21 Eylül’de gerçekleşecek olan Balık burcundaki Dolunay, 28 derecede gerçekleşecek.

Baktığımızda zodyağın son dereceleri, ve de Retro Neptun ile birlikte hareket ediyor. Yani çokluktan tekliğe geçme vakti. O nedenle netlik ve farkındalık elde ettiğimiz, sonsuz olasılıkları elde edebileceğimiz farkındalığına eriştiğimiz bir alandayız.

Bu Dolunay 24 Mart 2020’de başladığımız bir sürecin tamamlanması demek. Artık sonuç ve hasad zamanı.

Dolunay’ın yöneticisi Jupiter halen retro, ve an haritasında Güneş’in yöneticisi Merkür ile olumlu etkileşimde. 24 Mart’da her ne başlattıysak, Ocak 2021 ortasında önemli kararlar ile yolculuğa devam ettik. Amaç kendimizi geliştirmek için bilgimizi yaymak, ve bunu daha fazla kitleye ulaşarak ve yeni olanı seçerek yapmak istedik. Ağustos ortasında bu konuyla ilgili elde ettiğimiz başarıyı nasıl koruyacağımız bu Dolunay’ın gündemine oturacak. Yani Ağustos’da elde ettiğimiz başarı 24 Mart’ta başlattığımız süreç için yeterli değil.

Merkür’ün bu süreçteki pozisyonu önemli. Retro alanda. 28 Eylül’de Retro harekete başlayacak. 18 Ekim’de ileri gidecek, fakat 3 Kasım’a kadar Retro alanda kalacak. Bu nedenle bu Dolunay ile, ilişkileri korumak için verdiğimiz çaba, ve doğru kitleyle münasebeti güçlendirmek için biraz daha çaba sarf etmemiz gerekeceğini söyleyebiliriz. 4 Ekim’de 21 Eylül’den sonraki süreci değerlendirerek kafa yorabilir, çözüm üretmeye çalışabilir, gelgitler yaşayabilir, yasal süreçleri sorgulayabiliriz. 1 Kasım’da herşey tamamlanmış ve konu rafa kaldırılmış olacak. Burada unutmamak lazım gibi istediğimiz şartlarda şahlanmak mümkün çünkü Jupiter de o dönem ileri harekette olacak.

An haritasında yükselen Aslan burcunda ve yönetici ikinci evde. Ego, onay, takdir,kimlik, yeterlilik, ve yetenekler alanında kendimizi değerli hissetmek ve daha azına tamah etmemek bu Dolunay’ın ana çıkış noktası olabilir.

Dünyada bu süreçte seller, tsunami, deniz kazaları, suyla ilgili afetler görülebilir.

Burçlara göre bu Dolunay’ın sizi nasıl etkileyeceğine bir göz atalım.

YÜKSELEN KOÇ: Duygusal tatmin ve farkındalık. İç dünyanın aydınlanması söz konusu. Özellikle aile bağlarıyla ilgili travmalar şifalanabilir.

YÜKSELEN BOĞA: Sosyal çevre ve ya bağlı olduğunuz bir gruba veda edebilirsiniz. Gelecek planlarınızdan biri gerçekleşebilir. Aşk hayatınızda kendinizi deşifre edebilir, çevrelerde çift olarak görülebilirsiniz.

YÜKSELEN İKİZLER: Kariyer ve mesleki alanda netlik kazanmanız söz konusu. Hedefleriniz ve yapmak istedikleriniz konusunda son dönem yaşananlar size artık bu alanda gerçeği gösterdi. Artık kendi gücünü ispat etme zamanı.

YÜKSELEN YENGEÇ: Uzaklarla bağlantılı konular, yüksek öğrenim, basın yayın ve inançlar gibi alanlarda önemli sonuçlar yol çizmenizi sağlayacak. Bu durum aileniz ve ya yuvanız konusunda alacağınız kararların yatırımlarınızı koruyacağını göstermekte.

YÜKSELEN ASLAN: Yatırım, tasarruf, pasif kaynaklar, tazminat, vergi ve ya miras gibi konularda gerçeklerle yüzleşmek gerekecek. Finansal anlamda önünüzü görmeniz, bir takım sözleşmelerle uğraşmanıza bağlı olacak.

YÜKSELEN BAŞAK: İkili ilişkiler, evlilik, ortaklık konusunda önemli sonuçlar elde ederken, işinize yoğunlaşmanız ve gelir ve kaynaklar konusunda yasal süreçleri takip etmeniz gerekecek.

YÜKSELEN TERAZİ: İş hayatınız, çalışma düzeniniz ile ilgili önemli sonuçlar elde etmeniz yolunuzu belirlemenizi sağlayacak. Bilginizi efektif bir şekilde doğru çevreye yaymak, işiniz ve uzaklarla bağlantılı ticaret, eğitim ve öğretimle ilgili alacağınız yasal kararlara bağlı olacak.

YÜKSELEN AKREP: Aşk hayatınız, yetenek ve becerileriniz, hobiler gibi konularda uzun bir yolculuğu tamamladınız. Uzaklarla bağlantılı konular buna dahil. Ev ve aile alanında geliştirmeye çalıştığınız şeyler, arka planda yapacağınız anlaşma ve görüşmelere bağlı.

YÜKSELEN YAY: Ev ve aile, gayrimenkul alanında hayalleriniz gerçek oldu. Şimdi bu konuyla ilgili yakın çevrenizle olan bağlantılarınız, online eğitim ve öğretim konularıyla donanımınızı arttırmanız, sosyal çevrenizle kuracağınız doğru iletişime bağlı.

YÜKSELEN OĞLAK: Yakın çevrenizle ilgili beklentilerinizin ve ya iletişim alanında verdiğiniz-aldığınız eğitim ve öğretim gibi konularda istediğiniz noktaya geldiniz. Ortakların ve sözleşmelerin buna faydası olacak. Finansal büyümeniz üst yönetim ve otoritelerle yapacağınız görüşme ve imzalayacağınız sözleşmelere bağlı.

YÜKSELEN KOVA: Gelir ve kaynaklar alanında önemli sonuçlar elde edebilirsiniz. Burada hayatınızla ilgili yaratmak istediğiniz büyüme ve gelişmeyi, uzaklarla olan iletişiminize ve görüşmelerinize, yasal süreçlerinize odaklanarak sağlayabilirsiniz.

YÜKSELEN BALIK: Özel hayatınız, yaşamınız, hayata bakış açınızla ilgili artık sis bulutları dağıldı. Kariyerinizle ilgili arka plandaki büyümeyi sağlamak için, ortak sermaye ve tasarruflar, banka, kredi, pasif kaynaklarla olan fikirlerinizi, anlaşmalarınızı gözden geçirmelisiniz.

ZEYNEP ÖZYÖRÜK

KLAROS DANIŞMANLIK

Paylaş