ile olan olumlu açısı, 2020 Mart sonunda yapılan girişimlerle ilgili özellikle ilişkiler ve ortaklıklar alanında extra çaba sarf etmemize neden olacak. Kaş yaparken göz çıkarabiliriz.

Koç Burcu

KOÇ

Yükselen Koç’lar, Dolunay, bilinçaltınızda önemli farkındalıklar kazandıracak. Mart 2020^de başlattığınız bir süreci tamamlayabilirsiniz. Her zamankinden fazla insanla sosyalleşebilir, daha efektif bir grupla iletişim kurarak, ilişkilerinizi güçlendirebilirsiniz. Güneş’in 22 Eylül’de Terazi burcuna geçmesiyle, bir ay boyunca ortaklık ve sözleşme, evlilik gibi alanlara her zamankinden fazla enerjinizi verebilirsiniz.

23 Eylül’de finansal konularla ilgili ani bir bitiş ve ya kopuş yaşanabilir. Tasarruf ve yatırımlar ile ilgili kazançlı çıkabilir, Nisan sonunda bu alanda kaynakları arttırma çabanızda sonuç alabilirsiniz.

24 Eylül’den – 28 Eylül’e kadar Merkür durağan pozisyonda olacağından ilişkilerle ve ya ortaklık ve ya anlaşmalarla ilgili haberler, görüşmelerde pasif bir süreç yaşayabilirsiniz. Burada extra çaba sarf etmek süreci ilerletmeyebilir.

Boğa Burcu

BOĞA

Yükselen Boğa’lar, Dolunay, sosyal çevreniz ve uzun vadeli planlarınızda bir takım bitişleri ve sonuçları getirecek. Mart 2020^de başlattığınız bir süreci tamamlayabilirsiniz. Statü ve mesleki alanda önemli fırsatları değerlendirebilir, iş hayatınızda daha yoğun bir tempoya girebilirsiniz. Güneş’in 22 Eylül’de Terazi burcuna geçmesiyle, bir ay boyunca iş ve çalışma ortamınızdaki ilişkilere, anlaşmalara her zamankinden fazla dikkatinizi verebilirsiniz.

23 Eylül’de özel hayatınız ve ilişkileriniz ile ilgili ani bir bitiş ve ya kopuş yaşanabilir. Nisan sonunda bu alanda başlattığınız süreçte bir başarı elde edebilirsiniz. Bazı sağlıksız ilişkiler son bulabilir ve ya kıskanç, manipulatif ve zarar veren ilişkilerle vedalaşılabilir.

24 Eylül’den – 28 Eylül’e kadar Merkür durağan pozisyonda olacağından çalışma ortamı ve ya şartları ve ya işlerle ilgili haberler, görüşmelerde pasif bir süreç yaşayabilirsiniz. Burada extra çaba sarf etmek süreci ilerletmeyebilir.

İkizler burcu

İKİZLER

Yükselen İkizler, Dolunay, kariyer ve mesleki konularda bir takım bitişleri ve sonuçları getirecek. Mart 2020^de başlattığınız bir süreci tamamlayabilirsiniz. Uzaklarla ilgili önemli fırsatları değerlendirebilir, arabuluculuk yeteneklerinizi kullanarak daha efektif bir kitleyi harekete geçirmeye çalışabilirsiniz. Güneş’in 22 Eylül’de Terazi burcuna geçmesiyle, bir ay boyunca çocuklar, aşk hayatı, yaratıcılığınızı kullanarak kendinizi ispat etmeye her zamankinden fazla çalışabilirsiniz.

23 Eylül’de çalışma hayatınız, oradaki ilişkiler, manipulatif bağlantılar ile ilgili ani bir bitiş ve ya kopuş yaşanabilir. Nisan sonunda bu alanda başlattığınız süreçte bir sonuç elde edebilirsiniz. Bazı sağlıksız ilişkiler son bulabilir ve ya kıskanç, manipulatif ve zarar veren ilişkilerle vedalaşılabilir. Bazı sırlar da bu dönemde ortaya çıkabilir.

24 Eylül’den – 28 Eylül’e kadar Merkür durağan pozisyonda olacağından işinizle ilgili alt yapı çalışmaları, çocuklarınızla, ailenizle ilgili beklediğiniz haberler, görüşmelerde pasif bir süreç yaşayabilirsiniz. Burada extra çaba sarf etmek süreci ilerletmeyebilir.

YENGEÇ

Yükselen Yengeç’ler, Dolunay, uzaklarla ilgili beklentiler, yurtdışı, yüksek öğrenim ve ya manevi konular alanında bir takım bitişleri ve sonuçları getirecek. Mart 2020^de başlattığınız bir süreci tamamlayabilirsiniz. Yatırım ve tasarruflarla ilgili önemli fırsatları değerlendirebilir, aileniz ve yuvanız, ilişkileriniz, gayrimenkul ve ya yasal süreçlerle ilgili bilgileri kullanarak süreçte istikrar sağlayabilirsiniz. Güneş’in 22 Eylül’de Terazi burcuna geçmesiyle, bir ay boyunca aileniz, yuvanız, evinizle ilgili konulara, yasal süreçlere odaklanabilirsiniz.

23 Eylül’de aşk hayatınız, ilişkiniz ve bu alandaki duygularınız ile ilgili ani bir bitiş ve ya kopuş yaşanabilir. Nisan sonunda bu alanda başlattığınız süreçte bir sonuç elde edebilirsiniz. Bazı sağlıksız ilişkiler son bulabilir ve ya kıskanç, manipulatif ve zarar veren ilişkilerle vedalaşılabilir. Bazı sırlar da bu dönemde ortaya çıkabilir.

24 Eylül’den – 28 Eylül’e kadar Merkür durağan pozisyonda olacağından aileniz, yuvanız ile ilgil alım-satım ve ya yasal süreçler ile ilgili beklediğiniz haberler, görüşmelerde pasif bir süreç yaşayabilirsiniz. Burada extra çaba sarf etmek süreci ilerletmeyebilir.

Aslan Burcu

ASLAN

Yükselen Aslan’lar, Dolunay, tasarruf, yatırım, borçlar ve harcamalar, eşinizin geliri ve miras gibi konularda bir takım bitişleri ve sonuçları getirecek. Mart 2020^de başlattığınız bir süreci tamamlayabilirsiniz. İkili ilişkiler, ortaklıklar, sözleşmeler ve müşterilerle ilgili önemli fırsatları değerlendirebilir, politik süreçler ile ilgili önemli bilgileri kullanarak süreçte istikrar sağlayabilirsiniz. Güneş’in 22 Eylül’de Terazi burcuna geçmesiyle, bir ay boyunca yakın çavrenizle olan ilişkilere, sözleşme ve evraklara, imzalara odaklanabilirsiniz.

23 Eylül’de üst düzey yöneticiler, mesleki ilişkiler ve buradaki hedefleriniz ile ilgili ani bir bitiş ve ya kopuş yaşanabilir. Nisan sonunda bu alanda başlattığınız süreçte bir sonuç elde edebilirsiniz. Bazı sağlıksız ilişkiler son bulabilir ve ya kıskanç, manipulatif ve zarar veren ilişkilerle vedalaşılabilir. Bazı sırlar da bu dönemde ortaya çıkabilir.

24 Eylül’den – 28 Eylül’e kadar Merkür durağan pozisyonda olacağından evraklar, ticari anlaşmalar, sözleşmeler, imzalar ile ilgili beklediğiniz haberler, görüşmelerde pasif bir süreç yaşayabilirsiniz. Burada extra çaba sarf etmek süreci ilerletmeyebilir.

B.aşak Burcu

BAŞAK

Yükselen Başak’lar, Dolunay, ilişkiler, evlilik, ortaklıklar, anlaşmalar gibi konularda bir takım bitişleri ve sonuçları getirecek. Mart 2020^de başlattığınız bir süreci tamamlayabilirsiniz. İşinizle ilgili sorumluluklar, belki de işin büyümesiyle ilgili önemli fırsatları değerlendirebilir, finansal anlaşmaları kullanarak süreçte istikrar sağlayabilirsiniz. Güneş’in 22 Eylül’de Terazi burcuna geçmesiyle, bir ay boyunca gelirler, kazançlar, kaynak yaratımına, ticari faaliyetlere odaklanabilirsiniz.

23 Eylül’de uzaklarla bağlantılarınız ile ilgili ani bir bitiş ve ya kopuş yaşanabilir. Nisan sonunda bu alanda başlattığınız süreçte bir sonuç elde edebilirsiniz. Bazı sağlıksız ilişkiler son bulabilir ve ya kıskanç, manipulatif ve zarar veren ilişkilerle vedalaşılabilir. Bazı sırlar da bu dönemde ortaya çıkabilir.

24 Eylül’den – 28 Eylül’e kadar Merkür durağan pozisyonda olacağından parayla ve ya kazançlarla ile ilgili beklediğiniz haberler, görüşmelerde pasif bir süreç yaşayabilirsiniz. Burada extra çaba sarf etmek süreci ilerletmeyebilir.

Terazi Burcu

TERAZİ

Yükselen Terazi’ler, Dolunay, çalışma hayatınız, şartlarınız, işiniz ve sağlığınız gibi konularda bir takım bitişleri ve sonuçları getirecek. Mart 2020^de başlattığınız bir süreci tamamlayabilirsiniz. Kendinizi geliştirdiğiniz alanlar, bilginizi aktardığınız insanlar ve burada kendini ispatlamanız ile ilgili önemli fırsatları değerlendirebilir, bilgisel donanımızla ilgili istikrar sağlayabilirsiniz. Güneş’in 22 Eylül’de Terazi burcuna geçmesiyle, bir ay boyunca özel hayatınız, işinizle ilgili fikirleriniz, kendinizi ifade etme biçiminiz önemli olacak.

23 Eylül’de pasif kaynaklar, yatırım ve tasarruflar, borçlar, ortak sermaye ve miras gibi konularda ile ilgili ani bir bitiş ve ya kopuş yaşanabilir. Nisan sonunda bu alanda başlattığınız süreçte bir sonuç elde edebilirsiniz. Bazı sağlıksız ilişkiler son bulabilir ve ya kıskanç, manipulatif ve zarar veren ilişkilerle, finansal problemlerle vedalaşılabilir. Bazı sırlar da bu dönemde ortaya çıkabilir.

24 Eylül’den – 28 Eylül’e kadar Merkür durağan pozisyonda olacağından uzaklardan beklediğiniz haberler, görüşmelerde pasif bir süreç yaşayabilirsiniz. Burada extra çaba sarf etmek süreci ilerletmeyebilir.

Akrep Burcu

AKREP

Yükselen Akrepler, Dolunay, çocuklar, aşk hayatınız, spekülatif yatırım araçlarınız gibi konularda bir takım bitişleri ve sonuçları getirecek. Mart 2020^de başlattığınız bir süreci tamamlayabilirsiniz. Eviniz ve aileniz ile ilgili önemli fırsatları değerlendirebilir, arka plandaki sözleşme ve anlaşmalar, ilişkiler ile ilgili istikrar sağlayabilirsiniz. Güneş’in 22 Eylül’de Terazi burcuna geçmesiyle, bir ay boyunca mesleki konularla ilgili kaygı ve endişeler, arka planda yürütmeye çalıştığınız ilişkiler önemli olacak.

23 Eylül’de ikili ilişkiler, ortaklıklar ve birliktelikler gibi konularda ile ilgili ani bir bitiş ve ya kopuş yaşanabilir. Nisan sonunda bu alanda başlattığınız süreçte bir sonuç elde edebilirsiniz. Bazı sağlıksız ilişkiler son bulabilir ve ya kıskanç, manipulatif ve zarar veren ilişkilerle vedalaşılabilir. Bazı sırlar da bu dönemde ortaya çıkabilir.

24 Eylül’den – 28 Eylül’e kadar Merkür durağan pozisyonda olacağından yatırım, tasarruf ve borçlar ile ilgili arka plandaki görüşmeler konusunda beklediğiniz haberler, görüşmelerde pasif bir süreç yaşayabilirsiniz. Burada extra çaba sarf etmek süreci ilerletmeyebilir.

Yay Burcu

YAY

Yükselen Yay’lar, Dolunay, aileniz, yuvanız ve ya eviniz gibi konularda bir takım bitişleri ve sonuçları getirecek. Mart 2020^de başlattığınız bir süreci tamamlayabilirsiniz. Eğitim, öğretim, yakın çevre ilişkileri ile ilgili önemli fırsatları değerlendirebilir, sosyal çevreniz ve gelecek planlarınızla ilgili istikrar sağlayabilirsiniz. Güneş’in 22 Eylül’de Terazi burcuna geçmesiyle, bir ay boyunca arkadaş gruplarınız, çevreniz, meslektaşlarınız ile yürütmeye çalıştığınız ilişkiler önemli olacak.

23 Eylül’de çalışma hayatınız, şartlar, işiniz gibi konularda ile ilgili ani bir bitiş ve ya kopuş yaşanabilir. Nisan sonunda bu alanda başlattığınız süreçte bir sonuç elde edebilirsiniz. Bazı sağlıksız ilişkiler son bulabilir ve ya kıskanç, manipulatif ve zarar veren ilişkilerle, finansal problemlerle vedalaşılabilir. Bazı sırlar da bu dönemde ortaya çıkabilir.

24 Eylül’den – 28 Eylül’e kadar Merkür durağan pozisyonda olacağından çevrenizden beklediğiniz haber ve görüşmeler konusunda pasif bir süreç yaşayabilirsiniz. Burada extra çaba sarf etmek süreci ilerletmeyebilir.

Oğlak Burcu

OĞLAK

Yükselen Oğlak’lar, Dolunay, yakın çevreniz, eğitim, öğretim gibi konularda bir takım bitişleri ve sonuçları getirecek. Mart 2020^de başlattığınız bir süreci tamamlayabilirsiniz. Finansal konular, gelirler ve kazançlar konusunda önemli fırsatları değerlendirebilir, kariyer ve mesleki konularla ilgili istikrar sağlayabilirsiniz. Güneş’in 22 Eylül’de Terazi burcuna geçmesiyle, bir ay boyunca üst düzey otoriteler ile yürütmeye çalıştığınız ilişkiler önemli olacak.

23 Eylül’de aşk hayatınız, hobiler, spekülatif yatırım araçlarınız gibi konularda ani bir bitiş ve ya kopuş yaşanabilir. Nisan sonunda bu alanda başlattığınız süreçte bir sonuç elde edebilirsiniz. Bazı sağlıksız ilişkiler, çevrelerle bağlantınız son bulabilir ve ya kıskanç, manipulatif ve zarar veren ilişkilerle, finansal problemlerle vedalaşılabilir. Bazı sırlar da bu dönemde ortaya çıkabilir.

24 Eylül’den – 28 Eylül’e kadar Merkür durağan pozisyonda olacağından kariyer ve mesleki ilişkiler konusunda pasif bir süreç yaşayabilirsiniz. Burada extra çaba sarf etmek süreci ilerletmeyebilir.

Kova Burcu

KOVA

Yükselen Kova’lar, Dolunay, gelirler ve kazançlar alanında bir takım bitişleri ve sonuçları getirecek. Mart 2020^de başlattığınız bir süreci tamamlayabilirsiniz. Özel hayatınız, yaşama bakış tarzınız konusunda önemli fırsatları değerlendirebilir, uzaklarla ilgili istikrar sağlayabilirsiniz. Güneş’in 22 Eylül’de Terazi burcuna geçmesiyle, bir ay boyunca yurtdışı bağlantılar, yüksek öğrenim, seyahatler, yasal işlemlerle ilgili ilişkiler önemli olacak.

23 Eylül’de aileniz, yuvanız, eviniz gibi konularda ani bir bitiş ve ya kopuş yaşanabilir. Nisan sonunda bu alanda başlattığınız süreçte bir sonuç elde edebilirsiniz. Bazı sağlıksız ilişkiler, finansal bağımlılıklar son bulabilir ve ya kıskanç, manipulatif ve zarar veren ilişkilerle vedalaşılabilir. Bazı sırlar da bu dönemde ortaya çıkabilir.

24 Eylül’den – 28 Eylül’e kadar Merkür durağan pozisyonda olacağından uzaklarla ilgili ilişkiler konusunda pasif bir süreç yaşayabilirsiniz. Burada extra çaba sarf etmek süreci ilerletmeyebilir.

Balık Burcu

BALIK

Yükselen Balık’lar, Dolunay, özel hayatınız alanında bir takım netlikleri ve sonuçları getirecek. Mart 2020^de başlattığınız bir süreci tamamlayabilirsiniz. Kariyerle bağlantılı bazı olumlu gelişmeleri ve önemli fırsatları değerlendirebilir, yatırım ve tasaruf ve buradaki pazarlık ve anlaşmalar ile ilgili istikrar sağlayabilirsiniz. Güneş’in 22 Eylül’de Terazi burcuna geçmesiyle, bir ay boyunca ortak sermaye, pasif kaynaklar, banka, kredi, miras, finansal ortaklıklar ile ilgili konulara odaklanabilirsiniz.

23 Eylül’de finansal konulardaki stratejileriniz ile ilgili bir final yaşanabilir. Nisan sonunda bu alanda başlattığınız süreçte bir sonuç elde edebilirsiniz. Bazı finansal bağımlılıklar son bulabilir ve ya zorunluluklar sona erebilir.

24 Eylül’den – 28 Eylül’e kadar Merkür durağan pozisyonda olacağından finansal konularla ilgili anlaşma ve sözleşmeler konusunda pasif bir süreç yaşayabilirsiniz. Beklediğiniz bilgi ve haberler gelmeyebilir. Burada extra çaba sarf etmek süreci ilerletmeyebilir.

ZEYNEP ÖZYÖRÜK

KLAROS DANIŞMANLIK

☎ : 0 216 999 35 75 – 0 539 626 98 87

@klarosdanismanlik

Paylaş